Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפאץ' 1964 - להתחיל מבראשית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד בנייה מתא הנוסעים

טנדר אפאש 003 (Medium).jpg

טנדר אפאש 004 (Medium).jpg

טנדר אפאש 009 (Medium).jpg

טנדר אפאש 012 (Medium).jpg

טנדר אפאש 014 (Medium).jpg

טנדר אפאש 022 (Medium).jpg

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדהים!

הפיבר אוטם ונותן איכות סאונד גבוהה, או שאני טועה?

אם כן יש לו יתרון למשל על חומר בידוד שבא מגולגל ופשוט מוברג לדלתות ולכל פנים האוטו?

פורסם

הפיבר אומנם מבצע איטותם מסוים אבל זה לא תפקידו ברכב ,הבנייה עם הפיבר באה בעצם לעצב את הפנים כפי שתראה בהמשך הפרויקט.לאחר הצביעה של הרכב יעבור הרכב איטום מלא כולל דפנות פנימיות של הדלת ושם יהייה הבידוד הטוב לסאונד ברכב בלי קשר שאר האיטום בתוך תא הנוסעים גם יתן בידוד וגם אקוסטיקה לסאונד שזה חלק מהיעד של הרכב

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

• אחראי פורום
פורסם

נראה מעולה! כל הפרוייקט הזה מרשים מאוד.

עבודת הפיבר נראית מקצועית לחלוטין, אני כבר מנחש מה הכוונה שלכם :twisted:

זה הולך להיות רכב תצוגה?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מעבר להיותו רכב אספנות אשר בצורה החיצונית שלו והכוונה לחזית כנפיים ארגז ותא נוסעים חיצונית כמעט לא ישתנה דבר למעט שינוי קטן שבוצע ברכב ,לגבי פנים הרכב הכל יבנה מחדש בצורה חדשנית יותר עם כל השיכלולים הכמעט האפשריים בסופו של תהליך הכוונה להביא את הרכב לנסיעה יום יומית לפן הפנימי שלי ולשמש כרכב תצוגה להראות דברים שניתן לעשות.

שיסתיים התהליך מחכות עוד שתי מכוניות להליך דומה אבל בצורה שונה

דלת15 (Medium).jpg

דלת14 (Medium).jpg

דלת13 (Medium).jpg

דלת22 (Medium).jpg

דלת24 (Medium).jpg

פורסם

אני רואה לאן בדיוק הפרוייקט הולך! תכנון דומה מתוכנן אצלי. רק שלי אין את הידיים המופלאות שלך!

גם אני רציתי בדיוק אחרי הפחחות לבצע איטום בגלל זה אני לא מתחיל פחחות, אין תקציב נידרש לדיינמייט.

סחטיין על ההשקעה! בהצלחה עד סוף הדרך

שאלה בקשר לפיבר. אחרי הייבוש אתה מוציא את כל הפאנל איך שהוא? או חותך במקומות מסויימים?

אני מניח ששלב הריפוד לפאנאלים יבוא רק לאחר פודים לרמקולים/מסכים נכון?!

המון הצלחה!

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

עוד קצת מבניית הדלת

דלת34 (Medium).jpg

דלת36 (Medium).jpg

דלת38 (Medium).jpg

דלת20 (Medium).jpg

דלת28 (Medium).jpg

דלת40 (Medium).jpg

• תוכן חדש...