Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDI GT COUPE

erez59
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

יופי! אחת מהפנטזיות שלי בתור ילד, וגם היום.

לפני 4-5 שנים ראיתי אותה בחניון אחר בירושלים (ברח' הנביאים אם אני זוכר נכון) ותהיתי מה יהיה איתה.

כל הכבוד על העקשנות :wink:

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ארז ערב טוב,

סיפרת לי במפגש רעננה לפני כחודש שהצלחת לשחרר את הרכב - וטוב שכך...

כפי שאמרתי לך אז, המדובר הוא ב- Audi Coupe 5S (ולא רז, לא היתה שם קוואטרו, אלא הרכב הנ"ל...)

המנוע הוא 5 צילינדר בנפח 1921 סמ"ק 115 כ"ס (כפי שהיה גם ב - Audi 80 CD אשר יובאה לארץ ב-82', ובדגם הביניים של ה-100 של 83'). למיטב ידיעתי קיימת Coupe 5S נוספת מודל 82' ברמה"ש.

הדגם שלי הוא Coupe 5S אך נפח המנוע שלי הוא 2226 סמ"ק. חוץ מהשוני בנפח, כל היתר זהה לחלוטין, ותמיד תוכל לבדוק את המצב ברכב שלי.

נ.ב 1 - 1871 סמ"ק הוא נפח המנוע 4 צילינדר של Audi 100GL או של Audi 100 Coupe S בין השנים 69' - 76'.

נ.ב 2 - ההסבה מהרכב שלך למנוע הנ"ל היא לא פשוטה, וכוללת גם שינוי מלא של כל מע' המים, הצתה (כולל המודול אשר יושב בחלק העליון של תא הכפפות), מע' וואקום, לו"ש (שעון טורים שלך מיועד למנוע 4 צילינדר, ובירושלמית ל-5. שים לב לסיפרה '5' הכתובה עליו)ומע' החשמל... .באותה הזדמנות, תחליף גם את הגיר הנוכחי שלך למקורי אשר בירושלמית: מדובר בגיר חמישה הילוכים (4+E, ההילוך החמישי הוא הילוך 'ארוך' ביחס של 1:0.515, המכוון לחיסכון בדלק ו'תפור' על המומנט המדהים של המנוע הנ"ל).

קח בח-ן שבמידה ולירושלמית אין מזגן - תיאלץ לוותר על כך, היות ומע' המיזוג שלך לא תתאים (תושבת המדחס ממוקמת בחלק השמאלי תחתון של הבלוק, מתחת למשאבה של ההגה. עוד יותר בעייתי הרדיאטור של המזגן: במנועי 5 צילינדר רדיאטור המזגן בגודל מיוחד ומשתנה כאשר הוא 'יושב' לפני הרדיאטור המקורי, שממוקם בפינה השמאלית)

הרבה מאוד עבודה, אבל הצליל של המנוע וההתנהגות שלו תפצה אותך אח"כ. אולי. ;-)

פורסם
תתחדש, או ליתר דיוק תתישן

יש לך פרטים על ה 505 שמציצה שם בתמונות?

בשלב זה, לפי נציג עיריית ירושלים, עניין ה- 505 נמצא בהליך משפטי כך שבשלב זה גורלו לא ידוע.

ה-505 בעל גיר אוטומאט, שמור מאוד בפנים ונושא תג נכה.

ארז רונן

פורסם

ארז תתחדש ונקווה שעבודת ההתאמה של חלקים מהירושלמית לשלך יהיה בד"כ קל.

על-מנת שלא תתבלבל, חס וחלילה, קבלת שעור ראשון מהדוקטור, שעור שנית יבוא בשבוע הבא באותה שעה ובאותו ערוץ - הכן מחברת ועפרון ע"מ לרשום הכל - בהצלחה.

מצא משה

פורסם

ד"א - נראתה GT אחת (לצערי לא התקרבתי מספיק) בבת ים, רחוב שפירא , צבע חום-יין מטאלי

(אינני יודע אם עומדת שם בקביעות, מפני שחלפתי כמזדמן שם).

alfa 156 2.5.

פורסם

תתחדש!:-) שמח, שיצא משהו יותר מועיל, מפחית קולה מהאוטו הזה! כי אחרת רוב הסיכויים, שהייתה הולכת לברזל בסוף, וככה תהנה מחלקים. אני (כמו רבים אחרים) מכיר את האוטו גם כן כמה שנים, אבל מכוון, שראיתי שיש לה הגה ימני- לא ניסיתי אפילו להתעניין בה, כי אני רוצה אוטו לנסיעה, ולא חלקים. אני מוריד קובע בפני הנחישות שהפגנת בהשגת המטרה! כל הכבוד!:twisted:8) אז זה היה "הפרוייקט", שבשבילו חיפשת לא מזמן מנוף?

אגב, יש שם גם רנו 5 דור ראשון, ועוד כמה דברים...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
תתחדש!:-) שמח, שיצא משהו יותר מועיל, מפחית קולה מהאוטו הזה! כי אחרת רוב הסיכויים, שהייתה הולכת לברזל בסוף, וככה תהנה מחלקים. אני (כמו רבים אחרים) מכיר את האוטו גם כן כמה שנים, אבל מכוון, שראיתי שיש לה הגה ימני- לא ניסיתי אפילו להתעניין בה, כי אני רוצה אוטו לנסיעה, ולא חלקים. אני מוריד קובע בפני הנחישות שהפגנת בהשגת המטרה! כל הכבוד!:twisted:8) אז זה היה "הפרוייקט", שבשבילו חיפשת לא מזמן מנוף?

אגב, יש שם גם רנו 5 דור ראשון, ועוד כמה דברים...

אכן כן, את הרכב העבירו מהמגרש ברחוב הנביאים למגרש בגבעת שאול ושם סידרו את הרכבים בעזרת מלגזה כך שרק בעזרת מנוף (לפחות לפי מה שנאמר לי) אפשר היה לחלץ אותו. בסופו של דבר הגרריסט שלי גילה תושיה משך את ה -505 שהפריע לאאודי וחילץ את האאודי ללא פגע.

ארז רונן

פורסם
גם מתחת לבית שלי יש AUDI GT ששיכת למישהו באחד העסקים פה למטה, נוסעת על בסיס יומי... רק חבל שהאוטו נראה כמו פח זבל... :|

אפשר לקבל מיקום? אולי הוא יהיה מעוניין למכור...

ארז רונן

פורסם
אפשר לקבל מיקום? אולי הוא יהיה מעוניין למכור...

ארז, תעמוד בתור... :wink:

דרך אגב, יש קופה אחת למכירה משנת 1990 (דגם יותר מתקדם) בלוח פוקוס.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

סתם בשביל שגם לכם יכאב הלב תפתחו באיביי גרמניה (EBAY.DEׂ) ותיראו מה יש להם ובאיזה מחירים.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
בזמנו צילמתי אותה במקומה המקורי, הנה תמונות לארכיון שלך:

תמונה גדולה: http://photofile.ru/photo/technorobots/1064180/40846993.jpg

תמונה גדולה: http://photofile.ru/photo/technorobots/1064180/40846994.jpg

תמונה גדולה: http://photofile.ru/photo/technorobots/1064180/40846995.jpg

גם אני צילמתי את הרכב בזמנו במגרש ברחוב הנביאים אבל לי זה נתן את המוטיבציה לנסות ולהשיג אותו.

אאודי לחלקים 001_resize.jpg

אאודי לחלקים 007_resize.jpg

אאודי לחלקים 009_resize.jpg

ארז רונן

• תוכן חדש...