Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שימו לב לכתוב במכירה, וגם בתשובותיו של המוכר לאנשים בתחתית עמוד המכירה!

הוא טוען שהחלודה היא שמונעת מהרכב לעבור טסט ולנוע בדרכים, ושיש לתקן את החלודה לפניי שיותר לרכב לנוע בכבישים שם.

מה שזה אומר במילים אחרות - הרכב ככל הנראה רקוב בצורה די קשה במספר מקומות מבניים! ככל הנראה מרכב תחתון ו\או קורות שילדה.

על זה נאמר - אל תסתכל בקנקן ...

פורסם
שימו לב לכתוב במכירה, וגם בתשובותיו של המוכר לאנשים בתחתית עמוד המכירה!

הוא טוען שהחלודה היא שמונעת מהרכב לעבור טסט ולנוע בדרכים, ושיש לתקן את החלודה לפניי שיותר לרכב לנוע בכבישים שם.

מה שזה אומר במילים אחרות - הרכב ככל הנראה רקוב בצורה די קשה במספר מקומות מבניים! ככל הנראה מרכב תחתון ו\או קורות שילדה.

על זה נאמר - אל תסתכל בקנקן ...

אל תקפוץ ישר למסקנות נמהרות. זה לא ממש נכון.

הטסטים כאן נעשים באופן אחר לגמרי מהשיטה אותה אותה מכירים בארץ.

מעבר טסט זה לא עניין של חלודה מיבנית בשילדה (למרות שזה יכול להיות).

גם חלודה שיטחית בחלק גוף שאינו מבני (לא שילדה או מרכב), עלול להכשיל את הרכב בטסט.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

בתמונות קשה לראות חלודות חיצוניות, מה שמרמז כנראה על כך שהחלודות הן בחלקים היותר נסתרים של הרכב.

אם אתה מכיר אלפטות ו GTV בפרט אז אתה אמור לדעת איפה הן נוטות לפתח חלודות ומאילו סיבות, אם אתה לא מכיר מקרוב את הדגם אז אני יכול להבין את האופטימיות שלך.

באנגליה למשל, מכוניות לא עוברות טסט בגלל חלודה אך ורק אם החלודה היא מבנית או בחלק הקרוב לחיבור מתלה וכיו"ב...

מכוניות שעברו חורפים קשים ומקומות בהם נעשה שימוש במלח להמסת שלג מועדות לריקבונות קשים בבתי הגלגלים ובמרכב תחתון ושילדה.

פורסם
בתמונות קשה לראות חלודות חיצוניות, מה שמרמז כנראה על כך שהחלודות הן בחלקים היותר נסתרים של הרכב.

אם אתה מכיר אלפטות ו GTV בפרט אז אתה אמור לדעת איפה הן נוטות לפתח חלודות ומאילו סיבות, אם אתה לא מכיר מקרוב את הדגם אז אני יכול להבין את האופטימיות שלך.

באנגליה למשל, מכוניות לא עוברות טסט בגלל חלודה אך ורק אם החלודה היא מבנית או בחלק הקרוב לחיבור מתלה וכיו"ב...

מכוניות שעברו חורפים קשים ומקומות בהם נעשה שימוש במלח להמסת שלג מועדות לריקבונות קשים בבתי הגלגלים ובמרכב תחתון ושילדה.

ידידי,

היו לי אלפא סוד ואלפא ספרינט - אני מכיר את החלודה באופן אישי (יצאנו פעם לבירה ביחד :wink: ).

אפילו הייתי חבר באתר של אלפא, עד שלרומן עלה השתן לראש והפסקתי לכתוב שם.

אני לא אומר שאתה טועה ותמיד יתכן שהרכב רקוב מן היסוד.

מה שאני אומר הוא, שבניו-זילנד מחמירים מאוד ואפילו על חלודה שיטחית בכנף, מכשילים בטסט.

אם מישהו יתעניין ברצינות, אגש לראות את הרכב ואתן דיווח מפורט.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

מבלי לזלזל חלילה, אבל אלפא סוד ואלפא ספרינט הן לא GTV, ובטח שלא ממודלי שנות ה 70.

לכל דגם המחלות שלו! אני לצערי מכיר היטב את המחלות של הדגם הנ"ל.

בכל אופן, לא פסלתי כמובן, היה מעניין אם מישהו היה יכול לראות ולבדוק אותה היטב, אפילו סתם בשביל הסקרנות:wink:

בהצלחה למי שאולי יחליט ללכת על זה!

פורסם
הרכב הזה הוא חלום חיי

מה נראה לך שתהיה עלות המשלוח לארץ ובמה זה כרוך ?

