רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
ונתחיל היום בטריומף TR4A של עובדיה
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נ=דדד-
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
המון מזל טוב ליום הולדתך ה-32, הרבה בריאות, אושר והצלחה, שכל משאלות ליבך יתגשמו. עידן.
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שיפוץ אופנוע פגו 50 סמק שנת 64 היתי רוצה שמישהו יעשה שיפוץ של האופנוע לפרטיים נוספים אני נימצא בנייד 0547309709 תמיר
הודעה אחרונה מאת ts_design, -
- 24 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
חברים,שאלה לי אליכם,עם איזה עוד שיפורים חוץ מסופרצ'ארגר אפשר להוציא כוחות סוס מV8,? יש לי קאמשאפט חם,קרבורטור של הולי,הדרסים,חסרים לי עוד כמה עשרות של כ"ס... אם אפשר,בעלי מקצוע,קישורים,שיפורים למכירה יתקבלו בברכה,תודה. ד"א,מדובר במנוע של אל קמינו 79(מנוע קורבט)5.7.
הודעה אחרונה מאת STANG, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
האם מישהו ניתקל \ראה פיאט 132 בכבשי ארצנו או ניתקל בכאזת במוסכים \חצרות .לי היתה כזאת שעברה בירושה .לצערי מכרתי אותה לפני שנים רבות.
הודעה אחרונה מאת -RUDY-, -
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
קניתי מצוף למיכל דלק של הרקורד ב EBAY גרמניה במחיר 20.7 יורו. המוכר שולח עם DHL. האם אתם חושבים שהוא יעוקב במכס ? האם כדי לשלוח אותו למשפחה בגרמניה או שבמחיר כזה לא צריכות להיות בעיות עם המכס ואפשר לשלוח לארץ. תודה, אלון.
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, אל תתנו לכותרת להטעות, אני יודע ששינוי מבנה הוא בעייתי עד בלי אפשרי. השאלה מה מוגדר כשינוי מבנה.. לדוגמה החיפושית שבתמונה: http://farm1.static.flickr.com/140/401725402_b5c9c67498.jpg 1. עשו לה chop top - בלתי אפשרי ולא יעבור בארץ. 2. מה לגבי הסרת הכנפיים ? האם זה נחשב שינוי מבנה? מה אם היה מדובר בהרחבת הכנף בפיבר? 3. הזזת . החלפת הפנסים ? מי יודע מה ההגדרה המדוייקת ? תודה
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מעונין בשם או בטלפון על מנת לדבר איתו ושכחתי אותם. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת כושי, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3589767,00.html
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. חיפשתי אך לא מצאתי תשובה. בימים אלו חבר טוב שלי מתכנן לעשות פרוייקט שיקום לרכב נדיר בארץ אך נפוץ וזול בחו"ל. הוא מעוניין לרכוש רכב לפירוק בחו"ל, לפרקו לגורמים בחו"ל ולשלוח את כל החלקים ארצה במכולה (פרט לשלדה, שאין מה לעשות איתה). את החלקים שהוא יביא לארץ הוא מתכנן להלביש על שלדה ישראלית. ומה שיישאר אקסטרה ישמש לחלקי חילוף בעת הצורך. את הרכב לא ניתן לייבא לארץ כיוון שהוא טרום אספנות (לא מלאו לו 30 שנה). הסיבה שזה נכתב בפורום הזה היא הניסיון הרב שיש כאן לחברי הפורום. אז בקיצור, האם זה בר ביצוע?
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קניתי דרך איביי מוצר והמוכר לא רוצה את התשלום דרך פייפאל יש למישהו רעיון או הצעה מה לעשות?אך לשלם?
