Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך משפצים לוח שעונים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפוליאוריתן שצילמת הוא מסוג "חד בסיסי"... המרכאות אינן באות סתם...

להשכלה כללית, פוליאוריתן (להלן הקצף) מורכב משני חומרים (או יותר, אבל בבסיסו מורכב משני חומרים בסיסיים) שכאשר הם מיתערבבים נוצרת תגובה כימית שגורמת להקשיה תוך כדי שיחרור כמות ניכבדה של גזים. בשל היותו סמיך הגזים ניקלעים בתערובת והחומר תופח.

קצף "חד בסיסי" הוא כמו אפוקסי חד בסיסי, המוכר לכולנו בשם המיקצועי שלו "ציאנואקרילט" או בשפת העם "דבק 3 שניות"... שתי מולקולות של אפוקסי שמופרדות ע"י חומצה ציאנית, ברגע שהחומצה מיתפרקת החומר מיתפלמר (או בשפת העם, מיתיבש)... כמו כן גם הקצף החד בסיסי...

אילו היו 60 שניות על פוליאוריתן ופולימרים אחרים והדרך להקל על החיים שלנו בעירבובם...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הפוליאוריתן שצילמת הוא מסוג "חד בסיסי"... המרכאות אינן באות סתם...

להשכלה כללית, פוליאוריתן (להלן הקצף) מורכב משני חומרים (או יותר, אבל בבסיסו מורכב משני חומרים בסיסיים) שכאשר הם מיתערבבים נוצרת תגובה כימית שגורמת להקשיה תוך כדי שיחרור כמות ניכבדה של גזים. בשל היותו סמיך הגזים ניקלעים בתערובת והחומר תופח.

קצף "חד בסיסי" הוא כמו אפוקסי חד בסיסי, המוכר לכולנו בשם המיקצועי שלו "ציאנואקרילט" או בשפת העם "דבק 3 שניות"... שתי מולקולות של אפוקסי שמופרדות ע"י חומצה ציאנית, ברגע שהחומצה מיתפרקת החומר מיתפלמר (או בשפת העם, מיתיבש)... כמו כן גם הקצף החד בסיסי...

אילו היו 60 שניות על פוליאוריתן ופולימרים אחרים והדרך להקל על החיים שלנו בעירבובם...

גילי

כל יום לומדים משהו חדש
פורסם

אני מבין כי אם משתמשים עם מעט מהקצף פוליאורוטן הוא חד פעמי כי הצינורית ניסתמת לו.

כלומר ליום המחרת אני לא יכול לעבוד איתו.

זה נכון?

גילי - לא הבנתי מה אמרת , אתה יכול לחזור על זה שוב?:lol:

ירון מאיר

פורסם
אני מבין כי אם משתמשים עם מעט מהקצף פוליאורוטן הוא חד פעמי כי הצינורית ניסתמת לו.

כלומר ליום המחרת אני לא יכול לעבוד איתו.

זה נכון?

גילי - לא הבנתי מה אמרת , אתה יכול לחזור על זה שוב?:lol:

ירון מאיר

כמו לכל מוצר, גם זה מגיע עם הוראות שימוש... אם תיקרא אותן תוכל ללמוד הרבה... ;)

את הצינורית יש לנקות בסיום העבודה עם הקצף, כמו כן יש להטות את המיכל עם הפיה כלפי מטה וללחוץ על הספריי עד שיצא אוויר ולא קצף... (כמו עם מיכלי צבע)

אני יכול לחזור על זה שוב ושוב, השאלה אם אתה מוכן להישתתף בניסוי, להישתתף בניסוי, להישתתף בניסוי....;)

גילי

פורסם

גילי

גילי, תודה על ההסבר המפורט.

מי ייתן וירבו הסברים כאלו, וכן שנלמד כל יום משהו חדש.

כשקניתי את המיכל לא ידעתי אם זה יעשה את העבודה או לא. חיפשתי משהו שימלא את הסדקים ושיהיה אפשר ליישר ולצפות לאחר מכן. המיכל הזה פשוט קפץ לי מול העיניים בלי להבין הרבה.

לגבי השאלוה על השימוש החוזר בצינורית, כמו שנאמר יש לנקות אותה וכן להפוך את המיכל ולנקז עד שיוצא אויר. ביצעתי את התהליך בכמה ימים כך שעשיתי שימיש חוזר במיכל ובצינורית ללא בעיה.

חיים

פורסם
מיכל פוליאוריתן עולה 25 שקל... , אני בונה עכשיו דשבורד לחיפושית שלי והוא לא הספיק לי לעבודה מחר אני צריך לקנות עוד אחד ולהמשיך

אל תשים יותר מדי... תחשוב שאח"כ צריך לשייף את מה שבולט.

פורסם

מוציאים איזה כף או שתיים למישטח עבודה, מטפטפים טיפה או שתיים של מקשה (לא יותר!) ומעבבים טוב טוב ומורחים את זה על המישטח, אחרי זה מצמידים בד פיבר, ועליו מורחים עוד טיפה מהחומר, עוברים עם גלגלת להוציא את הבועות וממתינים שיתקשה...

חשוב!!!

לעבוד עם כפפות חד פעמיות!!! לעבוד במקום מאוורר!!! ולא לעשן ליד!

בהצלחה ושנה טובה!!!

גילי

פורסם

חיים עבודה יפה מאוד!!

שאלה כללית.. , לא יותר טוב לרתך את הפלסטיק של הדאש במקום הפוליאסטר וכל זה??

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני מקפיץ את הדיון העתיק הזה.

עכשיו יש לי יותר זמן להתעסק עם הרכב, כך שאני מעוניין סוף סוף לסדר את הלוח שעונים העתיק הזה.

השאלה היא: האם כדאי לשפץ לבד ? האם כדאי כבר לקנות חדש ?

אם כן, איך משפצים ? (באילו חומרים משתמשים ומה מהלך העבודה ?)

האם יש עסק כלשהו בארץ שאני יכול לשלוח אליו את הלוח שעונים לשיפוץ ?

• תוכן חדש...