מצטרף לשאלה ..

כמה קל לתת לאחרים לעשות את העבודה במקומך...

אם כן - אני מניח שעם המשלוח הסיפור יגיע ל 25K ש"ח בערך, סכום אטרקטיבי מאוד שהלוואי שהיה לי להוציא עכשיו.

:evil:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
כמה קל לתת לאחרים לעשות את העבודה במקומך...

:evil:

לא הייתה לי שום כוונה שאיש יעשה את העבודה במקומי מכוון שאני בחיים לא יבאתי רכב מחול ואין לי מושג מאיפה להתחיל אני שאלתי , ואיני רואה בזה דבר לא בסדר כלל שאני מנסה להעזר באחרים ובידע של אחרים כאן עם נסיון כי אחרי הכול לכך נועד הפורום הזה .

וכן שמתי לב לתשובה של elibaba

ותאמין לי שאני עוזר בתחום שלי לאחרים בשמחה רבה .

פורסם

גם לי אין בעיה לעזור בשמחה לאנשים, ויעידו על כך כל מכריי, כולל אלה שכותבים פה.

יש לי כן בעיה לעזור למישהו שלא מוכן לעזור לעצמו.

אם ניתנה בשרשור הזה כבר הערכת מחיר, ואם אתה עצמך טוען שראית את ההערכה הזאת, באמת שאינני רואה את הטעם בשאלה ששאלה, אבל אם זה מה שאתה רוצה - שיהיה לך לבריאות.

שבוע טוב גם לך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

על מנת לעשות סדר :

בהנחה שהרכב ימכר ב 1000$ עלות הובלה כ2000$ מיסים בארץ 3000X125% = כ 3700 $ סה"כ 6700 $

בתרגום לשקלים כ 24000 ש''ח עם סטיה לכאן או לכאן זהו מחיר מאוד אטרקטיבי בהתיחס להיצע המוגבל שיש בארצינו הקטנטונת

יבורך מי שיביא ובל ירתע משפוץ וחלקים הכל זמין ואפשרי והתוצאה מהנה ללא שיעור .

יעידו על כך חברים במועדון אלפא רומיאו הישראלי המחזיקים מכוניות דומות .

אודי.

פורסם
גם לי אין בעיה לעזור בשמחה לאנשים, ויעידו על כך כל מכריי, כולל אלה שכותבים פה.

יש לי כן בעיה לעזור למישהו שלא מוכן לעזור לעצמו.

אם ניתנה בשרשור הזה כבר הערכת מחיר, ואם אתה עצמך טוען שראית את ההערכה הזאת, באמת שאינני רואה את הטעם בשאלה ששאלה, אבל אם זה מה שאתה רוצה - שיהיה לך לבריאות.

שבוע טוב גם לך.

נראה שלא ממש הבנת אותי ואני אבהיר

עניין אותי לדעת כמה יעלה לי המשלוח בלבד ולא איזשהי הערכה כוללת כמה הכול יחד יעלה כי את זה ראיתי שבסביבות 24000 ש"ח

מכוון שאני באמת שוקל את נושא הקנייה של המכונית רציתי לדעת פרט זה ועל כך גם כן ענו ותודה רבה על התשובה

. אני גם לא מוכן לעזור למי שלא עוזר לעצמו ומקווה שתבין את מה ששאלתי ואת הכוונה שלי . לא התכוונתי להכעיס פה מישהו .

שיהיה שבוע טוב ומבורך

פורסם

ספק אם תוכל לקבל כאן תשובה מדוייקת לגבי עלויות משלוח, נראה שאיש אינו יכול לערוב לעלות כזו או אחרת,אין אחידות לא בתעריפים של משגרים/ארצות/צורת השיגור ואין אחידות גם בדעות,לדוגמא :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=225281&highlight=%D7%94%D7%94%D7%95%D7%91%D7%9C%D7%94+%D7%94%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%AA

אז מה עושים,הכי פשוט,הכי נכון והכי מדוייק זה לפנות לחברת שיגור/שילוח או לעמילי מכס ולברר את כל העלויות לרבות האותיות הקטנות... לברר האם נדרשת הובלה יבשתית לנמל המוצא ואז לסכם ואם תהיה נחמד,גם לעדכן אותנו...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

צודק הספיידרמן- אני כבר קיבלתי הערכת מחיר הובלה, שעליה הסתמכתי כשעשיתי רכישה מגרמניה- והיא הייתה כללללללל כךךךךךךך רחוקה מהמציאות, שקיבלתי כשניסיתי להזמין את ההובלה בפועל, כמובן, נחשתם נכון- לכיוון הגבוה!!!!:x:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...