Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDI GT COUPE

erez59
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה פשוט לא יאמן... לפעמים זה מדהים כמה גנבים יש במדינה הזאת ואף אחד לא עושה כלום...

מצד שני זה אשמתו של המוסכניק גם כי זה ברור שמי שמשאיר גופה כזאת בחוץ קוראת לגנבים לבוא ולקחת.

אני לא מסכים להאשמה ולאמירה הזאת. "גופת" הרכב הייתה באחריותי בלבד ולא באחריות המוסך. הקריאה לגנבים, זה כמו להגיד שבחורה שהולכת עם מיני מזמינה אנסים.

גם לאמירה שהמדינה לא עושה כלום אני לא מסכים. המדינה עושה כלום...

ארז רונן

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה לא יכול לזרוק גרוטאה מפורקת סתם כך ברחוב (אפילו שזה איזור תעשייה) ועוד להתלונן על כך שגנבו אותה. מבחינתי העירייה לקחה אותה וזרקה למזבלה, כדי לנקות את האיזור. אפילו אם זה גנבי מתכת, אתה יודע כמה גרוטאות מפוזרות בעיר ועומדות חודשים על גבי חודשים סתם תופסות מקום והורסות את הנוף כי הבעלים שלהם סתם השאירו אותן למות? אתה לא יכול לטעון לשלד רכב זרוק בשדה כרכושך פרטי ולהתלונן על כך שהרימו אותו. אם זה רכושך, שים אותו בחצר פרטי שלך או בסלון, לא בשטח ציבורי. אם זה רכב, אתה חייב שיהיה לו ביטוח חובה בתוקף למקרה ומישהו נפגע מה"רכב" שלך. אם זה רוכב אופניים, או סתם ילד שבא לא לעבור ליד הגרוטאה ולפתוח לעצמו את היד עם איזה קוץ מתכת חלוד.

רק בשבילך זאת AUDI GT היחידה בארץ, בשביל כל האנשים האחרים זה זבלה עזוב.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
אז ככה, לאחר ששוכנעתי ע"י חברים מהפורום לפרק את הדלתות והכנפיים מהאאודי, ואסף572 במחווה של חבר הציע להקצות לי פינה בחצרו לחלקים, הודעתי למוסכניק שלי שביום שבת אגיע לפנות את שאריות הרכב. היום התקשר אלי המוסכניק ותמה על שגררתי את הרכב אמש במקום בשבת כמו שהבטחתי. מהירי המחשבה בטח כבר הבינו ששאריות האאודי נגנבו אתמול בלילה ע"י גנבי ברזל מין הסתם, ופתרו את אסף מהעונש שלי...

נו טוב, וכמו שאשתי אומרת, שישמש הכסף את הגנבים לתרופות.

אתה לא יכול לזרוק גרוטאה מפורקת סתם כך ברחוב (אפילו שזה איזור תעשייה) ועוד להתלונן על כך שגנבו אותה. מבחינתי העירייה לקחה אותה וזרקה למזבלה, כדי לנקות את האיזור. אפילו אם זה גנבי מתכת, אתה יודע כמה גרוטאות מפוזרות בעיר ועומדות חודשים על גבי חודשים סתם תופסות מקום והורסות את הנוף כי הבעלים שלהם סתם השאירו אותן למות? אתה לא יכול לטעון לשלד רכב זרוק בשדה כרכושך פרטי ולהתלונן על כך שהרימו אותו. אם זה רכושך, שים אותו בחצר פרטי שלך או בסלון, לא בשטח ציבורי. אם זה רכב, אתה חייב שיהיה לו ביטוח חובה בתוקף למקרה ומישהו נפגע מה"רכב" שלך. אם זה רוכב אופניים, או סתם ילד שבא לא לעבור ליד הגרוטאה ולפתוח לעצמו את היד עם איזה קוץ מתכת חלוד.

רק בשבילך זאת AUDI GT היחידה בארץ, בשביל כל האנשים האחרים זה זבלה עזוב.

אני לא מצליח להבין מה בכל השרשור הזה גרם לך לתובנות המופלאות שהאאודי נזרקה על ידי סתם כך ברחוב ועוד אני מלין על כך שהיא נגנבה. לא מעט חברים השתתפו בשרשור הזה. כולם נהנו מסיפור רכישתו של הרכב ופרגנו לי על הנחישות, הסבלנות וההתמדה מרגע איתור הרכב ועד הבאתו למוסך שלי. החברים עודדו אותי כשהתברר שאני לא אוכל להשתמש במכללי הרכב כחלקי חילוף לאאודי שלי עקב חוסר התאמה. חלק מהחברים (מי שביקש), זכה לחלקים מהאאודי שישמשו את צרכיהם ללא כל תמורה.

הרכב עמד צמוד למוסך על פי בקשתו של בעל המוסך בזמן שהוא איתר מקום עבור שאריות הרכב במגרש של חבר ולשם הייתי אמור לגרור אותו בשבת הקרובה. הרכב נמכר לי כחלקי חילוף ללא רשיון רכב כך שאין מה לדבר על ביטוח.

ודבר אחרון, כל הכותבים בשרשור הזה ראו ברכב הזה AUDI GT היחידה בארץ. רק אתה ראית בזה זבלה. תעזוב אתה.

ארז רונן

פורסם

גם אני ראיתי בה AUDI GT, אבל ברגע שפירקת אותה לחתיכות ועברת על חוק עזר עירוני כאשר הצבת מפגע מסוכן ברחוב אתה לא יכול להתלונן על המדינה.

אל תקח את זה אישית, אני לא נגדך, אבל אתה רואה את זה רק מהצד שלך.

