רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בהרכב של שמים עשר ג'יפים, MB, CJ, כולם אספנות יצאנו יום לטיול קל בשטח. הטיול יצא מקניון אילון לאורך הירקון עד למשאבות שיך רבח(ליד צומת ירקונים) בדרך, עליה אתגרית , חוצים את נחל קנה. הירידה תלולה מאד וכך גם הירידה. שני פרונט ספישל הג'יפים בני שישים ומעלה מדלגים ללא קושי במעלה התלול לקול מיצהלות הילדים. הפסקת קפה במשאבות שיך רבח(ליד צומת ירקונים). ממשיכים לארך החלק הנקי של הירקון אל בית הבטון, בית משאבה, הראשון שניבנה בארץ מיציקת בטון. בריכת הנופרים, בריכה שכל פניה מכוסים בנופרים שממש עכשיו פורחים בפריחה צהובה יפה. נפרדים מהירקון וניכנסים אל נחל שילה, שהוא אחד מהמקורות של הירקון. בתוך נחל שילה לכוון מיגדל צדק. ירידה תלולה, אבל ממש. יורדים בראשון פרונט ספישל, אצלי בג'י…
הודעה אחרונה מאת ronny, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
טיול ג'יפים במאי הטיול יתקיים ביום שבת, 24.05.08 באיזור הירקון, מגדל צדק ונחל שילה. ההשתתפות בטיול הינה לחברי מועדון החמש בעלי רכבי שטח אספנות בלבד. יציאה ב-08:30 מחניון קניון איילון, ר"ג. הטיול ימשך כ-5 שעות. ילוו את המטיילים רכב ליווי ורכב חילוץ. יש להצטייד במזון , שתייה וכובעים. החברים מתבקשים להגיע עם דגלים וחולצות מועדון. הרישום לטיול יתבצע אצל מתניה הלוי , אחראי האירוע, בטל' 0524472256, עד יום ד', 21.05.08. בברכה, סמדר- משרד המועדון טל' 037318818.
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מצתרף לחגיגת השרשורים בעיניני סיטרואן...
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם! האמת שאת הפוסט הזה כבר פירסמתי לפני מספר ימים בפורום של "אחזקה", אבל קיבלתי תשובות מאד פסימיות. מעניין אותי לדעת האם בפורום "רכבי אספנות" , שמאופיין בחובבי מכוניות מ"זן" קצת אחר, במיוחד המקצוענים והמנוסים שבכם חושבים אולי דברים אחרים... ובכן, לאחרונה, התרשמתי ממספר פרוייקטים של שיקום שנעשו לרכבי אספנות, וחשבתי לעצמי - האם יכולים להיות מצבים בהם זה ישתלם "לחדש" רכבים משומשים רגילים שהם לא "ענתיקות"? ב-"להשתלם" אני מתכוון לא רק לשיקולים הכלכליים, אלא גם לשיקולים של רגש (סיפוק עצמי והסיכוי להגיע למצב של "רכב חדש" כמו מהיצרן!) דוגמא - לפני כמה זמן רכשתי וולוו 850 , שנת 96 במצב די טוב עם 130,000 קמ' בלבד. המחיר שלה גם ככה היה נמוך בגלל …
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
זקוק ליעוץ בנוגע לתיקון רכב אספנות מסוג כרמל לאחר תאונה (הכותרת נערכה) 1 2 3
מאת Guest tzvika740- עוקב אחד
- 42 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
אנשים יקרים... היום נכנס בי מישהו ברכב שלי, (סוסיתא כרמל דוכס),הרכב שלו מושבת והרכב שלי קיבל מכה לא רצינית,אבל עדיין מכה , התיקון נעשה למעשה ע"י הפוגע יש לו ביטוח מקיף... השאלה היא כזו: נניח שמתקנים את הרכב שלי(והתיקון לא פשוט,אל תשכחו שזה פיברגלס ) יש גובה נזק מסויים, הביטוח שלו יכול לבקש הערכת מחיר לרכב שלי? ואם כן, מעריכים את הרכב בסכום מסויים,והסכום של התיקון הוא מעל 50% מהתיקון של הרכב יכולים להשבית לי אותו? ואם אני לא רוצה שישביתו זו שאלה בכלל? מישהו יכול לענות לי על זה, זה חשוב לי מכיוון שביום ראשון הרכב הולך למוסך,ואי לא רוצה לחשוב על דבר כזה שיגידו לי להשבית את הרכב שאני כל כך אוהב... בברכה צביקה כהן
הודעה אחרונה מאת Kernel, -
- 4 תגובות
- 871 צפיות
לפני כחצי שנה מכרתי את השירוקו 81 שלי, GTI אורגינאלית הנה היא ב YOUTUBE http://youtube.com/watch?v=gR_gXLdlnyY תהנו
הודעה אחרונה מאת Aditi, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אתמול ערכנו את טיול המועדון הראשון. הטיול כלל סיור והסברים בשני יקבים ופיקניק גבינות, השתתפו בו כ30 ווספות מתוכן 11 ווספות אספנות, ריקשה ירושלמית שהגיעה על נגרר ולמברטה אחת...אורך המסלול כ135 ק"מ (הלוך ושוב).התמונות צולמו ע"י אייל ראם ופאבל סימין:
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לדעתי האלפא ספרינט וסוד הן אחת מהמכוניות האקזוטיות שיוצרו אי פעם! האתר: http://alfasud.alfisti.net/ הדפים המומלצים: Gallery: http://alfasud.alfisti.net/asus0e.html http://alfasud.alfisti.net/sone.html#Series%20III :Special Editions and Prototypes שבת שלום! יניב.
