רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היום פרקתי את התמונות מהטלפון ויש 3 תמונות של הטריומף במפגש נוקיה ביום שישי האחרון כמו כן עוד 2 תמונות באיכות ממש גרועה של הרכישה החדשה שלי, אומרים שעם האוכל בא התאבון, אז קניתי לי גולף קבריולט משנת 84, הרכב במצב נסיעה אבל דורש הרבה TLC. מצטער על איכות התמונות צולמו בלילה כמעט בלי תאורה רק עם הפלש של הטלפון, מבטיח תמונות באיכות טובה יותר בהזדמנות הראשונה . למי שזוכר, לפני מספר חודשים לא ממש ידעתי איך להתחיל לטפל בטריומף ולהביא אותה לשלבים הסופיים של השיפוץ... אז כנראה שהשד לא נורא כל כך ואפילו מהנה...
הודעה אחרונה מאת triumph, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.americantorque.com/game/engine-id/ הצלחתי 16 מתוך 18....
הודעה אחרונה מאת ori0610, -
רולס רויס.. 1 2
מאת bobzz-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מישהו ראה ויש לו תמונות של רולס רויס בארץץ ?? במיוחד דגם קבריולטט .. וכל מידעע אחר תודה!
הודעה אחרונה מאת Laurence, -
-
הקאדי שלי
מאת מתן אלקיים- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אחרי כמה חודשים טובים מתחילים לראות את הסוף...... הנה היא.... לפני ואחרי... תהנו.... אשמח לתגובות
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם! בתור אחד במשפחה שרכב מיצובישי הוא מאד פופולרי והיה לנו הרבה רכבי מיצובישי (לסבא שלי ז"ל בעיקר) התעניינתי מה היה מבין הרכבים הראשונים שלו, ולהפתעתי שמעתי שהיה לו סאב, מכיוון שהסיפור הזה יחסית ישן והסאב המדובר היה בבעלותו בסביבות שנות ה70-80 אני מעריך, הבנתי שבאותה תקופה אותו סאב היה רכב מאד יוקרתי וממש לבודדים היו אותו. הבנתי מהסיפור שאותו סאב בדיוק היה גם לשמעון פרס, ושרק לו ולסבא שלי היה את אותו סאב מבין היחידים בארץ. מפה באה השאלה, יש למישהו מושג על איזה סאב מדובר? איזה סאב החזיק שמעון פרס בשנים ההם? אשמח לקבל כמה שיותר מידע על הרכב, וגם אם יש למישהו סתם מידע או זיכרון מאותה סאב שהסתובבה בחיפה (של סבא שלי ז"ל, אני אשמח לשמוע). *לאף אחד…
הודעה אחרונה מאת 164TS, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בקרוב, בקרוב מאד מאד!
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
-
לפני כחצי שנה הפנה חבר את תשומת ליבי לאאודי גי טי קופה מספר זר שחונה במגרש לגרירת מכוניות של עיריית ירושלים. מאחר ובבעלותי רכב זהה, סקרנותי החלה להתעורר. חיפוש במקורות מידע שונים העלה שמדובר ברכב בבעלות דיפלומט יפני שעבד באחת מהשגרירויות בארץ וכבר מזמן עזב את הארץ. עוד מצאתי בחיפוש שלא מעט אנשים ניסו במשך הזמן לשים ידיהם על הרכב אך ללא תוצאות דבר שהעלה בי את רמת המוטיבציה להשיג את הרכב ויהי מה. לאחר שמכתב ששלחתי לאפוטרופוס הכללי נשאר ללא מענה, פניתי לחבר שבנו עובד כעורך דין בפרקליטות הראשית בירושלים והוא ניסח עבורי מכתבים לרשות החנייה בעיריית ירושלים, למדור פניות הציבור במשרד התחבורה ולרשות הרישוי מחוז ירושלים ובו אני מפרט את בקשתי לקנות את הרכב הנ"ל כדי שישמש כחלקי חיל…
הודעה אחרונה מאת erez59, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מעונין לקנות את הגנטים אבל לצערי אני לא מבין את השפה אני מעונין לדעת איך הוא רוצה את התשלום פאיפל העברה בנקאית ואם הוא שולח בתוך גרמניה או שזה איסוף עצמי ? אשמח לתשובה http://cgi.ebay.de/Stahlfelgen-BMW-Isetta_W0QQitemZ110253451093QQihZ001QQcategoryZ9903QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem שבוע טוב אריה
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מכירים את התחושה של משאבת הקלאצ' נוזלת על רגל שמאל וממיסה את הנעל ? מכירים את הקטע שכל החשמל באוטו מתחיל להבהב רק בגלל שניסיתם להפעיל וישרים? גם אתם שמים דליים עם חול מתחת לאוטו בחניה? או, במילים אחרות- יש לכם לנדרובר ישן? אני צריך ליום שישי הקרוב בשעות אחה"צ לנדרוברים ישנים (סדרה 1, 2, 3) לצילומים למגזין. מי שמעוניין- אני אשמח אם תיצרו איתי קשר בה"פ או בטלפון 052-2203382 תודה, אסף.
