Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראובן אתה צריך לחשוש יותר מהסירטון שהועלה באתר ובו רכבי פרארי "קורעים את הכביש באיזור איצטדיון נוקיה.

אומנם קשה לראות את מספרי הרכבים אבל יש שיטות.

עוד עלול לקום אזרח שומר חוק ולהתלונן על צורת הנהיגה שהוצגה שם.

את זה היה צריך לא להוריד אלא להעיף מידית מהפורום.

תחילת ציטוט

"ביום שישי האחרון הגיעו 2 פרארי למפגש מועדון ה 5 בת"א, אך לפני זה היה טרום מפגש שהיו בו די הרבה תמונות, וסרטונים.

לא הוגן לא לשתף אתכם בצילומים, אז הנה הן במלא תפארתן.

רב תודות לנהגים ראובן ואביבי, נהנתי לשבת לצדכם בזמן הנהיגה.

http://www.youtube.com/watch?v=cBdXgmOBb94"

סוף ציטוט

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האמת שראיתי את זה ובכלל לא הבנתי איך הם הרשו לעצמם לעשות את זה,

העיקר הם יודעים לפרסם כתבות, עיתונאים...

מה העניין איתך?!

מה לא הובן לך בכל השרשור הזה?!

אין כל מניעה חוקית לפרסם תמונות של רכבים העומדים ברשות הרבים!

פורסם
ראובן אתה צריך לחשוש יותר מהסירטון שהועלה באתר ובו רכבי פרארי "קורעים את הכביש באיזור איצטדיון נוקיה.

ועל כך נאמר, מי שגר בבית מזכוכית, שלא יזרוק אבנים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מה העניין איתך?!

מה לא הובן לך בכל השרשור הזה?!

אין כל מניעה חוקית לפרסם תמונות של רכבים העומדים ברשות הרבים!

אף אחד לא העלה לכאן את סוגיית החוקיות אם לא שמת לב.

הביעו כאן דעות אישיון, ואף אחד לא מתווכח אם זה חוקי או שלא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפני הכל הבהרה: אני לא קשור למועדון החמש או לאיסוף ענתיקות, וכלי הרכב המיוחד היחיד שיש לי הוא האופנוע.

ולעניין.

כנראה שאתם הולכים להתנפל עלי עכשיו, אבל בכל זאת תרשו לי להיות קצת פרקליט השטן: כולם הסכימו על זה שאין מניעה חוקית לשימוש בצילומים, כך שהנושא כאן הוא בינאישי לגמרי. קל מאוד לבוא ולטעון כנגד חבר פורום זה או אחר שבמקרה שלח תמונות לצוקרמן, אבל אם היה מגיע צלם של YNET, מצלם את רכבכם ומפרסם את זה כחלק מהכתבה (עם או בלי הסתרה של לוחית הרישוי), הרי גם לא היתה לכם עילה חוקית לדרוש את הורדת התמונות, וגם לא הייתם מסוגלים לעשות לו "ריגשי" כדי שבפעם הבאה וכו'.

הבאתם אם רכבכם למפגש מועדון שמושך אליו קהל (והרי העניין שלכם הוא שכמה שיותר אנשים יבואו לראות ויחלקו את הנאתכם מרכביכם, ובצדק), קחו בחשבון שאנשים יצלמו שם (הרי אין איסור על הכנסת מצלמות), וברגע שהם צילמו, התמונות עשויות למצוא את עצמן בכל מקום שהוא. רוצים שלא יצלמו את רכב האספנות שלכם? תבואו למפגש עם המאזדה 3 ליסינג, ותשאירו את האספנות בבית מתחת לכיסוי, סגור בחניון התת קרקעי.

דבר נוסף שתמיד מסקרן אותי: מה הקטע של להסתיר את לוחית הרישוי? אני מבין את ההסתרה כשמגזין כזה או אחר עורך תחרות דראג ולא רוצה שהמשטרה תוכל להשתמש בתמונות בתור עדויות, אבל רכב חונה במפגש של מועדון החמש? נו, באמת... הרי כל חורש מזימות יכול להגיע למפגש עם עט ונייר ולרשום את כל מספרי הרישוי של כל הפרארים/למבורגינים/טראקסיון אבאנט למיניהן, ולעשות עם זה ככל העולה על דעתו.

אתם מוזמנים להתלהם, אבל זו באמת סתם דעה אישית של מתבונן מהצד.

פורסם

המטרה העיקרית היא למנוע מצב שחיפוש במשרד הרישוי יעלה את כתובתו של הבעלים והדרך משם לגניבת האוטו מהירה מאוד,

כשמדובר בפרארי, אין כל כך הרבה קושי, כי הקלדה של פרארי במחשב תעלה 3 רכבי אספנות, המספרים שלהם ומקום המגורים שלהם.

