Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUDI GT COUPE

erez59
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תרומתי הצנועה לשרשור.

בשנת 1988 ביקרתי בLA אצל חבר ילדות של אבא שלי וזכיתי לנהוג ב Coupe GT שלו.

כמדומני, מנוע 2.1 בוודאות 5 צילינדרים גיר אוטומטי...

באיזה ראשון בבוקר עלינו על כביש מהיר, מד המהירות נגמר ב 100 מייל (160 ק"מ אם אני זוכר נכון) ורק מד סיבובי המנוע המשיך לעלות. אני מניח שהגענו ל 180-190 קמ"ש

לא התעצלתי, חיפשתי באלבומים הישנים ו...הרי תמונה לפניכם. (אומנם אין לי סורק, אבל "צילמתי" את התמונה)

בסה"כ רכב מאוד מיוחד.

20080502_0011.JPG

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש מיקום מדוייק יותר?

ארז

האודי נמצאת ברחוב ביאליק בקדימה לפי ההסבר שנתתי

אבל יש תיקון של טעות האודי מודל 89 cd

סטיישן אן לי מושג למה היא מוזנחת כך לידה עומדת וולבו 244 6 ספרות

אם תרצה במוצש אני אעלה תמונות שלה

פורסם

ניסיתי להוציא אינפורמציה לגבי המנוע ברשת אבל לפי הנתונים הכתובים על המנוע לא מצאתי כלום.

האם מומחי תורת הנסתר יכולים להאיר את עיני?

אשמח לקבל גם קישור למקור.

המספרים הם:035103021N

12G82

035-103-373R

WWO

תודה

אישור יבוא חלקי רכב 003_resize.jpg

אישור יבוא חלקי רכב 004_resize.jpg

אישור יבוא חלקי רכב 005_resize.jpg

אישור יבוא חלקי רכב 006_resize.jpg

אישור יבוא חלקי רכב 007_resize.jpg

ארז רונן

פורסם

הזוי המיקום של המנוע, ממש על הגריל. מה הטעם?

מנוע ה 5 בוכנות ארוך יותר ממנוע ה 4 בוכנות ולכן ממש "נוגע" בגריל.

צריך תמיד לזכור שהאודי קופה בנוייה על שלדתה של האודי 80 דור ראשון,שלא ממש תוכננה לעשות שימוש במנוע 5 בוכנות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אז איזה מנוע יש לי?

ה GT COUPE נמכרו עם לא פחות משישה מנועים:

DZ - ארבעה צלינדר 1781סמ"ק קרבורטור

DS - ארבעה צלינדר 1781סמ"ק הזרקה

WN- חמישה צלינדר 1921סמ"ק הזרקה

JS - חמישה צלינדר 1994סמ"ק הזרקה

KE - חמישה צלינדר2144סמ"ק הזרקה

KV - חמישה צלינדר 2226סמ"ק הזרקה

חפש את אותיות קוד המנוע על המנוע.

בהצלחה:-)

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

תנסה למצוא את קוד המנוע.

לרוב הוא חרוט על הבלטה של הבלוק, ליד פלאנג' המים העליון.

אני אנסה להעלות תמונה שצילמת, כאשר הקפתי באדום את האזור שבו אני חושב שתמצא את הלוחית.

מקווה שעזרתי, וחזור לעדכן.

newpic.JPG

פורסם
מנוע ה 5 בוכנות ארוך יותר ממנוע ה 4 בוכנות ולכן ממש "נוגע" בגריל.

צריך תמיד לזכור שהאודי קופה בנוייה על שלדתה של האודי 80 דור ראשון,שלא ממש תוכננה לעשות שימוש במנוע 5 בוכנות.

לפי מה שאני קראתי פעם אתה טועה,

הקופה תוכננה על הפלטפורמה אודי 80 דור שני, 1978 פלוס +

שהיא כן תוכננה למנועי 5 ציל'.

פורסם
לפי מה שאני קראתי פעם אתה טועה,

הקופה תוכננה על הפלטפורמה אודי 80 דור שני, 1978 פלוס +

שהיא כן תוכננה למנועי 5 ציל'.

לא ולא, הצדק עם חן.

הקופה (או למעשה הקוואטרו) תוכננה על הפלאטפורמה של האודי 80 דור ראשון (אשר 'נולד' ביולי 72' ויוצר עד 78'). בשלהי שנות ה-70', השתעשעו מהנדסי אודי ביצירת אב טיפוס של דגם עם הנעה כפולה להשגת עבירות ואחיזת כביש בכבישיה החורפיים והמושלגים של אירופה (המכלולים נלקחו מה'אילטיס' - ג'יפ אשר יוצר ע"י פולקסווגן, ושימש בעיקר צבאות מערב אירופיים). לאור ביצועי העבירות המרשימים של האב טיפוס - אשר עלה בלהבות במדבריות צפון אפריקה במהלך אחד הניסויים - התקבלה ההחלטה הנועזת לזמנה עבור אודי, והיא לייצר רכב פרטי עם הנעה כפולה קבועה. המנוע נתרם מהאודי 200 טורבו (5T), וכך נולדה בשלהי 80' האודי קוואטרו.

