Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

opel GT

gt637545
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו, ה-GT שלי עברה שיפוץ חיצוני מסיבי שכלל החלפת פחים, החלפת חלון קדמי, גומיות בכל הרכב, נשאר לי רק רפדות קלה וזהו.

30-04-08_1603.jpg

30-04-08_1601.jpg

gt-1.jpg
  • תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואו. פשוט וואו.

המבחן האמיתי לרכב כזה הוא... לעבור ליד גן ילדים / בית ספר יסודי...

ולראות את ההתלהבות של הילדים !

בהחלט נראה כמו יצירה אקזוטית !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

נראית מושלמת כל הכבוד!

בהצלחה בהמשך השיפוץ.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לשאלות שעלו:

- רכב הוא משנת 1970 ,מספר רגיל (לא אספנות)

- מנוע: משופץ מסדנת השיפורים של ביל בליינסטיין - אנגליה.

- גיר: 5 הילוכים.

- קרבורטור: weber פילטר פתוח.

- מזגן: קוסולה מקורית , התאמה בוצעה כאן בישראל.

- פחחות: פחח ממוצא רוסי, אלוף העולם!!

- צבע:מוסך בחולון.

- ג'נטים: סגסוגת אלומיניום (מקוריים).

- ספויילר אחורי: מתוצרת לנק.

- בלמים: קוני קלסיק.

- כל הגומיות ברכב של החלונות הוחלפו בגומיות מקוריות של הרכב.

- מראות: ניקל מקוריות.

אני צריך להשלים גריל קידמי, להרכיב את הסמלים ולבצע רפדות קלה ( מקיט מיבוא).

בגדול, הרכב כמעט במצב מושלם, אני מעריך ש- 95% מהחלקים ברכב מקוריים.

זהו, בגדול.

זהו, ה-GT שלי עברה שיפוץ חיצוני מסיבי שכלל החלפת פחים, החלפת חלון קדמי, גומיות בכל הרכב, נשאר לי רק רפדות קלה וזהו.
gt-1.jpg
פורסם
- צבע:מוסך בחולון.

רציתי לפרסם פה שאלה אם המכונית בארץ או בחו"ל אך כאשר ראיתי את השורה שצוטטתי הבנתי שהיא בישראל.

טוב יש עוד שאלה אילך יש לך מושג מה הביצועים המקוריים של הרכב [כמובן עם המנוע המקורי] והאם זה השתפר בהשוואה למנוע שמותקן עכשיו.

נמרוד.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

:shock:8):twisted: אוטו ממש יפה! כ"כ נחמד לגלות מחדש, שיש עדיין דברים, שלא "שגרתיים" בנוף הארצינו, וללא ראינו אותם, או ראינו מעט מדי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...