רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני לא יודע אם זה המקום הנכון, יש לי מספר רכבים, שאני נאלץ למכור עקב מעבר לחו"ל. אחד מהם הוא רכב קלאסי מסוף שנות ה80 (תחילת ה90 גם), במצב תצוגה. (רכב דיי נדיר בימינו) אני לא מעוניין למכור אותו, האם יש פה מישהו שמקושר לאיזה מוזאון רכב (כמו תפן ואחרים) שמעוניין לקבל תרומת הרכב (ללא תשלום) לתקופה של מס' שנים (כ3 שנים), רק מקום שמתחייב לשמור על הרכב במצבו שלו. תודה.
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מניח שברכבי האספנות הספידומטר במיל בלבד, האם משרד הרעשוי דורש להחליף לקילומטר? האם יש דברים אחרים שמשרד הרישוי דורש להחליף לפני שמקבלים רשיון רכב אספנות? האם הם בודקים שלא הורכבו על הרכב חלקים לא תקניים? למשל צמיגים רחבים מידי, סופרצ'ארגר ואחרים? תודה
הודעה אחרונה מאת טל חסיד, -
שווי של MG
מאת shamiro- 1 תגובות
- 709 צפיות
שלום, הייתי מעוניין לקנות MG ולכן אני רוצה לדעת מה השווי של זה בישראל. תודה.
הודעה אחרונה מאת DORONC, -
- 2 תגובות
- 677 צפיות
מחפש פלטינות לטריומף טייגר 350 שנת 68' אם יש למישהו או שמישהו יודע על מקום הימצאם...אני אשמח! תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת מצא, -
וולוו 162 e
מאת tiko- 1 תגובות
- 705 צפיות
שלום לכולם אני רוצה לקנות וולוו 162 e העניין הוא שאני צריך להשקיע באוטו שיפוץ וכנראה שמנוע חדש רציתי לדעת אם אתם חושבים שזה כדאי לי מבחינת העלויות של התחזוקה של האוטו
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 32 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
האם מישהו ראה שמע על שברולט קאמרו מודל 1979 צבע כחולה מטאלי??? תודה
הודעה אחרונה מאת z28camaro, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שאלה: בעל הרכב שינה את שם המשפחה שלו, וכעת הוא אחר, ממה, שמופיע ברישיון. זה אמור להפריע בהעברת הבעלות? או, שמה, שחשוב- זה מס' ת.ז. שלו?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 2 תגובות
- 662 צפיות
לאחר שנתיים חצי שהחיפושית עומדת ועומדת לחזור אל הכביש, האם תהליך החזרתה לכביש הוא רק לגשת למכון הרישוי עם ניירת חדשה ולהעביר אותה מבחן חצי שנתי (בתוספת אישור רכב מיושן כמובן) או שלאחר תקופה של שנתיים ומעלה אני אצטרך לעבור את מכון התקנים לבדיקת מומחה (או איך שהיא נקראת). בקיצור, האם החוק השתנה או שאני יכול לגשת ולעשות לה טסט? הרשיונות לא הוקפאו והרכב מוגדר כאספנות (שנת 75). תודה, עידו.
הודעה אחרונה מאת Avi66, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתעניין במוכנאות ושיפוץ אבל נסיוני הוא דל ביותר, לכן לאחרונה החלטתי שאני אנסה לשפץ וספה ולהביא אותה למצב שמיש ויפה (נראה לי כמו פרוייקט טוב להתחיל איתו ... יחסית פשוט\עלות נמוכה). לא כל כך פשוט למצוא וספה שאינה משנות ה שמונים\תשעים וזקוקה לשיפוץ לכן רוב מה שנתקלתי בו זה וספות לפירוק \ חסרות רשיונות \ ניירות. השאלה שלי היא מהו החוק לגבי רכבים, או אופנועים לצורך העניין,בלי ניירות ? האם יש משהו שאפשר לעשות כדי שייסעו חוקית על הכביש אחרי שיפוץ? או שניתן רק להשתמש בחלקים ו"להלביש" אותם על רכב עם ניירות? כמו כן עצות לגבי מציאת וספות משנות ה שישים\שבעים יתרקבלו בברכה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Avi66, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3577439,00.html
הודעה אחרונה מאת 164TS, -
-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
סיימתי לשפץ... הנה התמונות האחרונות אשמח לתגובות
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
שלום לכולם. בשעה טובה יש לי BSA B40 ואני מעוניין להתחיל בשיפוץ. הרוב מסתכם בחלקים קוסמטיים. אבל אני זקוק לאגזוז ורציתי לדעת האם גם אגזוז והצנרת של C15 מתאימים לB40 היות ולא מצאתי ברשת לB40. אל מי ניתן לפנות לחלקים ועוד?? תודה
הודעה אחרונה מאת מגאן קבריו, -
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
איפה עושים, אם בכלל? תודה!
