רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום רב, תהליך ניקוי חלק אלומיניות מחלודת האלומיניום (במקרה זה, בית המצמד והמניפה של מנוע ה-NSU): - ניקוי במסיר שומנים - ספריי לניקוי מנועים - שטיפה במים וייבוש בשמש - בעזרת דרמל, ליטוש החלק כולו, תוך שימוש בסופיות שונות לדרמל על-פי הצורך - שטיפה במים וייבוש בשמש - החלק מוכן לספריי מגן לחלקי אלומיניום/צביעה אם יש למישהו שאלות, טענות, מענות או אי הבנות, Shoot ליאור. כך זה מתחיל (ניתן לראות את ההבדל בין החלק העליון של החלק לתחתון, לפני ואחרי ליטוש): http://www.youtube.com/watch?v=_EXxEu0EBjU דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. כך זה נגמר:…
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היה צריך להיות סופ"ש עמוס לי ולמוסטנג. גם החלפת צמיגים, גם טסט, גם מפגששי ת"א, גם מפגשישי שרון, גם קפה של שבת בבוקר ברחובות, שלא לדבר על בעל המוסטנג שקפץ לביקור מירושלים (ערן, הנכד שלי) שבכל פעם מביע רצון להפיק כמה אוקטבות מהסוס שנמצא במרכז ההגה (עד שצריכים לנתק את המצבר...). אז התחיל בסדר, נמשך בשיבוש מטריד והסתיים דווקא בכייף. ששי בבוקר, אני נוסע ברכבת למקום האיחסון של הרכב, מניע ובכל רינה של המנוע נוסע לאנטון, הצמיגאי בחולון, שם כבר חיכו לי ארבעה צמיגים טריים. צ'יק צ'ק ואנחנו בדרך לרעננה למוסך "עד" (מוסמך פורד...) לבדיקה, הנפקת אישור וטסט. עד כאן הלו"ז דופק, בשעה 09:30 אחרי הרכבת ואנטון הגעתי למוסך ברעננה והפקדתי את האוצר בידיו האמונות של חיים, בעל המוסך. …
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
לאחר ביקור קטן במפגש תל אביב הגענו אבא שלי הבימבה ואני למפגש רעננה והמצלמה לא נחה . תהנו ..... (מספרי הרכב הגלוים באישור בעליהם) קצת תוצרת הארץ.... שיהיה שבת ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- אחראי פורום
- 41 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
איך אני משפץ לוח שעונים של ברקודה ? ובאיזה חומרים להשתמש ? http://community.webshots.com/photo/387754365/387754365wqqVtk
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
-
שלום. אני מחפש לקנות דופין. אים מישהוא מכיר או יודע אשמח לקבל מידה. בנוסף אני מחפש אתרים באינטרנט ששם אולי ניתן לימצוא דופין או דופינים למכירה. רצוי אירופה {באיבי איין כלום נדה אפס}. תודה מראש ובברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת שביט, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אחי נימצא כרגע בלונדון ואני מחפש חנויות לחלפים לרכבי אספנות על מנת שיוכל להביא לי, מישהוא מכיר ?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
לוחית רישוי.
מאת shaggi- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לפני מספר ימים בעת עבודתי בגינה מצאתי לוחית רישוי בעלת 6 ספרות. 507-456 הלוחית נראת חבוטה וישנה מאוד. ניסיתי לברר באינטרנט במקומות נוספים מאיזה שנה הלוחית, אבל לא מצאתי מענה. למישהו בפורום יש מושג מאיזו שנה הלוחית יכולה להיות?
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לאור הסרת הפיקוח על המחיר של הדלק לצורך הקטנת השימוש בו (בקיצור לדפוק אותנו), אני מעלה כאן הצעה! רכישת תחנות דלק ישנות בצפון, מרכז ודרום שתמכורנה גם אוקטן 96. על מנת שהתחנות גם תהיינה כלכליות, יימכר גם דלק רגיל וכן פתיחת מסעדה, ואולי עסק אחר. התחנות תהיינה בבעלות המועדון וחבריו אשר ישקיעו מכספם ברכישה. יוסי נדיבי נ.ב. תראו את המנוע שלי אז תבינו אותי.....
