רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
בעקבות העליה החדה במחירי הדלק, 140 דולר לחבית (לא להאמין שלפני 45 שנה המחיר היה 3 דולר), נשאלת השאלה עד לאן? לא הגיע הזמן להקים זעקה או מיני מרד צרכנים? כשמשבר הדלק בשנת 1974 פרץ, נהגים פשוט השאירו מכוניות (שרירים בעיקר), ברחובות ארה''ב וחיכו שיבואו ויאספו אותן. האם אנחנו על פי התהום? השבוע בעודי מעלעל בין דפיו האינטראקטיביים של האינטנרט נפגשתי באתר המכירות המרכזי של ג'נרל מוטורס. שם, לא להאמין מציעים טנדרים ו-suv בהוזלה של בין 5.000 ל-9.000 דולר, בנוסף - 72 תשלומים ללא ריבית!!! 2008 היא השנה האחרונה של יצור האמרים בארה''ב, גם הם יורדים מפס היצור, התור למכוניות היברידיות משתרך וההמתנה היא של כחודשיים בממוצע (מדובר על ארה''ב). בשנת 2020 מחירה של …
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב, היעד הבא: 99999 http://www.keeper.co.il/MMSproject/ShowIt.asp?ID=90261SP99B
הודעה אחרונה מאת vwmaster, -
- 2 תגובות
- 893 צפיות
זהו, אני צריך לעשות כמה תיקונים קוסמטיים זמניים במשאית- יש מקומות, שצבע התקלף לגמרי, ורואים את הפח. כרגע זה רק לצורך, שתראה סביר בטסט- בכל מיקרה, הקבינה צריכה שיכום מלא, וזה לא יקרה בקרוב, בהתחשב בהוצאות האחרונות שלי. אז, אני רוצה בינתיים לצבוע את זה "חפיף", רק כדי, שתראה נורמלי. אז, אני רוצה למרוח קודם את החומר הזה, שמורחים לפני הצביעה, ה"בסיס", או איך שזה ניקרא, כדי, שזה יראה יותר טוב! מאיפה קונים את זה, במרכז? מישהו יודע? תודה!
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם מישהו יודע אם סעפת יניקה (קרבורטור),יכולה להתאים במקום סעפת יניקה (אינג'קטורים,די ג'ט אלקטרוניקס)בוולוו 142E. או שצריך מתאם.
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בשנת 1994 אבא שלי חיפש רצה למכור את האוטו של אמא שלי (פיאט 127) ושהיא תיסע במשהו טיפה יותר בטיחותי. הוא קנה לה במקום ה127 שברולט נובה שנת 70, ארבע דלתות עם מנוע V8 4800 לבנה עם צבע כמעט מושלם ומצב פנימי ממש טוב בצבע כחול. הוא קנה אותה בסביבות ה700 ש"ח (אין טעות, זה באמת היה המחיר). זה הרכב שגרם לי להתחיל לאהוב רכבי אספנות, במיוחד אמריקאיות גדולות. ב1996 החלטנו לעזוב את הארץ ולנסוע לגור בצ'ילה, ככה שהיינו חייבים למכור אותו. הצטערתי מאוד כשמכרו אותו, במיוחד בגלל שהוא נמכר במחיר מצחיק של 1500 ש"ח (שזה בכל אופן כפול מהמחיר של הקניה). לפני חודש שוחחתי עם אבא שלי על האפשרות לקניית רכב אספנות. הוא אמר לי שעוד כמה חודשים זה יהיה מאוד אפשרי, ושבינתיים אני אחשוב על …
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
רכב ללא ניירות
מאת the Q- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני שותף סמוי לחגיגת האספנות. אני יודע שזאת שאלה קצת מוזרה אבל בכל זאת. יש ברשותי ווספה ישנה שמישהו פשוט השאיר כי היא לא היית שווה (בשבילו כמובן) הבעיה היחידה שהוא השאיר אותה לאבי ז"ל ואני כמובן לא יודע את שמו. אין לי מושג מי הבעלים. האם יש דרך להוציא ניירות חוקיים לכלי רכב כזה? האם רכב שבעליו נטש אותו ואין עליו מס' ( או אולי יש אבל לא יודעים מי הבעלים). יוכל הי פעם לעלות שוב על דרך המלך? תודה
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, במהלך מכירת הרכב שלי, אני ניתקל באנשים שלצערי, אני חושב שלא ישמרו על הרכב. מצד אחד אני אומר הוא משלם ולא מעניין אותי מה יעשה עם הרכב, אך מצד שני יהיה כואב לי לדעת שהרכב לא יישמר. האם הייתם מוכרים לכל אחד את הרכב ? אשמח לשמוע את דעתכם. בברכה, עידן.
