Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Enfield Bullet

ACWild
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ייבאתי לארץ אופנוע אנפילד מהודו לאחר שטיילתי איתו כמעט שנה בהודו מהדרום עד הצפון כולל נפאל.

נסעתי איתו בארץ מס' חודשים ועכשיו יש לי תקלה בגיר שמעבר ליכולותי המכניות.

אם מישהו מכיר מכונאי אופנועים שמכיר את האנפילד או את ה-BSA שהיו פעם בארץ ויוכל לעזור לי אני אשמח לשמוע על כך.

אגב, ראיתי מס' מודעות לגבי ייבוא אנפילדים, בעד, נגד וכ'. רק רציתי לומר שהחוויה היא מדליקה, ולולא הבעיה של הטיפול בו הייתי ממליץ לכולם אלא שקשה למצוא מכונאי שיטפל ולכן אני "רק" ממליץ בחום.

מחכה לתגובתכם לגבי עזרה או הכוונה למכונאי.

אגב אני מאיזור המרכז.

תודה

פורסם

סחטיין אחי הגשמת חלום של הרבה אנשים ,אני אשמח לשמוע איך וכמה עלה .

אני לא מכיר מכונאי ,אבל יש לי על דיסק את כל הספר מנואל של הבולט .

אני אפנה מקום בה"פ תשלח טלפון ואני אצרוב לך עותק בשימחה .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

חבל על הזמן שלך.

בזמנו התקשרתי אליהם והם אמרו שהם לא מתעסקים עם אנפילד .

אם תמצא מישהו שיטפל לך באופנוע אני יכול לעזור לך להשיג את רוב החלקים.

פורסם

סחתיין על הפרוייקט, גם אני חשבתי עליו אחרי שהייתי בהודו, בסוף ירדתי מזה והבאתי פורשה...

ובענין הגיר, המלצה מתאימה אני מניח שתוכל לקבל מבועז דגן מ"צמיגי רמת אביב" בהתחלת כביש החוף לכיוון צפון.

אני מכיר שני מכונאים מבוגרים, בעלי מקצוע מעולים, ששניהם עבדו על מיטב תוצרת בריטניה ואיטליה בעבר. אחד מהם היה יבואן דוקאטי בארץ והיום יש להם "סתם" מוסך אופנועים, אפילו לא יקר, והם לא בוחלים בשום עבודה, קטנה או גדולה. אני משוכנע שהם ידעו לעשות את זה. הם נמצאים באיזור רחוב הירקון בבני ברק, אם תרצה שאברר לך את הטלפון, שלח ה"פ

בכל מקרה בהצלחה

איתן

פורסם

האם תוכל להעלות תמונות?

בהצלחה בתיקון הבעיה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...