רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
מברשת פלדה מסתובבת? 1 2
מאת gluk-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
חברה, איפה אני משיג מברשת פלדה למקדחה בגודל של כ-16 ס"מ? -יש לי את הקטנה, שלא מספיקה, ויש לי את הגדולה, שמולבשת עכשיו על המשחזת הגדולה במקום הדיסק, וקשה מאד לעבוד איתה בגלל המשקל המכונה והרעידות? אני מחפש משהו יותר קל, ולמקדחה, כי היא יותר קלה גם במשקל!
הודעה אחרונה מאת proxima, -
-
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי אני מעוניין ליבא אופנוע שנת 69 מארה"ב שיש בו המון חלקים שאני צריך לאופנוע שלי. אני קונה אותו שם ב 75$. הייתי רוצה לדעת מהו התהליך שזה כולל ? וכמה יעלה +- המשלוח שלו (100קג) לארץ ? תודה שבוע טוב מיקי
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
מפגש שפלה 10.10 1 2
מאת asaf572- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
תמונות...
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
מזל טוב ועד 120 איש יקר, ורוב ברכות ליום הולדתך. שפע בריאות, אושר ושמחה. אוהבים אותך - שבט הפרחים.
הודעה אחרונה מאת yossik17, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שבת שלום! ברצוני לדעת, אם יש הערכה כמה רנו 4 פעילות נשארו בארץ. באזור שלי, חוץ מהרנו שלי, יש עוד אחת, בצבע תכלת רשומה כ"רכב-אספנות" ונראה שבעליה דואגים לה עד מאוד. את השאלה הזאת, אני שואל בשביל כמה חברים, שרוצים להרים את הכפפה ולהחזיר לכביש עוד מכוניות מהדגם הנפלא הזה. בתודה מראש! אסף.
הודעה אחרונה מאת רן 75, -
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום וחג שמח , לכולם ולחובבי המיני בפרט לאחר שפירקתי את מנוע ה 1000 שלי מהמיני , וזאת על מינת לשדרגו למנוע מטרו שיש ברשותי . הבנתי שאני צריך לבצע כמה שינויים במערכת הקלאץ . כלומר להעביר את הקלאץ של המיני במלואו למנוע של המטרו. ולצורך זה דרוש חולץ קלאץ למיני וכן חולץ קלאץ למטרו , שאלתי היא האם למישהו יש את החולצים הנ"ל ויכול להלוות לי ? האם ניתן לעשות זאת ללא החולצים הנ"ל ? יש רעיונות נוספים מה ניתן לעשות ? בברכת חג שמח מינימן
הודעה אחרונה מאת oren, -
- 20 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
שלום לכולם, כמו בכל שנה, בחול המועד סוכות, מארגן מועדון החיפושית מפגש ארצי שנתי. חיפושיות מכל רחבי הארץ, משלוחות המועדון הדרומית והצפונית יגיעו למפגש. הארוע יתקיים ביום שישי 17/10/08 החל מהשעה 10:30 בבוקר. למפגש מוזמנים כל בעלי VW AIR COOLED למיניהם: חיפושיות, כרמן גיאה, טרנספורטר, ברזיליה, Type 3, 411, 412 להציג את רכביהם, וכמובן פתוח לקהל הרחב. השנה מפגש החיפושיות עובר לכתובת חדשה - איצטדיון רמת גן (ולא ברחבת איקאה) בארוע - פינת צביעה לילדים, חולצות של המועדון, מחזיקי מפתחות וצלונים לרכב של המועדון. יהיה כיף, שמח ולא כדאי לפספס! צירפנו את הקובץ של הפלייר עד שנקבל אותו מבית הדפוס. מקווים לראות את כולכם!
הודעה אחרונה מאת Kernel, -
מעשה בטנדר G.M.C שנת 1964 שהיה חונה בנתניה לפני כ-3 שנים, ונרכש ע"י גסי למטרת נסיעה לשיפוץ .ולאחר זמן קצר הבין הבחור ששיפוץ אינו הולך ברגל והרכב הגיע אלי המשיך בנסיעה כולל טסט עד שהועמד למטרת שיפוץ מתקדם. הרכב מיועד להשאר בחיצוניותו כמעט למקורי עם שינויים קלים שיגיעו בהמשך.
