רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
תמונות מפגשישי מועדון 5 מס' 25 היכל נוקיה 11.07.2008 http://public.fotki.com/ufd41/5--25---11072008-/ מצורף קישור לאלה שצופים באלבום תמונות ניתן לראות את התמונות בפורמט של מצגת אם לוחצים בצד ימין של הדף על הכיתוב מצגת (כל לחיצה על העכבר תעביר תמונה). התמונות המפורסמות כאן הינן לצפייה בלבד ומוגנות בזכויות יוצרים
הודעה אחרונה מאת edan839, -
שלום. כך היא הגיעה וגם כך היא ניראת לאחר התאמת מזגן והתחלת פרוק יסודי לשיפוץ כללי.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תבלו
הודעה אחרונה מאת lev_p, -
-
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אתמול נסעתי עם אבא,וזה מה שראיתי בנמל,מועמסת על משאית,צהובה יפייפיה אבל דורשת טיפה פחחות וגם קצת צבע.. אז השאלה היא: של מי הבהמה הצהובה?
הודעה אחרונה מאת נתנאל, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמו שתמיד טענתי זה לא כלי הרכב...זה הנהג, מי שלא מאמין במיוחד בשבילו הדבר הבא: כל מילה נוספת מיותרת! - רן
הודעה אחרונה מאת ilovemini, -
-
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הינה כמה תמונות שצילמתי אצל חבר של אבא שלי תהנו הטרקטור הירוק הוא על נפט ופעימה 1 האדום יש 5 מספרים מספרים אם סמתם לב מחקתי וסמתי אותיות שניהם מתחת לשנת 1950 שתי הטרקטורים נוסעים ושניהם במצב טוב מבחינה מחנית ומבחינה חיצונית רואים שלא חחח.. נ.ב סליחה על האיכות זה מפאלפון תהנו!!
הודעה אחרונה מאת ilyman, -
- 2 תגובות
- 711 צפיות
האם יש היום מפגש בירושלים אשמח לדעת מקום ושעה מאוד אשמח ללכת וגם לקחת את אשתי
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 3 אלף צפיות
האם קיימת בישראל או הייתה בעבר מרקורי קוגר מהשנים 1967-1969 לפני או אחרי שיפוץ? ותודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- 0 תגובות
- 725 צפיות
לסדרת טלויזיה בנושא רכבי אספנות,דרושים רכבים ואספנים. ניתן להעביר צילום הרכב וכמה מילים על התחביב למייל הבא- [email protected] תודה.
הודעה אחרונה מאת rjet, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הייתה לי סיאט איביזה שנת 1994 אדומה שמכרתי לא מזמן , אחרי שעשיתי לה צבע כללי (בערך חודש אחרי) נוצר לי פיצוץ זהה לזה שבתמונה דבר שגם מאוד הרתיע אותי לגבי הצביעה של המיני שלי מחדש ופחחות . ממה יכול לנבוע דבר כזה?
הודעה אחרונה מאת kd2, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
בעבר ראיתי בפורום תמונה של רכב מסוג VW TYPE 3 בצבע כתום שהיה רשום שהוא מיד ראשונה עם 50,000 ק"מ חיפשתי שוב בפורום ולצערי לא מצאתי את התמונה. מישו יכול לתת לי קישור לתמונה? וקצת היסטוריה על הרכב ,למה עמד כל השנים בלי תזוזה. מסקרן אותי לשמוע. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 38 תגובות
- 9 אלף צפיות
זה חוקי בארץ ישראל להיות עם מכונית low-rider ...סליחה עם אני כותב משהו לא נכון אני חדש בארץ ישראל כי יש לי ברסיה מכונית low rider pontiac bonneville 1964 אני לא עייתי ברוסיה הרבה זמן אני אנסה להשיג תמונה תודה לעונים ...
הודעה אחרונה מאת mines, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן חבר'ה, אני מעוניין לשפץ ווספה ישן ובכן ביד 2 לא מצאתי דברים מעניינים אני לא יודע איפה לחפש לקנות. מעוניין לשפץ אותו השאלה שלי בערך מה העלויות של שיפוץ, ומאיפה אפשר למצוא דברים ישנים במיוחד ונדירים? תודה לכם ולילה טוב אבישי.
הודעה אחרונה מאת Aviedri, -
Oldies In Japan
מאת B-TON- 3 תגובות
- 975 צפיות
משהו נחמד שנתקלתי בו ברשת LINK
הודעה אחרונה מאת -RUDY-, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, לפני הרבה שנים התגלגלה אלינו למשק משאית דוג' D400 (אם אינני טועה). איני יודע מאיפה רכש אבי את המשאית הזו, גם הוא לא זוכר, ואין ניירת. וכבר שרכש אותה לא היה לה טסט. לאחרונה התחלנו לעשות סדר פה בחצר, ותהינו מה לעשות במשאית הזו. פתחתי את מכסה המנוע שלה.. אני מוכן "לשים כסף" שלא יהיה קשה להתניע את הבהמה הזו שאלתי אליכם: יש דרך כלשהי להעביר בעלות על רכב שכזה? במטרה לשקם ולהחזירו לכביש. האם ניתן לאתר איכשהו את הבעלים וכך לעשות העברת בעלות? כאמור אין לי שום ניירת או פרט על הבעלים. אשמח להכוונה. תודה!
