רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 39 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
בשישי-שבת האחרונים התארגנו לנו חברי שישישרון ממועדון החמש לטיול לגליל. טיילנו בהר מירון, ביקרנו במוזיאון "החוויה הצ'רקסית" בריחאניה בשישי. לנו במלון סביוני הגליל ביסוד המעלה ואחרי ארוחת ערב יצאנו לסיור ביחד לצפת. בשבת טיילנו בתל - חי ונהננו ממסלול החצבאני המרענן. את ארוחת הצהרים שהבאנו איתנו התכוונו לעשות בשטח, אבל חוה ואיציק לוי מקרית שמונה שהם חברי מועדון החמש הזמינו את כולנו לארוחת צהרים אצלם בבית, ולאחר סיור ושטיפת עיניים באוסף מכוניות האספנות של איציק לוי והאירוח המופלא של איציק ואשתו לארוחת הצהרים נסענו בשיירה הביתה למרכז. היה פשוט נפלא, סוף שבוע קסום ומהנה. אני רוצה להודות לנורית ואבי על הארגון והרמת הטיול המקסים, למדריכה הדס, שהדריכה במקצועיות רבה …
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סרט ארכיון של מבחן מעשי, על פרינץ 4 שימו לב בחניית הרוורס... מי מזהה מאחורי איזה רכב היא חונה? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3556023,00.html ליאור.
הודעה אחרונה מאת רנו 19, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, היום בבוקר נתקלתי במודעה זו:http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=25940625&__lp=18&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=5900&makeModelVariant1.modelId=1&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=en&pageNumber=18 הרכב הוא סיטרואן C4 משנת 1930. הייתי רוצה לקבל מידע אודות רכב זה. עד כה הנסיונו…
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
שיכפול מפתח
מאת vwmaster- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהו מכיר חנות באיזור חיפה שניתן לשכפל בה מפתחות לחיפושית שנת 1965 ?
הודעה אחרונה מאת vwmaster, -
- 0 תגובות
- 760 צפיות
למי שזקוק. http://www.mediafire.com/?okemtzx2j0j
הודעה אחרונה מאת cb750, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
תמונות ממפגשישי מועדון 5 מס' 21 13.06.2008 היכל נוקיה ת"א שאר התמונות בקישור המצורף להנאתכם. http://public.fotki.com/ufd41/z-6/
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שמי טל ויש לי פורד אנגליה 66 ואני עכשיו בתהליכי שיפוץ והוצאת רישיונות. הייתי מעוניין לדעת קצת בנושא ביטוח לרכב אספנות אבל לא ביטוח רגיל אלא של "נהג צעיר" (אני בן 17 וחצי),כמו כן איכן ניתן לעשות טסט לרכב ועל מה הבוחנים מקפידים כאשר הם בודקים את התקינות שלו. בנוסף האם למישהו יש חלקי חילוף,אני צריך את שני המכסים של משאבות הקלאץ' והבלמים. בתודה טל מטר!
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
אלי אילדיס עורך מבחן דרכים לאודי S5 החדשה ומבקר ב''אניית פאר אמריקאית''. נחשו של מי? צפיה מהנה.
הודעה אחרונה מאת מרכבה 2006, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
כמה חברה קפצו היום לבקר את רמי דיוידר וחבריו מאנשי חברת מתודה במלון אסינדה במעלות.
הודעה אחרונה מאת arieroze, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כמיטב המסורת של "אספני כלי הרכב הארצישראלים" ומידי חודש, בתאריך ה-14.06.08 (שבת) משעה 11 בבוקר תתקיים תצוגה ומפגש של אספנים ואוהבי הז'אנר ברמת השרון בכיכר העיריה (ברחוב אוסישקין בכיכר). בית הקפה ממול הכיכר יפתח לרווחת המשתתפים והאורחים. מפה לשרותכם כולם כולל כולם מוזמנים.
