רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
בעית דלק במיני 1 2
מאת מינימן- 15 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם ולחובבי המיני בפרט. להלן הבעיה אני מקווה שיעזרו לי לפתור אותה בפורום זה . לאחר החלפת ה"בומבות" במיני דבר שעשה פלאים לגובה הרכב והגביה אותו באופן משמעותי , צצה לה בעיה חדשה שלא הייתה קודם לכן . המיני פשוט לא רוצה להניע . , לאחר בדיקה ראיתי שדלק לא מגיע לפילטר דלק ( הוא שקוף ולכן אני יכול לראות את זה . במיני שלי ישנה משאבת דלק חשמלית ולפי התקתוקים נשמע שהיא עובדת טוב מאוד , מה שכן חשדתי בה ולכן הרכבתי משאבת דלק מאותו סוג - חדשה , אך הדלק מסרב להגיע . כמו כן על הדרך כבר הוחלפו כל הצינורת בין דלק מאיזור המנוע למשאבת דלק הקטע המחבר בין המשאבה לפילטר דלק ולקרבורטור . וזאת על מנת לשלול סתימה באחד הצינורות . אבל הדלק לא רוצה להגיע לפילט…
הודעה אחרונה מאת מינימן, -
פיאט 133 - יש פרטים? 1 2
מאת הנסיך.-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
הסתובבתי היום בפירוקיה ליד הבית - אחרי שיחה קצרה עם בעל הבית הסתבר שיש לו חצר מיוחדת לכל מיני רכבים שהוא אוהב. היתה שם ב.מ.וו ישנה נחמדת, פלימות ופיאט קטנה כזו, שלוש דלתות [או שתיים?] והכיתוב - פיאט 133. אני מעולם לא שמעתי עליה, מבחוץ היא נראתה לי כמו 127 ישנה. יש למישהו פרטים? רון. וגם, על הגג יש פולקסווגן מסחרית כזו, כמו שהיו להיפים של פעם, רק פתוחה, קבינה מקדימה ומאחור ארגז
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מצורפת תמונה ובה אני מופיע, ברחוב שאני משער שהוא רחוב הנמל בחיפה, בסוף שנות החמישים. אני מזהה וויליס מסחרי בצד ימין של התמונה. בצד שמאל המכונית הראשונה היא לדעתי פורד קנדי 1942, המכונית השלישית היא טנדר וויליס, והמכונית שחוצה את הכביש היא לדעתי משאית פורד משנות הארבעים. האם מישהו מזהה את המכוניות האחרות? תודה אמנון
הודעה אחרונה מאת amnontre, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
זה מקבץ קטן של תמונות רכבים הנוסעים בכבישי ארגנטינה זה מהטיול שלי שם באפריל 2008 ה 404 יד ראשונה של הדודה של אשתי היום משמשת את הלולן שלהם ( אני עם חולצה הצהובה לא להתבלבל) יורקי
הודעה אחרונה מאת יורקי, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
להחזיק את הפיאט שלי אני דווקא אוכל, החל מעוד חצי שנה - העלויות של רכב אספנות לא יהיו כבדות לי. אבל כרגע אנחנו רוכשים אוטו חדש, אין לי איפה להחנות את הפיאט בה אני בקושי נוסע (יש לה בעיה מכנית לא ברורה - אני מקווה שזה רק הקרבורטור ולא משהו בלתי הפיך), ואין לי כסף לתקן אותה. מה עדיף? למכור אותה, ולאכול את הלב מעכשיו ועד שאקנה אותה מחדש במחיר מופקע מזה שמכרתי לו, או להשבית אותה ולחפש מקום איחסון עד שיהיה לי כסף לתקן אותה? והרי גם מקום איחסון עולה כסף, על פי רוב. ההתלבטות הזו קורעת אותי. מעניין לשמוע מה היתם עושים במקומי..
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש לנו חלופה רכב שהוא לא פתוח אני מחפש רק רכב אמריקאי פתוח עם מזגן תמונות אפשר לשלוח לי למייל [email protected] ואת התמונות אני יעביר לאיש מוכר בארצנו החתונה בסוף חודש מאי באיזור קיסריה 0522790303 אריה
הודעה אחרונה מאת triumph, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בסרטון? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3535593,00.html
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מחפש חוטים שכאלו בצבעים שונים כדי להחליף צמת חשמל של ווספה אספנות. החוטים צריכים להיות דקים עקב צרות החורים והמעברים בגוף הווספה אנא עיזרו בכל דרך שהיא. יקירתי מקורקעת כבר מספר שבועות!!!
