רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
1). יש לוודא לפני הקנייה כי לרכב יש טייטל (רשיון רכב) והוא רשום על שמו של המוכר ונמצא ברשותו. 2). לבקש מהמוכר מסמך בכתב על מצבו של הרכב (חוקי מבחינה משפטית בארה''ב) 3). לבדוק התחייבות של בעל הרכב להעביר את הרכב לעמיל המכס/המוביל לנמל הים הקרוב (תמורת תשלום) 4). העברה בנקאית מומלצת לגורם שלישי (אח/חבר/מכר) כאשר הגורם השלישי רואה את הרכב ובמעמד חתימה על הטייטל מעביר את התשלום/בעלות. חשוב!!!! לא לרשום על הטייטל את שמכם כבעלי הרכב מכיוון ששלטונות המכס בארה''ב לא ישחררו את הרכב ללא נוכחות הקונה או יפוי כח משגרירות ארה''ב לחברת השילוח. חתימה על הטייטל בארה''ב מעבירה באופן מיידי את הבעלות של הרכב לקונה. 5). לבקש מהמוכר חשבונית קנייה (המכס בישראל מתחשב מאוד) חתומה ומאומ…
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 798 צפיות
שלום חברים מעוניין להחליף דיסקים אחוריים סיטרואן פאלאס. הבנתי מקריאה פה ושם באינטרנט שזה תיק תיק ! צריך להוציא פין מסביב למכסה, לאחר מכן את המכסה ring nut, ולאחר מכן את בורג hub nut. בד"כ יש כלים מקצועיים לנושא. אם מישהו מכיר או התנסה בזה אשמח לשמוע/להשאיל כלי עבודה/לבצע את העבודה אצלו.
הודעה אחרונה מאת odednn, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מספר 69 חדש...עם הרבה (קלאסי ולא חדש) בפנים... בדפוס!!
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- 8 תגובות
- 10 אלף צפיות
זה רכב וולגה
הודעה אחרונה מאת Number One, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 730 צפיות
מחר אי"ה אני אורז חפצים ורשימת מכולת של חלקים וממריא לניו יורק ומשם לארועים של קרלייל (שבת הקרובה) והרשי. בין לבין אבקר את הפלימוט בלוודר שנרקבה לה בקפסולת הזמן בטולסה אוקלהומה ועכשיו היא משתמרת לה לא רחוק מהרשי וביום האחרון אני מתעתד לבקר את חברנו אלעד שבניו יורק ואת מכוניותיו. אז התנהגו יפה כדי שרז האיום והנורא לא יחנך אתכם. אני לוקח מחשב (Asus eee פיצפון, למי שמתעניין) ומקווה לשלוח לכם דווחים און ליין מהחוויות שלי ושל עוד כמה וכמה מחברי המועדון שיהיו שם. חתימה טובה ושנה טובה לכוווווולם
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בחיפוש אחר חלקים לאיזטה מצאתי בארץ מנועים לגוגמוביל מישהו נתקל עם רכב כזה ?
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
מחר יום ד' 1-10-2008 אנו כמה חברים , מתכננים לעשות טיול לראש הניקרה עם רכבי האספנות ולאחר מכן פיקניק בחורשה ליד. ניפגשים בצומת צבר בשעה 11:00 כל מי שרוצה להצטרף מוזמן. *כל זה במידה ומזג האויר יאפשר זאת. חג שמח עדי
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מרצדס 280, מודל 1969. הכל מקורי ובמצב מעולה. הרכב נמצא בחניה מקורה במשך שנים. למי שמעוניין בנסיעת מבחן או לקחת לבדיקה, ליצור קשר עם הישאם או איסלם קבאקיבי בטל 009611645353++ מחיר $9,000
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
ביום שישי יש מיפגש קורבטים בת"א, האם יש חברה שבאים מהצפון מאיזור נהריה חיפה. אם כן אפשר ליסוע יחד תרשמו וניסע יחד. הכוונה לא רק לבעלי קורבטים לבוא וליסוע. טל
הודעה אחרונה מאת YNV, -
רכב קלסי
מאת מרדכי אטיאס- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 977 צפיות
[רכב קלסי
הודעה אחרונה מאת asafy78, -
- 0 תגובות
- 901 צפיות
מישהו פעם העלה לפורום צילום של שתי אמריקאיות משנות ה-50 שישבו באיזו חצר, אחת מאחורי השניה. אני לא זוכר באיזה רכבים בדיוק מדובר, אבל זכור לי שהקרובה יותר הייתה שחורה, או בצבע כהה אחר. אם אני לא טועה, שתיהן היו 4 דלתות. מישהו יודע על מה לעזאזל אני מדבר?