הודעה אחרונה מאת low rider, -
שאלה לגבי פיאט 500 1 2
מאת mabootoo-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי מחשבה "מגונה" לייבא ארצה פיאט 500 משנות ה 70. לפני שאני מתחיל את התהליך, הייתי שמח להתיעץ לגבי רכב זה עם מישהו שיש לו פיאט 500...שיסביר לי קצת על הרכב ושאני אוכל להתרשם ממנו. האם אתם מכירים מישהו שיכול לעזור לי? תודה!
הודעה אחרונה מאת mabootoo, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שבת חמימה עם רוח נעימה הביא הרבה חברי מועדון החמש למפגש קפה ומצב רוח לשבת בבוקר בצומת רופין (נערך כול שבת ראשונה של החודש) הנה כמה תמונות להנהת אלו שלא הגיעו . (מספרי הרכב הגלויים באישור) להתראות בחודש הבא ברופין
הודעה אחרונה מאת שביט, -
-
נתקעתי בדרך... 1 2 3
מאת eyalgrossman-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
בוקר טוב. מיקרה שהיה, כך היה - ביום שישי האחרון התעוררתי מוקדם, כאשר על הפרק להגיע למכון הספידומטרים לבדוק את שעון הדלק. התנעתי את הדודג', ויצאנו לדרך עם ספייר - השעה היתה 06:30. אבל - סדר העדיפויות שלי לא היה נכון, כאשר בעצם הייתי צריך לקבוע תור אצל מכון קרבורטורים, ולא ספידומטרים. משהו בקרבורטור שלי לא מכוון כראוי, ויש לי בעיה בטורים נמוכים - האוטו נכבה. ידעתי את זה, אבל לא הערכתי את חומרת הבעיה. ברמזור הראשון - האוטו כבה. בשילוב עם מצבר חלש ולא טעון - אין סטרטר. זהו, מת. מחסום דרך גדול וצהוב. במשך שעה ורבע אף אחד - באמת, אף אחד לא עצר לי. כלום. אני עומד מאחורי האוטו, בסמוך לרמזור - שואל את כל נהגי הג'יפים, רכבי השטח, רכבי השירות וסתם נהגים …
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום! כיצד אני יכול לעשות המרה של מידות צמיגים משנת 70 למידות של היום ? לדוגמה אצלי רשום 15\700 15\700 ברישיון הרכב (ג'יפ מודל 70) ולא קיימים היום צמיגים כאלו האם ישנה אפשרות להחליף את המידות במשרד הרישוי לצמיגי ג'יפים של היום ואיך זה עובד? או שפשוט יש טבלה להמרת מידות אבל זה לא יהיה רשום על הצמיג כמו ברישיון.
הודעה אחרונה מאת CG 6, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום . אז מה הנוהל? רכב שנת 81 ללא טסט 3 שנים,
הודעה אחרונה מאת אסף בקר, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היום התאמצנו, המוס ואני בחום איימים כשהמזגן היה בדמות משולשי הרוח. אז התחלנו במפגש ברחובות, חבורה נחמדה זקוקה בהחלט לחיזוק, המשכנו למפגש נוקיה ונהנינו מהעושר של המכוניות, מהתצוגה של האמ. ג'י ומהילדים שנכנסו לתוך המוסטנג והרעישו היטב עם הצופר, ולעת רב נחתנו במפגש השרון והספקנו לדבר עם כמה חברים מוכרים וחביבים. המוס נסעה כמו גדולה כשמד החום לא זז מהאמצע. אני הגעתי הביתה סחוט... (מימין לשמאל: רחובות, נוקיה, רעננה)
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
את הוואן הזה צילמנו האחד המושבים. מה זה, למי יש מושג?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום לכם. זוהי הודעתי הראשונה בפורום אספנות - אז מזל"ט לי, וסליחה אם עברתי על איזשהוא כלל. במסגרת עבודתי כעו"ס קשישים, נפגשתי השבוע עם אדם שבבעלותו הרכב שבכותרת - יד 1 עם 100K. הוא אינו יכול יותר להחזיק את הרכב. האם לרכב כזה יש ערך אספני, או שהוא מיועד למכירה בשוק כרגיל? (הרכב שמור בצורה יוצאת דופן - מגבות על כל חלק למניעת נזקי שמש וכו'.) צביקי
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש עוד רכב שלא הצלחתי לצלם, ויש לו עוד 3 מכוניות באיזה מוסך בעיר. שלשום הוא הניע את המוסטנג, אחחחחח איזה רעש!! התמונות נמחקו בגלל מספרי רישוי בני, מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת yossik17, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
קצת תמונות מהמפגש וכמו שאתם רואים, הגיעו אלינו גם אורחים נכבדים.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
שלשום נכשלתי טסט על שלא נמצא מס' השילדה ברכב ב- 4 טסטים האחרונים לא היתה אף בעיה שקשורה למס' השילדה , יש לציין שהרכב עבר זיפות וצביעה כללית לפני שנתיים וחצי , מישהו יודע מה מיקומו המקורי של המס' ? אור .