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לאחרונה ראיתי תופעה מעניינת ביד 2, מודעות למכירה של רכבים מארה"ב, כאשר הם עדיין שם, במודעות, בניסוח ילד DT שנתקעת לו המקלדת, כל הרכבים מופיעים כיבוא אישי, מיוחד ונדירררררררררר!!! מחיר סופי. רוב המחירים שם מוגזמים בטירוף, וישימו לב למחיר על שמשת הרכב במודעה המצורפת, כאשר במודעה דורשים עליו 75000 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת טל חסיד, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קצת תמונות מהמפגש אתמול
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
-
- 15 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
חיפשתי את הבן אדם הרבה זמן,העניין נמשך כמה חודשים,בסוף קיבלתי טלפון: '' תגיד,זה אתה שאוהב סובארו ישנים?,זה אני ששאלת עלי באזור כפר ויתקין עם הסובארו ספורט '' ישר קלטתי את העניין,וזרמתי איתו עד לסוף,ובסוף הוזמנתי אצלו בבית. העיסקה עוד לא נסגרה,דרש מחיר מופרז,אך הוא הבטיח שיחשוב ויחזיר לי תשובה. בבקשה:
הודעה אחרונה מאת rjet, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 985 צפיות
ביום ששי העבירו כמה חברים טובים אוטובוס של מוזיאון אגד מירושלים לחולון, אחרי שעבר צביעה מחדש במוסך עטרות. בדרך האוטובוס נתקע (על הרמזור בצד שמאל והפקק היה פקק...) ובתמונה רואים את הגרר של אגד בתנוחה לא שיגרתית ועם "חולה" לא שיגרתי. בין לבין קפצו החברים לחניון ושיחקו עם אוטובוס האספנות... וכל זה בחום הכבד... (אני בכל הזמן הזה הייתי תחת המזגן בבית ותודה לדרור רגב על התמונות).
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
היה מפגש נחמד מאוד רק שהיה חם מאוד ואנשים לא יצאו מהמזגן
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מישהו יודע אם ניתן למצאו מיני סובארו R2 ?
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 19 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הייתי עסוק מאוד...:lol::multi:
הודעה אחרונה מאת ori0610, -
- 2 תגובות
- 823 צפיות
מבקש לדעת היכן ניתן להשיג רכיב אוטומט לאיתות 6v ? תודה למשיבים
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 16 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היום ראיתי וצילמתי אותה שוב, הקטע שאני לא יודע להעלות תמונה מהפלאפון, אם מישהו שיודע יתן לי מס' טלפון שלו אני אשלח לו והוא יעלה אותה במקומי! אשמח לקצת פרטים על הרכב...ושמישהו יעיר את חן - תודה- רן
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 4 תגובות
- 678 צפיות
אני יודע שדובר בעבר על הנושא אבל מחיפושים שעשיתי לא הבנתי כלום, לכן אם אפשר להסביר לי לאט וברור לקורטינה שלי אין טסט כבר 3 חודשים כיוון שהיא עברה תיקון ארוך ואני לא נוסע איתה מאז. תוקף הרשיון רכב שברשותי הוא עד 03/12/2008 ולמרות ששילמתי אותו לא ניגשתי לטסט, ברצוני להגיע למפגש פורדים הקרוב עם האוטו ולכן, מה האפשרויות שלי על מנת להנות מהטסט לאוטו כמה שיותר ? האם כאשר אנפיק רשיון חדש אקבל מועד אחר לטסט ? האם כדאי לעשות טסט היום שיספיק רק ל 3 חודשים ? אולי האופציה הטובה ביותר זה אישור תנועה זמני למרות שצריך לחכות כמה שעות בתור במשרד הרישוי בפ"ת ? תודה
הודעה אחרונה מאת triumph, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי טנדר שנת 79 והכסא בו הוא כמו ספה כאילו 3 מושבים צמודים הוא נורא רך והריפוד עליו כבר לא יפה יש דבר כזה לחדש את הקפיצים או משו שיקשה את הכסא כי ממש לא בא לי לקפצץ ברכב מה סדר גודל המחיר של הקשחת הכסא והחלפת הריפוד? אם למישו יש מושג אשמח לדעת בערך כמה זה עולה טווח מחירים נא לא לכתוב בין שקל למיליון תלוי בעבודה
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן חבר'ה, לאחר כמעט שנה מאז שהרכב נכנס לפחח ולמכונאי (שהוא גם חשמלאי והם יושבים באותו מקום אי שם בהרי ירושלים), האוטו נצבע בשבוע שעבר, והורכבו רוב החלקים הקוסמטים. עכשיו נשאר להרכיב את הדשבורד על כל חלקיו, לרפד מחדש את מושבים והדלתות ולהרכיב, להניע לאחר טיפול למנוע, ולעבור טסט. בכל מקרה, על מנת לסיים את השיפוץ, אני זקוק לשני דברים קריטיים: סט של 4 בולמי זעזועים. אם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אני אודע להכוונה באזור ירושלים או המרכז (ליאור ברוך לא זמין משום מה כבר כמה ימים). צינור שמחבר בין פיית הדלק, למיכל (מצ"ב תמונה). אשמח לתגובות והצעות להמשך, אם יש למישהו. יום טוב, שחר
הודעה אחרונה מאת TheGhost, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קליפ חדש שיצא היום, של הזמר אייל שחר (היי פייב לשעבר) אחלה שיר, ממליצה לראות את הקליפ ומשתתפות בו 2 מכוניות שבטח מוכרות לכם http://www.music24.co.il/clips.aspx#clip_14107 או צפייה מהנה!
