Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאברוק, שרייבר!!

'תחדש על התפוזינה הבאוורית....ואם תיאלץ לשהות פרקי זמן ארוכים ו/או קצרים בחו"ל לצרכי עבודה - אני מתנדב לשמור עליה, לוודא שהדלק זורם בצינורות, ושהברקסים לא מחלידים....

:-)

איך הגיבה זוגתך (שתחייה)?

פורסם
מאברוק, שרייבר!!

'תחדש על התפוזינה הבאוורית....ואם תיאלץ לשהות פרקי זמן ארוכים ו/או קצרים בחו"ל לצרכי עבודה - אני מתנדב לשמור עליה, לוודא שהדלק זורם בצינורות, ושהברקסים לא מחלידים....

:-)

איך הגיבה זוגתך (שתחייה)?

תודה אסף.

למזלך יש לה קרבורטור ולא הזרקה ישירה כך שמבחינת הדלק יהיה לך קל יותר, לגבי הברקסים, אם תפמפם, הם לא יחלידו.

זוגתי שתחיה, השלימה עם בואה של הבווארית ואפילו ניתן היה להבחין בחיוך שנראה טבעי לחלוטין.

יש !!!!!!!! יש ניסים!

להתראות מחר במפגש

אבי

פורסם

מזל טוב אבי,

מתי נסעת במסלול מפראג לקופר, אולי היינו קרובים מבלי לדעת...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
מזל טוב אבי,

מתי נסעת במסלול מפראג לקופר, אולי היינו קרובים מבלי לדעת...

במסלול מפראג לקוםר נסעתי ב 2 ו ב3 ליוני היתה נסיעה חלקה ונהדרת ללא כל בעיות

אבי

פורסם

תתחדש ותהנה סליחה תהנו

הריון ארוך אך הנולד מצדיק את ההשקעה

נחיתה בחיפה ואתה לא מגיע לתת סיבוב ?

להתראות בשמחות

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

תתחדש ,והרבה הנאה .

אגב הצבע נקרא ''לאקס'' לא לשכוח הא:-).

בברכה אבי.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם

הבוקר נסעתי בשעה 5:30 למשרד הרישוי בחולון להתחיל את תהליך גיורה של הבווארית האדמונית .בשעה 6:00 הגעתי לממלכתו של חגי ועמדו שם כבר 4 רכבים ובעמדה מס 1 עמדו למעלה מ30 רכבים בשעה 7:00 הגיע שלום המאכר שכמובן אחד הרכבים שחנו שם היה שלו ומיד אחריו הגיעו כל מיני מפלצות זוללות דלק אמריקאיות ובאחת נהדפתי למיקום 7-8 מזל שחגי מתחיל את עבודתו מוקדם כך שבשעה 8:15 סיימתי שלב זה בינתיים בעמדה מס 1 התוספו מכוניות ומספרן הגיע לכ 70 ואז הגיע ההודעה שהיום יש רק בוחן אחד אתם מתארים בוודאי את הצעקות והבלאגן שהתחיל שם התקפלתי משם מהר ככל האפשר ואני מתכוון מחר להמשיך את התהליך בחיפה בתקוה שאסימו

פורסם
הבוקר נסעתי בשעה 5:30 למשרד הרישוי בחולון להתחיל את תהליך גיורה של הבווארית האדמונית .בשעה 6:00 הגעתי לממלכתו של חגי ועמדו שם כבר 4 רכבים ובעמדה מס 1 עמדו למעלה מ30 רכבים בשעה 7:00 הגיע שלום המאכר שכמובן אחד הרכבים שחנו שם היה שלו ומיד אחריו הגיעו כל מיני מפלצות זוללות דלק אמריקאיות ובאחת נהדפתי למיקום 7-8 מזל שחגי מתחיל את עבודתו מוקדם כך שבשעה 8:15 סיימתי שלב זה בינתיים בעמדה מס 1 התוספו מכוניות ומספרן הגיע לכ 70 ואז הגיע ההודעה שהיום יש רק בוחן אחד אתם מתארים בוודאי את הצעקות והבלאגן שהתחיל שם התקפלתי משם מהר ככל האפשר ואני מתכוון מחר להמשיך את התהליך בחיפה בתקוה שאסימו

שיהיה בהצלחה, מאחל לך הרבה אורך רוח עם עמדה מספר אחד...

פעם הבאה תגיע ב 3:00 כמו שאריה הגיע עם האיזטה:lol:

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תוכן חדש...