Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף קבריולט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דורון עכשיו אני חייב כזאת גולף. איך היא נוסעת? מה עדיף לקחת גיר רגיל או אוטומט? ראיתי שכמעט לכולם אין מזגן כדי לקנות רכב כזה בלי מזגן?

לירוי שלום.

לגבי גיר העדפה אישית כמובן,לי יש היום 4 רכבים ואף לא אחת עם גיר אוטומטי וכך גם ימשיך להיות עד שאולי פעם כאשר הגיע לגיל המתאים העבור לגיר אוטומטי. מזגן כמובן ,שלי עם מזגן מקורי 1800GTI הילוכים 5.

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קצת פרטים דינמיים:

הגולף ה"פתוחה" כבדה מאחותה הספוטיבית בכ-60- ק"ג, מחיר חיזוקי השילדה בעקבות הסרת הגג.

חלוקת המשקל שלה שונה מאחותה הספוטיבית מורכז הכובד שלה נמוך יותר.

טעות נפוצה של בעלי רכבים אלה הם הגלגלים המורחבים, בחו"ל במבחן השוואתי נמצאו אובדני כוח משמעותים ותוספת בצריכת הדלק כבדות ופגיעה בחדות ההגה בעקבות שינוי זה!

הגיר האוטומטי מסרס משמעותית, את היכולות הטובות של הרכב, והגיר הרגיל טוב בהרבה,

מזגן מוסיף משקל לחלק הקידמי וכבונוס תת היגוי מורגש, ומגביל את אפשרות התגובה המהירה לשינויי מהירות נחוצים!

בחול נמכרות ערכות שיפור לרכב הנ"ל במחירים נחמדים לכל סוג של נהג (קופי רייסר, ספורט אלגנט, או נהג ספורטיבי אמיתי)

את החצאיות והספויילרים (כשמם כן הם, מקלקלים את המראה) יש להתאים על פי סוג היעוד של הרכב ויש להם משמעות הן מבחינת משקל והן מבחינת ניתוב הרוח לקירור ואפקט הוואקום (מי שמכיר יודע).

אסור לטעות ברכב ולהגדירו כרכב מרוץ, הרכב הוא רכב פאן בהגדרתו ואינו מתחרה ישיר לגולף הספוטיבית למרות שניסו למכור אותו בארץ ככזה.

דבר נוסף הוא הגג יש כמה וכמה סוגי כיסויים לרכב הנ"ל, ולכל אחד יש את המשמעות והתרומה להרגשה וחדוות הנהיגה הגגות הזולים כבדים מרעישים ופוגעים משמעותית בהנאה, הגגות הטובים והיקרים להחריד משפרים משמעותית את הה"כייף" בנסיעה!

יש להשיג (בחו"ל בחו"ל) גם גג פייבר קרבון הניתן להסרה קיפול (!) והכנסה לתא המטען.

רוב המכוניות שנמכרות בארץ עבור מס' לא מבוטל של ידיים חלקם גם ידיים לא נכונות וכולי תיקווה שדווקה האחרונת ידעו לתת להם את הכבוד הראוי להם, ולא יהפכו אותם לבדיחה של עצמם!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

דורון - ממש רכב יפה

ונראה שמור משהו מיוחד !

8) ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם
שהיתי חייל היתה לי חיפושית קבריולט ומה שזכור לי ממנה זה הפקקים של תל אביב .עם הגג סגור היה חם מאוד ובלי הגג היתי מגיע לבסיס כמו עגבניה .בגלל זה היתי משתדל לנסוע איתה רק בערב

לא הייתי ממהר לתת לדבר הזה את הטייטל "חיפושית קבריולט" עם מה חתכו למסכנה את הגג בסכים קצבים ?! :?:shock:

פורסם
קצת פרטים דינמיים:

טעות נפוצה של בעלי רכבים אלה הם הגלגלים המורחבים, בחו"ל במבחן השוואתי נמצאו אובדני כוח משמעותים ותוספת בצריכת הדלק כבדות ופגיעה בחדות ההגה בעקבות שינוי זה!

לעניות דעתי הגלגלים המורחבים אינם תוספת מקומית אלו ג'אנטים מקוריים.

בחול נמכרות ערכות שיפור לרכב הנ"ל במחירים נחמדים לכל סוג של נהג (קופי רייסר, ספורט אלגנט, או נהג ספורטיבי אמיתי)

אנא רן, קישור יעזור להבין על מה מדובר:lol:

דבר נוסף הוא הגג יש כמה וכמה סוגי כיסויים לרכב הנ"ל, ולכל אחד יש את המשמעות והתרומה להרגשה וחדוות הנהיגה הגגות הזולים כבדים מרעישים ופוגעים משמעותית בהנאה, הגגות הטובים והיקרים להחריד משפרים משמעותית את הה"כייף" בנסיעה!

מה זה זולים? יש באיביי גגות בסביבות ה 250 דולר!

יש להשיג (בחו"ל בחו"ל) גם גג פייבר קרבון הניתן להסרה קיפול (!) והכנסה לתא המטען.

קישור, קישור.

רוב המכוניות שנמכרות בארץ עבור מס' לא מבוטל של ידיים חלקם גם ידיים לא נכונות וכולי תיקווה שדווקה האחרונת ידעו לתת להם את הכבוד הראוי להם, ולא יהפכו אותם לבדיחה של עצמם!-רן

זו השאיפה שלי לפחות.

שאלותיי באדום, תודה

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

ניסיתי, נישבע שניסיתי לשחזר את הקישורים, אבל כזכור המחשב הישן שלי חטף זפטה איומה, שהשביתה את הדיסק הקשיח והלא קשוח.. WD-80G (למי שיש כזה מיותר אשמח לקחת על מנת להציל המון חומר חשוב) חלק מהקישורים שזכרתי אינם רלוונטיים עוד וחלק נעלמו לי. מבטיח במידה והדיסק ישוקם להעלות את הרכב המיוחד הזה!

-רן

פורסם
יפה מאד מקסים אני צריך להשיג גאנטים כאלו.

לדעתי הקיט קרמן לא ממש מוסיף לאוטו, אבל זה עניין של טעם.

דורון, לדעתי הג'אנטים שלך הרבה יותר יפים:wink:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

אם אני זוכר נכון הקרמן שווקה רק ברכבים המיועדים לשוק האמריקאי.

איזה תמונות... מזכיר לי את היפיפיה שהיתה לי עד שנגנבה

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

עניין של טעם, יש שיעדפו את זה:

A1CabrioletBurgandy.jpg

אחרים את זה:

volkswagen_1979-Golf-Cabriolet-002_2.jpg

יהיו כאלה שיעדפו את זה:

75054.jpg

וגם את זה:

MK1preview2.jpg

ואתר אחד שהצלחתי לשחזר:

http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.dubmodder.com/images/MK1preview2.jpg&imgrefurl=http://www.vwfixx.com/forums/index.php%3Fshowtopic%3D48209&h=555&w=827&sz=96&hl=iw&start=204&tbnid=iHo5xZIKLmAM1M:&tbnh=97&tbnw=144&prev=/images%3Fq%3Dgolf%2Bcabriolet%26start%3D198%26gbv%3D2%26ndsp%3D18%26hl%3Diw%26sa%3DN

מרגישים שזממתי פעם על גולף עם סטרואידים?-רן

פורסם
עד שאולי פעם כאשר הגיע לגיל המתאים העבור לגיר אוטומטי.

באמת יהיה מענין מה תעשה כאשר אתה הגיע, ולאן אתה העבור.

עודד

• תוכן חדש...