הודעה אחרונה מאת AmitGo, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מאיזור יהוד,ועברתי בין כל המוסכים שיש ביהוד וגם התקשרתי לעשרות מוסכים ואף אחד לא מוכן להתעסק עם זה.. כבר התייאשתי ואני מחפש מוסך שיסדר לי את הברקסים ויתן אישור בשביל טסט.. אנא מכם עם יש לכם מוסכים שתוכלו להפנות אותי אליהם אני אשמח!
הודעה אחרונה מאת nitch, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
לפני חודש עצר אותי שוטר לביקורת שיגרתית והכל היה בסדר, בסוף הבדיקה הוא אמר "אתה יודע שאתה לא חייב לשים חגורה" שאלתי עם הוא בטוח,והוא אמר ש"משנת 83 ומטה לא צריך חגורה" תמיד אני שם חגורה אבל שמחתי לשמוע. אתמול בלילה שוב בבדיקה שיגרתית עצר אותי שוטר ולא הייתי חגור בלי לדבר יותר מידיי רשם לי דו"ח סיפרתי לו על השוטר הטוב...אבל כלום לא עזר והוא אמר לי תערער וחייך חיוך של שוטרים... בערך ככה אז לפני שאני מערער אני שואל אתכם.
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, קרוב משפחה שלי נוסע לארה"ב ורציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות שמוחרת חלקים לווספות ישנות (76) הוא נוסע לצפון קרולינה ואחר כך לאטלנטה. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היום התיצבתי בעמדה 1 בשעה 3:00 בבוקר לצורך זיהוי ורישום מחדש סקנדל חוגג שם אבל בסוף יום הניירת סודרה ועברה בעלות כמה תמונות מעמדה אחד היום ואסף שורף זמן ב 5:00 בבוקר עכשיו תודות תודה ענקית לאסף בקר על שסבל אותי במשך כמה חודשים ועל פועלו לסידור הנירת אחי תודה תודה לאילן ליין על העזרה הגדולה ותודה ענקית ל "...." על העזרה שאם הוא לא היה כלום לא היה זז ועוד תודה אחרונה לינקלה הללי על כל הנסיונות לעזור רק עם חברים ורצון אפשר להצליח
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
-
קבלו איזה יופי של לאמברטה! אבא שלי שיפץ... (והוא אחד המבינים בווספות וכד')!!
הודעה אחרונה מאת por1, -
זהו, ה-GT שלי עברה שיפוץ חיצוני מסיבי שכלל החלפת פחים, החלפת חלון קדמי, גומיות בכל הרכב, נשאר לי רק רפדות קלה וזהו.
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
סוף סוף הקורבט שלי בתהליך יבוא מארצות הברית אחלו לי הצלחה
הודעה אחרונה מאת por1, -
אברט - התוספת
מאת elads- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן, בימים אלו אברט נוספת עושה פעמיה מרוטרדם לניו-יורק. זמן הגעה - בעוד 10 ימים. אני משער שיש עבודה רבה להשמיש את המכונית לעונת המירוצים אבל לאחר 22 שנה באוסף ROSSO BIANCO בגרמניה יהיה כיף לראות אותה נוסעת שוב. לקח זמן רב לאתר את השאסי הנכון אבל אני מרוצה מהתוצאה. Abarth OT 1300 הינה מכונית מרוץ אגדית שבשנות השישים שלטה בקטגוריית 1300 סמ"ק. 145 כ"ס 1294 סמ"ק שני גלי-זיזים עליים שני וובר כפולים שני פלגים לכל צילינדר DRY SUMP וכולי. תמונות בהולנד לפני ההטענה. אלעד
הודעה אחרונה מאת elads, -
במוו 700
מאת shalomsaban-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן כולם, למישהו יש מושג מה הערך של במוו 700 שנת 63 והיא במצב טוב??
