Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ומי מכם מתכוון להביא קונטיינר מגרמניה - אשמח להיות מיודע בה"פ

אשמח להביא סלון לרכב שלי בקונטיינר ולשאת בחלק מעלות המשלוח.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
kitt וארז,

לשנייכם יש טעות.

קיט - הנוסחה שלך הוסיפה רק 18 אחוז מיסים ולא 118 אחוז מיסים.

ההכפלה צריכה להיות ב- 2.18

(אגב, אני לא בטוח שהמיסים הם 118 אחוז, לא מצאתי מספר שכזה בטבלת המיסים)

ארז - החשבון הוא (800 + 650) * 2.28 * 5.25 + 1,200 = 18,556 ש"ח.

5.25 = שער האירו.

.

אמת - הכי קרוב שאפשר!

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
איפה בגרמניה נמצא הרכב ?

.

שאלה מצויינת- אני לא קורא גרמנית... זה, מה שכתוב לו בפרטים, ואין לי מושג, מה זה...:?

Fahrzeugbeschreibung des Anbieters:

Feuerwehr Transit, in Liebevolle Hände, ich habe leider keine Zeit mich um den Wagen zu kümmern. wird die Nächsten Tage abgemeldet, Tüv Bis 01/2004

H-Zulassung.

שלחתי למוכר שאלה, האם הוא יודע אנגלית- לא חזר אליי: או, שבכלל לא רוצה להתעסק עם מישהו מחו"ל (או מישראל- לך תדע), או, שפשוט באמת לא יודע אנגלית עד כדי כך, שלא הבין, מה אני רוצה ממנו...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תודה! מה כתוב שם בכלל, במה ששמתי?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
kitt וארז,

לשנייכם יש טעות.

קיט - הנוסחה שלך הוסיפה רק 18 אחוז מיסים ולא 118 אחוז מיסים.

ההכפלה צריכה להיות ב- 2.18

(אגב, אני לא בטוח שהמיסים הם 118 אחוז, לא מצאתי מספר שכזה בטבלת המיסים)

ארז - החשבון הוא (800 + 650) * 2.28 * 5.25 + 1,200 = 18,556 ש"ח.

5.25 = שער האירו.

.

המכס על רכב פרטי הנרכש באותה המדינה בה יוצר או בארצות הקהילה המשותפת = 105.5%, ולרכב מסחרי = 98.5%

המכס על רכב פרטי הנרכש לא במדינה בא יוצר או בארצות הקהילה המשותפת = 120.0%, ולרכב מסחרי = 112.5%

לכן, טרנזיט שנרכש בגרמניה בעלות של 800 יורו ועלות ההובלה 650 יורו יחושב כך:

(800 יורו + 650 יורו) + 98.5% = 2,878.25 יורו

2,878.25 יורו כפול שער של 5.25 = 15,110 ש"ח + 1,200 ש"ח = 16,310 ש"ח

כל זה נכון במידה ובמכס יקבלו את חשבונית הקניה. צריך לקחת בחשבון גם העברת בעלות בגרמניה והובלה יבשתית לנמל.

קישור למדריך המכס ליבוא רכב: http://www.mof.gov.il/customs/rechev.htm#a6

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

koral7,

1. כבר צייינתי בהודעתי שלא מצאתי את שיעור המס 118, והחישוב שהבאתי מתבסס תאורטית על הנתונים כפי שצויינו קודם לכן. בדיוק באותה מידה הסתמכתי על-כך שהיבוא עולה רק 650 אירו ולא 550 אירו או כל נתון אחר.

התחשיב היה לצורך הדגמה.

2. 98.5 אחוז מס, מתקיים רק אם ארץ היצור וארץ היבוא הן באותו הסכם. אם מדובר בארץ יצור שהיא צד להסכם אחד, וארץ יבוא שהיא צד להסכם אחר, אזי המס עומד על 112.5 אחוז. אנחנו יודעים שהרכב אמור להיות מיובא מגרמניה, אבל לי אין כל ידיעה היכן יוצר הרכב.

3. מהסיבה שאיני יודע אם מדובר בארץ יצור ויבוא שהן צד לאותו הסכם, העדפתי להמשיך את דוגמת החישוב עם הדוגמא שנתן kitt.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
שאלה מצויינת- אני לא קורא גרמנית... זה, מה שכתוב לו בפרטים, ואין לי מושג, מה זה...:?