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
דפדפו בין ארבעת הדפים ותהנו ישי יש פה 4 דפים, הקליקו להגדלה כדי לראות עוד טקסט תודה ל JonnyBoy מפורום פולגז
אתמול בכביש 471 התמונות מדברות... האיכות היא בגלל שצולם במהלך נסיעה דרך החלון.
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם חבר שלי מתחיל שיפוץ של גייפ משנת 1966 kaiser willys overland pickup לפחות זה מה שכתוב על השלדה זה עדיין יד ראשונה ואנחנו נעשה לו שיפוץ מא עד ת כל הבדיקות שעשיתי אומרים שבשנת 66 לא יוצרו רכב כזה בעולם על הרכב עצמו כתוב א. אילון תעשיות המנוע הוא 4 סילנדיר 4X4 והרכב שלם מה שאני רוצה לדעת הוא א אייך קרוא לרכב הזה בחו"ל ואייך זה שלא מופיע הדגם בכל אתרי הגייפים בשנה הזו והאם יש למישהו עוד אינפורמציה על המנוע F134 ועל חלקים זמין בארץ ובעולם בתודה מראש אהרון
הודעה אחרונה מאת shmil, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום, לאחר שהיא חיכתה לי 5 שנים מתחת לעץ הזית בגינה, העברתי את החיפושית שלי טסט וגם נסעתי איתה 300 ק"מ! כמובן שההכנה לטסט ארכה שבוע וכללה, החלפת צינורות דלק, מצבר, צמיגים, שמנים, גורמושקות ומה שהכי הטריף אותי... בדיקת החיווט ופירוק וניקוי של הלוח פיוזים ופנסים אחוריים. אבל הכל השתלם ועכשיו אנו שוב יחד, חבל רק שהטסט הוא לחודשיים (עד הטסט הבא). אני לא יודע למה אבל תמיד שאני מגיע לטסט, אף פעם לא מעבירים אותי בפעם הראשונה. אני חושב שלבוחנים יש בעיה להעביר רכב ישן בפעם ראשונה. היום הגעתי לטסט, הכל הלך תקין עד שבא אלי הבוחן, פותח ת'דלת של הנהג, יושב בכסא ומתחיל להרעיד את גלגל ההגה. בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה (וכבר העברתי רכבים עשרות טסטים). הוא כמובן הצהיר שיש חופש וצ…
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
קבלת פנים לרכב העתיק ביותר בישראל - דודג' 21 של איציק קובל ב-28.3.08 - והתמונות שאחרי 1 2 3 4
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 55 תגובות
- 14.7 אלף צפיות
קבלת פנים לדודג'משנת 1921 הרכב העתיק ביותר במדינת ישראל! DODGE BROTHERS 1921 ביום ו', 28.03.08, בשעה 16:30, תיערך קבלת פנים לדודג' Brothers , משנת 1921, שיובאה מארה"ב, ע"י חבר מועדון החמש איציק קובל. האירוע יתקיים בהיכל הספורט נוקיה, רחבת החנייה, סמוך למסעדת גאיה, בין שער 11 ל-12, שכ' יד אליהו תל אביב. האירוע יפתח ע"י יושב ראש המועדון , אבי נוף. לאחר מכן ישא דברים יו"ר המועדון היוצא, נחום קדמיאל. סקירה על תולדות הרכב תינתן על ידי קובי מילוא. חברים בעלי דודג' מכל הדגמים ומכל שנות היצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:00 לסידור תצוגה מכובדת באירוע. באירוע יוגש כיבוד קל לחברים . אחראי אירוע- מתניה הל…
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
-
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
לצורך פרוייקט חדש (שלי ושל אחיי), מחפש להשכיר עגלה נגררת שאוכל להעמיס רכב ישן . לצורך העברתו למקום חדש ולהתחלת שיפוץ. הגרירה היא באיזור המרכז בלבד . ניתן להשאיר הודעה פרטית או להיתקשר אליי לנייד- 050-6533379 ירון מאיר
הודעה אחרונה מאת rlzel, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 3 אלף צפיות
ברוב עוונותיי אני משוטט ב איביי ורואה את המוצר הבא: http://cgi.ebay.co.uk/TRIUMPH-1300-1500-TOLEDO-RUN-ON-UNLEADED-UP-TO-1500CC_W0QQitemZ160243216678QQihZ006QQcategoryZ27383QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem רציתי לשמוע את דעתכם המלומדת על המוצר, חוות דעת למי שניסה או אפילו אזהרה ממי שנכווה. תודה