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- 0 תגובות
- 836 צפיות
לסדרת טלויזיה בנושא רכבי אספנות,דרושים רכבים ואספנים. ניתן להעביר צילום הרכב וכמה מילים על התחביב למייל הבא- [email protected] תודה.
הודעה אחרונה מאת rjet, -
- 26 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
עוד לא אספנות לפי הספר, אבל אני בטוח שתבינו את השריטה. ברשות אחותי BX מזדקנת משנת 88 (TRS אוטומטית). האוטו נמצא אלה כבר 10 שנים, ולשמחתי הרבה, היא לא מוכנה לוותר עליה. כפי שאתם יכולים לתאר, מצב הרכב דורש ריענון רציני. המנוע והגיר דווקא במצב טוב, ואפילו המערכת הפניאמוטית עדיין מחזיקה מעמד. אבל, המצב הקוסמטי החיצוני והפנימי בכי רע, ומצב המערכות ההיקפיות ודאי דורש שיפור. מטרת השיפוץ היא להפוך את הרכב לנעים ועמיד לשימוש יומיומי. הכוונה היא לכלול בשיפוץ את הדברים הבאים: - ריענון המערכת הפניאומטית שיכלול ניקוי, החלפת כל חלקי הפלסטיק והגומי (המשאבה דווקא בסדר), ובומבות חדשות. - החלפת כל חלקי הגומי בתא המנוע, בדיקה מקיפה ושיפוץ במידת הצורך של מערכת הקירור ו…
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
סופר 1969 שחור מאט-פחם
הודעה אחרונה מאת 206 gti, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמו שחלקכם אולי זוכרים- התחלתי לפני מס' חודשים בשיפוץ ושחזור ווספה (לחץ לתזכורת) עקב סיבות שונות ומשונות הפרוייקט הוקפא מזה כחודשיים. כעת אני לא יכול להרשות לעצמי את מחיר הפחחות והצבע, לא בחודשיים שלושה הקרובים. כעת עומדות בפני 3 אפשרויות: 1. לחכות עד שיהיה את הכסף (3500 ש"ח- המקום היחיד בו נתקלתי עד עתה עם איכות העבודה שאני דורש) 2.לבצע בעצמי פחחות וצבע (דבר בעייתי כי אין לי את הכלים [שזו פחות בעייה, אפשר להשיג או לקנות] ואת התנאים [מקום סגור, תנור וכו']. מה גם שידע תיאורטי יש, אך לא מעשי) 3. להרכיב את הווספה כמו שהיא ולנסוע עליה כך לתקופה. (למעט מצב הגוף- הכל יהיה פיקס) הווספה לא מועמדת למכירה, לכל המתכננים. תמונות של גוף הווספה.
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אומנם זה לא למכונית קלאסית אבל אני בטוח שאנשים פה מבינים יותר לגבי יבוא חלקים ולכן אני שואל פה. קניתי פנסים אחוריים והם הגיעו אחרי שאבא שלי נסע כבר ואני חסר סבלנות ואין לי כוח לחכות עוד חודשיים כדי שהוא יביא את זה בסיבוב הבא. אמורה להשלח לארץ מכונה מסויימת מארה"ב גם ככה והוא אומר שהוא יכול להכניס לארגז את הפנסים השאלה היא אם יבדקו במקרה במכס את החבילה ויראו שיש פנסים בפנים, כמה תוספת אם בכלל אני יצטרך לשלם.
