Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשטחים זה לא ילך, כי מה להם ולפרארי. לפירוק זה גם לא ילך, כי... מישהו צריך חלקי חילוף בארץ?

:)

תתפלא - בעזה יש כמה אספני רכב רציניים...

יש אנשים עם כסף (לא שאני רומזת שהרכבים שלהם נגנבו מהארץ)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תתפלא - בעזה יש כמה אספני רכב רציניים...

יש אנשים עם כסף (לא שאני רומזת שהרכבים שלהם נגנבו מהארץ)

וואלה. בטח אספני מכוניות גנובות.

זה הולך שם חזק :)

פורסם

רכבי אספנות יהיה לדעתי קל יותר לאתר ולהשיב אותם לבעליהם.

לעיתים יש "מחווה של רצון טוב" מצד הפלסטינים שמחזירים רכבים גנובים יקרים ומיוחדים, הבעיה שלא כולם חוזרים במצב תקין כפי שהם היו לפני.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ראובן ביקש לא להעלות תמונות שלו, מה שנעשה כאן נעשה מאחורי גבו.

ל'

"בעל הפרארי" בקש לא להעלות תמונות של רכבו רק בדיעבד.

"מאחורי גבו" - מה זה פה? מישהו בצע פה מחטף? האם זה נעשה במחשכים? במרתפי הקג"ב? האם הסתירו זאת?

פורסם

לא חושבת שהשירשור מגיע למקום נכון, וזה נראה יותר כמו צהובון.

לכן אני אומר לך, תבדוק מי כתב את הכתבה, ומי זה בעל הרכב, תרחרח קצת מסביב ותגיע לתשובה בעצמך.

בלי שום קשר ראובן לא רוצה את הרכבים שלו בפרסום חוצות מסיבות אישיות, לכן מתוך כבוד הדדי צריך לדעתי לא לפרסם ולכבד אותו בזה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מכיר את הכתב(וגם את הצלם). נפגשתי פעם-פעמיים עם בעל הרכב במסגרת מפגשי המועדון וגבשתי לעצמי גם דעה לגביו.

בקטנה, אני מעריך הרבה יותר את הכתב והן את הצלם.

שוב, ראובן הביע חוסר רצונו בפרסום(מעניין מה זה ההצגה ביום שישי אם לא רצון בפרסום="שופוני") רק בדיעבד.

אין לו לראובן אלא להלין רק על עצמו.

פורסם
אני מכיר את הכתב(וגם את הצלם). נפגשתי פעם-פעמיים עם בעל הרכב במסגרת מפגשי המועדון וגבשתי לעצמי גם דעה לגביו.

בקטנה, אני מעריך הרבה יותר את הכתב והן את הצלם.

שוב, ראובן הביע חוסר רצונו בפרסום(מעניין מה זה ההצגה ביום שישי אם לא רצון בפרסום="שופוני") רק בדיעבד.

אין לו לראובן אלא להלין רק על עצמו.

הערכה שלך לכתב ולצלם וכן למי מבעלי הרכבים שצולמו אינם רלוונטים לדיון , גם לא מעניין איך גיבשת את דעתך עליהם.

העניין כאן הרבה יותר פשוט - ניגש כתב רכב למישהו (למישהי לצורך העניין) ומבקש לפרסם את התמונות שצילמה - היא מבקשת לבדוק עם בעלי הרכבים אם זה אפשרי וחוזרת עם תשובה שלילית.הכתב - שהוא בעצמו חובב, ובעצמו מצוי בעניין מועדון ה5 מקבל את התשובה ומחליט לשים קצוץ על חבר מועדון - עמית, שביקש מפורשות שלא לפרסם

ובכל זאת בוחר לפרסם את התמונות - לא, הוא לא עבר עבירה, לא הוא לא פושע

הוא רק, איך לומר זאת מבלי שיצנזרו לי את ההודעה?!... .ובכן אדם לא כל כך טוב - לא הייתי בוחר בו כחבר

פורסם

בשום מקום ובשום מצב לא נאמר לרועי שלא לפרסם את התמונות. רועי בקש מ"בלו ג'יי" רשות להשתמש בתצלומיה, היא ענתה שתברר את הסוגיה עם בעל הרכב המצולם. עוד לפני שהיא השיבה לו תשובה בכלל, הוא פנה ל"גלוק" והשתמש בתצלומיו.

לכל אירוע ציבורי ישנם מס' מקורות צילום, כך שעיתונאי טוב יודע לפנות אל כולם ולהשיג את מבוקשו הרצוי.

ונדגיש שוב, לא היתה תשובה שלילית לרועי לגבי הצילומים.

פורסם
הערכה שלך לכתב ולצלם וכן למי מבעלי הרכבים שצולמו אינם רלוונטים לדיון , גם לא מעניין איך גיבשת את דעתך עליהם.