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יכול לעזור לי עם חלקים? איזה שמן מתאים?פלגים?פילטר דלק...? איפה אפשר להשיג? לקפריס מודל 78 מנוע 305 נפח 5000 8V
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
סתם בשביל המצב רוח 1 2
מאת בני ל- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום. תקראו ותלמדו!!! הבוקר נסעתי לפגישה חשובה בירושלים. נהגתי על כביש מספר 1, כשפתאום הבטתי שמאלה וראיתי במכונית שלידי אשה אחת, נוהגת במאזדה 6 חדשה ומבריקה, במהירות של 120 קמ"ש, תוך שהיא מתבוננת במראה ומורחת לעצמה אייליינר!!! חזרתי להסתכל על הכביש, ואחרי כמה שניות ראיתי אותה שוב, עוקפת אותי (!) – וכל זה תוך כדי שהיא ממשיכה להתאפר!!! נכון שאני גבר, אבל מה שהיא עשתה כל כך הפחיד אותי, עד שמכונת הגילוח החשמלית נפלה לי מהיד, והעיפה לי את הסנדוויץ' מהיד השניה. ניסיתי ליישר את ההגה עם הברך, ומרוב בלבול עף לי הסלולרי מהאוזן, ונפל ישר לתוך כוס הקפה שהחזקתי בין הרגליים. הקפה הרותח השפריץ לכל הכיוונים: חטפתי כוויה איומה בשמוליק …
הודעה אחרונה מאת odednn, -
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מה המחיר במחירון קראוס של AUDI 100S קופה משנת 1974?
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- 1 תגובות
- 786 צפיות
שלום אני מחפס פה בארץ מישהו שמוכר snaps ל גג נפתח מסוג TENAX תמונה מצורפת זה משתמש גם לספינות ים תודה אהרן
הודעה אחרונה מאת koral7, -
- 12 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
מהן התקנות בנושא שינוי מבנה והיכן ניתן לראות או להבין את כוונת המחוקק? לדוגמא, נניח שאני רוצה לשנות את מבנה הפנסים ברכב ולשתול פנסים אחרים, או לבטל וינקר צד ולהעביר אותו למראת הצד כמו במכוניות חדישות יותר, או ניפוח כנפיים וכו'... כל הארה תתקבל בברכה
הודעה אחרונה מאת 164TS, -
סוסיתא בערוץ 1
מאת אבי38- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לחברי המועדון ביום שישי הקרוב בתאריך 13/06/08. יהיה בערוץ 1 בחדשות של יום שישי שיפוץ של הקבאית ממושב עופר וגם בנוסף יהיה גם סיפור על הסוסיתות. צפייה נעימה להתראות אבי סוסיתא.
הודעה אחרונה מאת עמוסיל'ה, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מעונין בהמלצה למוסך לרכב סוזוקי אלטו לצורך אישור מוסך ובלמים לקראת טסט חצי שנתי. המוסך יכול להיות בת"א, בני ברק, הרצליה, רעננה. ניתן להבין שהמטרה היא מוסך אמין אשר לא יוסיף מעבר לנדרש לצורך מעבר הטסט ובמחירים סבירים ( לאור שווי הרכב ).
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 8 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
נתקלתי במושבים הללו באיביי http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Parts-Accessories___BEIGE-LEATHER-UNIVERSAL-RACING-SEAT-SEATS-W-SILNDER-2P_W0QQitemZ250258199498QQddnZPartsQ20Q26Q20AccessoriesQQddiZ2811QQcmdZViewItem?hash=item250258199498& מה דעתכם? האם ניתן להשיג בארץ? האם שווה לעשות ייבוא? (כמה בערך העלויות של יבוא כזה) האם חוקי בכלל?
