Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

opel GT

gt637545
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

- פחחות: פחח ממוצא רוסי, אלוף העולם!!

רכב ממש יפה ועבודה יפה! תהנה מכל רגע.

אפשר לקבל יותר פרטים על הפחח, אפשרי בה"פ.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם
http://www.opelgtworld.de/

ה- GT הראשונה הוצגה ב- 1965 ויוצרה ביצור סידרתי החל מ- 1968 הקורבט הראשונה בצורה זו למיטב ידיעתי הגיע רק בתחילת שנות ה- 70

שים לב, לשנת היצור הראשונה.

The Chevrolet Corvette is a sports car that has been manufactured by Chevrolet since 1953. Today it is built at a General Motors assembly plant in Bowling Green, Kentucky, but in the past it was built in Flint, Michigan and St. Louis, Missouri. It was the first all-American sports car built by an American car manufacturer. The National Corvette Museum and annual National Corvette Homecoming are also located in Bowling Green, Kentucky.

פורסם
שים לב, לשנת היצור הראשונה.

The Chevrolet Corvette is a sports car that has been manufactured by Chevrolet since 1953. Today it is built at a General Motors assembly plant in Bowling Green, Kentucky, but in the past it was built in Flint, Michigan and St. Louis, Missouri. It was the first all-American sports car built by an American car manufacturer. The National Corvette Museum and annual National Corvette Homecoming are also located in Bowling Green, Kentucky.

שים לב...

הכוונה לשנת היצור הראשונה שבה הקורבט הופיעה בדמותה של האופל GT, שהיא שנת 1968, לפני השנה הזאת דגמי הקורבט לא הזכירו בכלל את האופל GT.

פורסם

ה-GT הכי יפה בארץ ואחת הבודדות שעוד נוסעת על הכביש (ועוד כרכב יום יומי).

לצערי אני מכיר כ-5 GT וכל אחת במצב יותר גרוע מהשניה. בעבר (כשניהלתי את מועדון אופל במתכונת האספנות) היו לי מספרי טלפון של כמה בעלי GT, לצערי הקשר נותק עם כולם. אני יודע שיש אחת 1100 בקרית אונו והבעלים של האדומה והשחורה שפורסמו לפני מספר שנים פה בפורום כיום נמצא באור יהודה (והוא נשבע לי שהוא בקרוב מחזיר את האדומה לכביש). ביהוד יש את הירוקה של הזקן שלא מוכן לשמוע על שום סכום מתחת ל-10K$ (וחבל כי הרכב עומד כבר 7 שנים ובקרוב לא ישאר ממנו כלום).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ה-GT הכי יפה בארץ ואחת הבודדות שעוד נוסעת על הכביש (ועוד כרכב יום יומי).

לצערי אני מכיר כ-5 GT וכל אחת במצב יותר גרוע מהשניה. בעבר (כשניהלתי את מועדון אופל במתכונת האספנות) היו לי מספרי טלפון של כמה בעלי GT, לצערי הקשר נותק עם כולם. אני יודע שיש אחת 1100 בקרית אונו והבעלים של האדומה והשחורה שפורסמו לפני מספר שנים פה בפורום כיום נמצא באור יהודה (והוא נשבע לי שהוא בקרוב מחזיר את האדומה לכביש). ביהוד יש את הירוקה של הזקן שלא מוכן לשמוע על שום סכום מתחת ל-10K$ (וחבל כי הרכב עומד כבר 7 שנים ובקרוב לא ישאר ממנו כלום).

אני מכיר 3 מכוניות GT שלושתם אדומות ושלושתם במצב טוב עד מעולה , מתוכן יש עוד אחת דומה שלי שמאוד מושקעת לפחות כמו ששלי.

לגבי כל השאר, אני יודע שיש מספר נוסף של GT במצבי גסיסה שונים וחבל.

כמו כן היו 2 בערד שהיו שייכות לפחח רכב, אין לי מושג מה עלה בגורלן.

למיטב ידיעתי, שלי היחידה בארץ עם מספר רגיל (לא אספנות) ששומרה על ידי עוד מסוף שנות ה- 80.

gt-1.jpg
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הנה עוד תמונות של ה- GT, הפעם לאחר שהרכבתי אותה, נשאר לי לבצע עבודות רפדות קלות, הרכבה של 2 פנסי ערפל (שנשלחו לציפוי ניקל) וזהו.. (לבנתיים)

כרגיל במכוניות קלאסיות, העבודה אף פעם לא נגמרת.

דרך אגב, עברתי במקרה ביום שבת בקפה קפה ופגשתי את חבר'ה של מועדון ה- 5, עד שהבאתי את ה- GT שלי, רובם כבר נסעו. אז פעם הבאה....

24-05-08_1541.jpg

24-05-08_15300.jpg

24-05-08_1536.jpg

24-05-08_1538.jpg

gt-1.jpg
פורסם

פשוט יפה.

יצא פשוט מדהים.. תתחדש ותהנה.. :wink:

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

הGT נראית מדהים :wink: פשוט מושלמת!

ואגב, בכמה מסתכמת ההשקעה בגדול ?

שוב, היא ניראת מעולה, וסחטין על ההשקעה ועל ההערכה של הGT!

• תוכן חדש...