Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תראה לי בבקשה איפה טענתי שאין לי זמן?

מה שבאמת מעניין אותי זה סוג ההומור הסרקסטי בנוגע לצורת הבילוי של קשישים.

זה מוכר לי מאיפה שהוא..

אני חייב להוודות שזה לא מקורי שלי, ראיתי הסתלבטות פה ובא וף טופיק בזמנו, אפילו אולי שלך????

וכפי ששמעתי המלל בלל במפגשי מועדון החמש משולים למשק כנפיים של פרפר , ההדף מגיע רחוק

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין מאד, מה 22.4 לא הגבת בפורום, רק הרחת (או שמא לא אתה הרחת?..) מדון ומריבה, מיד התעוררת.

ומי זה המת"ח הזה שמיסתתר כמו שפן קטן מאחורי היוזר שלו(רמז - אני יודע)?

כעיקרון, אני לא מתייחס לרכילויות - תגיד לי מי אמר מה, אם לא שתוק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
שוב אין לך מה לומר אז אתה מתהדר בפסוקי סבתא ננה.

גם כשניסית להקים "צוות סיעור מוחין" לא היה לך אג'נדה מאחורי דבריך אלא רק קלישאות ומימרות חסרות מעוף.

אז המשך להתבשם לך מ"אויר הרים צלול כיין" כי גם אתה נדמת(גם אם דבריך היו ריקא) ולא יספת.

וואו

הרבה אומר מאחורי כינוי חסר פרצוף!

היתרון הגדול שלך שאתה מתיימר להכיר אותי ופועלי, בעוד אני עומד הלום כל כנגד כינוי חסר פשר... מת"ח (מפקד תחנה?) או מדון תככים חרון?

רוב רעיונתי קיבלו שם ותוכן בוועד המועדון החדש, כולל מה שאתה מכנה סיעור מוחיון (בדוק בעיתון האחרון של המועדון) צוות חשיבה ל-5 שנים, נכון לא אני עומד בראשו מבחירה, אבל אם תפרוט את האג'נדה של רוב מציגי המועמדות ודברים המתרחשים היום הלכה למעשה, תגלה שיש להם אבא או לפחות הוגה!

הרבה מדברי שכונו טירטור, חלומות, התלהמות, שיגעון, עובדים היום הלכה למעשה. ואחרים שאם היו נעשים היו מונעים הרבה מחלוקת!

אותי מניע או הניעה בעבר, הרצון האמיתי לשנות ולעשות בעד ולא נגד, לא חסכתי ביקורת מראשי המועדון ובכיריו כאשר חשבתי שמגיע להם...ואפילו הפכתי מיקיר המועדון (ציטוט) לאויב מס' 1 שלו!!!.

דברים שנאמרו בשמי כביכול, מעשים שיוחסו לי, סיכסכו אותי עם ידידים חברים ואחרים כינו אותי מסוכן...מפלג ועוד כינויים רבים וטובים!

מי שלא הבין מי לא קלט את מניע שלי הרים גבה! נכון אני שותק עכשיו! אני שותק ולא עושה, מבחירה! כי בשיקלול הכולל אני מעדיף חברים, על פני פוליטקה מטומטמת!

אתה בחרת להילחם כנגד הכל, להרוס לפורר כל דבר כי אם הם לא איתי הם נגדי! שום דבר לא עובר את מבחן האמת האוביקטיבית שלך כי אתה עיוור!

אז מה קרה אם מועדון החמש קיבל חשיפה, יתרה מזו גם אם לא היתה מגיעה לו...אז מה?

כל חשיפה טובה היא חשיפה לטובת המועדון, מי נפגע מכך ומי מרוויח? במלחמה כולם מפסידים, אתה בוחר לריב אני לא!

מבחן הזמן הוכיח שצדקתי בין אם אתה רואה את זה או לא, למען האמת בכלל לא מעניין אותי מה אתה חושב או אומר!

תמיד (תמיד) היתה טובת המועדון כנגד עיניי, גם כאשר נעמדתי על הרגליים האחוריות לא שכחתי את זאת וכאשר טעיתי ידעתי להתנצל! יעידו בחירי הוועד לשעבר וכל מי שמכיר קצת את ההסטוריה הקרובה!

כשלא הסכמתי אמרתי את דעתי! גם אם היא לא היתה פופולארית או מקובלת וגם אם היא סיכנה אותי או פגעה בי!

תמיד דיברתי בשמי המלא ולא הסתתרתי אחרי כינוי! אגב תמיד בסוף דברי אני גם חותם בשמי!

רוצה לפזר רעל, להעליב לפגוע? אני נפגע רק מאלה שאני מעריך ודעתם עלי חשובה לי! אלה שהוכיחו הלכה למעשה שפרט למחרחרי מלחמה יש בהם קצת תוכן!

סבתא ננה (יהיה זכרה ברוך) בין אם אמיתית היא או פיקציה דמיונית, תמשיך להגיד דברה אתה לא חייב לקרוא!

רן שושני-שם ואדם!

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

חן מה קרה אתה מאבד את העשתונות? האם נגעתי בנקודה רגישה? אז מה אם לא הגבתי 3 חודשים, אבל אני קורא, ואותך אני קורא הכי טוב, אולי השאר כסילים אבל אני לא.

אבל מי יודע, גם אני לא חמור ואני אולי אשנה את דעתי, ונתחיל בהבטחה שלך לכל העולם ואשתו להעביר הרצאות להעשיר את עולמם של חובבי האספנות ואולי לשכנעם להצטרף למועדון החמש

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

לא, לא איבדתי את העשתונות.

סה"כ סיקרן אותי מה גרם לך לשוב מ 3 חודשי חופשה מכתיבה.