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
חגיגת קיץ ירושלמית 1 2 3
מאת רנצ'וק-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
ביום שישי, 1.8.2008, נחגוג בירושלים מסיבת קיץ רבת משתתפים. למסיבה מוזמנים כל חובבי הרכב באשר הם וכמובן מי שנושא הרכב הקלאסי קרוב ללבו,ללא הבדל דת, גזע, מין ודעות קדומות. לחוגגים מובטחת הנאה, מכוניות קלאסיות, בירות איכותיות כמיטב המסורת הירושלמית וכמובן אלכוהול על מגוון טעמיו. כמו-כן, בחורות יפות רבות וחתיך אחד ויחיד. נשמח לראותכם.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- 1 תגובות
- 772 צפיות
הבנתי שהשמאי במכס מסתכל על הרכב רק מבחינה חיצונית וקוסמטית בפנים הרכב, ללא התיחסות למנוע ולמצב המכני של הרכב. על פי זה הוא מחליט לאיזו קבוצה לשייך את הרכב וכמה מס לגבות. אם זה המצב, האם מבחינה כלכלית שווה להביא רכב עם מנוע טוב אבל חיצונית ופנים הרכב "דרושים שיפוץ" וע"י כך: 1. לשלם פחות על הרכב בחו"ל 2. לשלם פחות מכס בארץ ואח"כ כמובן לעשות פחחות, צבע וקוסמטיקה פנימית בארץ. האם מישהו יודע אם זאת דרך טובה להוזיל עלויות? תודה.
הודעה אחרונה מאת mister v, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
לפני שבוע הייתי במוסך ראלקס אשדוד הגיעו למוזאון עוד 2 מכוניות... המרצדס SE280 במצב לא הכי טוב,אפשר לראות בתמונה שיש עליה חלודה בפגושים, כפי הנראה המוסך ישקם אותה לתצוגה במוזאון...
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
עוד סרט קיץ קליל, אבל המכונית גיבורת הסרט - משהו משהו.... http://www.apple.com/trailers/independent/sexdrive/ אייל
הודעה אחרונה מאת pauly_the_dog, -
-
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אחרי שתקופה ארוכה הייתה לי בעיה לחלץ את המגנטו לבסוף הצלחתי לפתוח את המנוע , הוחלפו מחזירי שמן , בוכנה ורינגים. אך כנראה שמשהו התפקשש בהרכבה, הילוכים לא נכנסים בצורה טובה , הבורר מקפיץ לפעמים שני הילכים בפעם אחת , לפעמים הגיר נכנס לניטרל ולפעמים בכלל אין תגובה , צריך לשחק המון עם הרגלית כדי שיקרה משהו בכלל בגיר. על שני הברגים שמהדקים את הבורר לבלוק יש משקולות שניתנות לכיון, בנוסף על הבורר עצמו יש חריצים שמאפשרים כיון, שיחקתי עם זה שעות אך לא הצלחתי להגיע לכיון הראוי. מישהו מכיר את את העניין? תודה.
הודעה אחרונה מאת tamir ts, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 846 צפיות
למה אין כאן אף פעם תמונות? אם הוא עדיין קיים בעיר (אשמח לפרטים מלאים בפרטי)
הודעה אחרונה מאת nitch,
-
מי מחובר 65 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 330 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Supertigre
- שביט
- Haim_gds
- viper83
- Camaro 92
- T_A
- nglancer
- matan_mil
- Itzik-b
- Igalz
- davemustaine87
- tomerR