רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
חברים, עזרה בבקשה: חישוב (בערך, כמובן) של יבוא מגרמניה של אוטו, שעולה כ-800 יורו. מדובר בטרנזיט ישן- אז, אני לא יודע, אם יש דבר כזה בכלל במחירון, ואם לא- אז, איך מחשבים בכלל עלות המכס? וכמה אמורה להיות בערך עלות הובלה, וכ"ד? תודה!
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 27 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
יש עוד המון תמונות אני יעלה בהמשך תהנו היה מפגש כייפי והיה כייף מאוד לצלם את המכוניות המדהימות
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מעלה תמונות של המוסטנג של שותפי וחברי POR1. לאחר זמן לא רב והבנה שהצבע עושה לא טוב לרכב וגם בגלל שהיו תיקוני פחחות מציקים הוחלט על גוון יצאו מזומנים וחזר רכב חדש לשיפוטכם. נא לא להעיר על הג'אנט הנושא בטיפול.
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
המזג אוויר מתחמם משישי לשישי. למרות ההשקות הגיעו מספר יפה מאוד של רכבים למפגשרון וגם אנשים רבים (מספרי הרכב הגלוים באישור בעליהם)
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שיפצתי גולף 94 למצב כמעט מושלם{דל תקציב אבל טוב} ורציתי לדעת כמה דברים 1} ניתן להביא אותה לתצוגה{ביד אליהו} או שהיא עדיין חדשה מידי. 2} אם למישהו יש מדריך לגולף ולשנתון?
הודעה אחרונה מאת Greenvald, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום, מה עלויות ייבוא של רכב אספנות מאירופה וארה"ב ? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת sshh, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
איחוד של שתי אאודי 75, ושל שני אסף בקר וכהן (572)
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום ישבנו בחדר העבודה בביתי ומישהוא הוציא לעיון חוברת נשונאל ג'יאוגפיק מדצמבר 1964 בה יש כתבה על ירושלים. מסופר שם בין היתר כי האפיפיור פאלוס ה 2 היה בינואר 1964 בירושלים. נזכרתי שראיתי אותו נוסע ברחובות ירושלים במרקיורי דומה למרקיורי של מיודענו מיסטר V. חיפשתי תמונה בגוגל אבל מצאתי רק אחת שבה ניתן להבחין ברכב.
הודעה אחרונה מאת mister v, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 39 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
ביום שישי האחרון הגיעו 2 פרארי למפגש מועדון ה 5 בת"א, אך לפני זה היה טרום מפגש שהיו בו די הרבה תמונות, וסרטונים. לא הוגן לא לשתף אתכם בצילומים, אז הנה הן במלא תפארתן. cBdXgmOBb94 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. רב תודות לנהגים ראובן ואביבי, נהנתי לשבת לצדכם בזמן הנהיגה. ל'
הודעה אחרונה מאת triumph, -
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
תמונות ממפגשישי מועדון 5 20.06.2008 מ'ס 22 ומהשקת הווספות של א.סייג ו א. גיבר שאר התמונות בקישור המצורף להנאתכם. http://public.fotki.com/ufd41/z-8/
הודעה אחרונה מאת triumph, -
- 0 תגובות
- 659 צפיות
היום ישבנו בחדר העבודה בביתי ומישהוא הוציא לעיון חוברת נשונאל ג'יאוגפיק מדצמבר 1964 בה יש כתבה על ירושלים. מסופר שם בין היתר כי האפיפיור פאלוס ה 2 היה בינואר 1964 בירושלים. נזכרתי שראיתי אותו נוסע ברחובות ירושלים במרקיורי דומה למרקיורי של מיודענו מיסטר V. חיפשתי תמונה בגוגל אבל מצאתי רק אחת שבה ניתן להבחין ברכב.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
לאוהבי V8
מאת יאיר לוסטיג- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
גלשתי ראיתי ונדלקתי
הודעה אחרונה מאת lev_p, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
או שנעבור לקובה וזהו...
הודעה אחרונה מאת mister v, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
קודם כל הרכב הזה לא שלי אבל הוא כל כך יפה שהייתי חייב להראות לכם זה רכב היפה ביותר עבודת צבע, ניקלים פשוט חלום[דעה אישית]
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
התמונות מאת מתאו פרארי MATTEO FERRARI
הודעה אחרונה מאת omrishalev, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לחברי המועדון, ביום ו' הקרוב, משעות הבוקר ועד שעות אחה"צ המאוחרות תתקיים בתוך היכל נוקיה השקה של מכונית מיצובישי החדשה, מטעם יבואן המכוניות (חברי מועדון החמש מוזמנים). החניון הסמוך לרחבת התצוגה של מועדון החמש יופעל ויגבה כסף מהאורחים שיבואו לראות את השקת המיצובישי. חברי מועדון החמש עם תעודת חבר בתוקף יורשו להיכנס לחניון ללא תשלום החל מהשעה 16:00 ואילך- אנא הקפידו להצטייד בתעודת חבר בתוקף. השקת הווספות מתקיימת כרגיל בשעה 17:30! בברכה, סמדר- משרד המועדון טל' 037318818.