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
את ההמינגס אנחנו מכירים כמוסד אמרקאי מכובד שכולל הרבה תחומים. אחד מהם הוא ירחון שנקרא Classic Car ואני מנוי עליו. בגליון האחרון ישנה רשימה מעניינת של 15 קלאסיות אמריקאיות משנות החמישים בפחות מעשרת אלפים דולר. הרשימה כוללת כמה מכוניות ממש נחמדות: מתחילת שנות החמישים(בסוגריים,החל מ...בדולרים לדגם סדאן 4 דלתות משופץ סביר או אוריגינלי סביר) פונטיאק סטאר צ'יף 1954 (6500) ביואיק רואד מסטר 1951 (7000) קייזר מנהטן 1952 (9000) הדסון קומודור (7500) שברולט סטייליין 1950 (7500) קרייזלר ניו יורקר 1955 (8500) אמצע סוף שנות החמישים (חלונות קדמיים משוכים לצדדים) דודג' רויאל 1957 (3500!!) דה סוטו פיירפליט 1956 (4500) פורד פיירליין 1957 (5000) מרקורי מונ…
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
-
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מזה זמן אני רואה רכב עליו שמתי עין. זה רכב ישן מאד ,זרוק בשדה לא מגודר ולא מוגדר. אני הולך לגרור אותו.. מה דיני?
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
זהה את הרכב: http://www.pic.co.il/UserPicPopup.asp?pid=17922349&alid=169653&uid=2B5E14C1579641AE8B01CB0D1816A608&AlbumIsOpen= מצטער על האיכות של התמונה, המצלמה לא שרדה טוב את איזור הצילום המאובק. אם תהיה דרישה נשחרר עוד תמונות ריגול. אני רוצה בזאת להודות: א) לדרור ידידי, על כל העזרה לאורך כל השנים. מחכים כבר שתסיים את המוריס ותסע בה בכל כבישי ישראל. ב) לראמז הפחח (ומשפחתו), צר לי לשמוע שלא תוכל לקבל יותר רכבים ישנים לשיקום (במהלך העבודה על הרכב שלי הוא עבר דירה והמקום החדש קטן מאוד). עשית עבודה מעולה על 2 המנטות שלי, יהיה לי קשה למצוא עכשיו פחח שימשיך את המסורת (יש לי עוד 2 רכבים לשיקום). ולכל חברי הפורום שנה טובה ומתוקה. אני את המתנה שלי לחג כ…
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
למישהו יש מושג מה זה היה כשהיו היו לו עוד גלגלים (ומנוע).
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 660 תגובות
- 136.7 אלף צפיות
ענתיקות בדרכים ובחצרות הנחיות הקשורות לפרטיותם של בעלי רכב ניצפה: * נא להשתדל לציין רכבים שאינם רכבי אספנות משופצים ומסודרים. * בעלי רכבים שצוינו בשרשור והמעונינים להסיר אותם מההודעות, מתבקשים לשלוח למנהלים ה"פ ונסיר את הרכב האמור הודעות מהחודשים אפריל - יוני 2008 נמצאות בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=201055 הודעות לחודשים ינואר - מרץ 2008 נמצאות בשירשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=188698 הודעות לחודשים אוקטובר-דצמבר 2007 נמצאות בשירשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=176051 הודעות לחודשים יולי - ספטמבר 2007 נמצאות בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il…
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שנה חדשה, בית חדש. שנה חדשה הגיע ואנחנו מתחדשים בבית חדש. מועדון "סובארו קלאסיק" מתחדש באתר חדש משלו. ואתם מוזמנים לבקר בכתובת. http://erezwolf.net/page1.html תודה לאתר http://www.autosport.co.il ולצוות המנהלים על התמיכה ועל הבית שהיה לנו בשנה האחרונה. משה אזולאי.
הודעה אחרונה מאת SpeeDevil, -
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 17.4 אלף צפיות
הסיפור מתחיל לפני שלוש שנים, ערב אחד מתקשר עליי חבר ושואל אתה עדיין מחפש יונימוג? והתשובה ברורה.... אז הוא ממשיך ומוסיף באזור התעשייה של גליל תחתון יש בחור בשם אורן שיש לו מפעל והוא מחזיק שם יונימוג. ברור קצר ואני משיג את הבחור בטלפון ושואל מה לגבי "המכונה"...ולשמחתי הוא אומר תבוא יש על מה לדבר. קובע איתו למחרת בצהריים וכשאני מגיע אני רואה רואה יונימוג 411 ירוק ויפה כמו שרק ינימוג מכוער יכול להיות. רק למען מי שלא מכיר יונימוג 411 הוא הדגם הקטן ביותר שיוצר ע"י יונימוג הוא בעל מנוע דיזל 4 צילינדר בנפח 1767 סמ"ק שמפתח 34 כ"ס. המנוע הוא מדגם OM636 של מרצדס, שנחשב מנוע מאד מוצלח ועד היום משתמשים בו בענף היאכטות. החשוב מכל רוב הרכבים האלה נרשמו בארץ כטררקטור חקלאי כך…
הודעה אחרונה מאת cocAIn, -
-
היום כשעברתי ליד משטרת מחוז תל אביב, נדהמתי לראות את הרכבים המוזנחים שהיו שנים בביה"ס לשוטרים בשפרעם. (היו בעבר שמועות שטרקטור פינה אותם וגרם להם נזק) אני שמח שמשמרים את ההיסטוריה המוטורית של המשטרה.