הודעה אחרונה מאת gkeeper, -
-
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם לא מזמן פתחתי אשכול על הזמנת ספויילר לבסוף הזנמתי אך בחנות בחול הספויילר לא קוטלג כראוי ונשלח אלי ספויילר של אודי במקום של גולף, המוכר התנצל עד עומקי ליבו וביקש שאשלח את הספויילר בחזרה ואז הוא ישלח לי את מה שהזמנתי בחצי המחיר בגלל הטעות, מהיא פרוצדורת השליחה בחזרה? יש טיפים שאני צריך לדעת? אני לא רוצה שיקרעו את המוכר בכסף במשלוח,מה עלי לכתוב על החבילה על מה להצהיר? יש לצין שהספויילר שוקל פחות מחצי קילו, השליחה תבוצע לניו יורק מה תהיה העלות בערך?המוכר משלם את הכל.. תודה רבה לכולם אשמח לקבל תשובות ,עד שהוא לא יקבל את הספויילר ,אז הוא לא ישלח לי את הנכון תודה רבה לכולם
הודעה אחרונה מאת Godflash, -
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Cars-Trucks___19641-2-1965-MUSTANG-CLASSIC-CAR-look_W0QQitemZ270236994158QQddnZCarsQ20Q26Q20TrucksQQddiZ2282QQcmdZViewItem?hash=item270236994158&
הודעה אחרונה מאת markusg, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אומנם הרכב שלי לא אספנות, אבל אחרי 11 שנים על הכביש האלומניום שבמנוע כבר לא זוהר כמו פעם ואני רוצה לחדש אותו. ראיתי פרוייקטים בחו"ל אבל הם עשו תהליך קצת מוזר ובנוסף לאנגלית הקשה שלהם לא הבנתי כלכך מי נגד מי. בעיקרון אני רוצה לעשות סוג של שיוף להורדת שכבה ראשונה של ליכלוך והגעה לצבע "ניקל", ואחרי זה לשייף לרמה של משטח חלק ללא שריטות. יש הצעות מאיפה להתחיל ובאיזה ניירות שיוף להשתמש? אולי יש חומרים אחרים? ראיתי בערוץ "אגו" שיש איזה רוטב ברבקיו (לא זוכר מה השם שלו), שפשוט מבריק ניקלים ושומר אותם חדשים, מישהו יודע אם זה יעזור?
- 30 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
בשבוע שעבר ביקרתי במפגש סוף שבוע של מכוניות קלאסיות בטוקיו. רוב הרכבים משופצים ברמת תצוגה, (היפנים לא מסוגלים לנהוג ברכב פחות ממושלם..), וחלקם משופרים בצורה מרשימה. לאחר שהצגתי את עצמי כבעלים של דהשבו ופונטיאק להמנס וכמובן שהראתי להם תמונות השמורות בנייד שלי, החבר'ה היפנים גילו התענינות רבה ושמחו לספר על הרכבים שלהם. אני מצרף תמונות להנאתכם.
הודעה אחרונה מאת chevy boss, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בימים אלו אני מנסה לעבור טסט בפעם הראשונה מאז שקניתי את הקפריס שלי אני לא יודע מה איתכם אבל מבחינתי זה לא נעים במיוחת אבל שאלתי היא: אני קניתי את האוטו עם צמיגים חדשים במידה של 225\75\15 ברישיונות מופיע לי 205\75\15 ולאחר שבטסט בדקו אצלם בספר הוחלט שאני צריך להחליף ל225\70\15 או 215\75\15 לפי מה שרשום להם המידות שיש לי זה מידות של קפריס סטיישן נראה לכם שיש איזו שהיא אופציה שאני בכל זאת יוציא איזה אישור ממישהו ואני ימשיך לינסוע על הצמיגים החדשים שלי ויחסוך את ההוצעה הסתמית בעיני?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
מגנט על הקרטר
מאת אושרי- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הרעיון, לא שלי,נישמע כרעיון מצוין,להדביק בתחתית עוקת השמן של המנוע(מבחוץ)-מגנט שפורק מהארד דיסק של מחשב שגמר את חייו. המגנטים של ההארד דיסק חזקים מאד ולא יפלו גם בנסיעות על מהמורות,והם מושכים מהשמן שחק ברזלי במידה ויש וימנעו ממנו לטייל במנוע,במיוחד במכוניות ללא מסנן שמן או סינון חלקי כמו ברוב האמריקאיות שמלפני שנות השישים. מה דעתכם?לפחות קל לישום ולהזיק ודאי שלא יזיק.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחפש מישהו (בתשלום כמובן) שיוכל לאסוף רכב שקניתי, להעבירו לבדיקה וטיפול מכאני ולאחר מכן להביאו לנמל. אפשר לפנות בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 0 תגובות