הודעה אחרונה מאת עמוסיל'ה, -
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
סליחה על האיחור, אבל זה שווה היה הרבה מכוניות מענינות. המספרים גלוים באישור הבעלים
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
צהריים טובים ! בשעה טובה ומוצלחת, הוחלט לשפץ את האופל . התחלנו בפירוק הרכב: סמלים ניקלים , טמבונים, פנסים אחוריים, קדמיים ושאר דברים פורקו.(בתמונות ניתן לראות שעוד ישנם ניקלים על הרכב). תא המטען יזופת וכן גם תחתית הרכב, נבחר צבע-כולי תקווה שהצבע אכן ייראה מרשים על הרכב. את העבודה מבצעים אבי ובחור פחח, זהו לבינתיים,שיהיה עדכונים ,נעדכן! תמונות לשיפוטכם (במהלך הימים אוסיף תמונות): ניתן לראות את החלודה במיקום של הגלגל הרזרבי. בברכה, עידן.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 910 צפיות
במרצדס שלי שמתי לב שיש לי בסוויץ' חיבורים לצינורות וואקום, מישהו יודע אולי מה זה? אצלי הם לא מחוברים בגלל זה אני שואל... פתחתית נושא גם בטכני אבל אני לא יודע אם יענו לי שם כמו שיענו לי בפורום אספנות
הודעה אחרונה מאת omrishalev, -
יבוא רכב
מאת ASAFXXXXXX- 4 תגובות
- 978 צפיות
חבר'ה מצאתי רכב דברתי עם הדילר הכל סגור בעניין הכסף אני פוחד לשלוח תכסף ולאבד אותו ,מישהו מוכן לתת לי יד ולהסביר לי קצת את עניין הקניה והיבוא . אני אשמח מאוד לקבל מספר טלפון של בחור עם נסיון ! תודה מראש אסף
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג מושבי עור למכונית הזאת שנת 1987 ? חיפשתי ב ebay אבל לא מצאתי כלום אם מישהו יכול להפנות אותי למקום שבו אני יוכל למצוא אודה לו על כך מאוד
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לחברי המועדון, מצ"ב הזמנה לערב שירה בציבור במועדון היקב. המחיר המיוחד שיינתן לקהל שיגיע דרך מועדון החמש הינו 55 ש"ח . בברכה, סמדר- משרד המועדון. דף ללקוח - שירה בציבור.doc
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
שלום. אני מחפש לרכוש בד לריפוד גג של רכב אספנות הבעיה שאני עקשן ומחפש בד בצבע חום בהיר [כמו קפה אים חלב]. אים מישהוא יודע אומכיר מקום שמוכר בדים כאלה אודה לו מאוד. בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת מאווריק האחד, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום קניתי אופנוע הונדה 1977 בארה"ב ועמיל מכס אמר שישנה תקנה חדשה שלא ניתן לייבא כלי רכב מארץ שאינו ארץ יצורו האם יש ממש בדבר ואם כן מה הפיתרון ? תודה
הודעה אחרונה מאת triumph, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
זה לא רחוק מהבית אז קפצתי לראות מה יש שם. הייתי שם לפני שנה הפורשה 944 עוד לא הייתה. ה-944. המוזאון פתוח לכולם הכניסה חופשית
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
זו לא הפעם הראשונה שמציאות כאלה צצות ועולות http://cgi.ebay.com/ebaymotors/_Military-Vehicles__Military-Jeep-1944-engine-new-in-crate-Ser-MB584XXX_W0QQitemZ270245197061QQadnZMilitaryQ20VehiclesQQadiZ2801QQcmdZViewItem?hash=item270245197061&
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש למישהו מושג כמה 901 קיימות בארץ? לא יצא לי לראות בתמונות את הדגם הזה בארץ. רובם 930 מגיעות למפגשי מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ביום שני ביקרתי את אסף572 . כידוע אסף חובב מכוניות מסוג אודי ואני חובב ספרי הינס .אני הבאתי לו מתנה הרבה סמלים השיכים לאודי חלק נדירים (אסף יעלה תמונות של הסמלים). וגולת הכותרת היה דגם של אודי קואטרו משנת 82 דגם נדיר מאוד שבהתחלה חשבתי רק להראות לאסף אבל היות והכרתי בנאדם מאוד נחמד החלטתי לתת לו את הדגם במתנה. אסף תעלה תמונות של הדגם שגם מצריך שיפוץ קל . עכשיו גם אני לא יצאתי בידים ריקות קיבלתי כמה סיפרי הינס לאוסף שלי במידה ויש למישהו ספר הינס ומעונין למכור למסור אני אשמח לקבל
הודעה אחרונה מאת דובי מילר,