רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 844 צפיות
בסוף השבוע האחרון התקיים בבודפשט ראלי רכבי אספנות. למכוניות המדהימות התוודעתי במקרה, כשהסתכלתי בלילה מחלון המלון. ברור שהתלבשתי מייד וירדתי לחזות במכוניות. סליחה עם כל חובבי הפורשה, לא טרחתי לצלם מכוניות עממיות... אני מצרף מעט תמונות
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 22 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
מה אתם אומרים?.. ללכת על פרויקט כזה? לא נראה מסובך... להוסיף כמה חתיכות פח, שמשה אחורית והופה... NSU סטיישן או שמא... קבריולט?... ואולי.. ללכת על פרקטיות.... פיק-אפ
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם הפעם היה מפגש גדול, עם כמה רכבים חדשים אצלנו ועם הרבה מתוק (עוגות...) בהתחלה נראה את המכוניות (מספרים גלויים באישור הבעלים) סימקה יפיפיה המרצדס של רוני מרצדסים נוספים יגואר שבעליו עוד לא יודע מה מחכה לו הערב הפיז'ו הראשון, ואחריו יבוא עוד אחד אסף ויהורם נוסעים להביא אבטיחים לחבר'ה היפה והחיה אבירם הגיע מאוחר לחוץ. חשב שגמרנו לו את כל העוגה... הטריומפ של אבירם אורחת נוספת הגיעה לשרון. בבעלות אותו חבר כבר 30 שנה.
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שימו לב להודעה הזאת שהיא על רנצ'רו משנת 1960 (הכוונה לפלקון טנדר ואני רק "במקרה" הבאתי את הדוגמא הזאת). יומיים לפני סיום המכרז וההצעה הגבוהה ביותר היא של כאלפיים דולר. http://cgi.ebay.com/ebaymotors/60-Ford-Ranchero-35-231-original-miles-barely-used_W0QQitemZ120281074794QQihZ002QQcategoryZ6220QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אבל שימו לב גם ל"קנו עכשיו", כלומר למחיר שהמוכר נקב ובו הרכב יימכר ללא מכרז לראשון שיבוא עם הסכום הזה. הוא עומד על 13800 דולרים וקצת. זה מראה בדיוק על ערכן של הצעות מחיר שם אבל גם כאן. אנשים "זורקים מחיר" ומחכים לפרייר. לא נראה לי שיש פרייר שיקנה רנצ'רו, גם כזה המתואר כאן (מצב נפלא, נהדר וכו וכו עם מעט מאד ק"מ) במחיר של "קנה עכשיו". …
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
עזרה בזיהו רכב
מאת BURZUM- 1 תגובות
- 639 צפיות
לפני כמה ימים נתקלתי ברכב שעומד ללא תזוזה בפינה חשוכה.... אפשר זיהוי? תמונות הורדו בגלל מספר רישוי בני, מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מריוס שלום, לבקשתך, אני מעלה הפעם את הכתבה במלואה. לידיעתך, בספר "השיטה" שיצא לאור בשנת 1972 על פרשיות השחיתות הגדולות במדינה באותה תקופה, יש פרק שלם (קרוב ל 50 עמודים) על מעללי יצחק שובינסקי בתעשית הרכב. להלן דוגמא המצוטטת מהספר: "אחד מסודותיה הכמוסים ביותר של חברת אוטוקרס שהיה ידוע לאנשי אוטוקרס ולילנד ובשלב מאוחר יותר גם למשרד התחבורה, היה סוד ההגה הפגום במכוניות הטריומף-1500 מודל 1970 , שהורכבה במפעלי אוטוקרס בטירת הכרמל. החברה הבריטית נתנה הוראות מפורשות להפסיק לשווק או לייצר את המכוניות. מומחי החברה קבעו כי קיימת אומנם סכנה העלולה להפוך לקריטית בגלל פגם טכני זה, אך הסיכויים הסטטיסטיים לתאונה כתוצאה מפגם זה הם מעטים מכדי לבטל את הייצור או לגרום לבהלה הרת אסו…
הודעה אחרונה מאת magician, -
- 2 תגובות
- 839 צפיות
שלום. סתם שאלה כללית אולי מישהו יודע- האם מותר לחגור 4 ילדים בצורה בטיחותית על מושב שמיועד לשלושה יושבים?
