Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על מנת לעשות סדר :

בהנחה שהרכב ימכר ב 1000$ עלות הובלה כ2000$ מיסים בארץ 3000X125% = כ 3700 $ סה"כ 6700 $

בתרגום לשקלים כ 24000 ש''ח עם סטיה לכאן או לכאן זהו מחיר מאוד אטרקטיבי בהתיחס להיצע המוגבל שיש בארצינו הקטנטונת

יבורך מי שיביא ובל ירתע משפוץ וחלקים הכל זמין ואפשרי והתוצאה מהנה ללא שיעור .

יעידו על כך חברים במועדון אלפא רומיאו הישראלי המחזיקים מכוניות דומות .

אודי.

כן בטח

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
צודק הספיידרמן- אני כבר קיבלתי הערכת מחיר הובלה, שעליה הסתמכתי כשעשיתי רכישה מגרמניה- והיא הייתה כללללללל כךךךךךךך רחוקה מהמציאות, שקיבלתי כשניסיתי להזמין את ההובלה בפועל, כמובן, נחשתם נכון- לכיוון הגבוה!!!!:x:cry:

לכן שאלתי אבל כל אופן מחר אני אעשה בירור ואני איידע אתכם ואם המחיר יהיה הגיוני אני אנסה לקדם את עניין הקנייה של האלפא

פורסם

בהצלחה.

כל אלפא יפיפיה שכזאת על הכביש היא ברכה במחוזותינו...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
כן בטח

אני חושש שידידי כאן צודק...זה בטח לא יצא 6700$.

ה125% מחושבים לא מסכום הקניה של הרכב + המשלוח אלה ממחיר הרכב במחירון קראוס + המשלוח.

כלומר, אם שילמת על הרכב 1000$ זה טוב ויפה אבל אם השמאי בנמל יקבע שלפי מחירון קראוס הרכב שלך עולה 4000$ אז השמאי יחשב לך את העלות הכוללת כאילו שילמת 4000$ על הרכב. מבולבל? גם אנחנו, אבל ככה זה! ברוך הבא למדינת ישראל!

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם

לפי התחושה שלי הרכב יחושב בין רמה 4 ($1725) לחמש ($625).

כלומר החישוב שבוצע הוא יותר מסביר.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

אני דווקא חושב שתומר התייחס לאודי שאמר "הכל זמין", בזמן שתומר יורד דם כדי להשיג כל חלק אפשרי לGTV שלו.

בהצלחה לרוכשים, שימו לב כי מחיר המינימום הוא 1200$.

משכנתא זה קל

פורסם

צודק ניר!

בכל אופן, אשמח לראות אותה כאן אם מישהו אכן יעשה את הצעד, ואשמח תמיד לעזור בכל מה שקשור לדגם זה!

אני רוצה שיבינו אותי בצורה נכונה! אני בעד שאנשים יקנו ייבאו או WHATEVER, רק חשוב מאוד שיידעו קודם לכן למה בדיוק הם נכנסים.

לזרוק סיסמאות בלי כל ניסיון עם הדגם זה לא רציני וזו הטעייה שעלולה להביא את הקונה הפוטנציאלי למצב לא נעים בעתיד.

אני מעדיף לומר את האמת הקשה בפנים, וזה לא אומר שאני נגד שאנשים ייקנו, להיפך! אני רק רוצה שיבינו למה הם נכנסים, ואם הם חושבים שזה רכב פשוט עם כל החלקים זמינים או זולים אז שיחשבו פעמיים!

כמובן שאם רוצים אפשר תמיד לתחזק רכב כזה ברמה ירודה ולהתפשר בהרבה דברים, ואז אולי יהיה יותר קל מבחינת חלפים וכאלה, אבל אם רוצים תחזוקה ראויה או שיפוץ כמו שצריך אז זה עלול להיות יקר ומסובך.

פורסם

אחרי בירורים של משלוח והעלות שתחושב לפי מחירון קראוס הבנתי שהמחיר הכולל יעבור בהרבה את 25000 שחשבתי שאשלם . וזה עוד לפני השיפוץ לצערי הרב באמת אני נאלץ לוותר כי התקציב שלי לא יעמוד בזה .

• תוכן חדש...