Feuerwehr Transit, in Liebevolle Hände, ich habe leider keine Zeit mich um den Wagen zu kümmern. wird die Nächsten Tage abgemeldet, Tüv Bis 01/2004

H-Zulassung.

שלחתי למוכר שאלה, האם הוא יודע אנגלית- לא חזר אליי: או, שבכלל לא רוצה להתעסק עם מישהו מחו"ל (או מישראל- לך תדע), או, שפשוט באמת לא יודע אנגלית עד כדי כך, שלא הבין, מה אני רוצה ממנו...:?

תרגום על בערך:

טרנזיט כיבוי אש, טופל ביד אוהבת, לצערי אין לי זמן להגיע לאוטו. [כנראה] משהו עם יום חופשי למחרת, טסט בתוקף עד ינואר 2004.

לגבי אי ידיעת אנגלית - יכול להיות. הרבה גרמנית לא למדו שפה שניה (אלה בגילאי 35+)

פורסם
koral7,

1. כבר צייינתי בהודעתי שלא מצאתי את שיעור המס 118, והחישוב שהבאתי מתבסס תאורטית על הנתונים כפי שצויינו קודם לכן. בדיוק באותה מידה הסתמכתי על-כך שהיבוא עולה רק 650 אירו ולא 550 אירו או כל נתון אחר.

התחשיב היה לצורך הדגמה.

2. 98.5 אחוז מס, מתקיים רק אם ארץ היצור וארץ היבוא הן באותו הסכם. אם מדובר בארץ יצור שהיא צד להסכם אחד, וארץ יבוא שהיא צד להסכם אחר, אזי המס עומד על 112.5 אחוז. אנחנו יודעים שהרכב אמור להיות מיובא מגרמניה, אבל לי אין כל ידיעה היכן יוצר הרכב.

3. מהסיבה שאיני יודע אם מדובר בארץ יצור ויבוא שהן צד לאותו הסכם, העדפתי להמשיך את דוגמת החישוב עם הדוגמא שנתן kitt.

.

אמיר,

כל מה שכתבת נכון גם בצורת החישוב וגם בציטוט הנ"ל!

ניסיתי לענות בצורה יותר מדוייקת לשאלה של gluk.

עד כמה שאני יודע הפורד טרנזיט יוצר באנגליה, במידה וירכש בגרמניה אזי שתיהן שיכות לאותו צד להסכם.

לכן המכס יהיה 98.5%.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

יש מצב, שהאוטו נוצר גם בגרמניה, ואפילו יותר סביר- כי יש לו הגה שמאלי "רגיל", הוא בגרמניה, וישנו מפעל ייצור של פורד גם שם!

פורסם
ועוד שאלה- יש כאן מישהו, שיכול לעזור לי עם כל ה"סיפור" של הובלה מגרמניה, במידה ואחליט בכ"ז להכנס ל"סיפור" הזה- מכוון, שאין כל סיכוי שבעולם, שאסע במיוחד בשביל זה לשם עכשיו? :roll:

אשמח לעזור בכל שתצטרך

אם תרצה אני מדבר גרמנית שוטף , אוכל לעזור לך בטלפוניידה, בירורי בירוקרטיה ובבירורים מהארץ

:shock:
פורסם

H-Zulassung.

תרגום:

תיאור הרכב:

טרנזיט מכבי אש , מידיים אוהבות , לצערי לא היה לי זמן לטפל בו כנדרש.

בימים הקרובים הוא מבטל לו את הרישום

היה לו טסט עד 1/2004

רשום בסטטוס אספנות { H-Zulassung}

אין התייחסות למיקום הרכב.

:shock:
פורסם

OK, "סוגיה" שהועלתה בפניי ע"י חבר: שמעתי, שאי-אפשר לייבא לארץ רכב, שהטסט שלו לא בתוקף! האם הדבר נכון, וכיצד אז אפשר להביא רכב, שלדוגמה- מנוע לא תקין (אבל רכב שלם, ועם ניירות והכל)? הרי, אני בספק, שאפשר לעבור בגרמניה טסט עם אוטו, שנדפק לו מנוע עקב התחממות יתר! מה עושים?:roll:

• תוכן חדש...