אני פשוט יודע שאתה סה"כ מופעל ע"י גורם מסויים שמנוע מלכתוב פה מטעמיו שלו.

הבטחתי, ועל כן אעמוד במילה שלי לאחר שיתקיים סקר בנוגע לתאריך שיתאים לכולם.

ותאמר לאותו גורם שמאד חכם מצידו להסתכסך עם רן שושני..

פורסם

אז זהו חן לאט לאט יוצא המרצע מהשק, אתה מרגיש נרדף כל הזמן, לא,אני לא מופעל ע"י שום גורם, מעניין כאשר אתה הובלת מלחמת חורמה נגד מועדון החמש, פעלת נגד מנהליו, כינית אותם בכל מיני כינויים, אז היה לך מאד נוח שהגבתי.

כל הספין הזה נראה תמוה אבל היי לימדו אותך שאתה לא חמור

חן התמקד בעשייה למען האספנות אבל הפעם עשה באמת משהו כי בנתיים הכל הבטחות.

לגבי רן שושני אין לי מושג ירוק על מה אתה מברבר, אבל עד כמה שהבנתי ממעקב אחרי דבריו הוא לא ממש מרוצה ממועדון החמש שאתה חזרת אליו, והוא לפחות עשה משהו, ובהזדמנות זאת רן כל הכבוד על פועלך בעניין מפגש אספנות בירושלים ישר כח

Henry Miller

פורסם
אז זהו חן לאט לאט יוצא המרצע מהשק, אתה מרגיש נרדף כל הזמן, לא,אני לא מופעל ע"י שום גורם, מעניין כאשר אתה הובלת מלחמת חורמה נגד מועדון החמש, פעלת נגד מנהליו, כינית אותם בכל מיני כינויים, אז היה לך מאד נוח שהגבתי.

כל הספין הזה נראה תמוה אבל היי לימדו אותך שאתה לא חמור

חן התמקד בעשייה למען האספנות אבל הפעם עשה באמת משהו כי בנתיים הכל הבטחות.

מרגיש נירדף? ממי? ממך או ממת"ח? מאיפה הגרלת את זה?!

היתה לי ביקורת קשה מאד על התנהלות מועדון ה 5 בנוכע לסגירת מה שכונה "פרשת נמרי - קיפניס", אך לאחר שקיבלתי הבארות, שגובו במיסמכים, חזרתי בי.

בניגוד לרבים וטובים, לא הפכתי את הסכסוך הזה לאישי, וכשלא הופכים סיכסוכים לאישיים יש לאן לחזור.

רוצה להמשיך עם הראש בקיר? בבקשה, נראה מה ישבר קודם..

אין פה שום "ספין" ואני לא זקוק לזה, אבל ההומור הסרקסטי שלך מקורו לא בכך.

בתור מנהל יש לי פריוולגייה לראות כמה דברים שאתה לא יכול, אז תאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר.

סיגנון הכתיבה שלך נראה מוכר לי מאיזשהוא מקום, מעניין.

פורסם

מכובדי

אבקש להשאיר אותי מחוץ לתמונה ולכבד את החלטתי שלא להיות מעורב יותר!

אגיב רק וכאשר ארגיש צורך אמיתי לכך או התקפה אישית עלי. - רן

פורסם

חן, נו באמת?!

האם אתה טוען לספין ותיאום ביני לבין White-Night?

דע לך, אתה רחוק מאד מהאמת. אין ביני לבינו כל הכרות כלשהי שידועה לי לפחות, גם לא זכור לי שהתכתבנו אי-פעם.

עכשו אני גם "שפן קטן"?!(זו לא חכמה להיות מנהל בפורום ולדעת יוזרים של אחרים).

פורסם

זו גם חוכמה קטנה מאד להסתתר מאחורי יוזר נטול זהות.

למה אתה לא חושף את זהותך האמיתית?

אגב, לא אני שאלתי את זה ולא טענתי שאתה ופאדי מתואמים.

יש לו כבר עם מי להיות מתואם..

פורסם

מדוע אני חייב לחשוף את עצמי?

האם הבקורת שלי תתקבל באופן שונה כתוצאה מכך או שאנשים יגבשו דעה בשל שמי?

מאחר ואיני עומד למשפט, זהותי אינה רלוונטית לשרשור(הגם שהיא די חיובית בסה"כ, אך אין הנחתום מעיד על עיסתו).

פורסם
מדוע אני חייב לחשוף את עצמי?

האם הבקורת שלי תתקבל באופן שונה כתוצאה מכך או שאנשים יגבשו דעה בשל שמי?

מאחר ואיני עומד למשפט, זהותי אינה רלוונטית לשרשור(הגם שהיא די חיובית בסה"כ, אך אין הנחתום מעיד על עיסתו).

כי כשאתה תוקף אדם מוכר וידוע ואת פועלו גם אם אינו לרוחך, ראוי שתיתן לו יכולת אמיתית להגיב ולדעת מול מי הוא מתמודד, או שיש לך מה להסתיר או ממה להתבייש, אחרת אינני רואה מדוע בחרת להישאר בתחפושת! רן

פורסם

עצם הבקורת היתה נגד בני הדובר ולא בני האיש(גם הוא עושה את ההפרדה הזו פה בפורום בתגובותיו).

מעצם זאת שהבקורת הופנתה נגד הדוברות איני חייב להחשף ואין זה רלוונטי.

פורסם

ידידי

תקפת אותי אישיית, להערכתי גם בביקורת לא מוצדקת,

אז או שתיקח דברך בחזרה ותתנצל, או שתזדהה על מנת שאדע מול מי יש לי העונג-רן

• תוכן חדש...