הודעה אחרונה מאת kitt, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יוצא לי לעבור לא מעט עם האוטו דרך מחלף מסובים ,יש שם בפינה של הכביש עסק לברזל, כל פעם אני רואה ערמות של מכוניות שמחצו אותם אחת על השניה וליד מחכות מכוניות רגע לפני הגזר דין,כל פעם עוד חדשות-מכוניות שלמות חלקן במצב אפילו טוב, ממש מעצבן ועצוב לראות את זה ,לפחות היו מפרקים חלקים לחלקי חילוף...
הודעה אחרונה מאת edan839, -
היום החזרתי את הגולף הביתה אחרי טיפול יסודי במוסך. הוחלפו, מיסבי גלגלים משאבת מים, טיימינג, יוניט שמן ועוד כל מיני כאלו ואחרים בדרך חזרה כשהרכב עבר את ה 100 - 110 הוא התחיל לרעוד בצורה חמורה, אין רעידות כלל אם אני מאיץ ולא מגיע ל 100 אבל אם אני יורד במהירות חזרה הרכב ממשיך לרעוד עד 80 בערך תופעה די מוזרה. הרעידות לא מגיעות מהמנוע כי העברתי להילוך סרק והרעידות נמשכו. החשש שלי שלא מדובר באיזון גלגלים כי הרעידות ממש חזקות, האם יתכן והבעיה היא בולמים, או משהו בכיוון?
הודעה אחרונה מאת נפתלי סלע, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לפי הקישור הזה http://www.mot.gov.il/wps/portal/HOME/HE_RISHUI_INFO/index.jsp?subject=HE_RISHUI_INFO_34 לא כתוב שאין (בניגוד לשאר המקומות בארץ), ולפיכך סביר להניח שיש, מה גם שכתב מישהו שבשביתות הקודמות שהיו חיפה לא שבתה. מצד שני, חבל לי לסוע עד לחיפה ולגלות שסגור...
הודעה אחרונה מאת bodovg, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש מדחס למזגן.הרכב הוא פונטיאק לה מנס V8 350 מודל 1973.האם כדאי מקורי או להתאים תושבת למדחס יפני? אשמח גם להמלצה על בעלי מקצוע שיודעים לעשות זאת.
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ביום שהכנסתי את הרכב לפחחות, ציפתה לי הפתעה לא נעימה שברו לי את החלון צד נוסע מה הסיכוי להשיג כזה בארץ במחיר סביר ? והאם כדאי להזמין מחו''ל ? מחיר לא נורא אבל השאלה אם אני לא אקבל כוס שבורה
הודעה אחרונה מאת Kernel, -
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לאחרונה רכשתי כמה חלקים ב EBAY. בשני מקרים ההצעה שלי היתה במקום השני ולא זכיתי. לאחר כמה שעות קיבלתי הודעה שהמוכר קיבל את ההצעות שלי. לפי דעתי יש מוכרים שמציעים (בשם בדוי כמובן) בדקות האחרונות של המכרז הצעות מחיר מופרזות וכמובן לא מאשרים אותה, וכך הם זוכים במחיר המקסימום שהקונה השני הציע. לי זה קרה פעמיים ב EBAY גרמניה.