הודעה אחרונה מאת efi4*4, -
- 1 תגובות
- 836 צפיות
ברשותי פיג'ו 304 קבריולט שנכנסת לשיפוץ מקיף. בעבר התגנבה אלי שמועה כי המנוע והגיר של ה 304 זהים למנוע והגיר של ה 305 .... השאלה היא האם זה נכון? ומה השנתון המדויק של ה- 305 שמתאים לרכב שלי? ובמידה וזה נכון האם יש צורך בהתאמה כולשהיא? בכול אופן אשמח לרכוש חלקים מכנים , פנים , וקוסמטים לרכב הזה. תודה מראש אריק
הודעה אחרונה מאת Ofer, -
שלום, שמי קובי אני מהרצליה התחלתי לעשות שיפוץ לטילון שנת 67. אני מעוניין בתמונות וחומר טכני. ובנוסף אני רוצה לדעת היכן אני יכול להשיג חלקים. בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
רק עכשיו כשעברתי על כתבה שכתב בזמנו "אדוארד אטלר " שהתייחסה לתאונה הקשה בכביש 4 (תאונה בה נהרגו 2) בה היה מעורב נהג נכה מרותק לכסא גלגלים. כחלק מהכתבה מספר אדוארד אטלר את הסיבות שהביאו להמצאת "איסטה" של ב.מ.ווו פורסם ב 3.9.2008 במוסף דיוקן של עיתון מקור ראשון ע"י אדוארד אטלר "בעבור נכי המלחמה הנאצים, שחזרו מהחזית ברוסיה או באפריקה בלי ידיים או בלי רגליים, פיתחו הגרמנים את המכונית הקטנטנה ב-מ-וו איסטה (Isetta). הניסיון נכשל, משום שהנכים הגרמנים לא ראו בעין יפה את הרעיון להתיישב במכוניות זעירות המצוידות במנוע בוקסר 300 סמ"ק, שבמקור יועד לאופנועי ב-מ-וו. לא עזר לאיסטה היותה זולה, חסכונית ונוחה, עם כניסה קלה למושב הקדמי (היחיד שהיה לה) מבעד דלת קדמית רחבה…
הודעה אחרונה מאת frik, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
הי , רציתי לברר כמה יעלה לי לשלוח את הרכב מישראל לפלורידה וחזרה לצורך שיפוץ. הכוונה היא לשלוח הרכב לבד באניה כאשר איש קשר שלי יחכה בצד השני ויקבל אותו תודה
הודעה אחרונה מאת טל חסיד, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קיבלתי מייל בעבודה על מקומות לטיולים - בילוי בחג סוכות אחד מהם היה פרסום להודעה הבאה: רכבי אספנות קלאסיים בזיכרון יעקב 19 באוקטובר בתערוכה יוצגו רכבי אספנות מימי קום המדינה, מכוניות ענתיקות ששימשו את עשירי ישראל עוד בשנות החמישים, אופנועים יקרי ערך אשר היו שייכים לאנשי הבילוש של המשטרה בשנות ה-70 ומכוניות אספנים רבות. מישהו מודע לזה והאם מישהו מחברי הפורום משתתף בזה? בכול מקרה למי שמעוניין לטייל אז ....
הודעה אחרונה מאת kompy, -
שלום חברים. ידעתי כי יום יבוא ואגיע לרגע הכואב הזה. יום יגיע ואיאלץ למסור למישהו את הרכב בו אני נוסע מידי שבוע כמה פעמים. תוך כדי השימוש, תוך נסיעות/פגישות/טיולים ואין סוף חוויות משותפות, הופך "המרצדס פונטון" המוכר לי, למוכר לחברים רבים נוספים, וכמזוהה איתי באופן מוחלט. הפך לסמל המסחרי שלי. נוסף לנו כבן בית, כאחד מבני המשפחה. רבים מחברי הפורום ומחברי האחרים, מכירים בו כמעט כל פרט אינטימי, מכירים את רגע הפגישה הראשונה בינינו, את מערכת היחסים והתלות ההדדית בינינו, ואת שרשרת תעלולינו המשותפים המצויה באתר (שמופיע בחתימתי) שהכנתי לו, בעזרתו... אבל לכל דבר יש רגעי מפנה, וכך גם לקשר היומיומי שלנו. לאחר התלבטויות אין סופיות, לאחר בירורים והתחבטוי…
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
לפי מייטב הבנתי הגיע ביום שישי למפגש בהיכל נוקיה אדם נכה על כיסא גלגלים עם רכב ספורטיבי אומנם לא אספנות אבל בטוח נדיר בנוף ארצנו... ה"אחראים" בכניסה מנעו מהאדם כניסה למתחם למרות שאדם נכה שמרותק לכסא גלגלים... במידה וכל הפרטים של מיקרה זה נכונים אני חושה שרצוי שאותם אחראים על האחראים יעשו בדק בית טוב טוב
הודעה אחרונה מאת SARI POWER, -
תודה לענת ודורון על האירוח המאורגן למופת לכבוד ראש השנה. תודה לכל חברי שישישרון שהשתתפו באירוע ועל כל האוכל הרב. חבל שלא הספקתי להסריט את ההתנפלות על העוגות, במיוחד על העוגה של קטיה (שלא הספקתי להגיע אליה ולטעום מעט ממנה, תוך דקה או שתיים כבר לא היה כלום). חברי השרון כנראה לא משנה כמה שהם אוכלים, אבל לעוגות ולמתוקים בכל מצב יש להם מקום !!! מי יתן ששנה זו תהיה יפה, טובה ומתוקה לכולנו. וכמה תמונות שצילמתי אמנם בקטן, כי אני לא מצליחה להעלות בגדול, משום מה.
