Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למשפחת שרייבר על כל שלוחותיה - - מזל טוב

עתה, ניתן לברכך על הצטרפותך לאיחוד האירופי עם "קרלה ברונו תפוזית" יפת חמוקיים, קול נוהם ומבט אורג.

שתהנה להחליק עימה בכבישי הארץ בכיף ושמח שהצטרפת למועדון אספני ה"בימרים".

מצא משה

פורסם
מאברוק, שרייבר!!

'תחדש על התפוזינה הבאוורית....ואם תיאלץ לשהות פרקי זמן ארוכים ו/או קצרים בחו"ל לצרכי עבודה - אני מתנדב לשמור עליה, לוודא שהדלק זורם בצינורות, ושהברקסים לא מחלידים....

:-)

איך הגיבה זוגתך (שתחייה)?

מה קורה פה - האם אני חש בגידה הסימלון 4 הטבעות ?

מה זאת אומרת " אני אשמור על ה"בווארית" יש בי תחושה שכל בנות האודי ירגישו משום מה מוזנחות, הלא כן !!!

מצא משה

פורסם
מה קורה פה - האם אני חש בגידה הסימלון 4 הטבעות ?

מה זאת אומרת " אני אשמור על ה"בווארית" יש בי תחושה שכל בנות האודי ירגישו משום מה מוזנחות, הלא כן !!!

מצא היקר - הסר דאגה מלבך:

גם אודי היא בווארית.

(אמנם לא מהבירה הבאוורית - מינכן - אלא 50 קמ' צפונה..

בנוגע לתפוזינה של שרייבר, הן דווקא יפרגנו :-)

פורסם

המשך לסיפור התאקלמותה של הבווארית האדמונית

ובכן הבוקר קמתי פעם נוספת בשעה 5:00 ושמתי פעמי לחיפה למשרד הרישוי במפרץ וזאת מהטעם שצפוי שם להיות קל יותר בעמדה מס 1 וכן כי גונבה שמועה לאזני כי בחיפה יש עדיין מספרי רכבים עם 6 ספרות . עם הגיעי למשרד הרישוי בשעה 6:30 נתקלתי על מחסום הכניסה לעמדה מס 1 בשלט כי הבוחנים פתחו בשביתה החל מהבוקר ללא מגבלת זמן כל שהצלחתי לעשות הוא לקבל רישוי זמני ואין בחיפה מספרים עם 6 ספרות החל מ 1.6.08 כך שנסיעתי היתה לחינם לפחות נהניתי מהנהיגה בבימרית

פשוט מדינת חלם

פורסם

ממש בעסה העניין של המספרי רישוי החדשים לרכבי אספנות מיובאים, אם מתעקשים אי אפשר להשיג 6 מספרים ?

ומה זו השטות הזו שניגמרו המיספרים ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...