Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

opel GT

gt637545
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה לכולם!!

ראשית לעניין הקורבט - HF צודק, וזו היתה גם כוונתי. דרך אגב, זה אותו המעצב.

לגבי הג'נטים אם אני שוקל להחליף. אז התשובה היא לא, אלו ג'נטים מקוריים של GT מסגסוגת אלומיניום, מאוד קלים!! במקור היה להם 2 צבעים , בהזדמנות אני אשקיע יותר מחשבה באיך לחדש אותם, או אם למישהו יש רעיון אין מחדשים ג'נטים, אני אשמח לשמוע.

לגבי עלויות השיפוץ (שנמשכות מספר שנים) אז הרשימה היא כזאת LIFO:

מצבר חדש

אלטרטור מקורי

שיפוץ דשבורד.

חלון קדמי חדש + סט גומיות מקורי

מראות חיצוניות מקוריות

צבע + פחחות (הורידו את כל התיקונים הישנים,החליפו פחים עשו הכל חדש כמעט בלי חומר)

רדיאטור + משאבת מים + צינורות מים

מזגן - קונסולה פנימית מיבוא (מקורית) והרכבה מקומית

מנוע + גיר 5 הילוכים

לוח שעונים

אלו הדברים הגדולים שבסה"כ הושקעו ברכב מאות שעות העבודה ועשרות אלפי שקלים להערכתי במצטבר עברתי את ה- 80 אלף ממזמן. ועוד לא סיימתי....

התענוג הגדול הוא שכל פעם שאני נוהג ברכב, אני מבין למה שה שווה כל אגורה......

gt-1.jpg
פורסם
לגבי הג'נטים אם אני שוקל להחליף. אז התשובה היא לא, אלו ג'נטים מקוריים של GT מסגסוגת אלומיניום, מאוד קלים!! במקור היה להם 2 צבעים , בהזדמנות אני אשקיע יותר מחשבה באיך לחדש אותם, או אם למישהו יש רעיון אין מחדשים ג'נטים, אני אשמח לשמוע.

בבקשה:

חידוש חישוקים.

והנה הלינק המדוייק.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

האוטו ממש יפה, ומעניין! :twisted:8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הוא לא מדבר על כל קורבט, אלא על: C3 1968-1982 Stingray, שמכונה גם: "Shark nose".

ואכן - יש דמיון לא מועט.

ראשית, בל נשכח שאופל ושבי הן חברות אחיות וזו הסיבה לדמיון הרב ולכך שהוא מכונה "בייבי קורבט". אגב, הדגם שווק גם בארה"ב בהצלחה לא מועטה.

המצב היה דומה בין המוסטנג והקאפרי - האחרונה הינה ה"אדפטציה" של נוסחת הפוני לאירופה - עיצוב בעל מוטיבים דומים מאוד על בסיס רכב אירופאי רגיל עם מנוע חסכוני (וחלש משמעותית...).

לבעל הרכב - אוי, כמה שאני מקנא... אחת המכוניות האהובות עלי!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
ראשית, בל נשכח שאופל ושבי הן חברות אחיות וזו הסיבה לדמיון הרב ולכך שהוא מכונה "בייבי קורבט". אגב, הדגם שווק גם בארה"ב בהצלחה לא מועטה.

המצב היה דומה בין המוסטנג והקאפרי - האחרונה הינה ה"אדפטציה" של נוסחת הפוני לאירופה - עיצוב בעל מוטיבים דומים מאוד על בסיס רכב אירופאי רגיל עם מנוע חסכוני (וחלש משמעותית...).

לבעל הרכב - אוי, כמה שאני מקנא... אחת המכוניות האהובות עלי!

מיקי, למיטב ידיעתי אתה היית אמור לרכוש אחת כזו, לא?

פורסם
מיקי' date=' למיטב ידיעתי אתה היית אמור לרכוש אחת כזו, לא?[/quote']

אכן כן. היא היתה ירוקה ומיהוד, במחיר מופקע ביותר. בסוף הלכתי על המרצדס ואני עדיין תקוע בלי ראש מנוע (ואשתי כמעט מורידה לי את הראש כל יום...)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
אכן כן. היא היתה ירוקה ומיהוד, במחיר מופקע ביותר. בסוף הלכתי על המרצדס ואני עדיין תקוע בלי ראש מנוע (ואשתי כמעט מורידה לי את הראש כל יום...)

תודה לברק על טיפ בנושא הג'נטים, אני אבדוק את הנושא, ותודה לכולם על הפרגון !!

gt-1.jpg
פורסם

מכונית מדהימה, אחת היפות בכל הזמנים לדעתי.

הייתי מוותר על הספוילר מאחורה, פוגם מאד במראה הנקי של האוטו.

פורסם
מכונית מדהימה, אחת היפות בכל הזמנים לדעתי.

הייתי מוותר על הספוילר מאחורה, פוגם מאד במראה הנקי של האוטו.

בעבר לא היה לי ספויילר על הרכב, התרגלתי למראה והוא מאוד מוסיף, ולמיטב ידיעתי, כל 3 ה- GT כולל שלי ששופצו בשנים האחרונות מצויידות באותו הספויילר.

מה גם שזה ספויילר שעוצב ותוכננן במיוחד לדגם זה על ידי LENK - הספויילר הוא מפיברגלס ולא מחומר מוקצף.

ולכן הוא גם עלה אז כ- 350 $ לפני מיסים.

gt-1.jpg
  • אחראי פורום
פורסם

אופל יפהפייה, ללא ספק אחת היפות שנוצרו.

בקשר לג'אנטים, ממש לאחרונה שיפצתי סט ישן של speedline מקורי לאלפא,

אם תרצה עזרה תוכל לפנות אליי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...