הודעה אחרונה מאת haimy, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכל האנשים המעוניינים מצאתי חניון סגור ( השייך לחבר קרוב ) חניון שנמצא במבנה ענקי ומאובטח ע"י חברת שמירה ומצלמות 24 שעות ביממה כל השנה למעוניינים באזור השפלה ( רחובות ראשון וכ'ו ) נא לשרשר באם יהיו הענות גבוהה בעל הבית מוכן להוריד בעלות השכרת החנייה כרגע אם אני לא טועה זה בסביבות 200 ש"ח לחודש שזה לא הרבה אם אתה רוצה לישון בשקט והרכב מקורה ושמור מהשמש והגשם :-P לידיעה !!!
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
לכל חברי מועדון החמש, מאחל לכם ולמשפחותכם שנת בריאות, אושר, נחת ושלווה. שנה של הגשמת חלומות.... גם של רכבי אספנות. חג שמח! יורם מקובר.
הודעה אחרונה מאת Robert, -
בחודש האחרון נגנבו 4 חיפושיות כולם אחרי שיפוץ אתמול נגנבה לחברינו רוני ברונר החיפושית כל מי שרואה יודע משהו נא לחייג לנייד 050-7633148
הודעה אחרונה מאת david brown, -
ביום שישי 26.9.08 שעה 16:15, תתקיים במפגש שפלה שנערך בפארק המדע נס ציונה-רחובות הרמת כוסית לכבוד השנה החדשה. כולם מוזמנים להגיע
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
אוטו קראוון
מאת יורקי- 6 תגובות
- 13.2 אלף צפיות
למבינים בתחום היבוא האם אפשר ליבא אוטו קראוון לארץ. המחירים ב ארה"ב ירדו יש לי אפשרות ליבא אחד כזה אבל ישן האם זה אפשרי תודה יורקי
הודעה אחרונה מאת asafk, -
- 19 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מחפש לקנות wash primer של חברת PPG או DuPont מישהו יודע מהיכן ניתן להשיג ומה טווח המחירים שלהם?
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
Reliant Ant
מאת gluk-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם! האם מישהו ראה לאחרונה, או שמע, על הרליאנט- "אנט" ("הנמלה")? -כי, ראיתי אחד כזה במצב סביר בפעם האחרונה לפני המון שנים, ומאז מצאתי רק אחד, שכבר לא נשאר הרבה ממנו, בטח לא לשיפוץ... למי, שלא זוכר- זהו "תלת" גלגל, אבל יותר גדול מהריקשות "הרגילות"- יש לו גלגלים של אוטו, והכל... הייתה בזמנו משאית קטנה וחביבה מאד, לטעמי, הייתי שמח לשים יד על אחת!
הודעה אחרונה מאת Lambretta-man, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני יודע שזה פלימו'ת נראה לי סליחה עם הבורות אבל היא פשוט שוווהההה כמובן שהמספרים מכוסים אין לי מושג של מי היא !
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש צמיגים לטנדר ויליס 700X15 ,אולי מישהו יודע ...ניסיתי את מתקני התקרים,ניסיתי יבואנים,וניסיתי במפעל אליאנס,התקוה היחידה היא אולי למישהו יש,במחסן ...מנסה להשאר במידה האורגינלית של הטנדר שלי.
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
8 - 11 אוקטובר. הארוע הגדול בעולם של מכוניות ענתיקות. יריד ענק של חלפים חדשים ומשומשים, מאות מכוניות למכירה (ואפשר כאן למשש את הסחורה) ושיא השיאים בשבת, מפגש החוף המזרחי של אלפי ענתיקות והתחרות שמתקיימת ביניהן על הרכב הכי הכי. יש שם הכל, בחלפים, במכירה ובתחרות, ממכוניות כיבוי ואוטובוסים קלאסיים ועד רכבי קיטור מהמאה ה 19 ו-ב-כ-מ-ו-י-ו-ת. חברנו נחום קדמיאל מארגן קבוצה וזה טוב לאלה שאין להם את כל הביטחון עצמי לנסוע לבד. הקבוצה תצא ביום 7 אוקטובר לפנות בוקר (בלילה בין הששי והשביעי) לניו יורק. מגיעים ב 0700 (אותו יום...) ומשם כארבע שעות נסיעה (ברכב שכור)להרשי.ותישהה במלון "הולידי אין". לתשומת לב! יום כיפור הוא ב 9 אוקטובר. בית הכנסת הסמוך נמצא בהריסבורג, מרחק 2…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 209 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- elibaba
- Ldh_88
- EliC25
- Satori
- MTMIS
- ניקו פ.
- garicho
- this_is_me
- פאר האורה
- עודדון
- T_A
- SlowRide