הודעה אחרונה מאת שביט, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הרכב הוא פיאט 127 דור 2 , שנת ייצור 1979 מכיוון שהרכב בחניון תת קרקעי, רשיון מוקפא וללא טסט לא ניתן להוציא אותו משם. השאלה היא כזאת, יש חשמל לרכב . אבל כשמסובבים מפתח אין סטרטר ואין שום דבר, ממש כלום. וזה לא בעיית מצבר , בדוק! מה יכולה להיות הסיבה? איך אפשר לפתור את הענין .? אם יש מישהו מאזור פתח תקוה עם רצון טוב לעזור וזמן פנוי בשעות הערב שיוכל לבוא לסייע להניע אותה איכשהו אשמח מאד.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 41 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
אני רוצה לספר לכם סיפור , סיפור שהצית בליבי ניצוץ של אהבה ומאז האש בוערת לפני כשנתיים נסעתי לתומי בדרכי לבאר שבע ולפתע, עבר לידי זבוב אדום קטן ומרעיש מאוד המהירות אדירה , הרעש מקסים והצבע , צבע אקזוטי... אדום של אהבה מיני, ספק קופר ספק מיינור אדומה במהירות שלא הייתה מבישה את טיל החץ האגדי. ומאז לא נחתי ולא רגעתי עד שלא הנחתי ידי על אחת כזאת. וכאן נכנסת שושקע'ס לתמונה , אני מניח שרובכם מכירים אותה ואם לא ההפסד כולו שלכם .. שושקע'ס ואני נפגשנו ברגע שבו נפתחו שערי הברזל של אותו מוסך שבו היא ישנה לה לתומה ..נתמלאתי אושר! הקליק כמו בסרטים , קריצה קטנה ממנה אליי היה כל שצריך כדי לשבות אותי בקסמיה ידעתי שנועדנו זה לזאת. עברנו עליות וירידות (הדרך מירושלים…
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולכם ברכב אספנות שלי כתוב ברשיון צמיגים 175 גודל צמיג שאף פאם לא היה שייך לרכב שלי מסוג פיוגו 304 cabriolet הצמיגים שיש לי הם בגודל של 165 אם אני ישים 175 הצמיגים יגע בכנף של הרכב השאלה האם אני יוכל לעבור טסט אייך שהוא? מה התהליך לשינוי גודל צמיגים ברשיונות? בתודה מראש! אהרן
הודעה אחרונה מאת מת"ח, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://justacarguy.blogspot.com/2007_06_01_archive.html לקח קצת זמן עד שעלה לי כל האתר אבל היה שווה כל רגע.
הודעה אחרונה מאת hellm, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בקרוב הגולף יוצאת מהמוסך לאחר יישור קו ראשוני: החלפת מיסבי גלגלים, משאבת מים, ברקסים, טיימינג ועוד... אני כבר מתחיל לתכנן את כל השיפוץ שלה ואחד הדברים הכי מעצבנים אותי באוטו זה הדשבורד. שלא תבינו לא נכון, הדש שלם ולא חסרים חלקים הוא רק קצת רעוע כיאה למודל ואני אישית גם לא ממש מת על העיצוב שלו. בעבר שתלתי דש של 305 סלקט(דגמי 88/87) ב 305 מודל 79, המון התאמות והמון עבודה אבל התוצאה היתה מדהימה לדעתי. גם החלפתי לוח שעונים בסיאט פורה כי רציתי מד טורים בקיצור רציתי לשמוע את דעתכם או הארותיכם לגבי התאמת דש של פולו או גולף MK3 ומעלה בגולף הקבריולט שלי, גם הצעה לדש של 206 יכולה להיות מענינת. בכל אופן אני לא רוצה להיכנס לפרוייקט של התאמות עם רכב שכל הדש שלו מלא באלק…
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
לחצניות וכפתורים
מאת Aron- 0 תגובות
- 692 צפיות
http://www.sasson-metals.co.il/categories.asp?cID=9 מצאתי המקום הזה בראשון לציון שמיצר ומוכר כל הלחצניות שיוכל לשתמש עבור גג נפתח
הודעה אחרונה מאת Aron, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לאחר שצמת החוטים שמגיעה אל הלוח שעונים נדפקה איכשהו, הזמנתי אחת חדשה, אני צריך לדעת לאיזה פינים לחבר את החוטים, יש 13 פינים. צמת החוטים שנכנסת אל הלוח שעונים. המרצדס שלי היא: 260E, נפח מנוע 2600. שנת ייצור: 86. אני חושב שהצמה תואמת את הדגם 250D ו 230E.
