רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
אבי כל הג'יפים 1 2
מאת אריוס-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 3 אלף צפיות
אב הטיפוס של הMB כמו שאנחנו מכירים היום. אב הטיפוס של חברת בנטם זכה במיכרז של בצבא האמריקאי, אלא שהחברה הקטנה יצרה כמיות קטנות מאד, וויליס ופורד יצרו את רוב הג'יפים. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/_Military-Vehicles__1941-PRE-WWII-Bantam-BRC-40-Jeep_W0QQitemZ220279196148QQadnZMilitaryQ20VehiclesQQadiZ2801QQcmdZViewItem?hash=item220279196148&_trkparms=72%3A727%7C39%3A1%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p4506.c0.m245
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 996 צפיות
הגשת מועמדות לתחרות הגביע הנודד על שם שאול גלאי ז"ל זוהי השנה העשירית בה אנו מתכננים להעניק את הגביע הנודד ע"ש שאול גלאי לבעל/ת מכונית שביצע/ה מלאכת שיקום ושיחזור מעולה והביא/ה אותו ממצב גרוטאה, או ממצב גרוע אובייקטיבי, למצב תצוגה מושלם, מקורי, משופץ באופן יוצא דופן. הצגת מועמדות: תנאי ראשוני ובסיסי להצגת מועמדות, בנוסף לחברות בתוקף במועדון ה- 5, בעלות על המכונית ממצבה כגרוטאה (או מצב גרוע לפני השיפוץ) ועד מצבה המשוקם הנוכחי. המכונית חייבת להיות כיום בבעלות החבר, ובעלת טסט בתוקף. בחירת המועמדים: כל חבר/ה העונה על ההגדרות הבסיסיות יכול/ה להירשם לצורך הצגת רכבו כמועמד/ת לתחרות, ע"י פנייה למשרד מועדון ה-5, טלפונית או בפקס. ניתן לקבל טופס…
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
-
- אחראי פורום
- 38 תגובות
- 5 אלף צפיות
שימו לב, שימו לב: http://www.trademe.co.nz/Trade-Me-Motors/Cars/Alfa-romeo/auction-186252624.htm נכון, היא בניו זילנד. נכון, עלויות המשלוח לא יהיו נמוכות. אבל: היא עם הגה שמאלי - מה שאומר מחיר נמוך בניו זילנד ואישור "עליה" לארץ הקודש. מחיר פתיחה של $400NZ, שזה בערך 920 ש"ח לפי השער של היום. אני בספק אם היא תעבור את ה-$1000 בסוף המכרז (ז"א מקסימום של 2,300 ש"ח). היות ואני מתגורר כאן, אשמח לעזור בכל הקשור לרכישה ומשלוח של הרכב לארץ. יש מעוניינים?
הודעה אחרונה מאת gtv11636, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם וסליחה אם שאלתי נשאלה בעבר...חיפשתי פתרונות בארכיון ולא מצאתי. ברשותי סובארו משנת 79 ב 4.12 יש לי טסט לרכב. ב 1.1.09 הרכב ייכנס לאספנות יש אפשרות לקבל דחיית טסט עד לינואר על מנת להרויח את 300 השקלים(שיהיו לי מאוד חשובים ברג'קטים אני מעריך)? או שאולי מקבלים החזר ממשרד הרישוי? על התייחסותכם אודה אלירן.
הודעה אחרונה מאת סובארו "פשע", -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בעזרת ה' יום שלישי אני קונה לעצמי חיפושית שנת 73 ושלוש ואני ממש מתרגש. אני לא יודע איפה להתחיל אני רוצה לשפץ אותה מבחינה פנימית שטיחים ריפוד הגה מוט הילוכים וכו... אני לא יודע איפה להתחיל לחפש אפילו... קארתי את כל השירושים שרצו פה ועדין לא מאצתי. אשמח אם תוכלו לעזור לי וללמד אותי את הדברים שבטח חלככם כבר עברו ועוד יעברו. אז ככה אני חדש בנושא של חיפושית ככה שאני אפילו לא יודע איזה דגם החיפושית ואיזה דגמים יש!!!? אני לא מוצא ביטוח שמוכן לבטח חיפושית.. ככה שאם למישהו יש חברה מספר טלפון משהו אני מוד אשמח דבר שני איפה אני יכול להשיג הגה שהוא מהקטנים אני לא יודע איזה שנתון זה ואם אפשר לחבר אותו לדגם שלי? ודבר אחרון אני מבקש חוות דעת על מקומות שאפשר לעשות ריפוד …
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 0 תגובות
- 696 צפיות
אני מעוניין לדעת אם יש הבדל בין משאבות מים של מנוע זהה בנפחים שונים, לדוגמא : מנוע פינטו 1300,1600,1800,2000 למראית עין המשאבה זהה אבל האם יש שוני כל שהוא שלא ניראה ?
