Jump to content

פיצוצית

  • הודעות

    43
  • כאן מאז:

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של פיצוצית

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

10

מוניטין

  1. תודה, חומר למחשבה
  2. כמה אמור לעלות יבוא של חלק כזה. כאן בארץ,מיסים ,הובלות,שיחרור. בקיצור עד הלקוח. http://www.rigidsteel.com/y2pC3tIGk1.html או חלקים אחרים, האם יש תעריף? מדרגות מחיר?
  3. מחפש גיפ ישן שנים 75-79. CJ5 עם מנוע 6 צילינדר בלבד. לא משנה מה מצבו, מצידי שיהיה עציץ,צריך שתהיה ניירת כחוק! 050-6578077 . רוני.
  4. פיצוצית

    רכבים צבאים

    זה היה אונגר הזקן ז''ל. המקום קיים ,אבל ריק. נשאר 1 טנק שרמן, ו1 נ.נ. נכון להיום בצהריים![וגם איזה רקמ רוסי שאני כבר לא זוכר איך לפענח..] זה צמוד ל-ל.כ. דברים טכניים ועוד,בצריפין. איך חלפה תהילת עולם.
  5. שווה כל שקל . אפילו להניע לנסוע לאילת ולזרוק!
  6. ניסית אצל בני הדודים? הם ידועים בחיבתם לדגמים האלה.[כל האלעזעכן מסתובבים עם כאלה]. בהצלחה.אם אתה עדיין מחפש מ86,חזק ואמץ.
  7. בעיה מוכרת עם רכב אספנות. היה לי לפני 3 שנים כלי 1950 חמוד. הייתי צריך לעשות אוברול,ומה לעשות אין לי הרבה מקום בחניה וכלים יעודיים [חמור להוצאת מנוע] ועוד. את הקטנות מסביב עשיתי לבד,כולל הובלוטת לכרסם וכו,חלפים ועוד. לא משנה בקיצור הכנסתי את היצירה ל"גורו" אספנות ,שיתקשקש עם זה, עשה לי הרצאות של אחד טמבל שלו מבין כלום,ורק הוא יודע איך וכיצד,משך זמן כמו שלא ראיתי בחיים, לעשות אוליקוייל,יומיים!! וככה נמשך הסיפור של האוברול כמעט חודש ,עד שבאמת נשבר לי וגררתי את הרכב אלי הביתה. ועד היום הכלב עוד טוען שאני חייב לו,כי הוא שכן לעבודה ואני רואה אותו יום כן יום לא.! אז תעשו לעצמכם טובה גדולה,אני למדתי זאת על בשרי,אל תלכו לגורואים,ושלא ימשכו אתכם באף. תשתדלו לעשות לבד הכל ,מקסימום תטעו,אבל זמנכם יקר . זה מוסר ההשכל שלי . אז איש יקר ,לך ותוציא את הרכב היקר שלך מהמוסך המ...ין הזה.
  8. לחובבי סיטרואן. בהשאלה מיד 2 http://www.yad2.co.il/Cars/Special.php?CarSpecialID=4
  9. מילה אחת. מדהים.
  10. לדעתי זה לא עניין של סמנטיקה,אלה רומנטיקה! ולכן זאת היא.
  11. האם דבר כזה בר שיקום?
  12. קורש= קושר,[דיסלקט]
  13. השרשרת לא תעזור,היא נגזרת בדיוק ב20 שניות ,לא משנה עוביה. חוץ מזה ,זה יפתה אותם יותר,עוד 5 קג ברזל.... או אם אתה קורש כנראה זה באמת חשוב אז אולי שווה יותר... נסה למצוא פתרון יצירתי יותר ,אני נואשתי מהגנבים ,אין דבר העומד בפנייהם!
  14. נצפה גיפ MB מקורי לחלוטין צבוע חקי , הרכב במוסך שפיים ,עדיין עם מדבקה של המכס על החלון . לפי המוסך, הגיפ שייך לאדם בוגר ,אשר נסע לUSA בכדי לייבאו במצבו המדהים ,לא פחות מזה. הכלי האמיתי. הרבה כסף נשפך כאן,אך לא לשווא.
  15. מזה זמן אני רואה רכב עליו שמתי עין. זה רכב ישן מאד ,זרוק בשדה לא מגודר ולא מוגדר. אני הולך לגרור אותו.. מה דיני?
×
×
  • תוכן חדש...