Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכבים הגרמנים ידועים הריי בבטיחות לתא הנוסעים. רצית לשאול את מי שמכיר את הצירוקו. מישהו פעם סיפר לי שהיה לו צירוקו GTI ובי לרכב היה בתחתית מין קונסולה/ מאוורר ענק אשר יצר תת לחץ של אוויר מתחת לרכב, דבר אשר הצמיד את הרכב לכביש במהירויות גבוהות. האם זה נכון או קרוב לאמת?

פורסם
והדגם הוא GTI חזק יותר מדי לילדים

בכלל לא הגזמת, עם כל החיבה לדגם הזה, כל קורולה משפחתית מהירה יותר, חזקה יותר ומאיצה מהר יותר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היא באמת לא הייתה ממש מהירה, 12-170-81 זצ"ל, למרות הכיתוב האדום Fuel Injection מאחורה. אבל היא הרגישה מהירה, בגלל הישיבה הנמוכה והספורטיבית, הרעש, והמשקל של כ-800 ק"ג על מנוע שעל הנייר הפיק 85 כ"ס. אף פעם לקחתי אותה לדיינו, למרות שהיא ראתה לא מעט מוסכים.

השירוקו הזאת הייתה המכונית הראשונה שלי. מצאתי אותה חונה בדרך בית לחם בירושלים, ואחרי שפעמיים שמתי פתק על הוישר שלה, התקשר אלי הבעלים. 8,000 שקל היא עלתה לי באפריל 1996, וכבר ביום הראשון הוספתי עוד איזה 2,000 על קלאץ' חדש, מצתים וכבלי הצתה. אחר כך באו עוד כמה אלפים על שיקום המזגן, צמיגים, רדיו-דיסק ועוד.

נסעתי איתה המון, לא יודע כמה כי מד הקילומטרים (המיילים בעצם) לא עבד כשקניתי אותה, ואותו לא טרחתי לתקן. המון נסיעות ירושלים תל-אביב, קצת נס הרים של נהג צעיר ומתלהב - והיא שמרה עלי היטב מכל מיני שטויות שעשיתי - ואפילו נסיעות עבודה לבסיסי חיל האוויר רמון ונבטים. יש לי איפה שהוא תמונה שלה חונה ליד הגלקסי האמריקאי שהביא לארץ את הקוברות הישנות שטסות היום בבית הספר לטיסה של חיל האוויר.

כשקניתי אותה חשבתי שנפלתי על שירוקו GTI אמריקאית בגלל ההזרקה, רק אחר-כך הבנתי שבארה"ב גם מה שכונה באירופה שירוקו GT היה מוזרק, בגלל הממיר הקטליטי. אלי היא כבר הגיעה בלעדיו, אחרי ייבוא אישי ואחרי שהוא הוסר בידי אחד הבעלים הקודמים. אבל בכל זאת, היא הייתה מאוד כייפית לנהיגה, מכונית ספורט פשוטה ובטוחה, תפורה בול על נהג צעיר.

גם אצלי היא עברה תאונה משמעותית, אחרי שעצרתי מאחורי מכונית במעבר חצייה ברחובות, ונהג לא עירני נכנס בי מאחור ודחף אותי על המכונית שמלפנים. עיקר הנזק היה מאחור והיא לא הייתה רחוקה מהשבתה. מוסך מרכבון בירושלים עשה עליה עבודה יפה, אבל היא כבר לא חזרה לעצמה.

אחרי שנה שידרגתי לגולף GTI ומכרתי את השירוקו לאיזה בחור, נדמה לי שמהרצליה, אפילו כבר לא זוכר בכמה- 8,000 או 10,000 שקל. הוא שילם לי במזומן, העברנו בעלות, והפעם הבאה שראיתי אותה הייתה בפורומים, אצל משה והרפורמים. יהיה זכרה ברוך.

פורסם

חבל, אבל העיקר שלא היו נפגעים בנפש.

יש עוד כמה שירוקו בירושלים דרך אגב, אחת אדומה ואחת בצבע ירוק מטאלי כהה, די יפות, לא מכיר אישית רק ראיתי אותן לידי ברמזור, כך שנשארו פה ושם.

פורסם

עברתי היום בחולון וראיתי שירוקו ירוקה חונה ברחוב משה דיין בחולון עם שלט למכירה עליה (איזור קריית בן גוריון). נזכרתי בשירשור ולפי כמות התגובות נראה לי שיהיו מתענינים.

• תוכן חדש...