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
-
אחרי ההשקה, שנערכה ביום ו' האחרון במסגרת מפגש אוטוספורט, הגיע הזמן לחשוף עוד קצת פרטים - ויזואליים בעיקר - אודות החברה האחרונה בצוות: מדובר בBMW E9, בציר 1973, עם סיפור מעניין באמתחתה (למי שתוהה -אכן מדובר ברכבו של ג'. ז"ל). כמו שרואים, היא הגיעה אליי במצב דיי עצוב: יחד עם זאת, אחרי דרך לא קלה, היום אנחנו אחרי הכל, ונשאר לנו רק להנות. וכמו שצריך, לא עושים את זה לבד, אז תהנו יחד איתי:
הודעה אחרונה מאת B-TON, -
- 0 תגובות
- 815 צפיות
שלום לכם אני נמצא הרבה האיטליה לרגל עבודה ב - Legnano שנמצאת 40 דקות מערבית למילאנו . האם מישהו יכול להפנות אותי לחנות חלפים ואביזרים לווספה ברדיוס שעה נסיעה לערך? תודה מראש יואב
הודעה אחרונה מאת yo-hr, -
- 6 תגובות
- 936 צפיות
היום סוף סוף קיבלתי את הגריל החדש אחרי חודשיים בערך שאני מחכה לו.. מה דעתכם? אני אישית אוהב את המראה החדש, מה גם שהגריל הקודם היה מורכב מארבעה חלקים (בית פנס 2X, גריל, השלמת פח מלמטה) שכולם היו במצב דיי גרוע לעומת הגריל החדש שהוא חלק אחד. מה שבכל זאת מפריע לי זה שפתאם חסר קצת ניקל.. צירפתי תמונות לפני/אחרי. הסמל של שברולט יוחלף לGMC מהגריל הישן.
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, קוראים לי רון ואני חדש פה בפורום אני מעוניין לקנות אופל מנטה בקרוב אבל אני עדיין לא בטוח בזה כי אני לא יודע כמה כסף צריך להשקיע. ראיתי אופל מנטה A מודל 72 ב5000 ש"ח ואין לי מושג אם היא נוסעת אבל אני מתאר לעצמי בגלל המחיר שלא. מישהו יכול אולי לתת לי השערת מחיר של כמה יעלה לי להעלות אותה לכביש? ובבקשה כל בעלי אופל מנטה A בפורום שקוראים את ההודעה הזאת והרכב שלכם נוסע, אני ישמח אם תצרפו לפה כמה תמונות וכמובן שתגיבו בעניין.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
שלום לכולם, קודם כל ברצוני לציין שאני חדש פה ואין לי שום מושג או ניסיון ברכבי אספנות אבל יש לי קצת נסיום ברכבים. הרכב הכי מהנה שהיה לי הוא לנציה בטה קופה 1600 סמ"ק מודל 78, זה היה לפני 20 שנה ועד היום אני מתחרט שמכרתי את הרכב. לשאלתי, מה דעתכם על שירוקו מודל 1977 1600 במצב נסיעה (הרכב נוסע על הכביש) הבעיה שלי שהרכב אוטומט, לא נראה לי רכב ספורט אוטומט!!! הרכב מיועד לבן שלי, האמת שזה גם קצת קוסם לי, שהייתי צעיר מאד רציתי לרכוש שירוקו. האם יש הגבלות נסיעה לרכב ממודל כזה? מה המחיר של רכב כזה? תודה, רון
הודעה אחרונה מאת avnerak, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני צריך כתובת וטלפון של מוסך שמתעסק עם רכבי אספנות (הכנה לטסט+אישורים) אני זוכר שבסגולה יש מוסך שבעליו היה או גם עדיין מנהל השקות רכב במועדון החמש.. מי שמכיר שיגיב בבקשה.
