רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תודה לכל הפונים מראש
הודעה אחרונה מאת border, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
הבוקר מוקדם לקחנו, איל עובדיה ואני את אוטובוס האספנות היחיד בארץ (הכוונה, היחיד עם רישוי אספנות) לפחח על מנת לתקן את הטמבונים שהקריבו את חייהם במילוי תפקידם ועוד פה ושם. אז קודם כל הוא נפרד משכנו, האוטובוס הכחול שמחכה כבר זמן רב לתורו (שיגיע...), אסף מהירות ברחבי החניון ולאחר כ 20 דקות הגיע לפחח והתאשפז ליד צעירים ממנו. בקרוב, כך אני מקווה, תצא הקשישה ללא קמטים מיותרים.
הודעה אחרונה מאת Wonka, -
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
שלום לכולם אני בונה כרגע את מער' החשמל בספיט MK2 ונתקלתי בחלק שנקרא CONTROL BOX אני מבין שניתן לעקוף את החלק כי לא מצאתי אחד לקנייה. אבקש עזרה בחיבור החוטים כמו שצריך בתודה מראש חיים סלולר:0505290656 מייל:[email protected]
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, כמו שכתוב בכותרת באתר בחלק של נוסטלגיה יש פרסומות לכל מיני רכבים. חלקם קלאסים,יש כמה אספנות, וחלקם לא. בבקשה: http://www.wheel.co.il/27/section.aspx/page/5 תהנו. נ.ב- צריך לרדת למטה כדי לראות את התמונות.
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
קצת תמונות מהמפגש שבת של קפה ומצב רוח שהיה אתמול בצומת רופין היו רכבים מאוד יפים שהגיעו מכול הארץ כול הכבוד באמת מפגש גדול. (מספרי הרכב הגלוים באישור בעליהם) ועכשיו נעבור לאנשים שהביאו את הרכבים למפגש שבל של קפה ומצב רוח בצומת רופין :lol: גם הקטנטונת של נלי ואריה הגיעה וראתה שלא שכיף לישון בחוץ . וכגריל איך שלא איפה שיש אוכל יש את היו"ר אוכל הפעם הצתרפה אליו נורית נוף בתאבון.... זהו נגמרו התמונות עד ליום שישי הקרב ובא לא לשכוח כול שבת ראשונה של חודש נפגשים ברופין משעה 10:00…
הודעה אחרונה מאת edan839, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 32 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום! שמי אסף אני בן 17, לומד מכונאות רכב ומעוניין להתחיל לשפץ רכב. ובכן, אני מתלבט בין כמה כלי-רכב, הנטיה שלי, היא לכלי-רכב צרפתיים קטנים משנות ה70,80 כמו: רנו 4, סיטרואן ויזה, פ'יגו 104...טוב נו! לא רק צרפתיות! כל מכונית אירופית קטנה מאחר ואין לי נסיון בשיפוץ כלי-רכב, אבקש להתייעץ עם מומחי הפורום!
הודעה אחרונה מאת Citroën Visa, -
-
פרויקט שיפוץ NSU ספורט פרינץ שנת 1965, עדכון הפרויקט+ תמונות מתעדכנות חדשות לבקרים 1 2 3 4 14
מאת lior_baruch-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 200 תגובות
- 35.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני מספר חודשים רכשתי NSU ספורט פרינץ שנת 1965. בחודש האחרון המכונית נכנסה להליך שיפוץ, אשר יתחלק למספר שלבים; שיפוץ גוף הרכב, שיפור המתלים ומערכות מכאניות שונות, פחחות צבע, בניית פנים הרכב בעיצוב עצמי. את הרכב רכשתי ערום לחלוטין, ללא שום גומיות, מכלולים (לרבות מנוע/גיר וכו'), ללא ניקלים, ידיות, פנסים, פגושים וכו', כפי שניתן לראות בתמונה הראשונה. בעזרת חברים בגרמניה ובאנגליה, בשבוע האחרון סיימתי את רכישת רוב חלקי הרכב, החל מקוסמטיקה וכלה בכל הגומיות (פרונט, היגוי, מתלים וכו') ובחלקי מנוע. לפני כחודש נסעתי לגרמניה, בין היתר בכדי לקנות חלקים וחזרתי עם מטען במשקל 46 ק"ג, כן, רובו חלקים.... הרכב ישופץ למצב מושלם, תוך שמירה על המראה המקורי של ה…
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
וספה פרארי ?