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו יכול להגיד איזה רכבים אלה אני מסתקרן
הודעה אחרונה מאת wheel_man, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, יש ברשותי רכב אספנות 1964 BMW 700LS, בעוד שבועיים אני נוסע לוינה, מישהו מכיר חנויות חלקי חילוף לרכבי אספנות שניתן להשיג חלקים לרכב שלי? תודה
הודעה אחרונה מאת bmw3000, -
בשעה טובה המכונית נוסעת והיא לפני טסט.בעיה שנמצאה מיכל הדלק היה עם דלק המון זמן והצטבר זפת בתחתית המיכל .איך ניתן לנקות את המיכל?
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
מוסך לקטנוע רביט 1 2
מאת רפי לין- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
אבקש מידע על מוסך מתאים לתיקון וטיפול בקטנוע רביט 1964 באזור ת"א והמרכז וכן מקור לחלפים עבורו. בברכה - רפי לין
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם! מדובר, מן הסתם, ברקס שלי (594 סמ"כ, מנוע אחורי, שנת 79). גיליתי תופעה מוזרה: באוטו, ככל שאני מבין, מורכבת משאבת דלק חשמלית, שיושבת איפשהו על המיכל. כשמנסים להניע- יוצא דלק מהפילטר (כשמורידים את הצינור), אבל אין מספיק לחץ, והדלק לא מגיע לקרבורטור! מנוע עובד בסדר רק, כאשר אני "מכניס למעגל" משאבה ידנית ("פומפה") ומפמפם את הדלק- ואז אין כל בעיה למנוע לעבוד (כל עוד יש לו דלק, ומפמפמים מדי פעם). אז, נראה לכם, שאכן המשאבה "עייפה"? ומה אתם ממליצים- ניתן להשיג משאבה כזאת, אם כן (אני אפילו עוד לא יודע, איך היא נראית), או, שלא לשבור את הראש, ולשים משאבה נוספת, וזהו? לכאורה, זהו הפתרון הכי פשוט- אבל א. אני הייתי מעדיף הכל "מקורי", כי באוטו הזה עד עכשיו הכל מקורי לגמר…
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
הבוקר, בשעה 10:00, התקיים טכס פתיחת הקטע הדרומי ביותר של כביש 6. החיבור בין כביש 6 לכביש הישן, נקרא מחלף מאחז, על שם חורבת מאחז, שהיתה נקודה שעליה נלחמו בחירוף נפש, כמה פעמים, על מנת לשלוט בדרך לנגב. את גזירת הסרט, עשו חמשת הג'יפים של מועדון, כשעליהם רכובים שאול מופז, ישעיהו גביש, מנכ"ל כביש 6 , לוחמים מהפלמ"ח ואחמ"ים נוספים.
