Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פסיכולוג/פסיכאטר הפורום הגיע ועוד מעיז לקרוא לי בלתי שפוי, אם כך אני שמח בחלקי שאיני שותף להשקפותיך ולהיות שפוי בעולמי.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממך איני מצפה לבקורת הוגנת. אדם המשנה עורו ותגובותיו חדשות לבקרים(במרווחים קצת יותר גדולים) הינו פסול בעיני לעדות.:oops:

ת'כלס, מה אתה רוצה?

החיים לימדו אותי שרק חמור לא משנה את דעתו.

ניכנסתי לתחביב הזה על מנת להנות ולא על מנת להלחם בכל העולם, אשתו ואחותו.

רוצה להמשיך להלחם במועדון ה 5 עד קץ הימים? בבקשה.

רק לא נראה לי שמישהו ממש מיתרגש מזה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ממש כיף אתכם פה.

האחד מכנה אותי "בלתי שפוי", השני "חמור"...

אגב, עד לא מזמן גם אני הייתי חבר המועדון והתפכחתי מהסנוורין שהוטלו בי.

מעניין אותי לדעת לאן נעלמו וגזו להם כל הקטגורים אשר עד לפני מס' חודשים עוד נשמע קולם, אך מאז הבחירות לועד החדש נדם קולם(חלקם יושבים בועד).

פורסם

מת"ח

לא ראיתי שמישהו כינה אותך בשמות גנאי בשירשור זה.

כשמישהו כותב על אדם שפוי מהצד הקורא... זה לא אומר שאתה ההיפך, זה אומר שאחרים כאן חושבים שונה ממך.

עוד מעט גם תאמר ששופט הנותר בדעת מיעוט גם הוא אינו שפוי.

כשמישהו אחר כותב שרק חמור לא משנה דעתו - אולי תקרא יותר טוב את מה שאתה כתבת ומה הוא ענה לך.

אתה כותב שאדם המשנה דעתו חדשות לבקרים.... והוא עונה לך שרק חמור לא משנה דעתו

אז איך הגעת לזה שמישהו כינה אותך חמור.

לפעמים לא כדאי לקפוץ וכדאי לשתות כוס מים ולהרגע בטרם מגיבים.

מקריאת תגובתך האחרונה עולה שיש בך מירמור על אי אילו אנשים, דרכים ומעשים של מועדון ה-5.

עד כמה שזכור לי כאן זה פורום אספנות ולא חיסול חשבונות/התנצחויות וכד'.

נדמה לי שלמועדון יש פורום סגור שבו יהיה אולי מקום ראוי יותר לויכוחים כעין אלה, אבל בשביל זה תצטרך להיות חבר מועדון.

בד"כ אנשים לא משתתפים בפורומים שעושים להם רע, ונודדים למקומות מענינים יותר. אם פרשת מהמועדון כי משהו לא מצא חן בעיניך, מדוע הינך נכנס "בדלת האחרית" לאותו המועדון. רוצה לשנות - תשנה מבפנים. לשבת על הגדר ולזרוק אבנים לא בדיוק מרנין לקוראים כאן.

ולמען הסר ספק: אינני חבר מועדון, איני מכיר אף אחד מהמשתתפים כאן ומעולם לא הייתי באירועים של המועדון.

אני אומר את דעתי כפי שאני רואה אותה מהצד, כאחד שענין האספנות נוגע לליבו. לא באתי לקרוא כאן התחשבנויות ויריבויות.

כל טוב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר,

גם אני יודע להתנסח סחור-סחור ולומר דברים המשתמעים לשתי פנים.

זהו פורום אספנות אשר מציג את עצמו כ"רשמי", חובבי הזאנר בהחלט יכולים לצפות לפגוש פה את תחביבם אך גם דעות לכאן ולכאן על המתיימרים לייצג את הזאנר.

לא חובה להיות מבפנים בכדי להביא לשינויים. ההפך הוא הנכון, שינויים גדולים קורים כאשר ישנם כאלו מבחוץ המתריעים על החוליים. לידיעתך, מורי למתמטיקה אמרו שאת הפתרון לבעיה רואים טוב יותר כאשר מתרחקים מעט מהלוח. תאמין לי, הם צדקו. ראה את כל אלו שנדם קולם עת התחלפו להם חברי הועד אך מאומה לא השתנה על-פני השטח.

פורסם

אני כבעל רכב אספנות, ששקלתי לא פעם להצטרף למועדון החמש, אלי החברותא השוקקת לא ממש מדברת, אני מצפה מגוף שמתהדר ביצוג של בעלי אינטרס, לדאוג גם לשמור לי עליהם , על פניו נראה לי שמועדון החמש הפך להיות חברה להפקות אירועים, ועלי לציין שבזה אתם ממש טובים.

קראתי את תגובתו של דורון סגל,

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1724672&postcount=5

והקשר היחידי שאני מוצא בין מועדון החמש אליו הוא החברות של מועדון החמש בפיבא שאיפשרה לדורון להשתתף בתחרות נקודה.