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
גרירה מהצפון למרכז הארץ 1 2
מאת GLF- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
למי שעוקב לפני כמה ימים פורסמה הודעה על סובארו סטיישן 73 למכירה, פניתי לבעל הרכב הסתבר שהרכב בצפון הרחוק (איזור טבריה). ראיתי תמונות של הרכב והחלטתי שאני רוצה לשים עליו את היד. בכל מקרה אני מחפש עכשיו גרריסט שיוכל לגרור את הרכב מהצפון לאיזור המרכז "על הדרך" כי גרירה ספיישל עולה הון (1500+). אני בעצם מחפש גרריסט שעולה לשים רכב בצפון ויורד ריק ע"מ לתפוס טרמפ (בתשלום כמובן) או מישהו שצריך לגרור רכב מהצפון למרכז ואוכל להתחלק איתו בגרירה ע"מ להוזיל עלויות.
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
מפגש שפלה 22.8.08 1 2 3
מאת asaf572- 39 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
ונתחיל עם חבורת הגיפים
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
לא באתי לספר כאן על המדינה אלא על הרכבים בהם פגשנו. בעוד אני נוהג לי ברכב באנאלי ומצוי, אאודי 4 A טורבו 2.7 ליטר (ורק למען הידע, המהירות שם מוגבלת ברובה ל - 80 קמ"ש! וחטפנו קנס על מהירות - 1000 $, כן. זה המחיר!!!), הרי לפניכם הכלים האמיתיים שנעים שם בכמויות. חלקם נעים בכביש, במעבורות, בחניה ואפילו היינו בתערוכת כלי רכב. בתחנת דלק שעצרנו לתדלק, פגשנו מרצדס, אופל ויפיפיה לבנה - לוטוס!!! ואם זה לא יפה בעיניכם, אשלח לכם תמונות נוף! של אבי נוף!!!
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
-
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
כבר במועד המשא ומתן לרכישתה , ידעתי שאם תנחת אצלי , הכל יהיה עניין של זמן והזמן הזה הגיע . כמעט שנה מאז שהחלטתי לפרק אותה לגורמים , אפשר להגיד שהחזרתי אותה עשרים שנה אחורה אל שנת 88' השנה בה עלתה על פס הייצור . רוב הפרוייקט שבמרכזו היה עניין החלודה ושינויי גוון הרכב , הועלה כאן בתיאור ותמונות . כרגע נמצאת בשלב מתקדם - הרכבתי כמעט הכל אם כי בהמשך יהיו עוד פינישים (לא מוותר על בורג !) . מה שנשאר בגדול ,זה עניין של החזרת מנוע קומפלט עם הגיר , סגירות אחרונות ואז - החזרתה לכביש ! מצרף מספר תמונות מעודכנות מהרכבה מתקדמת . בעתיד , אארגן ואעלה אלבום מפורט של הפרוייקט על כל שלביו . מחכה בקוצר רוח לשמוע את ההתנעה אחרי מספר חודשים בהם הייתה בתרדמת עמוקה . ללא ספק…
הודעה אחרונה מאת gtv11636, -
-
מפגש רמאללה קלאסיקאר 1 2
מאת סייארה-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
קיבלתי היום לקט תמונות מהמפגש שהיה ברמאללה,להנאתכם.
הודעה אחרונה מאת ori0610, -