הודעה אחרונה מאת טל חסיד, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היום חגגנו עם התלמידים סיום שנת לימודים פוריה מבחינתנו בה נתנו לתלמידים שתי הרצאות, חנכנו את התערוכה של רכבינו במסדרונות בית הספר וכאמור השתתפנו בטכס הסיום. מנהל בית הספר, מר מנחם וינבאום ציין את חשיבות הקשר לתלמידי בית הספר (בית ספר למקצועות הרכב) ויושב ראש המועדון, אבי נוף ציין את חשיבות הקשר לחברי המועדון. תודה לצביקה מרגלית שעזר באירגון התצוגה ותודה לחברים שהגיעו. בשנה הבאה נרחיב את הפעילות החברתית במחוזות נוספים וכמובן נמשיך לשמור על קשר חם עם "אורט י ידין"
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
לצורך אירוע אני מחפש בעלי מיני מיינור המעוניינים להציג את רכביהם באירוע יוקרתי נא ליצור עימי קשר במייל [email protected]
הודעה אחרונה מאת דייב בולד, -
- 2 תגובות
- 798 צפיות
באזור המרכז לוולוו 142E הזרקה1972 אשמח להמלצות.
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
- 2 תגובות
- 828 צפיות
שלום לכולם מישהו יודע לזהות דגם מנוע עפ"י מ"ס( פורד אמריקאי)
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
העברת בעלות
מאת רותם גולן- 2 תגובות
- 868 צפיות
האים מישהוא יכול לתת סיבה הגיונית לחוק המטומטם למה אי אפשר להעביר בעלות לרכב ללא טסט
הודעה אחרונה מאת shmil, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
למי שעוקב כמוני אחרי אתר החדשות HNN היום לצערינו רכב נדיר ויפה מסוג פולסוגן צירוקו דור ראשון עף לתהום בכניסה לזכרון יעקב כמובן שהכי חשוב שאין הרוגים ורק פצועים קל אבל מצד שני גם כואב על רכב מיוחד שכזה. חבל אז כמה כאלה בעצם נשארו על הכביש אחרי שזה הלך ?
הודעה אחרונה מאת AssafO, -
-
מחפש צבעי על רמה שלא יותר מדיי יקר ושעושה עבודה איכותית לצביעת הפורד שלי..! עדיפות לאיזור יהוד והסביבה..תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת טל מטר, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
נגיד והצעתי הצעה כלשהי (אני רשום גם שם וגם בפי פאל אם כי לא הזנתי עד היום פרטי כרטיס אשראי) ואני רוצה לבטל את ההצעה שלי או למחוק אותה איך עושים את זה,? קצת הסתבכתי באתר הזה ebay אין שם אפשרות מחיקת הצעה, האם זה אומר שהוא ישלח לי את המוצר אם אזכה וידרוש לאחר מכן תשלום או שמא כל עוד לא הזנתי פרטי כרטיס אשראי בפיפאל לא ישלח לי כלום ולא ידרשו ממני כלום והכל בסדר? אשמח לסיוע
הודעה אחרונה מאת FunkyP, -
- 3 תגובות
- 881 צפיות
שלום קניתי הונדה cb 750 אוטומאט בארה"ב מישיגין ,פניתי למספר חברות שילוח והתברר שהן לא מבצעות סוג כזה של יבוא . מניסיונכם לאיזו חברה לפנות ואם אפשר פרטים מספרי טלפון וכו' תודה ליאור
הודעה אחרונה מאת חנרו, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
משהו טוב לסגור איתו את הלילה: http://www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=nptyh55.dv30j61&Uy=sk90tq&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=196717976490_94632195513&mode=fromshare&conn_speed=1 ולילה טוב לכולכם.