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 38 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
אתמול במז"ט הבאתי את החדשה שלי הביתה. זה לא היה כ"כ פשוט כמו שזה נשמע. דבר ראשון הייתי צריך לגלות עליה לאשתי מבלי שהיא תפרוץ מיד בצווחות חימה ותאיים להתגרש ממני. בכל זאת, זו כבר לא הראשונה שלי ששבתה את ליבי , רק שנה קודם הבאתי הביתה את הנסיכה הקנדית והכימיה בינה לבין אשתי הצליחה בגדול. ואתם יודעים איך זה, עם האוכל בא התאבון...ושוב "התחממתי" על מישהי חדשה , גם זו בנוסח הקודמת, ארוכת רגליים עם פרונט משמעותי, בקיצור "מלאה במקומות הנכונים" וכולה יופי סולידי גרמני. עיני שזפו אותה לראשונה בחורף האחרון בפראג, היא ילידת גרמניה שחיתה בשוויץ ולאחרונה עברה לפראג. ידעתי שאני לא הראשון שלה, וידעתי שפה ושם יש מה לשפר ולתקן אצלה, אבל הנהמות של המנוע שלה והחיוניות שהראתה הצביעו…
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
לשכן שלי יש טרקטור שנת 1940 ומשהו לא יודע בדיוק של חברת פורשה ממה שהבנתי ישנם רק 4 כאלה בארץ...הטרקטור עובד הוא עדיין משתמש בו מדי פעם פעימה אחת..ובנוסף למנואלה יש גם סטרטר.. הוא מעוניין למכור אותו למישהו מבין ושיתפל בוא באותה אהבה השאלה שלו כמה שווה דבר כזה +- הוא במצב חיצוני סביר +
הודעה אחרונה מאת obarshad, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 970 צפיות
המלצה חמה על בעל מקצוע לבווארית האדמונית היתה בעיה ששעון החום וגלגל הקילומטרים בספידומטר לא עבדו קיבלתי אתמול את מספר הטלפון של דני ספידומטרים ברחוב שכטרמן 17 באזור התעשיה הישן בנתניה התקשרתי וקבעתי תור לתיקון השרות מצויין המחירים הוגנים ודני הבעלים מבטיח לחברי המועדון הנחה של 10% מהמחירון הרשמי טלפונים 09-8620104 נייד 050-5289426
הודעה אחרונה מאת אבי שרייבר, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
כמה תמונות מהיום ל'
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בארה"ב זה מאוד מקובל, אפילו יש ארגון עם הסלוגן הזה - Take your kid to a car show החינוך מתחיל מגיל אפס..... את זה כולם יודעים.. ולכן, לקחתי את יונתן למפגש מועדון החמש לפני כחודש ומשהו (רק עכשיו העברתי את התמונות למחשב... ).... חדי העין יבחינו שיונתן הגיע עם חולצה התואמת את האווירה כפי שנראה בתמונות, יונתן נהנה מאוד, למרות שכשראה את המרצדס, משום מה התעקש לראות אם יש דימיון בין הצבע של המוצץ לזה של המרצדס... האאאאמ.... שבוע טוב ליאור. "בריטיות?.... לא בשבילי... אני נרדם...." "מרצדס?.. נחמדה... המוצץ יותר מעניין..." "GTO? אבא, תחליף לי חיתול, עשיתי פיפי מרוב התרגשות..."
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
ייתכן ובתחילת יולי אהיה שם לשבוע בעניני עבודה, יש איזו אטרקציה מוטורית/אספנית באיזור שווה לבקר בה ?