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
יש בארץ במוו E9 (על כל גרסאותיה CSI, CS, CSL)? מה ההבדלים בין הגירסאות הללו?
הודעה אחרונה מאת yami, -
מפגש 23.05 בצפון
מאת sk- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היה כיף, תודה לכל החברה. התמונות עם מספרים גלויים באישור הבעלים. בשביל דוגמן הבית
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 0 תגובות
- 598 צפיות
מישהוא מכיר חנויות חלפים או פרוקיות לרכבי אספנות בצפון אירלנד ? אחי נימצא שם וזו הזדמנות להביא כמה דברים. במידה ויש להם אתר אינטרנט אז יותר טוב. תודה
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה זה חלוד- ממש רקוב אבל הבן נפח מאמין בשיקום הפח. השאלה מהיכן ניתן למצוא חלקים....
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי מישהו יודע איפה אפשר לקנות צינור שרשורי לרכב זה עם הפס לפי מטרים ? כל המקומות שמצאתי מוכרים בחבילות
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
קייזר מנהטן
מאת epavi-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היום ראיתי בצהלה קייזר מנהטן, קלאסיקה אמיתית -האם הדגם יוצר בישראל - בקייזר אילין?
הודעה אחרונה מאת epavi, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://img165.imageshack.us/img165/1248/dsc00550sn6.jpg למישהו יש מושג?
הודעה אחרונה מאת סייארה, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לבצע הסבה למיני מינור גיר אוטומט לגיר רגיל 1.האים אפשר לשים מנוע 1300 ולהעביר את ידית ההילוכים דווושת הקלאצ ומוטות ההילוכים? 2.האים תושבות מנוע מתאימות? 3.יש משהו שכבר עשה זאת בהצלחה ואם יש בעיות מיוחדות? 4.האים יש שינוי במערכת הבלמים או ציריות? תודה לעונים המשך יום טוב
הודעה אחרונה מאת PIISTON, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אחר צהריים חמים במיוחד היה היום במפגשרון אורחים חדשים ישנים הגיעו, שני מוסטנגים יפיפיות ,שני דה-שבו ,שני מיני,מרצדס אי אפשר כבר לספור אותם,שני 404 ושני MG היה ממש מפגש מרענן נעים וכיפי לכול הבאים בזה ני בטוח (מספרי הרכב הגלויים באישור בעליהם) קודם האורחים אבי נוף מפתיע עם המוסטנג של יאיר לוסטיג ועכשיו למוסטנג של בני :-o ועכשיו לשני הדשי.... וזאות הדשי השניה.. אומנם לא דשי אבל סיטרואן DS:-D ועכשיו לשני מכוניות קטנות ואהובת על כולם המיני :lol: עוד אנגליה יפיפיה ושמה MG ולשני ה404 נחמדות שיש לנו במפגשרון... הנה המרצדסים. זהו לשבו…
הודעה אחרונה מאת triumph, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 811 צפיות
נתקלתי בוידאו הזה כרגע. שני אומנים החליטו לעשות דגם של מרצדס בשביל שבת, עשוי מכסף. מתחת למכסה המנוע מתחבאת כוס יין לקידוש. שמים בשמים בתוך הרדיאטור. הגלגלים מתפרקים ומשמשים כפמוטים לנרות.