הודעה אחרונה מאת Wonka, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בשעה טובה,היוזמה שלי,שקיבלה את ברכתו של הוועד החדש יוצאת לדרך. הרצאה ראשונה שהינה בעצם מבוא לעולם הרכב הקלאסי,תיתקיים אי"ה ביום ה' 29.5.08 בשעה 19.00 במשרד המועדון,רחוב שדה בוקר 10 בגיבעתיים. הערב יכלול הרצאה על מועדון ה 5,הסברים על חוקי האספנות ומשמעותם,וכמובן זמן להכות את המומחה(גם פיסית,כמובן ). מאחר ומספר המקומות מוגבל,נישמח באם תאשרו הגעה בה"פ לח"מ על מנת שנערך בהקדם. ההרצאה מיועדת לחברי מועדון וכמובן לכאלו שעדיין אינם כאלה,אך מיתעניינים בנושא. כיבוד קל יוגש למישתתפים. כולם מוזמנים.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הייתי בברצלונה אז קפצתי לרחוב המסגר שלהם להביא כמה חלקים למיני אז הנה קצת תמונות
הודעה אחרונה מאת CamaroRS69, -
- 0 תגובות
- 712 צפיות
חברים/מתנדבים ערב טוב !! בעוד כ- 3 חודשים (אמצע חודש ספט') ביום ו' בשבוע, נפתח פעם נוספת את היריד לחלפים המכונה - "שוק עתיק". הפעם נקים דוכן מועדון לתפארת, עם שולחן, כסאות, שילוט ואפילו קירוי "גזיבו" (ע"מ למנוע פגיעת השמש במתנדבי הדוכן). וכאן אני מגיע לנקודה חשובה - נדרשים 2 מתנדבים ליום זה: (*) האחד שיטול אחריות על הדוכן וכל הפריטים שיהיו בו (חוברות, חולצות, סמלים, כובעים, דגלונים וכמובן טופסי רישום לחברים חדשים), בין השאר יהיה אחראי להביא את הפריטים ממשרד המועדון ולהשיב בחזרה את הנותר לרבות את הקופה. (*) השני שיטול אחריות על הכניסה לאתר היריד. משך התפקיד - כ- 8 שעות (בישיבה). תדרוך המתנדבים לתפקידם - ע"י החתום מטה. המתנדבים מתבקשים לפנות למצא משה - 052-2…
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://www.israelvintage.com/he/israeli_sussita.html
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
- 9 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
עלה לי שיגעון חדש לראש, ההשראה מהרכב של GM המונע במים כפי שהוצג בטופ גיר. הרעיון הוא לבטל את מראות הצד ובמקומם להתקין מצלמות קטנות שישדרו למסך 5-6 אינצ' שימוקם על הדש משני צדדיו. השאלה היא האם הרכב יעבור טסט או שמדובר בשינוי מבנה (כמקובל בארץ)?
הודעה אחרונה מאת מת"ח, -
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
תגובות יתקבלו בברכה-רן http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://harley-davidson.oldcarandtruckpictures.com/1961HarleyScooter.jpg&imgrefurl=http://harley-davidson.oldcarandtruckpictures.com/&h=300&w=400&sz=24&hl=iw&start=2&sig2=h9ArMo2Pq_B41ez2knIuhQ&um=1&tbnid=rRE8ZNCsFnlWoM:&tbnh=93&tbnw=124&ei=TqhxSOO7AomS7QXnlP37Aw&prev=/images%3Fq%3Dharley%2Bscooter%26um%3D1%26hl%3Diw%26sa%3DN תהינו!
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ראו סירטון : http://fun.mivzakon.co.il/flash/video/2329/2329.html תענוג . נראה מתי יהיה ייצור המוי .
הודעה אחרונה מאת גלעד2, -
- 3 תגובות
- 953 צפיות
בסצנה המוטרית בארץ יש המון מועדונים וגושים חברתיים כל גוש והסטרואיטפ,קוריוז הלך רוח שלו. לפעמים שמסתכלים לצד השני של המתרס אותה מעטפת נשארת כלומר לא פעם ולא פעמים אמרו לי אה.. אתה מ FUEL.. אתם חולגנים עושים רק באלגנים ומין הסתם בתור היותי בן אדם גם אני מסתכל תמיד עם דעה קדומה.. כן אלה ממועדון החמש\מועדון כלשהו.. "הם סתם לאטחים דוגלים ברכבים עגלתיים\מקוריים בלי שום זיקה לספורט מוטרי או אווירה כלשהיא חוץ מלשבת בפיקניק" ככה תמיד חשבתי ויש מצב שעוד אחשוב. אבל היום למדתי שיש אחרת ויש יוצאים מהכלל... ישבתי היום בחברת מועדון אלפא רומאו (מועדון ותיק שאני דווקא מאד מעריך והייתי מגיע מידי פעם לצפות במפגשים בהרצליה) הוזמנתי עלידי ראובן ועוד חבר מושתף ששמו שמור במערכת כבר…
הודעה אחרונה מאת גלעד2, -
גולף קבריולט 1 2 3
מאת דורוןא- 43 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
אולי לא ממש אספנות אבל קלאסי בטוח. לאחרונה רכשתי גולף קבריולט 1.8 הזרקה מודל 92 הרכב מניע מאוד קשה ללא קשר קר או חם . החשד הראשון שלי היה במפלג המכסה היה שחור והרוטור סדוק, הוחלף. המצב הישתפר אך לא לגמרי, היום הרכב מניע רק במצב שדוושת הגז עד לרצפה וגם לא תמיד .פרט לתקלה זו אין בעיה הרכב מגיב ונוסע יפה מאד. העים יש למשהו רעיון? נ.ב. לחץ דלק נבדק ונמצא תקין. תודה .
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הייתי אמור לקבל 2 חבילות כבר לפני שבועיים והם לא הגיעו, האם מישהו יודע אם יש שביתה בדואר חבילות?
הודעה אחרונה מאת rukzak,