Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש שמח בשבילך, הדגם מיוחד וניראה במצב מעולה וזה מה שחשוב, אם אני לא טועה היא זהה לדגם שצילמתי בראש העין ?

מה שמפתיע שאתה מוצא רכבים במחירים הגיוניים, כל הכבוד.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני ממש שמח בשבילך, הדגם מיוחד וניראה במצב מעולה וזה מה שחשוב, אם אני לא טועה היא זהה לדגם שצילמתי בראש העין ?

מה שמפתיע שאתה מוצא רכבים במחירים הגיוניים, כל הכבוד.

זהו זה,עכשיו חזרתי מאצל הגברת ה''לא הכי נחמדה'' שרכשתי ממנה את הסובארו,עיינתי ברשיונות,היא 74 עם מנוע 1400 סמ''ק,גיר ידני.

היה מצורף עם הרשיונות הישנים שטר מכר של המנוע ממוסך'' זכרונו לברכה תיקונים'' :lol:,והמנוע המורכב הוא משנת 78.

להפתעתי ,אחרי שרוקנה את האוטו מה''ראבש'' שלה אמרה לי חכה,עלתה וירדה עם סט ריפודים חדשים שלטענתה רכשה אותם אז במיוחד לרכב אך לא הספיקה להרכיב.

בנה עשה לי פרצופים והתנגד למכירה,כי המחיר ששילמתי לא הגיוני לדעתו,אבל אני חושב ששילמתי יקר יחסית,אבל מה..זה שווה.

היא דומה לירוקה משרשור ענתיקות בדרכים ובחצרות שהעלה אופיר מראש העין .

אופיר,אני מחכה לכתובת עדיין בפרטי אם אין לך בעיה.

בקרוב,אחרי הגשם הרכב יעבור שטיפה ונקיון כללי מבפנים.

איזה כיף זה לנקות סובארו שעמדה מע 4-5 שנים ובעת הנקיון למצוא ולגלות חפצים מהתקופה ההיא,כדוגמת מסטיק של עלית משנת 74 שמצאתי בסטיישן וואני שומר אותו בארנק הרשיונות,וצ'יפס של אז.:wink:

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם
איזה כיף זה לנקות סובארו שעמדה מע 4-5 שנים ובעת הנקיון למצוא ולגלות חפצים מהתקופה ההיא,כדוגמת מסטיק של עלית משנת 74 שמצאתי בסטיישן וואני שומר אותו בארנק הרשיונות,וצ'יפס של אז.:wink:

מברוק ובשעה טובה .

רק שלא תמצא בבגאז את הסבתא שמחפשים אותה עד היום...:roflmao::roflmao::roflmao:

ירון מאיר

פורסם

צחוק צחוק, בסוף עוד יתברר שאחד הרכבים שהוא קנה יהיה סובארו פשע אמיתית וימצא בתוכה דולרים מאיזה שוד בנק.

עליתי עליך עאדי :wink: משחק "מצא את המטמון" :-D

סתם סתם, תתחדש\תתישן, שיפוץ נעים ותמונות חדשות תמיד יתקבלו בברכה.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
זהו זה,עכשיו חזרתי מאצל הגברת ה''לא הכי נחמדה'' שרכשתי ממנה את הסובארו,עיינתי ברשיונות,היא 74 עם מנוע 1400 סמ''ק,גיר ידני.

היה מצורף עם הרשיונות הישנים שטר מכר של המנוע ממוסך'' זכרונו לברכה תיקונים'' :lol:,והמנוע המורכב הוא משנת 78.

אין מצב כזה ולמה? כי מנוע משנת יצור 78 שונה לגמרי! ברכב שלך האגזוזים יוצעים מהצדדים של הראש ובשנת 78 האגזוזים יוצאים ממרכז הראש מלמטה , בנוסף בשנת 78 לא היה 1400 סמ"ק היו או 1200סמ"ק או 1600 סמ"ק

להפתעתי ,אחרי שרוקנה את האוטו מה''ראבש'' שלה אמרה לי חכה,עלתה וירדה עם סט ריפודים חדשים שלטענתה רכשה אותם אז במיוחד לרכב אך לא הספיקה להרכיב.

בנה עשה לי פרצופים והתנגד למכירה,כי המחיר ששילמתי לא הגיוני לדעתו,אבל אני חושב ששילמתי יקר יחסית,אבל מה..זה שווה.

היא דומה לירוקה משרשור ענתיקות בדרכים ובחצרות שהעלה אופיר מראש העין .

אופיר,אני מחכה לכתובת עדיין בפרטי אם אין לך בעיה.

בקרוב,אחרי הגשם הרכב יעבור שטיפה ונקיון כללי מבפנים.

שלום.

בנוסף ההאוזינג לא יכול להתאים ינזל שמן מנוע מהצדדים

ובנוסף עד שנת 1977 המנועים היו אם סלבים רטובים ושנת 1978 סלבים יבשים [לא ניתנים לפרוק].

כלומר מנוע שונה לחלוטין ודגם מנוע שונה.

אגב "המחלה" של הרכב שקנית" DL" סופר היו דפיקות מהפין בוכנה.

על כול פנים רכב יפה ותהנה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

בנוסף ההאוזינג לא יכול להתאים ינזל שמן מנוע מהצדדים

ובנוסף עד שנת 1977 המנועים היו אם סלבים רטובים ושנת 1978 סלבים יבשים [לא ניתנים לפרוק].

כלומר מנוע שונה לחלוטין ודגם מנוע שונה.

אגב "המחלה" של הרכב שקנית" DL" סופר היו דפיקות מהפין בוכנה.

על כול פנים רכב יפה ותהנה.

בברכה בני ל.

יכול להיות ועוד איך,כל הסעפת הוחלפה גם,בנה סיפר לי על הבעיה הזאת ושנסעו לכרמיאל ופירקו מרכב מפורק את הסעפת,המנוע הנוכחי בנפח 1400 והכל מתועד,לא מעניין אותי מה עשו שם וחבל להתווכח סתם.

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם
יכול להיות ועוד איך,כל הסעפת הוחלפה גם,בנה סיפר לי על הבעיה הזאת ושנסעו לכרמיאל ופירקו מרכב מפורק את הסעפת,המנוע הנוכחי בנפח 1400 והכל מתועד,לא מעניין אותי מה עשו שם וחבל להתווכח סתם.

אני מיתנצל על ההערות שלי.

יכול להיות שאני כבר קצת סנילי ודפוק!

מבטיח לא להטריד אותך יותר חלילה בנושאי סוברו למינהם!

כול טוב ובהצלחה

בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...