מאת koral7- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
וספה 150 1968 (פרארי ? ) מדהימה ביופיה ב eBay : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150265262135&category=6212 ישראל
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 36 תגובות
- 13.9 אלף צפיות
התלהבתי עד שראיתי את המחיר... http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=6&CarID=54732
הודעה אחרונה מאת mazda 6, -
- 1 תגובות
- 778 צפיות
לפי הכותרת אפשר להבין שאני מחפש את התוכניות לבניית הדגם הספורטיבי של סוסיתא, בכל אופן למישהו יש מושג האם בכלל השירטוטים המקוריים של הדגם הספורטיבי קיים בכלל? או של דגמים אחרים?
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למנהלי הפורום אשמח מאוד שלא תעבירו את השרשור הזה תודה מראש טל גלאפו היום במפגשרון היה אירוע מיוחד השקת המוסטנג של רחלי וישראל כרמון המון מזל טוב הנאה ורק טוב לרגל החזרת החיים למוסטנג כמובן לזה יש כבר שרשור אך בואו נירא את האורחות שהגיעו לאירוע המשמח קצת אבל ממש קצת תמונות להנהתכם ולאלו שלא תרכו להגיע. טל גלאפו (מספרי הרכב הגלוים באישור בעליהם) נתחיל עם המארחות... ועכשיו מעורב
הודעה אחרונה מאת _קופיקו_, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 75 תגובות
- 16.1 אלף צפיות
השקת פורד מוסטנג, 1965 FORD MUSTANG 1965 ביום ו', 04.07.08, בשעה 17:30, ייערך טקס השקת פורד מוסטנג, שנת 1965, ששופצה ע"י חבר מועדון החמש ישראל כרמון. האירוע יתקיים בחניית קפה- 'BY THE WAY' , הממוקם בתחנת הדלק סונול, 150 מ' צפונית לצומת רעננה כפר- סבא, מקום מפגש השרון. יו"ר המועדון , אבי נוף, ישא מילות ברכה וקובי מילוא יספר על תולדות הרכב. בברכה, סמדר- משרד המועדון טל' 037318818.
הודעה אחרונה מאת reuven, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 982 צפיות
אנחנו עורכים אירוע בסגנון שנות השישים, ומעוניינים בהשכרת 6 רכבי אספנות משנים אלו. האירוע יתקייים ביום שבת ה12/07 בפלמחים. השכרת הרכב בין השעות 16:00-00:00 ניתן ליצור קשר 054-6200356 הילה. תודה ושבוע נפלא
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 20 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ערן, המון מזל טוב. בריאות, אושר ועושר. שתגשים את כל חלומותייך, ויש לך הרבה כאלה. תמשיך להיות כמו שאתה.
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו יכול להגיד לי מאיזה שנה המוסטנג הזו?
הודעה אחרונה מאת markusg, -
-
- 26 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
עכשו אחרי שהגיע הקונטיינר אלינו לחצר, כבר אפשר לספר, היא נמצאה בהולנד ועברה שיפוץ יסודי ומקיף עד לרמת תצוגה מוזאונית. ממש כאילו יצאה לפני רגע מהמפעל! למישהו יש רעיון על מה מדובר? תשובות ותמונות ב"ה מחר.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שבת של קפה ומצב רוח – בתאריך: 7 יוני 2008 חברי המועדון מוזמנים לשבת של קפה ומאפה והמון מצב רוח בקפה "ארומה" בתחנת דלק "פז" בצומת רופין. הנחה 10% לחברי המועדון. צומת רופין נמצאת 2-3 ק"מ צפונית לצומת בית ליד. להזכירכם, המפגש ב"ארומה" הוא תמיד בשבת הראשונה של החודש.
הודעה אחרונה מאת triumph, -
-
- 13 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
לא אספנות, אבל בדרך לשם סוף סוף יוצא לי זמן לעבוד על ה XT הישנה. השמשה הקדמית סדוקה והבאתי שמשה תחליפית השאלה שלי, עם איזה כלי להוציא את הגומיה החיצונית, איך אני אמור לעשות את זה, איך אחר כך אני מנתק את השמשה, וכדי להחזיר אותה למקום, ושלא יהיו נזילות, מה התהליך תודה.