הודעה אחרונה מאת vwmaster, -
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו יוכל להגיד לי האם לפי הגזרות החדשות ניתן ליבא חיפושית קבריולט אמריקאית מארה"ב ? תודה לבעלי הידע האם היה יצור של רכבים שכאלו בארה"ב או שמא כולם יוצרו בגרמניה ולכן נגולה האפשרות של יבוא רכב שכזה מארה"ב תודה
הודעה אחרונה מאת koral7, -
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום רב, ראשית סליחה שאני מנסה לעשות קיצור דרך ולא עובר דרך החיפוש. אבל השאלה היא קצרה ומי שיכול לעזור זה יקח דקה מזמנו: נניח שאני מוצא רכב מעניין באי ביי, בן 30+ ואני רוצה להביאו לארץ כרכב אספנות, מה העלות המשוערת לשים את הרכב אצלי בחניה אם הרכב עולה "X" דולרים באי ביי (בעצם מהי המכפלה המקובלת) בנוסף, האם ארץ הייבוא: ארה"ב / אירופה משנה את המכפלה? כנ"ל לגבי סוג הרכב, האם הוא משנה את המכפלה? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Laurence, -
- 1 תגובות
- 786 צפיות
אחלה ערב לתשומת ליבם של המשתתפים הנלהבים בארוע. זה השרשור השלישי שנפתח ובו מספרי רישוי גלויים. אז הורדתי תמונות (יפות...) עם מספרים גלויים. להבא, או למחוק או לציין בבקשה שהמספרים נחשפו ברשות בעלי הרכבים. בני, מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת אבי גואטה, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עד היום לאחר קבלת חבילה היה ניתן לשלוח מסמכים בפקס ולקבל אישור בפקס ממשרד התחבורה (שענו די בזריזות) לצורך העברתו למכס בפקס לצורך קביעת המס/קנס ,החבילה היתה מגיע לסניף הדואר הקרוב לביתך . לאחר שיחה במשרד התחבורה - לא עוד , בעקבות גנבות /רמאויות אישור משרד התחבורה ישלח לדואר הנמען ורק עם המקור ניתן לגשת למכס. כמובן למי שגר מחוץ לת"א .... בעיה . עד מתי????
- 5 תגובות
- 977 צפיות
אז ככה: עובדת איתי מישהיא, שיש לה חיפושית 79'. אני עוד לא ראיתי אותה, היא טוענת, שהיא מסודרת. (זה רכב יומיומי שלה). בעתיד הקרוב היא כנראה מעוניינת למכור. אז, השאלה: האם לעשות אותה "אספנות", או שעדיף למכור אותה "ככה"? -אני הצעתי לה להמתין עם האספנות, כי אולי דווקא מישהו ירצה את האוטו ליומיום. מה דעתכם? (מן הסתם- אפשר יהיה להפוך אותה ל"אספנות" בתחילת 09). אגב, כמה אמור להיות שווה דבר כזה בערך (בהנחה, שהאוטו אכן "מסודר" ונראה בסדר)
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
OK לאחר מחשבה על מכירה, המון אנשים שבילבלו את השכל, 2 נסיעות "אחרונות" שאני אוכל את עצמי כל הדרך,החלטתי שאני לא מוכר. זאת ועוד !! אני נכנס בה''ע בקרוב מאוד לפחח. ט'רד מסודר על זה בהמשך. ולעניין, אני מעוניין להחליף ברכב - כבל ספידומטר (קרוע),כבל גז (לא הוחלף אלוהים יודע כמה זמן) וכבל קלאץ (החלפתי את כל מכלולי הקלאץ למעט הכבל) מה עדיף להזמין מחו''ל או לייצר פה בארץ ? וכמו כן הפנייה לבעלי מקצוע מאיזור המרכז שמסוגלים לייצר כבלים כאלו
הודעה אחרונה מאת כושי, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום, בשעה טובה, התקנתי לדודג' מראה. הסיפור הזה לקח בינתיים את הזמן הארוך ביותר, מלבד הגיר (שעדיין תקול, ומשבית את הרכב מלבוא למפגשים). הדודג' הגיעה בלי מראה. במקור היתה לה מראה, והיא הגיעה לניו יורק עם מראה. משם ועד לנמל אשדוד, בדרך המראה "אבדה". נו טוב, מחפשים. מראה חדשה עולה ב- yearone כ- 200$. יקר. אחרי חיפושים ב eBay קניתי מראה במצב טוב, עם remote (חוט ארוך עם גויסטיק). כבר לא זוכר בכמה. המראה הגיעה לישראל, ומיד שמתי לב שיש "חופש" בציר, וכי היא לא נישארת יציבה. חבל. יקר בשביל מראה לא עובדת. לא היה לי כוח להתעסק עם תיקונים, אז נסעתי ל"הרקולס מראות" ביפו, ושם ביטלו לי את השלט והתקינו ציר כדורי פשוט. שני ברגים - אחרי שמפרקים את הכיסוי של הד…