- 898 צפיות
במחסן שלי מתפנה מקום לשנים-שלושה רכבים. המחסן נמצא במושב באזור רמלה, 20 דק' מתל אביב, יש גג ושער, אולם זה איננו מבנה סגור. מתאים מאוד לרכבים שפשוט מחכים לתורם לשיפוץ וגם לביצוע עבודות קטנות בלבד, לא תהליך שיפוץ מלא. למעונינים נא לפנות בפרטי, 150 ש"ח לחודש לרכב. יובל 052-2441810
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רציתי את עזרתכם בבקשה ציינתי בעבר שקיימת לי בעיה במנוע של הכרמל דוכס,לצערי הרב מדובר במנוע טריומף 1300,הבעיה היא שפלג מספר 3,נשרף באופו קבוע לאחר כחצי שעה של עבודה, על הפלג יש פיח,אני מציין לא רטיבות של שמן,אלא פיח,בעבר הייתי ער לבעיה הזו,אז הפתרון כדי לחסוך,היה מאריך לפלג,ובערך כל שבוע הייתי מחליף פלג,ברגע שהפלג מתמלא פיח,אין הגבה לפלג,החלפתי חוטי הצתה,דיסטרובוטור,מפלג,כלום לא עזר. הבנתי מאנשים שקצת מבינים,שזה או השסתום שרוף או הרינג נהרס, יכול היות עוד משהו? היום שמתי לב לעוד בעיה, אולי היא קשורה למה שציינתי , היום שעבדתי על הרכב מעט, הנעתי את הרכב , וראיתי שהוא יורק מהאגזוז שמן ,וזאת רק שאני לוחץ על דוושת הגז( במאצץ), אני יודע שהמנוע כבר עייף,הר…
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- 0 תגובות
- 898 צפיות
בכורה ירושלמית לסרט "החיפושית" בסינימטק ירושלים יום ראשון 1.6.08 בשעה 19:30 החיפושית ישי אוריין, במאי הסרט, נשוי לאלירז ומאוהב בחיפושית הישנה שלו. אלירז עומדת ללדת בכל רגע את תינוקם הראשון. היא להוטה להיפטר מהגרוטאה, שלטענתה אינה מכבדת את מצבם המשפחתי החדש. כשהוויכוח סביב המכונית מתלהט, יוצא ישי למסע המתחיל בבעליה הקודמים של החיפושית ומסתיים בניסיון להצלת אהובתו הישנה. קומדיה דוקומנטרית, 70 דקות טריילר-
הודעה אחרונה מאת thebeetlemovie, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000345608&fid=3220 בלינק הנ"ל מתוארת גזרה. האם נכון גם לגבי רכבי אספנות?
הודעה אחרונה מאת mister v, -
שלום לכולם! השאלה שלי: נניח, ונשארו לי כמה ימים לסיום ה"טסט", שלא, ואני מדגיש- שלא עשיתי- האם, כאשר אעשה אותו (כמה ימים לפני תום התקופה שלו)- אוכל לקבל אוטומטית את התקופה הבאה כאילו כבר עשיתי את הטסט שלה, או שבגלל כמה ימים אצטרך לעשות מחדש את הטסט? -אני יודע, שאני יכול לעשות כבר ישר את ה"חדש", אבל נניח, ואני לא עושה את זה ככה?
הודעה אחרונה מאת kompy, -
פיאט 850 ספורט
מאת גרצמן- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני צריך עזרה במציאת חלקים ( אם מישהו מכיר בארץ מקום או אתר מחו"ל) להחזרת פיאט 850 ספורט למצב נסיעה -צינורות בלם, צלחות,רפידות לדיסק הקדמי -משאבת מים ,סט אטמים למנוע וכו בקיצר הרכב עמד מס שנים אני מחזיר אותו למצב נסיעה-תאחלו בהצלחה! תודה מראש על כל עזרה יום טוב ,ניר גרצמן
הודעה אחרונה מאת גרצמן, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
עקב מקרה הקדילק למה לא להתקין ברכבי אספנות איתוראן אפילו עם כמה יחידות שידור כמו לרכבי היוקרה. אולי כדאי שמועדון ה-5 יארגן דיל טוב לכל החברים??
הודעה אחרונה מאת yami, -
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,029 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ELIA56
- FROGIE
- T_A
- פאר האורה
- ba323f
- alechko01
- חד אופן
- Matanb1998
- avnerak
- Aviady001
- yovel673
- daniel.asu