Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רכשתי באיביי גרמניה סירת צד לאופנוע אספנות שברשותי

איך אני מייבא אותה ארצה

למי פונים

מהן העליות

pls hlp

תודה ואשמח לתגובה מהירה

מיכאל8)8)8)

תתחדש,

דבר ראשון צריך רשיון יבוא, תתקשר לאגף יבוא רכב במשרד התחבורה (סימה) 03-5657117 או 03-5657151 יכל להיות שצריך קודם לדבר עם אגף תקינה כדי לברר האם ניתן ליבא את הסירה (אלכס) 03-5657121.

לא בטוח שיענו לך בטלפון, מחג שבועות האחרון אני מצלצל כל יום כמה פעמים, אף אחד לא עונה. הם יושבים ברחוב המלאכה 8 תל אביב.

בהצלחה,

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב חברים, עכשיו זה רשמי- אני צריך סיוע ביבוא, וכמה שיותר מהר!:-) האוטו בגרמניה, לטענת הבעלים (שבמיקרה יודע הפעם אנגלית לא רע)- יש לו את הכל הניירת בתוקף! לאוטו מנוע גמור, והוא לא נוסע (חימום יתר למנוע, הלכו פקונגים במיקרה הטוב, מים בשמן). מחיר- 400 יורו. שווה לי לנסוע לגרמניה בשביל זה, או שיש מי, שתמורת תשלום הגיוני (לא לשכוח- כל האוטו יעלה 400 יורו) יוכל לעשות לי את הכל התהליך? -תודה!

2a61_3.jpg

2ba4_3.jpg

2e3f_3.jpg

2d22_3.jpg

2c63_3.jpg

25e0_3.jpg

27e3_3.jpg

288c_3.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גנאדי תתחדש ! (איך עובדים הפנלים? אני כבר רואה שתזדקק לעוד :lol:)

היכן בדיוק נמצא הרכב וכמה זה רחוק מהמבורג?

מזדה 5 לטובת הילדים :evil: אלפא רומיאו 164TS לנשמה 8)

פורסם

פעם היו כאלה טרנזיטים שחילקו לחם טרי למכולת כל בוקר.

איפה נמצא הרכב בגרמניה ומה המרחק להמבורג? :?:

מזדה 5 לטובת הילדים :evil: אלפא רומיאו 164TS לנשמה 8)

פורסם

דחוף ביותר! ורצוי עם ידע בעמילות המכס!:twisted::-P

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אויי כמה שאני אוהב את השיגעון שלך :wink: האוטו ניראה ממש מדליק בצבע שחור מט :twisted:,

האם קנית אותו באיביי ?

בהצלחה בייבוא.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

שהיחיינו....

מזל טוב ! :beerchug:

גינאדי, עכשו אתה יכול לפתוח את חברת ההובלותשתמיד חלמת עליה...:wink:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

מזל טוב.

בהמשך לשאלות הסירה/טסט, שאלה נוספת בנושא יבוא:

האם תהיה בעייה חוקית לייבא רכב בן 30 או יותר, שהרישוי שלו בארץ המוצא הוא מסוג "אישור דגם יחיד" (SVA) ?

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

יגידו :ברוך הבא, אח הקטן!:wink:

קודם שיגיע- עד, שאני רואה אותו כאן- אני כבר לא מאמין לכלום!:roll::oops:

פורסם
שלום רב

תודה על התשובה

אם מי יוצרים קשר כדי להביא את סירת הצד לאופנוע ארצה

כלומר אם איזו חברת ייבוא

איך זה מתבצע הלכה למעשה

תודה מראש

מיכאל:lol::lol::lol:

תבדוק אם סירת צד יכולה להיכנס לקטגוריה של ציוד ספורט.

דוד שלי הביא מהולנד כירכרה (מדהימה) של סוס, בתור ציוד ספורט ולא היה צריך לשלם עליה מכס.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

אני תמיד נדהם לראות איך שומרים על רכבים באירופה וארה"ב.

כמעט תמיד אין שקעים,הרכב במצב שמור בפנים.לפעמים נדמה לי שהם קונים רכבים נוסעים בהם מעט ומכניסים לאחסון :-)

בכל מקרה גנאדי הרבה בהצלחה-נראה רכב פלילי בעליל :-).כנראה שימש איזה להקה של האבי מטאל לפי הצבע של הרכב,הגולגולת על המכסה מנוע,ושאריות הרמקולים שנותרו מאחור.

בארץ רכבים אלו נשחטו עד תום,חלק הלכו לברזל,חלק נסעו לאילת ולא שבו ועוד סיפורים כהנה וכהנה ששמעתי עליהם.

מקווה שתביא אותו לארץ ותגשים את חלומך.

רועי

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

תודה! לי יש הרגשה דווקא, שהאוטו היה איכשהו קשור לעולם האופנועים- לפי הקרש מאחורה, ווו גרירה. אגב, חלק גדול מהטרנזיטים, שנשמרו- הם "פליטי כיבוי"- רובם היו רכבי סיוע בשרותי כיבוי, שבקושי נסעו! גם בארץ אפשר למצוא כבאיות בנות יותר מ-30 שנה במצב כמעט חדש- רק, שאין לנו טרנזיטים האלה בשרותי הכיבוי, לצערי...

• תוכן חדש...