העניין כאן הרבה יותר פשוט - ניגש כתב רכב למישהו (למישהי לצורך העניין) ומבקש לפרסם את התמונות שצילמה - היא מבקשת לבדוק עם בעלי הרכבים אם זה אפשרי וחוזרת עם תשובה שלילית.הכתב - שהוא בעצמו חובב, ובעצמו מצוי בעניין מועדון ה5 מקבל את התשובה ומחליט לשים קצוץ על חבר מועדון - עמית, שביקש מפורשות שלא לפרסם

ובכל זאת בוחר לפרסם את התמונות - לא, הוא לא עבר עבירה, לא הוא לא פושע

הוא רק, איך לומר זאת מבלי שיצנזרו לי את ההודעה?!... .ובכן אדם לא כל כך טוב - לא הייתי בוחר בו כחבר

JuniorGT שאלה לי אליך אתה מבקש אמינות והוגנות בפירסום איך זה מסתדר לך עם המשפט הזה תחילת ציטוט"מקבל את התשובה ומחליט לשים קצוץ על חבר מועדון - עמית, שביקש מפורשות שלא לפרסם" סוף ציטוט חבר מועדון -עמית זה כאשר שני אנשים שייכים ואו חברים באותו הגוף כדאי שתבדוק טוב את העניין הזה האם שניהם חברים במועדון 5.

דרך אגב אתה לא STIO לשעבר.

אם כן מה קרה החלפת שם משתמש

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם
JuniorGT שאלה לי אליך אתה מבקש אמינות והוגנות בפירסום איך זה מסתדר לך עם המשפט הזה תחילת ציטוט"מקבל את התשובה ומחליט לשים קצוץ על חבר מועדון - עמית, שביקש מפורשות שלא לפרסם" סוף ציטוט חבר מועדון -עמית זה כאשר שני אנשים שייכים ואו חברים באותו הגוף כדאי שתבדוק טוב את העניין הזה האם שניהם חברים במועדון 5.

דרך אגב אתה לא STIO לשעבר.

אם כן מה קרה החלפת שם משתמש

לשאלתך הקנטרנית והלא עניינית :

אחד חבר מועדון

השני היה - לא יודע אם היום (לדעתי פרש והלך למועדון אחר)

ועכשיו הסבר קצר - עמית הכוונה לחבר, לפחות חבר לתחום העניין, העיסוק, כזה שהיית מצפה ממנו להבין ללבו של חובב אחר

הכתב ביקש מעוד אנשים תצלומים - לא רק ממי שציינת ובאותו מעמד קיבל תשובה שלילית, אולי היו אחרים שהחליטו לנדב לו תמונות,

תהיינה הסיבות אשר תהיינה - אבל הכתב ידע בפרוש שבעל הרכב לא רצה שתמונת רכבו תופיע - ברור?

פורסם
בשום מקום ובשום מצב לא נאמר לרועי שלא לפרסם את התמונות. רועי בקש מ"בלו ג'יי" רשות להשתמש בתצלומיה, היא ענתה שתברר את הסוגיה עם בעל הרכב המצולם. עוד לפני שהיא השיבה לו תשובה בכלל, הוא פנה ל"גלוק" והשתמש בתצלומיו.

לכל אירוע ציבורי ישנם מס' מקורות צילום, כך שעיתונאי טוב יודע לפנות אל כולם ולהשיג את מבוקשו הרצוי.

ונדגיש שוב, לא היתה תשובה שלילית לרועי לגבי הצילומים.

1. אתה לא מדייק בפרטים.

2. אם כבר הצגת את העדפותיך אולי תציג גם את עצמך.

ל'

פורסם
לשאלתך הקנטרנית והלא עניינית :

אחד חבר מועדון

השני היה - לא יודע אם היום (לדעתי פרש והלך למועדון אחר)

ועכשיו הסבר קצר - עמית הכוונה לחבר, לפחות חבר לתחום העניין, העיסוק, כזה שהיית מצפה ממנו להבין ללבו של חובב אחר

הכתב ביקש מעוד אנשים תצלומים - לא רק ממי שציינת ובאותו מעמד קיבל תשובה שלילית, אולי היו אחרים שהחליטו לנדב לו תמונות,

תהיינה הסיבות אשר תהיינה - אבל הכתב ידע בפרוש שבעל הרכב לא רצה שתמונת רכבו תופיע - ברור?

אז מה הבעייה שיפנה לYNET ויבקש שיורידו אותם.

ושאלה ששאלתי בשירשור זה ולא קיבלה התייחסות (פרט לאחד)הסירטון שהועלה בפורום הרבה יותר טוב?:shock: .

מה הוא משפר את תדמית הנהגים שנהגו:roll:.

אולי הוא משפר את תדמית מועדון 5 שהנהגים חברים בוא או את המועדון האחר שבו הם חברים.

אולי תתייחס גם לזה .

ןלא תנפה דברים ותענה רק על מה שנוח לך.

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

אני באמת לא מבינה את הקשר בין השרשור עם הסרטון, לנושא כאן.

ל'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...