ועוד שאלה: אם מישהו במהלך היום או הלילה היה עובר ונפגע מהשלד הזה, האם היית ניצב ולוקח אחריות? כי זה באחריותך, או יותר נכון באחריות המוסכניק שלך. הוא היה סופג תביעה אזרחית או פלילית.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

נא להפסיק הויכוח,כל האחריות הגרוטאית עלי..

היתה אודי משונה ונטושה,וראו נגררה,פורקה ואיננה.

שבת שלום.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

אם כבר מדברים על אאודי ספורטיביות, תראו מה נעצר לי מול הבית השבוע :-D:

אחת הקלאסיות של שנות השמונים, אאודי קוואטרו.

הרכב הזה התחרה בראלי מקומי, כאן, בסוף השבוע.

הרכב נמצא בבעלות אדם נחמד, כבן 70, שעדיין נוהג על הרכב בראליים קלאסיים.

p5120003it3.jpg

p5120003it3.d307606189.jpg

p5120004jp1.jpg

p5120004jp1.a0b36529ab.jpg

p5120005oa2.jpg

p5120005oa2.0a40aaf591.jpg

p5120006sk0.jpg

p5120006sk0.318339bbe3.jpg

p5120007fn0.jpg

p5120007fn0.03c6ab0701.jpg

p5120008tz4.jpg

p5120008tz4.f49af06861.jpg

p5120009pa4.jpg

p5120009pa4.ade1e34020.jpg

p5120010ol3.jpg

p5120010ol3.25aae43a15.jpg

p5120010ol3.jpg

p5120010ol3.25aae43a15.jpg

p5120012yv8.jpg

p5120012yv8.892341cd90.jpg

p5120013mm4.jpg

p5120013mm4.84157ff2f7.jpg

הרכב יובא מגרמניה לניו זילנד. הבעלים הוא היד השניה. היד הראשונה הייתה חברת אאודי, זה היה הרכב הרשמי שלהם בשנת 1984. הברנש רכש את הרכב לאחר שנה ומחזיק בו משנת 1985.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

היית חייב?!:evil: אני לא אשן עכשיו!!!:cry::cry::cry:8) וזה עוד עם הגב שמאלי, כמו שצריך!!!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ארז - עזוב, עבורך החלקים לא יתאימו (הרכב שלך חדש מדי).

אצלי, לעומת זאת, אפשר למצוא שימוש לכמה דברים...

עפ"י המדבקה, נראה שזה אכן הרכב הרשמי של אודי - שימש את מישל מוטון: יד ראשונה מנהגת.

פורסם

לאחר שראיתי את התמונות והזלתי ריר. התפנתי לחשוב אם יש לי עגלה כזו האם מותר לי לגרור את הרכב הפרטי שלי. ולא לעשות מסחרה?

פורסם
לאחר שראיתי את התמונות והזלתי ריר. התפנתי לחשוב אם יש לי עגלה כזו האם מותר לי לגרור את הרכב הפרטי שלי. ולא לעשות מסחרה?

ברוב מדינות העולם המתוקנות - מותר.

בישראל - אסור.

ארז - עזוב, עבורך החלקים לא יתאימו (הרכב שלך חדש מדי).

אצלי, לעומת זאת, אפשר למצוא שימוש לכמה דברים...

עפ"י המדבקה, נראה שזה אכן הרכב הרשמי של אודי - שימש את מישל מוטון: יד ראשונה מנהגת.

טוב, אם אסף כבר הזכיר את שמה של מישל מוטון, הרכב לא שלה.

בסוף שבוע שעבר נערך ראלי בדרום האי הדרומי, שהוא חלק מאליפות הראלי הניו זילנדית.

מישל מוטן, גברת צרפתיה, כלל לא צעירה(בת 47), אבל נהגת ברמה עולמית, השתפה בראלי עם הרכב שלה -פורד אסקורט ("ברנדה").

מישל מוטון התחרת בקטגוריה B כשעוד הייתה קיימת וניצחה את ראלי סאן רמו בשנת 1981, כחלק מה-WRC.

הנה הגברת בפעולה:

http://www.youtube.com/watch?v=FdsuBIyCU5E

פרסומת של אאודי בכיכובה:

לזכר ימים עברו, איפשר לה בעל האאודי להשתתף בקטגוריה אחרת עם הרכב שלו.

michellemouton15028aah1.jpg

michellemouton15028aah1.2dd74982b3.jpg

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

אני לא חושב, שאסור באופן גורף לגרור ככה בארץ- פשוט, יש יחס מסויים בין משקל הרכב הגורר לבין הניגרר, שאסור לחרוג, וככה יוצא, שפרייבט, ברוב המקרים, לא יוכל לגרור אוטו אחר על העגלה, לא דווקא בגלל, שזה אוטו, אלא בגלל משקל החורג! ואתם יודעים מה- אולי זה דווקא לטובה, כי אני באופן אישי לא הייתי רוצה לחלוק את הכביש עם רנו 5 הגורר עגלה גדולה, למשל- ראיתם את הסרטון פעם? חושבים, שזה לא מציאותי? -לא בא לי לבדוק, באמת!

למסחרית גדולה דווקא מותר, אני ראיתי יותר מפעם וואנדורות גוררות כאלה עגלות!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
רק רציתי להראות לארז שהוא לא יחיד בארץ ,יש בחור שעובד איתי במוסך עם רכב כמו שלך שנת 86 1800.

לא זכור לי שארז טען שהוא היחידי בארץ, אבל הוא בהחלט יכול לטעון שהקופה שלו היא הכי חזקה מבין כל האודי GT בארץ..

• תוכן חדש...