רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 969 צפיות
הרכב הזה למכירה בגרמנית ב 250 יורו בלבד. רציתי לדעת כמה בערך יעלה הרכב על הכביש בארץ?
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
אחרי שפרוייקט הפורשה הצליח, בא לי על פרוייקט חדש לקיץ. אף פעם עוד לא ייבאתי אופנוע, האמת, עוד לא היה לי אופנוע חוץ מהווספה המדהימה שלי. אז זה הזמן להתחיל, לא?... את התהליך של היבוא עצמו אני מכיר מהפורשה, אז זו לא השאלה. ראיתי שבזמן האחרון הביאו לא מעט 750 כאלו, ומשום מה לא גולדווינג. בבדיקה באי ביי עושה רושם שהגולדווינג אפילו קצת יותר זול. יש לזה סיבה מיוחדת? אשמח לשמוע מבעלי אופנועים כאלו וכאלה שייבאו כבר, נקודות וטיפים לגבי מה לחפש, על מה לשים לב, ורושם כללי לגבי כל אחד מהאופנועים. מה עדיף מבינהם ולמה. וחוץ מזה, איך עובד כל תהליך ההעמסה והמשלוח. משלוח רכב אני מכיר, אופנוע עוד לא (אבל בקרוב...) ובכלל עלויות של הסיפור הזה. ועוד כל עצה, הארה ו…
הודעה אחרונה מאת uzi4all, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אוניית החלומות כאן...הזדרזו אין עוד כזו:http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Motorcycles___CLASSIC-COLLECTOR-GOLDWING-1000_W0QQitemZ260243555851QQddnZMotorcyclesQQddiZ2283QQcmdZViewItem?hash=item260243555851&בהצלחה-רן
הודעה אחרונה מאת B-TON, -
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
תהנו
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 22 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
תמונות ממפגשישי מועדון 5 30.05.2008 מ'ס 19 שאר התמונות בקישור המצורף להנאתכם. http://public.fotki.com/ufd41/z-11
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 1 תגובות
- 855 צפיות
לחובבי רכבי האספנות והאופנועים , הנכם מוזמנים להפנינג משפחות , בשבת 5.7.08 , לפרטים נוספים, כנסו להתראות
הודעה אחרונה מאת JaIgor, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום, אני חבר חדש בפורום. רציתי לבקש את עזרתכם בהערכת מחיר לפורד T שנת 1926 ששיכת למכר שלי. הרכב שמור עם חלקים מקוריים בלבד ובמצב נסיעה (ללא טסט). אשמח אם תוכלו לסייע לי בהערכת המחיר. תודה מראש ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת mister v, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ליום הולדתי ה-40 קיבלתי מתנה מאשתי, טיול לאיטליה . ניתן למצלמה לדבר, אגב הלבנה היא אבארט . דובי
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
האופנוע שהיה....
מאת sam1- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מעוניין לדעת אם האופנוע שהיה לאבא עדיין נוסע בכבישי הארץ. מצ"ב תמונות מתחילת שנות השישים, של אבי על האופנוע.
הודעה אחרונה מאת sam1, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רציתי לשתף וחשבתי שפה זה המקום המתאים ביותר
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קניתי אופנוע הונדה CB 550 שנת 78 . אני מחליף את כל מערכת החשמל וחוטי ההצתה שלו די יבשיים איפה אפשר לקנות חוטי הצתה עם חוטי נחושת . חוטי הצתה פחמיים לא מתאימים
הודעה אחרונה מאת מייקל, -
http://calcruiser.free.fr/vtuning.htm בתאבון!
הודעה אחרונה מאת hellm, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
לחברי המועדון, אתם מוזמנים לצפות בסרט על מועדון החמש שצולם במפגשי שישי בהיכל נוקיה. הסרט יוקרן בערוץ "טבע הדברים", מס' 48 , בהוט . מגיש -הראל משה ומלווה אותו בהסברים קובי מילוא. מועדי השידורים: יום ה'-19.06-בשעה 20:30 , יום ו'- 20.06- בשעות 02:30 (לפנות בוקר), 08:30 , 14:30. צפייה מהנה, סמדר- משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 25 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
זוהי פרסומת שהשתרעה על פני עמוד שלם בג'רוזלם פוסט בשנת 1969
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 23 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
הינה ליפניכם חברי הצפון העליזים... (מספרי רישוי גלויים באישור הבעלים) דוגמן החצר ואחרון עוזר התחנה...
הודעה אחרונה מאת חנזו, -
- 2 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
שלום חברים, מחפש בעל מקצוע המסוגל לתקן (במידת האפשר) מנגנון של חגורת בטיחות. האם מישהו מכיר? תודה.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אין לי קשר למודעה ואין לי סוסיתא. בתקוה שיגיע לידיים הנכונות 0526969976 אופיר
הודעה אחרונה מאת אדלרון, -
- 4 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לפני מספר דקות הסתיימה בערוץ 1 הקרנת הסרט "אני ירושלמי" בכיכובו של יהורם גאון, סרט משנת 1971. הסרט מתחיל עם השיר "הנני כאן" ובו גאון נוהג ב-MG קבריולט צהובה מדהימה משנות ה-30 עם מספר רישוי 781 (3 ספרות בלבד). אשמח לקבל פרטים על הרכב הנ"ל והאם עדיין קיים. קישור לקטע בסרט עם הרכב: http://www.youtube.com/watch?v=I5iBD9Ar4Wo&feature=related
הודעה אחרונה מאת עמוסיל'ה, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בוקר טוב רצ"ב לינק לסרטון מתחרות הגביע לזכרו של ניר שהתקיימה בגבעת ברנר . http://video.google.com/videoplay?docid=4499202896962646678 Vיעקב
הודעה אחרונה מאת vyaakov, -
- 6 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
רכב שקפץ לביקור אצלנו במוסך פיאט לא ברור לי איזה דגם אבל צילמתי לאוהבי האיטלקיות.