הודעה אחרונה מאת 164TS, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 78 תגובות
- 13.3 אלף צפיות
חג שמח! אני טיפוס שבד"כ מעדיף "סיפוקים מידיים", אבל כל זה השתנה עם ה- Dodge. רכב אספנות מצריך התרגלות ללוח זמנים שונה לגמרי.... עברתי רישוי + טסט, והרכב כשיר לנסיעה על הכביש. (טופלו - שיפוץ גיר, שיפוץ תיבת הגה, בעיות חשמל, כיוון מנוע, כיוון קרבורטור, החלפת בולמי זעזועים, החלפת רוב הגומיות במכלול ההיגוי) הכנסתי אותו לפחחות, ואני מאמין שבעוד פלוס /מינוס חודש אוכל סוף סוף לשבת מאחורי ההגה, ולחיות את החלום. בינתיים, אוכלים מצות. אייל נ.ב. באחת התמונות רואים קרטון מוארך - בפנים יש "Go Wing" מתאים לשנתון. הבעיה - הכנף קיימת, אבל איבדתי את שקית הברגים, הגומיות והמחברים!!!! אין לכם מושג איזה באסה הרגשתי.....
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
- 1 תגובות
- 934 צפיות
לחברי מועדון ה5 לא אחת מתבקשים מספר חברים לעזרה בשפיטה לתחרות גלאי-פיב"א לסדרנות בשער היכל נוקיה, או חיבלול בארועי פארק שונים הארועים האלו ושירבו כמותם מחייבים את המתנדבים להשקעה בהמון אהבה, בזמן , ובויכוחים לא מעטים, לאחר כל ארוע נפתחים שרשורים כאלה ואחרים אשר משאירים טעם רע בפי המתנדב, ישנם גם כאלה שמרחיקים לכת ומשמיצים, חברים תנו דעתכם לפני כתיבה או הערה, "התשלום לא מכפר"
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
נחמד שמצלמים רכבים במפגשים, נחמד להעלות תמונות יפות של הרכבים היקרים לליבנו בפורום שלנו, נחמד להינות מהתחביב המשותף לכולנו אבל: כשאני מגיע למפגש עם הרכב שלי אני לא מעוניין שהרכב שלי יעטר שום כתבה בעיתון או אתר אינטרנט השייך לעיתון וכיוצא בזה. נכון שמבחינה חוקית אני לא יכול למנוע מהצלם להעביר את תמונותיו לעיתונאים מכיוון שריכבי עמד במקום שנמצא ברשות הרבים והעיתונאים יודעים חוק זה, אחד מהם (המוכר לכולנו) ציין זאת היום שאינו זקוק לאישור בעל הרכב לפרסם תמונה של ריכבו אם ניתן אישור הצלם. היו אליי בעבר פניות רבות בנוגע לכל מיני מבחני דרכים, כתבות וצילומים לעיתונות, לכולם סירבתי בנימוס ממגוון סיבות השמורות עימי. אני לא מעוניין שמכוניותיי "יככבו" בשום צורה של מדיה …
הודעה אחרונה מאת razmel, -
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעונין לימצוא קדילק קונברטבל (גג ניפתח) של שנות 1975-1980 נוסעת לשיפוץ בעצמי אם יש למישהו מידע או יוכל לעזור לי למצא אחת כזו אשמח מאוד שיודיע לי אני פשוט שבוי בקסמה ומענין אותי רק קדילק וקדילק וקדילקקקקקקקקקקקקקקקקק. גם עם ידוע על נוסעת (או עומדת) אשמח לקבל מידע אפילו לא קונברטבל תודה לכול מעמץ ומידע
הודעה אחרונה מאת Aron, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איפה אפשר למצוא טסה אחת כזאת?
הודעה אחרונה מאת 164TS, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהו יכול להמליץ על מוסך / מכונאי אמין ומוכשר באיזור חיפה שאפשר לעשות אצלו שיפוץ מנוע של חיפושית? תודה.
הודעה אחרונה מאת vwmaster,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,392 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פינקו
- yohai71
- Night Driver
- yoni162
- פריג'י
- SlowRide
- axSupreme
- פינדר
- fatboy1340
- itamar_by
- laviil
- Michazzz