מדוע אם כך, מועדון החמש מתהדר ומשייך את עצמו לתחרות? זה בדיוק כמו שמועדון החמש יקח קרדיט על שיפוץ המכונית שלי כי אני חבר במועדון החמש.

מועדון החמש קבע את הפורום הזה כפורום רשמי שלו, מדוע אם כך אמיר שליט אתה חושב שאין לי או למת"ח או לכל אחד אחר להביע תרעומת או ביקורת נגדו? מועדון עם ניהול מקצועי ובוגר יודע גם להתמודד עם זה.

אבל לא נראה לי שזה המצב, כאשר ישנו חבר וועד ודובר המועדון מר הספל שכל פעם שמישהו מבקר אותו, במקום לתת תשובות ענייניות, הוא מתפלסף, ולועג ומבקש סימוכין כל הזמן על מנת להצדיק את תגובתו.

זה מזכיר לי ימים עברו שהחברים הצביעו והחליטו שהוא לא ראוי להמשיך בתפקידו, הוא כמובן קשר זאת גם לניהול הפורום, למרות הכל ולמרות הכרזותיו על פרישה, הוא פה וממשיך בדרכו שלו.

דווקא איפה שלמשל נדרשת תגובתו הוא שותק ודומם ואני מתכוון לשירשור ההלל הזה שהוקפץ אחרי חודשיים

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=208747

מכיון שהתעניינתי ורציתי להצטרף כי בפרוש נאמר שזה מיועד גם לא לחברי המועדון, התברר לי שלא התקיימה הרצאה, וכמו כל יוזמה שהיא אינה השקה וטיול גם היא התמוססה לה, פה למשל אף אחד מהנהלת המועדון כולל המרצה לא מצאו לנכון להסביר.

אם רוצים להשאיר את הפורום הזה נקי ולהתמקד באספנות מדוע שירשורים כאלו

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=216237

לא מפורסמים בסגור, כמו שאמרתי אותי מעניין אספנות ולא חברותא.

אם מנהלי פורום אספנות ימצאו לנכון להעביר את ביקורתי לשירשור נפרד אין לי בעיה עם זה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

שוב סערה בכוס מים, מה שמזכיר לי את המורה לסטטיסטיקה שטבע באגם שגובה המים הממוצא בו עשרים ס"מ!

וסבתא ננה היתה אומרת "מי שמשעמם לו יכול לריב גם עם עמודי חשמל"....

שנמצא סיבות טובות יותר לכסאח! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

white,

אכן כתוב שזה הפורום הרשמי של מועדון החמש - חוויות, מפגשים, המלצות על בעלי מקצוע, החלפת טיפים לטיפול ועוד.

אבל בפורום הסגור כתוב: הפורום מיועד אך-ורק לנושאים הקשורים בהתנהלות המועדון, הודעות דיסקרטיות "לחברים בלבד" וכו'.

אתה מבין שאותי כאן כמתעניין באספנות לא ממש מעניין איזה מלחמות הולכות בתוך המועדון ומי נגד מי ולמה.

אני קורא כאן ומתייחס לדברים רק מתוך האות הכתובה שכאן. כבר ציין מת"ח שאם המועדון מתהדר בהיותו פקס בין פיב"א לדורון, שיבושם לו. אם נקבע שהמועדון הוא הצינור - זה מה יש. לא נראה לכם, תשנו את זה, אבל את הכביסה אל תעשו כאן, כי את קרנכם שלכם (של כולכם - מימין ומשמאל) אתם מורידים. כשהפורום הזה יהיה צהובון, אתם תאבדו את הקוראים מחפשי הענין באספנות ותישארו רק עם העורבים מחפשי הדם והגוויות.

אני מסכים שגם מזל טוב וכד' לא צריכים להתפרסם כאן אבל זה עוד סביל לעומת המלחמות וההתכתשויות.

אם אתם כבר הולכים להתכתש בפורום ולהקיז דם - תעשו טובה תרשמו את זה בפתיח שלכם כדי שאדע על מה לדלג.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אף אחד לא חייב כותרת מקדימה לביקורת, מה גם שאם זה בא בתגובה לשירשור קיים למגיב אין שליטה על זה

כמוני שנכנס לשירשורים שלא מעניינים גם אתה יכול פשוט לדלג, ולא ממש חייב להגיב, כמו בשירשור הזה שמרב שזה לא מענין הגבת רק 4 פעמים, חוסר הענין שלך בשירשור ממש בולט

חלק מהווי של פורום זו ביקורת, אל תצפה במקום בו יש הלל שלא תהייה גם ביקורת

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
שוב סערה בכוס מים, מה שמזכיר לי את המורה לסטטיסטיקה שטבע באגם שגובה המים הממוצא בו עשרים ס"מ!

וסבתא ננה היתה אומרת "מי שמשעמם לו יכול לריב גם עם עמודי חשמל"....

שנמצא סיבות טובות יותר לכסאח! - רן

שוב אין לך מה לומר אז אתה מתהדר בפסוקי סבתא ננה.