האודי קופה (להבדיל מהאודי 100 קופה של המחצית הראשונה של שנות ה-70') נולדה ב81', תוך שהיא 'רוכבת' על הצלחת האודי קוואטרו: היא כונתה גם 'קווטרו לעניים' - אותו מרכב 2 דלתות, הנעה קידמית, ומנועי 4 צילינדר (1781 סמ"ק קרב') ו-5 צילינדר (1921 סמ"ק קרב' - 5S ו- 2144 סמ"ק הזרקה 5E).

אם יש לך מידע אחר, אשמח ללמוד ולהשכיל, היות ועפ"י הידוע לי - וידוע לי - האודי 80 לא תוכננה למנועי 5 צילינדר. הדגם השני, אשר יוצר החל מ-79' עד 86' תוכנן להחיל גם את מנועי החמישה צילינדר, כאשר הוא צוייד החל מ-83' גם במע' קוואטרו.

פורסם
לא ולא, הצדק עם חן.

הקופה (או למעשה הקוואטרו) תוכננה על הפלאטפורמה של האודי 80 דור ראשון (אשר 'נולד' ביולי 72' ויוצר עד 78'). בשלהי שנות ה-70', השתעשעו מהנדסי אודי ביצירת אב טיפוס של דגם עם הנעה כפולה להשגת עבירות ואחיזת כביש בכבישיה החורפיים והמושלגים של אירופה (המכלולים נלקחו מה'אילטיס' - ג'יפ אשר יוצר ע"י פולקסווגן, ושימש בעיקר צבאות מערב אירופיים). לאור ביצועי העבירות המרשימים של האב טיפוס - אשר עלה בלהבות במדבריות צפון אפריקה במהלך אחד הניסויים - התקבלה ההחלטה הנועזת לזמנה עבור אודי, והיא לייצר רכב פרטי עם הנעה כפולה קבועה. המנוע נתרם מהאודי 200 טורבו (5T), וכך נולדה בשלהי 80' האודי קוואטרו.

האודי קופה (להבדיל מהאודי 100 קופה של המחצית הראשונה של שנות ה-70') נולדה ב81', תוך שהיא 'רוכבת' על הצלחת האודי קוואטרו: היא כונתה גם 'קווטרו לעניים' - אותו מרכב 2 דלתות, הנעה קידמית, ומנועי 4 צילינדר (1781 סמ"ק קרב') ו-5 צילינדר (1921 סמ"ק קרב' - 5S ו- 2144 סמ"ק הזרקה 5E).

אם יש לך מידע אחר, אשמח ללמוד ולהשכיל, היות ועפ"י הידוע לי - וידוע לי - האודי 80 לא תוכננה למנועי 5 צילינדר. הדגם השני, אשר יוצר החל מ-79' עד 86' תוכנן להחיל גם את מנועי החמישה צילינדר, כאשר הוא צוייד החל מ-83' גם במע' קוואטרו.

לפי מה שאני קראתי, הקופה מבוססת על ה80\90 דור שני.

גם ב80\90 וגם בקופה יש אותם מנועים, אותם מיתלים ואפילו אותו בסיס גלגלים (למרות שהאורך הכולל של הקופה קצר יותר ב 42מ"מ).

הקופה גם נמוכה מדיגמי הסאלון ב 15מ"מ.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
לפי מה שאני קראתי, הקופה מבוססת על ה80\90 דור שני.

גם ב80\90 וגם בקופה יש אותם מנועים, אותם מיתלים ואפילו אותו בסיס גלגלים (למרות שהאורך הכולל של הקופה קצר יותר ב 42מ"מ).

הקופה גם נמוכה מדיגמי הסאלון ב 15מ"מ.

ה'קופה' והדור השני של ה80 (B2) שותפות לאותה ספרות טכנית (Haynes ושתו') היות והן חולקות את אותם מכלולים מכניים, חשמל, וכו' אך הדור השני של ה'80' מאוחר יותר בתכנונו מה'קופה': הקופה מבוססת על הדור הראשון (B1). כך בכ"א עפ"י אנשי 'אודי', ובהתאם להיסטוריה של הקוואטרו.

אסף, אם תוכל להפנות אותי למקור מידע עליו הסתמכת, אשמח לבדוק עצמי שוב - 'וויקיפדיה' אינו מקור שכזה היות והוא רצוף אי דיוקים (לרבות רשימת המנועים המופיעים בו: הקופה הוצעה עם שלושה מנועים בלבד:1.8 קרב', 1.9 קרב' WN ו- 2.1 הזרקה WE. מנועי 2.0, 2.2 שווקו בדגם המעוגל החל מ- 88').

פורסם

לפי ספר היינס שברשותי, עבור דגמי 80 בין השנים 79-80 (לסדאן) ובין השנים 81-88 (לקופה), רשימת המנועים היא כדלקמן:

1.6 DT, WV

1.8 DD, DS, DZ,NE

2.0 JS , SK

2.2 KK, KE

2.3 KV

רשימת המנועים לא מתייחסת לדגמי הQUATTRO או למנועי הדיזל (שוב, לפי הספר).

• תוכן חדש...