הודעה אחרונה מאת low rider, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בהמשך לשיתוף הפעולה עם YNET מצ"ב כתבה על הסיטרואן דה שבו - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3546490,00.html
הודעה אחרונה מאת magician, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חשבתם שפיג'ו 504 היתה בזמנה מכונית משפחתית סטנדרטית ?... תחשבו עוד פעם אחרי שתיצפו בסירטון הבא! פרסומת נדירה משנת 84 שממחישה את יכולות השטח המדהימות של ה-504... לאבא שלי היתה בול כזאת כשהייתי ילד, הייתי עצוב מאד כשהוא מכר אותה כמו כולם - לערבי בשוק... אגב, נסו לדמיין את ה"נינה" של ה-504 , פיג'ו-407 משתתפת באותה פרסומת... בעצם עזבו, לא כדאי אפילו לדמיין...
הודעה אחרונה מאת haimy, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ערוץ 10 והמופע המוטורי מתכבדים להזמינכם להשתתף בתכנית שלנו התכנית עוסקת בספורט מוטורי, רכבים חדשים לצד רכבי אספנות, בישול (עם השף חיים כהן) נהיגה נכונה, ועוד בכל תכנית משתתפים סלבריטאים מתחומים שונים המתחרים בינהם על הקפת מסלול המרוצים בערד התכנית משלבת נושאים רבים ומתאימה במיוחד לחובבי רכבים ומוטוריקה התכנית תתקיים בתאריך 26.05.08 באולפני הרצליה, רחוב הקסם 7, הרצליה בתאריך זה יצולמו שתי תכניות הראשונה בשעה 17:30 והשניה בשעה 19:30 במידה ומתארגנת קבוצה גדולה, ניתן לדאוג לכם להסעה במידת הצורך. ניתן להגיע באופן עצמאי כמו כן משתתף בתכנית חבר המועדון גידי אשכנזי עם רכב המרקורי שלו, תבואו לעודד על מנת להשתתף כקהל יש לתאם עימי מראש כיוון …
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מפגשישי מועדון 5 מס' 18 23.05.2008 http://public.fotki.com/ufd41/z-6/
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.oldrupps.com/MyCollection/1975Centaur/RuppCentaur.html Rupp manufactured 1200 Centaurs in the two years of production 1974 being a one seater and the 1975 being a two seater את הדו-מושבי של בני יצרו רק ב 1975 מנוע של סנומוביל(מזחלת שלג) The drive train consisted of an oil injected 340cc Kohler 340-2AS fan-cooled snowmobile motor and a clutch operated automatic transmission which included both forward and reverse gears.
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שמתי לב שבכל מוזיאון רכב בחו"ל הרכבים במצב תצוגה כמובן וללא טיפונת של חלודה (לפחות ממה שאני רואה בתמונות). מעניין אותי איך הם נשמרים ככה (גם רכבים שבני 50-60 ויותר). עושים להם מדי פעם פחחויות וצובעים או שפשוט אולי יש משהו במיזוג אוויר שם....או שזה משהו אחר?
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
דרוש מקום להעמדת הרכב לצורך הרכבתו . עניין של חודש עד חודשיים . חנייה פרטית \ חצר אחורית \ רצויי מקורה או מחסן. עדיפות למקום באיזור עמק יזרעאל (עפולה והאיזור). בתמורה או כתרומה ... כבר בימים הקרובים. כל מי שיכול לסייע באיתור כמתואר - מודה על כך מראש . יחיעם .
הודעה אחרונה מאת יחיעם, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 705 צפיות
מישהו יודע מאיפה אני יכול להזמין הגה כזה מחו"ל?
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
היינו בתערוכה, אריה תאומים, עזרא דושי ואשתו שרית וכותב שורות אלו. היה נפלא, חוויה מרגשת ואף הכנתי כתבה קצרה שאשמח אם תפורסם באתר או בעיתון. מי שרוצה תמונות מהאירוע, יישלח לי בבקשה הודעה בפרטי. יוסי נדיבי
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
צריכה לדעת איזו חברה מייצרת את הפיירברג?
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לחבר" טריומף " .מהפורום ולי יש אותה בעיה. צריכים לעשות פוליש לצבע מטלי. איפוא אפשר לקנות את החומר הזה. לאוטו דיפו ושאר הרשתות -אין. הבנתי שיש להשיג רק בחנויות מקצועיות שמוכרות לצבעים ופחחים. אודה מאוד לתשובות.
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
- 3 תגובות
- 992 צפיות
אולי יש למישהו מושג איפה אני יכול להשיג מראות צד לקאפריס 78?.בעיקרון יש במקור רק בצד הנהג, אני רוצה להתקין גם בנוסע . המראה היא בצבע ניקל ןצורתה לא כמו הקאפריס 88 לדוגמה. תודה.
הודעה אחרונה מאת low rider,