גם כשניסית להקים "צוות סיעור מוחין" לא היה לך אג'נדה מאחורי דבריך אלא רק קלישאות ומימרות חסרות מעוף.

אז המשך להתבשם לך מ"אויר הרים צלול כיין" כי גם אתה נדמת(גם אם דבריך היו ריקא) ולא יספת.

פורסם
white,

אכן כתוב שזה הפורום הרשמי של מועדון החמש - חוויות, מפגשים, המלצות על בעלי מקצוע, החלפת טיפים לטיפול ועוד.

אבל בפורום הסגור כתוב: הפורום מיועד אך-ורק לנושאים הקשורים בהתנהלות המועדון, הודעות דיסקרטיות "לחברים בלבד" וכו'.

אתה מבין שאותי כאן כמתעניין באספנות לא ממש מעניין איזה מלחמות הולכות בתוך המועדון ומי נגד מי ולמה.

אני קורא כאן ומתייחס לדברים רק מתוך האות הכתובה שכאן. כבר ציין מת"ח שאם המועדון מתהדר בהיותו פקס בין פיב"א לדורון, שיבושם לו. אם נקבע שהמועדון הוא הצינור - זה מה יש. לא נראה לכם, תשנו את זה, אבל את הכביסה אל תעשו כאן, כי את קרנכם שלכם (של כולכם - מימין ומשמאל) אתם מורידים. כשהפורום הזה יהיה צהובון, אתם תאבדו את הקוראים מחפשי הענין באספנות ותישארו רק עם העורבים מחפשי הדם והגוויות.

אני מסכים שגם מזל טוב וכד' לא צריכים להתפרסם כאן אבל זה עוד סביל לעומת המלחמות וההתכתשויות.

אם אתם כבר הולכים להתכתש בפורום ולהקיז דם - תעשו טובה תרשמו את זה בפתיח שלכם כדי שאדע על מה לדלג.

.

אמיר

זאת לא מריבה פנימית בתוך מועדון ה-5.

שים לב שאלה שמבקרים את המועדון בשרשור הזה, אינם חברי מועדון.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

שים לב בני, מיעוט זעום של חברי מועדון בפורום הזה , אבל עדיין הוא מוגדר פורום רשמי של מועדון החמש

אמיר לו היה זה פורום אספנות של CF, מועדון החמש לא היה מתנהל כמו בביתו שלו, ואז אני מניח שהיו פחות מתעסקים בעיניינו וחבר שמרגיש פגוע כמו דורון, היה מעלה זאת בסגור שלהם, ואנחנו לא הינו יודעים על כך

מועדון החמש כל הזמן מתהדר בעובדה שהוא הנציג הרשמי של בעלי כלי רכב אספנות כלומר גם שלי, למרות שאינני חבר בו, אם הוא לוקח לעצמו את החירות הזאת גם לי מותר לבקר אותו

ובני אם יש לך משהו לחדש לי אנא עשה זאת פה ולא בה"פ

Henry Miller

פורסם

מכיון שהתעניינתי ורציתי להצטרף כי בפרוש נאמר שזה מיועד גם לא לחברי המועדון, התברר לי שלא התקיימה הרצאה, וכמו כל יוזמה שהיא אינה השקה וטיול גם היא התמוססה לה, פה למשל אף אחד מהנהלת המועדון כולל המרצה לא מצאו לנכון להסביר.

לא היתעניינת ולא נעליים.

יוזם ההרצאות זה אני, וביקשתי במפורש מכל המיתעניינים לעשות זאת בה"פ או טלפונית.

בתאריך הנקוב לא היו די מישתתפים, ובקרוב יפתח סקר שבו יקבעו המעוניינים את התאריך.

ובנוגע ללעג על החברותא - מה לעשות, זהו בין היתר מועדון חברים, ויש לא מעט אנשים שמעוניינים להנות מתחביבם בלי להכנס לפוליטיקה, ואם הם נהנים מטיולים או השקות - אז אחלה.

אולי תגיע פעם למפגש שישי בשרון ביום שבו מיתקיימת יום הולדת, תאמין לי שתהנה.

פורסם

חן, אתה לא ממש יודע איך התעניינתי נכון? כמה מחברי הטובים הם יהודים

;) , סליחה חברי מועדון החמש הבנתי גם שטענת שבכלל אין לך זמן, טוב לדעת שחזרת בך, וטוב לראות שמישהו מגיב לשירשור המת הזה כבר חודשיים

לא אין לי ענין לנסוע כל כך רחוק עד לרעננה, ואינני אוהב את החברותא של ימי הולדת, משחקי דומינו יש לי מספיק שנים עד שאגיע לגיל בו אהנה מזה. אני מעדיף לעבוד על המכונית שלי בכל אופן תודה על ההזמנה

Henry Miller

פורסם

תראה לי בבקשה איפה טענתי שאין לי זמן?

מה שבאמת מעניין אותי זה סוג ההומור הסרקסטי בנוגע לצורת הבילוי של קשישים.

זה מוכר לי מאיפה שהוא..

• תוכן חדש...