-
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן לכולם, קצת תמונות מהפעם האחרונה שהייתי אצל הפחח, שבנתיים מפתיע לטובה! עושה אחלה עבודה, אחלה ריתוכים, ראיתי אותו מיישם שכבה כל כך דקה של חומר שהיא אשכרה שקופה ורואים את הפח מתחת. אוקי התקדמות קלילה מהעבודה על הפרונט... לצערי הקודם ניראה כמו בית שימוש, במפר עקום, וואלנס מעוך, בלי פנסי ערפל, בלי ניקלים לפנסים ובלי גרילים. הבמפר החדש שהגיע כולל הוואלנס, רוב החלקים הגיעו משומשים ועברו שיפוץ קליל בארץ. הנה ההאוזינג של הפנסי ערפל אחרי שפשוף אחרי ממיר חלודה, (כמובן שאבץ פריימר צבע) הפלסטיקה שלפני, פלסטיק יבש, צהוב מגעיל, עבר נייר מים פריימר פלסטיק מחכה לצבע של הרכב. הזגוגיות, שעברו ניירות מיים עדינים במיוחד, 1500 2000 להעלמת…
הודעה אחרונה מאת gkeeper, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מבחר תמונות שצולמו במפגש. שאר התמונות בקישור המצורף להנאתכם. http://public.fotki.com/ufd41/z-9/
הודעה אחרונה מאת אלעדיקו, -
-
מצבר - מיסוי
מאת תמיר2088- 10 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
מישהו יודע מה המיסוי על מצברים? (מכס, מס קנייה). האם מותר להביא כל סוג מצבר (מארצות הברית במקרה שלי)? תודה וחג שמח תמיר
הודעה אחרונה מאת fleshbone, -
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מה זה ואיפה זה יוצר? אגב, אני באמת לא יודע וזה מעניין אותי.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עפ"י בקשה של גורמים שונים לרבות בעירית רמת השרון, המפגש החודשי של IVC באוסישקין בכיכר עבר לשבת הבאה ה-17.5.2008 נשמח לראות את כל מי שאוהב רכבים קלאסיים באשר הם ברחוב אוסישקין (בכיכר אוסישקין צמוד לעיריה) בשבת מהשעה 11:00 ועד 13:00 כולם מוזמנים בלי קשר להשתייכות כזו או אחרת להתראות
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תחרות הגביע השנתית ע"ש ניר עוזדור ז"ל- 2008 התחרות לשיפוץ ושחזור מצטיין של רכב דו/ תלת גלגלי יוזמי התחרות: מש' עוזדור ומועדון החמש האירוע בשיתוף ובחסות מגזין 'מוטו'- מגזין האופנועים הישראלי הזכייה בתחרות עוזדור תצוין בטקס מיוחד אליו יתבקש הזוכה להגיע עם רכבו. הטקס יתקיים ביום שבת, 17.05.08, בקיבוץ גבעת ברנר, על מגרש הספורט הפתוח. האירוע יתחיל במסע אופנועים ומכוניות וימשך כ-3 שעות. תשולב באירוע תצוגת טרקטורים עתיקים של מוזיאון השרשרת מקיבוץ גבעת ברנר. 10:15-10:00 - התכנסות ברכבת צפון וחלוקת דף משתתף. תנועת הרכבים מנקודת המוצא ליעד תיעשה עפ"י נוהל שיירה הקיים במשרדי המועדון ומוביל השיירה מתבקש להתעדכ…
הודעה אחרונה מאת גלעד2, -
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שימו לב לנתונים הטכניים. פשוט מדהים
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אוו ספידומטר חוגגת השבוע 50 שנה וזה הרבה... זה גם אומר שאנחנו טיפלנו ברכבי האספנות שלכם כשעוד היו חדשים.(ואפילו יש לנו חלקים) בשבוע הבא 11.5-15.5 בואו להרים כוסית איתנו. לפרטים http://www.avo-spd.co.il/index.php?sid=3158&lang=he&act=page&id=19359
הודעה אחרונה מאת אוו ספידומטר, -
צפצפה זמבורה.
מאת ronny- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מישהו יודע היכן משיגים צפצפה המשמיעה ציפצוף של רכב ישן מאד כמו בסרטים! 24V. כמו חריקות יותר מאשר ציפצוף ,כמו געיית פרה.
הודעה אחרונה מאת רמי דוידר, -
- 6 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם - שאלות קצרות: קטנוע אשר עמד ללא טסט במשך כמה שנים והיום (במזל טוב) הוא בן 30 - האם בזמןהפיכתו לרכב אספנות עדיין אדרש לשלם את אגרות הטסט אחורה, או שלא יהיה בכך צורך ? מה אומר החוק במקרה של רכב במצב דומה, ולא קטנוע ? אותם כללים ? האם יש תקנות ספציפיות במקרה זה על מנת לעבור טסט ? ( כמו מכון התקנים וכד'?) תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת אסף, -
-
- אחראי פורום
- 34 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
גם השנה התקיים הראלי המסורתי של מכוניות האספנות והאופנועים , זו השנה ה-11 ברציפות. הראלי עבר בין יישובי עמק יזרעאל , והסתיים במנגל ענק ,בביתו של חברנו בני זהר בטבעון, והופעת אמן מדהים , מגן דהרי , האופנוען בדרכים. לתמונות להתראות בשנה הבאה
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
קולולווווו במזל טוב עוד נכד לאוסף של זהבה ובני. הנכד הוא נכס לפורום !!!!! המון ברכות רעיה וחיים
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה הסיפור עם חגורות הבטיחות של האמריקאיות זה סיסטמתי שהם לא נעצרות כשמושכים במהירות, כי גם בקאפריס הקודמת היה אותו הדבר. האם יש מה לעשות כדי לתקן או צריך להתקין מוצר חדש?