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
כך נראה נורטן קומנדו המצוייד בכל המכלולים הנחוצים, קרבורטור FCR לא צריך לספר יותר מידיי עליו הוובר של האופנועים קליפרים ברמבו...הגרילין של האופנועים(בצחוק כן?!) מתלי מרזוקי...אממ לא כמו הבילשטיין אבל כמעט. סטארטר לוח שעונים מודרני וכו'... והכי חשוב בריטי בלי נזילות(אומר שיש הזעות בלבד) בעבר הייתה לי התערבות לגביי הנזילות של הבריטים, אני טענתי שניתן לבטל אותן..אני עדיין חושב כך טוב אז זה לא בדיוק מקורי אבל בכל אופן לא הייתי מתנגד לכזה במחסן
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
קודם כל שלום לכולם. בחיפושי אחרי סובארו הצאבק ניתקלתי הרבה בדגמי הרדטופ, ונידלקתי! היתיעצתי עם סיירה והוא אמר לי שמישהו מוכר אחת שנת 78 ידנית 1600 שעמדה 8 שנים, מצריכה שיפוץ ראש מנוע וכו'.. כמה יעלה לעשות שיפוץ של ראש מנוע? ומה הסיכוי להשיג מנוע כזה חדש? מה עוד צריך להחליף\לשפץ ברכב שעמד כל כך הרבה זמן? מה דינו בקשר להחזרה לכביש? מה אני צריך לדעת לפני שאני הולך על פרוייקט כזה חוץ מתקציב? ישנו תקציב של 10K להתחלה. שכולל 5K לקניית הרכב אם ניקנה. והשאר להתחלת שיפוץ. יש לי מוסך שאני יוכל לעבוד בו עם הבעלים בחינם לפי דעתי. ולשלם רק על חלקים שנזמין. מקווה שתעזרו לי ותעודדו אותי כן ללכת על זה ולא לפרוש. עומר.
הודעה אחרונה מאת GLF, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מביא ראש מנוע מגרמניה, אני צריך את עזרתכם בהמלצה על שם של חברת דואר או שליחויות שלא מחוייבת במיסי "שחרור ממכס" ושאר הגזירות. כאשר אני מזמין חלקים מארה"ב אני שולח רק דרך USPS First-Class Mail® International Package , גם מהיר, גם זול והכי חשוב, ללא מיסי "שחרור ממכס" למיניהם וכל עוד זה מתחת ל-50$ אני מקבל את זה לבית (או יותר נכון לסוכנות דואר לידי הבית). בקיצור, אני מחפש את שם USPS First-Class Mail® International Package הגרמנית. תודה מראש לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מי שלא בא הפסיד! צ'ייסרים על חשבון הבית, וודקה 1+1 חינם, בחורות, סמים, רוק'נרול, תחרויות דראג 1X1, בקיצור היה שמח!!
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 1 תגובות
- 843 צפיות
רציתי לדעת אם אפשר להעביר במכס רכב עם הגה ימני ובארץ לעשות לו הסבה להגה שמאלי.
הודעה אחרונה מאת kitt, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מצאתי בבסיס שלי ריקשה זרוקה, ונטושה. ואני רוצה לאזרח אותה ולשפץ אותה. מישהו מכיר את התהליך, למי עליי לפנות, אם בכלל אפשרי להחזיר אותה לכביש, אפשרי להעביר בעלות? תודה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
sorry abou the english but this is the best i can do for now on the רישיון of my 71 peugeot 304 cabriolet it says 175/70/14 on the car itself i have 165/70/14 i went yesterday to do the test at the test place in beit shemesh the man told me i have to put on 175/70/14 to pass the test now if you put on 175/70/14 tires on a peugeot 304 it wont move the tires would hit the tire well After much research i ended up at Punksheria in ashdod he had the full book of tire sizes from misrad hatchbura from 1975 under peugeot 304 1971 the tire size is 145/14 he explained to me that this is an old tire size which is no longer made but the closest tire size avai…
הודעה אחרונה מאת TheGhost, -
-
רנו 11 ספורטינג
מאת רנו11-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי, כמה לדעתכם שווה רכב כזה? רנו 11 ספורטינג שנת 1986, ידני, מתועד, לא עברה הרבה ידיים, אחרי שיפוץ די כולל, צבע מטאלי... בתודה, רן.
הודעה אחרונה מאת רנו, -
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,029 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ELIA56
- FROGIE
- T_A
- פאר האורה
- ba323f
- alechko01
- חד אופן
- Matanb1998
- avnerak
- Aviady001
- yovel673
- daniel.asu