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 21 תגובות
- 3 אלף צפיות
היום 8.11 נערך טיול אופנועי אספנות במסגרת מועדון ה- 5 הטיול נערך בגזרת עוטף עזה. בהזדמנות זו תודות לחברים שעזרו לקיום הטיול: לסמדר , מזכירת המועדון , שסייעה באיסוף החברים למצא שעזר בקיום האירוע למתניה,שהתנדב להגיע עם רכב החילוץ לבועז דגן שתרם את העגלה לטובת הנושא לעופר מקיבוץ ניר עם,ואושרי מקיבוץ גבים,חברי המועדון, שאירחו אותנו אצלם,לתפארת מועדון ה-5 ליואב פלד-קב"ט מועצה איזורית שער הנגב,על הסקירה המאלפת,והסבר על האיזור,בתצפית על עזה. ולכל שאר המשתתפים בטיול. תמונות מהטיול יפורסמו בהמשך, כן ירבו טיולים כאלה צביקה מרגלית
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ככה... ושימו לב לכמות הרכבים במיוחדים והנדירים שם
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
בית הטרקטור
מאת אריוס-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ביום שישי ביקרנו ידידי ג'ו ואני בבית הטרקטור שבעין ורד. בתוך סככה ענקית מוצבים עשרות טרקטורים, חלק גדול מהם משופץ וחלק אחר, מחכה ליומו. אבל, הדבר שהירשים אותי יותר מכל היו האנשים העושים במלאכה. יש שם חבורה של אנשים, רובם כבר לא כל כך צעירים, שמגיעים בזמנם החפשי ועוסקים במלאכות השיפוץ. חלקם גם משקיעים מכספם הפרטי. כל הכבוד על היוזמה, ישר כח לעוסקים במלאכה אריה
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין להביא איתי לארץ אל קמינו שנת 70 ,כרגע אני נמצא בארה"ב. יש לי כמה שאלות שהייתי שמח לקבל מכם עזרה בהן, -מהם הם הדגמים השונים הקיימים בשנה זו? -האם רכב שאני מביא חייב להיות מקורי(מנוע 454 במקום 350 במקור זה תקין מבחינת הייבוא?) -איך מתבצע תהליך ההעברה מרגע קניית הרכב מה עליי לעשות (שוב אני מזכיר אני נמצא בארה"ב) שלל עצות יתקבלו בברכה מקרב יודעי דבר בנושא.. המון תודה
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום היה לי קצת זמן לעשות סדר במסמכים שלי ומצאתי זכרון דברים שעשיתי בשנת 1985 עם מוכר מהרצליה בזכרון דברים רשום שאני קונה רנו 4 מודל 1975 במחיר של 3.500.000 מיליון שקל היום בדיעבד נשמע קצת מצחיק מי יודע לתרגם את זה לשקלים של היום? ואם מישהו רוצה לצרף חווית קניה מסוג זה לכאן מוזמן בהחלט
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, ברצוני להזמין הרבה פריטים מחנות מקוונת בארה"ב. עקב גודל החבילה, מחיר המשלוח האווירי הממוצע הוא כ-1100$. חשבתי להשתמש בשרותי החברה, ולשלוח במשלוח ימי. למי שהתעסק כבר: 1. עד כמה אמינה החברה, האם גובה עמלה על שירות הקבלה והשליחה לארץ, וכמה? 2. דרך איזו חברה מתבצע השילוח הימי לארץ (USPS לא מבצעים הרי)? והאם הוא זול משמעותית ממשלוח אווירי בUSPS First Class? 3. האם המשלוח באמריקה+עמלת חברה+שילוח ימי לארץ יהווה חיסכון כלשהו? 4. יש להם טלפון (מצאתי רק של משרדי ההנהלה) של שירות ומענה ללקוחות בארץ? 5. האם הם גובים תשלום נוסף על שירותיהם מול המכס? (הבנתי שהחבילה מגיעה עד הבית )3 תודות, ניר.
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אחד ממכריי מאיזור חיפה משפץ כעת מיני 1000 - וזקוק, באופן טבעי לחלקים(חדשים ומשומשים). אודה לכל מי שיוכל להמליץ על חנויות/מומחי חלפים למיני באזורי הצפון והמרכז (בצירוף מספרי הטלפון שלהם, אם יש). שבוע טוב,
הודעה אחרונה מאת Citroën Visa, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
הייתי רוצה לדעת יותר פרטים עליהם. בפורום תפוז אספנים היה נחמד כרגיל אבל לא קיבלתי אינפורמציה לחלוטין (למעט האינפורמציה שידעתי) בפורום רכב גם כן מאומה. אולי תוכלו לעזור לי. העלתי תמונות של הסמלים ואני גם מוסיף קישור להסברים שיש ברשותי בנושא הנה קישור http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=485. תודה על כל אינפורמציה הדי אור
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
רדיו של סובארו 82
מאת roi- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, עשיתי סדר בארון ומצאתי רדיו ישן של סובארו DL 82 שהיתה לנו בעבר. האם מישהו צריך? אפשר להשאיר לי הודעה, רועי
הודעה אחרונה מאת roi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מה הוא הרכב בתמונה החתוכה?