הודעה אחרונה מאת omrishalev, -
חוצפה של ערית חדרה 1 2
מאת ariebz- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
עירית חדרה מחדשת בימים אלו את כל צנרת המים באחת משכונות העיר העבודה מבוצעת ע"י קבלן שבוע הם עבדו באזור איפה שאני מחנה את אחד הרכבים שלי שמשמש כתורם חלקים הרכב חונה בתוך חצר על רצפה ועמד על בלוק בגלל שלקחתי ממנו גנט אחד ולא היה לי להרכיב אותו חזרה בקיצור כחלק מעבודות הפיתוח הם היו צריכים להעביר צינור מים בחצר קרוב לאיפה שחונה הרכב בלי שום הודעה או בקשה שנזיז את הרכב (הרכב מניע ונוסע) הם נכנסו והזיזו אותו עם הטרקטור או הבובקט הנזקים מיכל דלק קרוע קפיץ עלים יצא ממקומו פח אחורי עקום וזה מה שראיתי ממראה ראשון לא נכנסתי לעומק פניתי לערית חדרה אמרו שיבדקו למה זה קרה השאלה שלי מה לעשות איתם? זה מה זה מרגיז
הודעה אחרונה מאת MOTIOZ, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
האם מישהו מכיר פחח הגון ומקצועי שיעשה צבע+פחחות כללית במחיר סביר? רצוי באזור פתח תקוה ורק מי שמכיר מניסיון ולא משמועות. תודה
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לקראת סוף שיפוץ הונדה CB 550 והונדה SABRE שנת 82 מנוע V4 בנפח 750 סמ"ק יש קצת בלגן בחצר רק עברנו דירה סלחו לי
הודעה אחרונה מאת haimy12, -
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שבת של קפה ומצב רוח – בתאריך: 2008–06–21 חברי המועדון מוזמנים לשבת של קפה ומאפה והמון מצב רוח והפעם בפארק המדע של נס ציונה (הנמצא צפונית למכון וייצמן ברחובות).. שם בית הקפה הוא "קפה קפה" וכתובתו : רחוב גולדה מאיר 3, נס ציונה, טל. 089468567 איך מגיעים: איזור התעשיה נמצא צפונית לתחנת הרכבת של רחובות. ברמזור הכניסה לאיזור התעשיה, יש לפנות לכוון מזרח (שמאלה הבאים מנס-ציונה וימינה הבאים מרחובות) לרחוב המדע ומשם ברחוב הראשון (דרך מאיר ויסגל) לפנות שמאלה והלאה לפי השילוט. בואו, תהנו...
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 2 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אירוע השקת הווספות VESPA VBB 150 1962 VESPA VBB 150 1959 ביום ו',20.06.08, בשעה 17:30, תיערך השקת שתי הווספות: VESPA VBB 150 משנת 1962 , ששיפץ חבר מועדון החמש אבי סייג; VESPA VBB 150 משנת 1959, ששיפץ חבר מועדון החמש אורן גיבר. הווספות שופצו בשיתוף פעולה בין החברים! האירוע יפתח ע"י יושב ראש המועדון , אבי נוף. סקירה על תולדות כלי הרכב תינתן על ידי קובי מילוא. האירוע יתקיים בהיכל הספורט נוקיה, רחבת החנייה, סמוך למסעדת גאיה, בין שער 11 ל-12, שכ' יד אליהו תל אביב. חברים בעלי ווספות מכל רחבי הארץ מוזמנים להגיע עד השעה 16:30, לסידור תצוגה מכובדת באירוע. חברי מועדון הווספות הישראלי מוזמנים גם הם לאירוע. אחראי אירוע- מתניה הלו…
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם בעקבות השינוי שהכיר במשאיות עד 12 טון כרכבי אספנות, שונו גם תקנות הייבוא? מותר להביא כלי רכב שמשקלם מעל 4 טון? ולצורך העניין, אם הייבוא הותר, האם זה אומר שמותר לייבא כלי רכב עם מנועי דיזל? באופן כללי, אני מתכוון לייבוא רכבים כמו יונימוג עם מנוע דיזל, פינצגוואר 6X6, משאיות מרצדס 4X4 קלות ושאר מוטציות לשטח.
הודעה אחרונה מאת ofervan, -
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לפני מס' ימים הקפאתי רישון רכב (מיושן טרם אספנות) ומאחורי הטופס גיליתי מידע מפתיע, האפשרויות הן: א. הבנת הנקרא שלי תואמת לזו של ילד בכיתה ב'. ב. במידה והקפאת רשיון רכב (של רכב בן יותר מ-19 שנים ופחות מ-30) ליותר משנה, תיאלץ לעבור במעבדה מוסמכת (מכון תקנים). -תקנו אותי אם אני טועה אבל פעם החוק התיר הקפאה של רכב מיושן עד שנתיים לפני הצורך במעבדה? הניסוח המדויק בטופס הוא: "לא יוחדש רשיון רכב מיושן אם חלפה שנה מיום שפג רשיונו - גם אם הרשיון הופקד" (הוקפא) "רכב מיושן שהוא רכב פרטי/אופנוע/רכב מסחרי שמשקלו הכולל המותר עד 6 טון - ניתן לחדש רשיונו גם אם חלפה שנה מיום שפג רשיונו - כפוף לאישור מעבדה מוסמכת (וההוראות הקובועות בתקנות התעבורה)" תודה לעונ…
הודעה אחרונה מאת YLKLN,
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 867 אורחים (הצג רשימה מלאה)