לפי הסימלון של ראובן, יש לו 3 רכבים ואם אני לא טועה, יש לו גם קורבט חדשה[או שזה הפרארי האחר, קשה להבדיל בינהם:roll:],

לאדם שיש 4 רכבים[ואולי יותר, אבל מי סופר], תהיה בטוח שהרכבים לא חונים בבית, או ברחוב[במיוחד רכבים כאלה, כשהבעלים יכול להחזיק רכבים כאלה, הוא יכול גם לשכור 50 מטר רבוע ולהחנות שם את זוזותיו.

אגב, אם תתקשר לחנות כלשהי ותשאל לגבי המחיר, יגידו לך שעליך להגיע למקום, למה? כדי שהמתחרים לא יתאמו מחירים, עוד פעם, כמה קשה להגיע לחנות? הכל נועד להקשות על בעל הזימה לבצע את זממו.

----

פורסם
אף אחד לא העלה לכאן את סוגיית החוקיות אם לא שמת לב.

הביעו כאן דעות אישיון, ואף אחד לא מתווכח אם זה חוקי או שלא.

ל'

כש"גוזל" מעלה תהיה, "איך הם הרשו לעצמם?!"(במקור אין סימני שאלה וקריאה), הוא מביע הסתייגות חוקית.

אז לפני שהנך נכנסת בדין ודברים עימי, קצת תפנימי את הנאמר.

פורסם

עם שפה וצורת ביטוי כעוסה כמו שאתה מציג כאן, אין לי כל רצון להכנס עימך לדיון.

אינך מכיר את מה שהתרחש לעומק, כך שאולי אתה צריך להפנים קצת יותר את הנאמר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כשאדם(ולצורך הדיון גם אשה) בוחרים ב-ESC כמוצא, המסקנה שלי - הם גאוותניים מדי מכדי להודות בטעותם.

מי שמך מכירה את כל הנפשות הפועלות, גם אותי, שהנך קובעת שאיני מכיר את המתרחש לעומק?!

פורסם

אני לא מבינה מה הבעיה?

ראובן ביקש לא להעלות תמונות שלו, מה שנעשה כאן נעשה מאחורי גבו.

זה נשמע לך טוב יותר?

לא ברחתי מהדיון, אני כאן ואוציא את כל הכביסה המלוכלכת שיש אם צריך.

ל'

פורסם

לפני שהדיון מתדרדר, האח הגדול והצנזור הנורא מודיע ש"עין לדיון צופיה"...

בני, מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
המטרה העיקרית היא למנוע מצב שחיפוש במשרד הרישוי יעלה את כתובתו של הבעלים והדרך משם לגניבת האוטו מהירה מאוד,

כשמדובר בפרארי, אין כל כך הרבה קושי, כי הקלדה של פרארי במחשב תעלה 3 רכבי אספנות, המספרים שלהם ומקום המגורים שלהם.

לפי הסימלון של ראובן, יש לו 3 רכבים ואם אני לא טועה, יש לו גם קורבט חדשה[או שזה הפרארי האחר, קשה להבדיל בינהם:roll:],

לאדם שיש 4 רכבים[ואולי יותר, אבל מי סופר], תהיה בטוח שהרכבים לא חונים בבית, או ברחוב[במיוחד רכבים כאלה, כשהבעלים יכול להחזיק רכבים כאלה, הוא יכול גם לשכור 50 מטר רבוע ולהחנות שם את זוזותיו.

אגב, אם תתקשר לחנות כלשהי ותשאל לגבי המחיר, יגידו לך שעליך להגיע למקום, למה? כדי שהמתחרים לא יתאמו מחירים, עוד פעם, כמה קשה להגיע לחנות? הכל נועד להקשות על בעל הזימה לבצע את זממו.

מישהו באמת יעיז לגנוב פרארי?

יהיה ממש קל לאתר אותו.

פורסם

הממממםםם... את זה דווקא לא הייתי קובע בנחרצות כזאת, למרות, שזו המחשבה הראשונה, שעוברת בראש של כולנו. אבל! לא חייבים לגנוב, בשביל לנסוע בארץ, אתה יודע... ולא חייבים לגנוב, בשביל לנסוע בכלל, אתה יודע... קיצור- יש "אופציות".:? לחבר שלי גנבו BMW נדירה ביותר- ועד עכשיו לא מצאו אותה! בטח, שהיא לא נוסעת לה בדרכי הארץ בשקט, מן הסתם! ובכל זאת- היא איננה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לא התכוונתי שיסעו איתה בכבישי הארץ, זה בטוח לא יקרה.

לשטחים זה לא ילך, כי מה להם ולפרארי. לפירוק זה גם לא ילך, כי... מישהו צריך חלקי חילוף בארץ?

אני לא מנסה להבין את הסיבה לגניבה. אבל ברגע שיגנבו, הם יצטרכו להעלים אותה - וזה יקח קצת זמן וימשוך הרבה תשומת לב :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...