Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפאץ' 1964 - להתחיל מבראשית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טיפול בשלדה והתחלת הרכבה

שלדה1 (Medium).jpg

שלדה2 (Medium).jpg

תא נוסעים25 (4) (Medium).jpg

שלדה8 (Medium).jpg

שומר תמונות 008 (Medium).jpg

שלדה10 (Medium).jpg

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

ועוד תמונות

שלדה4 (Medium).jpg

שלדה7 (Medium).jpg

שלדה6 (Medium).jpg

אוסף ביתי :-)קפריס הרטופ1966,מנוע V8 8)טנדר GMC אפא'צ 1964 מנוע V8 :-P רכבים בבניה ואיבזור לאחרים.

פורסם

התוכניות למנוע הם:

חלקים לציפוי ניקל

סעפות פליטה אדרס שיבנו במפעל של חברים בארץ

קרבורטור שהגיע של קורבט

הגיר הוא גיר 700

לגבי הנסיכה הצהובה היא שברולט קאפריס שנת1966 יד שנייה ,8 צילנדר הרטופ עם גיר למטה ,אצלי כבר 11 שנים מחכה לתורה לטיפול חוזר

קאפריס100.jpg

קאפריס102.jpg

קאפריס 104.jpg

DSCF5375 (Medium).jpg

פורסם

מה כוונת המשורר...

פורסם

תודה

האלקמינו כרגע על תקן מפנה זבל ,בהמשך תיכנס לעבודה יחד עםהקאפריס וגם לה מחכים הרבה שגעונות שבוצעו בטנדר,אבל צריך לקחת נשימה של אויר וכסף כי זה בורות ללא סוף עם כל השגעונות שלי

פורסם

היי אפי,

שמחתי והתרגשתי לראות את תהליך השיפוץ שלך. בהחלט עשה לי דה ז'אוו... נזכרתי בכל שלבי השיפוץ שלי. לרגע חשבתי שאתה מראה את התמונות שלי...

אני מאחל לך לסיים את השיפוץ ברמה הגבוהה כמו שזה נראה ולהתחיל להנות מהרכב. מתוך ניסיון - יש תמורה מלאה מהרכב לאחר שיפוץ יסודי.

מצפה לרגע לעמוד עם האפאץ' שלי לידך בטקס ההשקה !!!

בהצלחה !!!

ידידך,

יורם

פורסם

התחלת הקרבת הפרונט

פ48 (Medium).jpg

פ52 (Medium).jpg

פ56 (Medium).jpg

פ58 (Medium).jpg

פ64 (Medium).jpg

פ66 (Medium).jpg

פורסם

תבורך!

אני אוהב אנשים שמשקיעים במכוניות שמניע אותם V8 ובמיוחד טנדרים!!!

נ.ב פרוייקט מדהים!

פורסם

ועוד מהפרונט

פ68 (Medium) (2).jpg

פ80 (Medium).jpg

פ92 (Medium).jpg

שלדה41 (Medium).jpg

• תוכן חדש...