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קישור לאתר HNN http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=5147
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 8 תגובות
- 927 צפיות
רוצה לקנות קטנוע אספנות שגם הבן שלי יהיה מסוגל לנהוג בוא (בן 16) מה אתם ממליצים?
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 3 אלף צפיות
http://www.classiccar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=130&ad_id=7266
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
איך מרכיבים טרמוסטט ? יש את הפלנ'ץ אחריו הגומי אחריו הטרמוסטט ואחריו הקפיץ, השאלה שלי באיזו צורה מכניסים את הטרמוסטט, לפי התמונות בספר היינץ שיש לי רואים 2 תמונות שונות. מצורפות 2 תמונות עם 2 דרכים, איזו מהם נכונה. באותה הזדמנות אם מישהוא יודע איפה ניתן להשיג קפיץ וגומי כמו בתמונה במחיר טוב שיעדכן אותי, קניתי אותם במחיר לא הגיוני.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
שלום חברים, ממחר יש שביתה בעמדה מס' 1, קיראו בבקשה את הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3561819,00.html ערב טוב אבי נוף.
הודעה אחרונה מאת מת"ח, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מצ"ב קטע מתוך עיתון "הארץ" מינואר 1961. אמנון
הודעה אחרונה מאת magician, -
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תמונות מפגשישי מועדון 5 מס' 24 היכל נוקיה 4.07.2008 http://public.fotki.com/ufd41/z-4/ (לאלה שצופים באלבום תמונות ניתן לראות את התמונות בפורמט של מצגת אם לוחצים בצד ימין של הדף על הכיתוב מצגת כל לחיצה על העכבר תעביר תמונה).
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ערב טוב , האם מישהו ביצע פעם החלפה מגיר 3 הילוכים ל 4 ? מהן ההשפעות על הסחיבה ? רעש? רעידות? ערב טוב תודה , שי ירושלים .
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
-
- אחראי פורום
- 61 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
בשעה טובה, האבטומוביל החדש נמצא ב"עיטופית" ומחכה לקלסיקון שיצטרף אליו... בחוברת על מוריס ורובר של שני חברי מועדון, על טנק שהתאשפז בבית חולים פסיכיאטרי, על השקות, ארועים, עוד פרח מאת נורית, מוזיאון בגרמניה ועוד ועוד. שווה לחכות
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ביום ששי אחה"צ נחגוג עם חברינו ישראל ורחלי כרמון את השקת מוסטנג שלהם. חשוב שאחיותיה (מוסטנג) ובנות הדודה (קאפרי) יבוא להשתתף בשמחתם של ישראל ורחלי. הארוע יתקיים כאמור במפגששישי שרון, בחניית קפה By The Way הנמצא התחנת דלק "סונול" 200 מטר צפונית לצומת רעננה מרכז. חברי מועדון נוספים, בעלי פורד ואחרים מוזמנים גם כן...
הודעה אחרונה מאת trek10, -
-
מכרזים במכס 1 2
מאת vwmaster-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 11.8 אלף צפיות
מישהו יודע אולי היכן ניתן להשיג מידע לגבי מכרזים במכס/דואר לחבילות שלא שוחררו? או למוצרים מוחרים?
-
Enfield Bullet
מאת ACWild- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, ייבאתי לארץ אופנוע אנפילד מהודו לאחר שטיילתי איתו כמעט שנה בהודו מהדרום עד הצפון כולל נפאל. נסעתי איתו בארץ מס' חודשים ועכשיו יש לי תקלה בגיר שמעבר ליכולותי המכניות. אם מישהו מכיר מכונאי אופנועים שמכיר את האנפילד או את ה-BSA שהיו פעם בארץ ויוכל לעזור לי אני אשמח לשמוע על כך. אגב, ראיתי מס' מודעות לגבי ייבוא אנפילדים, בעד, נגד וכ'. רק רציתי לומר שהחוויה היא מדליקה, ולולא הבעיה של הטיפול בו הייתי ממליץ לכולם אלא שקשה למצוא מכונאי שיטפל ולכן אני "רק" ממליץ בחום. מחכה לתגובתכם לגבי עזרה או הכוונה למכונאי. אגב אני מאיזור המרכז. תודה
הודעה אחרונה מאת שביט,
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 867 אורחים (הצג רשימה מלאה)