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
מפגש צפון 10.010.08 1 2
מאת oldcar- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני נרגש אני נרעש בא לשכונה חבר חדש...פונטיאק 1936
הודעה אחרונה מאת magician, -
- 1 תגובות
- 683 צפיות
הזמנה מיוחדת לחברי מועדון החמש המופע ABBAMIA THE SHOW " " ,יתקיים במוצ"ש, 11.10.08, היכל התרבות נתניה, רח' רזיאל 4 נתניה, בשעה 21:00. מופע עכשוי המבוסס על מיטב להיטי הזהב של להקת אבבא לאחר ההצלחה המסחררת בכל אירופה, גם בישראל שגעון אבבא. מופע סוחף ומקפיץ, שמחזיר את הקהל אל האוירה של שנות השבעים והשמונים, דרך אחת מלהקות הפופ הטובות והפופולאריות שהיו בכל הזמנים. להקת אבבא השוודית. הרכב מובחר של נגנים, זמרים, זמרות ורקדניות, במופע שמח המתאים לכל קהל בכל אירוע, כולל תלבושות מרהיבות, כוריאוגרפיה ובימוי ברמות הבינלאומיות. הכניסה חינם לחברי מועדון החמש כנגד הצגת תעודת חבר בתוקף. נא לאשר הגעה בטלפון: 054-5248…
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 1 תגובות
- 658 צפיות
שלום לכולם אני מחפש שמשה קדמית לדודג' ואן שנת 66 מישהו יכול לעזור לי באיזה אתר אפשר למצוא את זה או להזמין את זה או שיש מישהו כאן בארץ שיש לו את זה?
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
- 1 תגובות
- 741 צפיות
קניתי בודי לג'יפ מארה"ב[קליפורניה] ,ההזמנה מוכנה ויש את כל האישורים. מישהו מכיר איש קשר שיכול לטפל בנושא המשלוח לארץ? או לחילופין המלצות וטיפים ממי שעבר חוויה כזו כבר. בתודה,חן.
הודעה אחרונה מאת markusg, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 908 צפיות
התנועה הקיבוצית, תנועת הברית החברתית (התאחדות הסטודנטים, ארגון הסטודנטים, ארגון המורים, ארגון ההורים הארצי, מועצת התלמידים והנוער הארצית, השומר הצעיר, מחנות העולים וגופים נוספים) והתנועה לאיכות בחינוך בעצרת תמיכה לשחרור גלעד שליט! 19/10/08 בסמוך לנקודת החטיפה בכרם שלום. שיירות כלי רכב יצאו לעצרת מכל רחבי הארץ. 12:30 – התכנסות בצומת סעד. 13:00 – יציאה בשיירה מרכזית מצומת סעד לכרם שלום. 15:00 – תחילת עצרת בכרם שלום. 17:00 - סיום משוער של העצרת. בהשתתפות משפחת שליט, חבריו של גלעד לפלוגה והשר עמי איילון. - מובילי השיירות ייתלו סרטים צהובים באנטנות הרכבים. - באי השיירות מתבקשים להצטייד בשלטים ובדגלי לאום. - באי העצרת מתבקשים להצטייד במחצלות לי…
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מחפש עצה ולכן אני מנסה גם בפורום זה. אני מתעניין באופנוע אספנות. ללא סירה, כי מבחינתי יש לה יותר חסרונות מיתרונות (ורכישתה כרוכה בעלות נוספת). ווספה או למברטה משופצת נחמדות מאוד, אך בעיקר לעיר. ה- בי אס איי 500 קלאסי ואמין אך נאמר לי שאחרי רכיבה משמעותית אתה יורד ממנו בתחושה שרכבת על פטיש-אויר (כמו"כ ישנן דעות שהוא די שותה דלק, באופן יחסי). ישנו דגם בי אס איי 350 4 פעימות (כנראה שמכונה בטעות "תרנגול", עקב דגמי ה- בי אס איי BANTAM, שמנועיהם היו מנועי 2 פעימות). רוב הדעות על דגם זה אינן חיוביות. אך יש דעה האומרת שהוא לא רע והיה אפילו מתקדם לתקופתו עם ראש אלומיניום והפיק יחסית לא מעט כוח. (הוא מוצע במחירים זולים משמעותית מה- 500 סמ"ק, וזה יתרון מבחי…
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
ערב טוב, מישהוא יודע לזהות את הרכב הזה ? הצילום מיפן.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 671 צפיות
כפי שאתם יודעים השעון זז לאחור שעה אחת ורוב המפגש יתנהל בחשכה בתור אחד שאוהב לצלם רציתי לשאול אם מקדימים מעט את המפגש שנראה קצת אור
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 239 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- nadavd4
- TvrSpee12
- `Infinity
- Tal7
- sfargol
- nglancer
- Chmimo
- SlowRide
- itzik123
- shaymolcho
- yuvk
- ofralon