הודעה אחרונה מאת asitali, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 693 צפיות
השבת מתקיימים לפחות 2 מפגשים של חובבי ואספני רכב. מפגש של מועדון ה-5, התחרות השנתית ע"ש ניר עוזדור ז"ל, 17.05.08,גבעת ברנר וללא קשר, מפגש חודשי של מועדון IVC בכיכר אוסשקין ברמת השרון. הודעות תזכורת של כל אחד מהמועדונים, בשרשור שפתח המועדון המקביל, ותגובות להודעות תזכורת אלו נמחקו. אמנם הארועים של שני המועדונים לא תואמו, ונוצרה חפיפה, אך אין טעם לפתוח בהאשמות כאלו ואחרות באותם שרשורים אינפורמטיביים. (בני הספל מצטרף להודעה הזאת)
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כן, זו השאלה. רכשתי זוג ג'אנטים אחוריים בארה"ב לרכב, במזל טוב גם נפלו במחיר מעולה, עכשיו האם עלולה להיות בעיה כלשהיא? הג'אנטים ללא צמיגים.
הודעה אחרונה מאת low rider, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אני נתקלתי בבעיה דיי צפויה, אך דורשת פיתרון בכל זאת. באסקורט 1300 שלי התקנתי קרבורטור WEBER DGAV 32/36 במקום הקרבורטור הסטנדרטי. הקרב' עבר ניקוי יסודי מאוד ונראה דנדש, אבל ממש ממש מציף את המנוע, עד לרמות שהוא לא מצליח לעבוד. אני מבין שצריך להחליף את הדיזות, אבל מה המידות שכדאי לשים? האם יש דרך לחשב אותן? יש שלושה סוגים של דיזות בקרב' הזה: 1. main jet 2. air corrector jet 3. 2 idle jets יש לציין שקרב' כזה כן הורכב בזמנו על מנועי XFLOW 1300, בדגמי GT של אסקורט שהיו להם שסתומים טיפה גדולים יותר ומע' פליטה משופרת. תודה, מקס.
הודעה אחרונה מאת DAVIDCL, -
-
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי למי שיש ויכול לבדוק או יודע בוודאות כמה ברגים הגנטים בפורד פירמונט 4\5 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 2 תגובות
- 668 צפיות
לפני זמן רב ראיתי באינטרנט מחירון של רכבים ישנים. יתכן וזה היה מחירון של קראוס. היום אין. אני לא מוצא דרך לראות מחירים מבלי לחתום על מנוי לשנה. האם ישנה דרך אחרת? תודה הרצל X1/9
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מבדיקה שערכתי היום עולה כי החל מסוף החודש עולים מחירי ההובלה הימית בשיעור של 19% בנוסף לעלייה של 7% שנכנסה לתוקף לפני שבועיים-פשוט מטורף!!! למי שמתכנן ליבא בקרוב - מומלץ לסגור עוד היום במחיר הישן! בהצלחה...
הודעה אחרונה מאת מרכבה 2006, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, תמונות ממרוץ Hillclimb בגרמניה מהיום, נשלחו ע"י חבר שבונה מנועים ל-NSU שמתחרות שם.... ליאור.
הודעה אחרונה מאת מצא, -
מפגש צפוני 9.5 1 2
מאת לירוי1-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
במפגש הצפוני יש מחסור בכסאות ולכן הסוסיתא של ניסים משמשת כספסל מספרי המכוניות גלוים באישור הבעלים
הודעה אחרונה מאת edan839, -
-
- 2 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
לחברי מועדון החמש , בימים ראשון (18.5) ושני (19.5) נערכים צילומים של תוכנית הסטנדאפ "צחוק מהעבודה" בהנחיית שלום אסייג. הצילומים מתקיימים ב"מרכז דוהל" צמוד לבית דני. רחוב התקווה 76 ת"א, בשעות 21:00 עד 23:00. חברי מועדון החמש המעוניינים להשתתף בתוכנית כקהל מתבקשים לפנות בהקדם האפשרי (יום רביעי בערב לכל המאוחר ) לנייד:0508919605- מעיין אשכנזי ולהזמין כרטיסי הזמנה. אין הגבלת כרטיסים, אפשר להביא חברים, אך אין אפשרות להגיע למקום בלי רישום מראש בטלפון הנ"ל. בברכה, סמדר- משרד מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת michaelt,