- 2 תגובות
- 905 צפיות
שלום לכולם קיבלתי כמעט במתנה מחבר של המשפחה בשוייץ רכב ישן, והוא ירשם שם על שמי בקרוב. אני מאוד רוצה להביא אותו ארצה אבל נראה לי שהמיסים עליו יהיו מאוד גבוהים (אני מחכה למחירון קראוס החדש שיגיע אלי ואז אני אדע בדיוק) והשאלה שלי היא אם ניתן להביא אותו לכאן עם מספר חוץ אפילו לזמן מוגבל אשמח לקבל תשובה ממישהו שבאמת יודע עידן
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 5 אלף צפיות
תודה רבה לכלכם! עשיתם לי כייף גדול והחיוך עדיין דבוק לפרצוף. אני מדמיינת את אבי נוף אומר לי לרחוץ את הפרצוף ושאז החיוך ירד יחד עם הקרם מהעוגה ... ניסיתי - לא עובד! תודה שוב! שרה
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם אני משפץ ספיט MK2 שיש בה אלטרנטור, אני מחליף את כל החוטי חשמל עקב התישנות החוטים אולם הבלגן שורר במערכת עקב ה"קיצורים" של חשמלאים במשך השנים אני מעונין להבין את החיבורים שמסומנים כCONTROL BOX אין לי חלק כזה ורציתי להבין לפי האותיות באנגלית מה לחבר למה מצורף התרשים בברכה חיים
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
פרינץ 4
מאת shalomsaban- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחפש בדחיפות שמשה אחורית לפרינץ 4 שנת 1966. למי שיש מושג איפה או איך אני יכול להשיג אודה מאוד אם תצרו קשר דרך האתר או בפלאפון 054-6344103. תודה...
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חבר לעבודה מעוניין לייבא אופנוע אספנות מסוג הונדה, מארה"ב. האם למישהו יש נסיון בעניין?
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
עזרה בזהוי
מאת רנו- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כבר הרבה זמן אני רואה את הרכבים הלולו זרוקים אני לא יודע אם ברי שיקום אבל מעניין לדעת אזה מכוניות אלו ואיזה מודלים
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 1 תגובות
- 807 צפיות
אני מעוניין לקנות אגזוז קומפלט למוסטנג שלי ולהביא אותו מחו"ל בעצמי. אין לי בעייה לשלם מכס, השאלה היא אם לאגזוז צריך גם אישור משרד התחבורה או רשיון יבוא. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת bar87, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קניתי מאיזה מוכר כמה פריטים שאלתי לפני הרכישה כמה יעלה משלוח לארץ לאחר הזכיה הוא מסר לי את פרטי הבנק והחשבון כדי לעשות העברה בנקאית היום הוא שלח לי מייל שהוא טעה בסכום המשלוח וביקש שאשלח עוד 19 יורו או שיחזיר את הכסף עכשיו אני שואל אם אני עושה העברה נוספת יש לי 28 דולר עמלות בנוסף ל 19 יורו עם אני מבקש שילח לי את הכסף חזרה אני יכול לדרוש שיוסיף את עלות העברה 28 דולר? או שזה בעיה שלו והוא חייב לשלוח לי ?
הודעה אחרונה מאת eggi, -
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
לחברי המועדון, בערוץ 98, "מכאן", יוקרן סרט שצולם לפני כמה חודשים על מועדון החמש ומפגשישישרון. הסרט יוקרן במשך כל החודש בימי שלישי בין השעות 18:30 -19:00 ובימי חמישי בין השעות 12:00 -12:30. צפייה מהנה, סמדר- משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת talgalapo, -
-
- אחראי פורום
- 43 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
באיגרת החודשית של יואב קווה (מבחני דרכים ועוד..) פורסם ראלי קפריסין ועוד קצת על המועדון קריאה נעימה: http://www.kvishim.co.il/Articles.asp?id=699&m=1 שכחתי לציין "מאת בני הספל" כמובן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,057 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מלטבשי
- אלעדית
- נהג מופרע
- ELIA56
- Chmimo
- PASHUT
- guyalt
- BoazB11
- psxr
- FROGIE
- גולדן191
- zvit