הודעה אחרונה מאת akassimov, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לתיבת הדואר ולגלות שקיבלתי את תעודת החבר במועדון החמש. הדברים הקטנים (והגדול בשבילי...) שגורמים להעלות חיוך על הפנים.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום כרגיל באו אנשים יפים עם מכוניות יפות
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תמונות מהמפגש מספרי רישוי גלויים באישור הבעלים
הודעה אחרונה מאת נפתלי סלע, -
- 0 תגובות
- 732 צפיות
היום בבוקר הייתי, ראיתי, התרשמתי והתאהבתי (על טעם ועל ריח...) יש למישהו דרך יצירתית לקחת את הרכב? (...) או לחלופין אולי להפנות אותי לגורם עירוני שסביר להניח יגרור את הרכב בימים הקרובים ולפנות אליו לפני שהיא תחזור אלינו בתור פחית בתוך מכונה של "משקר"? (פרסומת סמויה) תודה מראש, עידן.
הודעה אחרונה מאת עידן ב.מ, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
מכירים את זה, לאחר שהשקעת את כל כולך בטיפוח ורחיצת הרכב שלך, פוליש ווקס והרכב נקי מבהיק ומרהיב, ולפתע אתה מגלה שמשהו נדבק למכסה המנוע....כמו כאן: מה אתם הייתם עושים? - רן
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
שלום רציתי לדעת האם יש מישהו שיכול לעזור לי במציאת תמונה של מכונית הנרי ג'י משנות החמישים או שישים. אם לא תמונה אני אשמח לדעת של איזו חברה המכונית הזאת כדי שאוכל לחפש אותה. תודה
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 844 צפיות
HondaXL שנת 73 . מחיר התחלתי : 50Nz שזה 111 שקל , קישור למודעה , כמה יעלה להביא אותו לארץ ?
הודעה אחרונה מאת נמר^בלרוסי, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
אבל אוי - לא מצליח להעלות אותה לפה - כנראה כי היא 1.7 מגה... חבל - מצגת יפהפיה עם תמונות של פנינים אמיתיות... מישהו יכול להנחות אותי איך - או אולי מישהו מהמנהלים יכול לקבל את זה בדואר ולפרסם....
הודעה אחרונה מאת RedLabel, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום , אודה לעם על המלצות לסוג צבע לצביעה חיצונית של אגן שמן ( עמיד בחום וכד' .. ).
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אשה נוהגת בכביש מפותל, מולה נוהג גבר. כאשר כלי הרכב חולפים אחד על פני השני, צועק הגבר לאשה "פרה", האשה עונה לו "אדיוט" במבט זעוף וממשיכה בנהיגה. בעיקול הבא בדרך מתנגשת הנהגת בפרה. ... מתי נשים ילמדו להקשיב?
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טיול שבת לחברי מועדון החמש בעלי אופנועי אספנות בתאריך 08.11.08(יום שבת) יקיים מועדון החמש טיול אופנועי אספנות. תכנית המסלול: 8:00-8:30 - התכנסות בתחנת דלק הסיירים (תחנת הדלק הממוקמת כ- קילומטר דרומה מהמטאורולוגית). 09:00- יציאה דרך מחלף אשדוד , אשקלון למפגש יד מרדכי, חנייה והפסקה לקפה/עוגה. המשך דרך שדרות, לאתר החץ השחור(אתר המציין נקודות ציון של פעילויות היחידה 101), ניתן לצפות משם על רצועת עזה..... המשך לקיבוץ ניר- עם , שם נפגוש את חבר המועדון עופר המר, שיציג לנו את האוסף שלו, בעיקר טרקטורים, ומשם חזרה הביתה. במשך המסלול יתלווה רכב חילוץ,שנקווה ש לא נזדקק לו. חברי מועדון החמש בעלי אופנועי אספנות בלבד, המעונינים להשתתף במסע , מתבקשים …
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3619164,00.html
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 1 תגובות
- 848 צפיות
האם משרד התברה עושה בעיות ? האם רכב חייב להיות במצב נסיעה ועם רישיון תקף? העם ההגה חייב להיות בצד שמאל ? אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי לגוף המתאים לדבר איתו. דרור [email protected] 050-7008666
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי מיכל דלק (של אופנוע) שקיבלתי. המיכל עמד כמה שנים טובות ללא מכסה. המיכל מלא ליכלוך בתוכו (אבק וחלודה). מה הדרך הכי טובה לנקות אותו?
הודעה אחרונה מאת Yishay,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,716 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoav911gt2
- Chmimo
- M H
- quzzaa
- TheArcane
- 1enzo
- SurfHigh
- Aviady001
- Michaelgir
- AUDIO KING
- orsh99
- Shmelov