הודעה אחרונה מאת koral7, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, אני מחזיק רכב זה מעל 18 שנה, יד שניה מצב מעולה, השבוע נשבר מזלג הדוחף את המצמד, מחפש להשיג חלק זה, מי שיודע, מכיר, היכן ניתן להשיג, אודה מאוד. רפי [email protected]
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
לאריה ונלי מזל טוב ברכות ואיחולים לנסיכה שזה עתה נולדה. שמחים בשימחתכם מאוד ומתרגשים אתכם.:smilecolr אוהבים אתכם אבי עדינה והילדים -ספיר טופז ועמית.
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אתמול לפני הצהריים היתקשר אליי ידיד ואמר לי כי אחיו (הנמצא בניו יורק) שנפטר לפני כשנה הוריש לו שברולט קורבט סטינריי משנת 74. האם ביבוא הרכב ארצה הוא צריך לשלם את מלוא המכס? 118 אחוזי מס? האם המכס מחשב את אחוזי המס ע"פ מחירון קראוס במקרה זה? ממתין לתשובות המומחים. ירון מאיר
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 2 תגובות
- 962 צפיות
דוזנברג בהזדמנות: פרטים בקישור: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Cars-Trucks___1933-Duesenberg-II-Weymann-Boattail-Speedster_W0QQitemZ160243734156QQddnZCarsQ20Q26Q20TrucksQQddiZ2282QQcmdZViewItem?hash=item160243734156&
הודעה אחרונה מאת FunkyP, -
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
חברנו דורון סגל השתתף בראלי פיב"א בקפריסין מ-23.05- 25.05 עם ג'יפ פורד GPW , משנת 1942. נחמד לראות ייצוג שלנו בחו"ל. מצ"ב תמונה ששלח דורון עם שובו מהראלי. בברכה, סמדר.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מסמך נדיר - הוראות שימוש בטלפון משנת 1925 Phone_instructions_1925.pdf
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מצאתי סוסיתה למכירה אבל אין לי מושג כמה הרכב שווה ואם כדאי במחיר שהבעלים רוצה שזה 3000 ש"ח... הרכב עדיין לא רשום כאספנות ואין לי מושג מה הפרוצדורה וכמה זה עולה...? מצב הרכב חיצונית דיי שמור מבחינת מכות או שבירות בפיבר חוץ מפנס קידמי שבור רק שחייב צביעה... כל השמשות של הרכב פורקו ונישמרו אין גומיות פנים הרכב חייב שיפוץ טוטאלי אין שם כלום חוץ מכיסאות אפילו אין בד בתיקרה מכני הבעלים אומר שהמנוע עבר איזה שיפוץ אבל הוא לא יניע צריך לסדר מסביב עכשיו.... עם מה שאני רוצה לעשות לרכב הפנים לא אמור ליהיות בעיה וגם לא המנוע שיוחלף אני אביא תמונות בקרוב... כמה לדעתכם הרכב שווה??? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
בוקר יום שבת יצאנו חיים מוריס 8 , עדי וולוו סטיישן צהובה , אריה עם השברולט בל אייר ואנוכי עם האופל לשתות קפה במושב בצת לראות את מוצגי הגלריה ולהנות בטבע . משם נסענו לגן מקסים ביופיו שהשאיר אותי לפחות המום ומוקסם מההשקעה והאווירה הנעימה שבמקום . הינה התמונות לפניכם ,
הודעה אחרונה מאת רמי דוידר, -
-
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, ראשית מתנצל מראש על הבורות שיתכן וקיימת בחלק מהשאלות הבאות: אני לא אספן רכבים ולא מכונאי אבל בזמן האחרון ראיתי הרבה פרסומים ב YAD2 של סוחרים שמייבאים מכוניות מאזור שנת 1978 ולפני ומוכרים אותם בארץ. אותי מעניינת מרצדס מדגם SL450 שנת 1978, (אני מאלה שגדלו על הסדרה DALLAS) ולהלן השאלות: 1. האם מישהו מכיר את הסוחרים הללו, האם הם אמינים? 2. נניח שהשרות הוא שהם מביאים את הרכב לארץ, משחררים ומביאים עד הבית. מי דואג להפכו לאספנות? 3. למה להפכו לאספנות ולא להשאירו רכב רגיל משנת 1978? מה היתרונות? 4. מישהו יכול לחוות דעה על המודל הספציפי הזה? חלפים, עלויות, תקלות מיוחדות? 5. איך נקבע המחיר של הרכב? בפרסומים ב YAD2 יש שוני מאוד גדול תודה …
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם יש בעיה כלשהיא ליבא צמיגים חדשים? והאם הם נחשבים אביזר בטיחות לעניין פטור ממכס? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת dudi oknin,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 15 אנונימיים, 442 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoav911gt2
- GTI33
- yor2
- אדום אדום
- EliC25
- iEminem
- Loder
- natco
- David32
- Gordon
- sperial
- eladts