רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 3 אלף צפיות
טקס השקה MG TD ROADSTER 1951 ביום ו', 01.08.08, בשעה 17:30, תיערך השקה ל- ROADSTER MG TD , משנת 1951, שיובאה מארה"ב לפני כשנה , ע"י חבר המועדון רון אפנצלר, ושופצה על ידו במהלך התקופה האחרונה. בהזדמנות זו נאחל לרון מזל טוב להולדת הבת דניאל ההשקה תתקיים בהיכל הספורט נוקיה, רחבת החנייה, סמוך למסעדת גאיה, בין שער 11 ל-12, שכ' יד אליהו תל אביב. הטקס יפתח ע"י יושב ראש המועדון , אבי נוף. סקירה על תולדות הרכב תינתן על ידי קובי מילוא. חברים בעלי MG מכל הדגמים ומכל שנות היצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:30, לסידור תצוגה יפה באי…
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ל' לא באה אז לא מעלים תמונות?
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
שימור מנוע
מאת חנרו- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מתכוון לשלוף השבוע מנוע+גיר תקינים (מתוך סיירה אם זה מעניין) אשר יידרשו שוב לפעולה רק בעוד קרוב לשנה להערכתי. יש דברים שניתן לעשות על מנת להבטיח שימור של המנוע והגיר, וחזרה קלה לפעולה תקינה בעתיד? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת חנרו, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אני תהיתי אם שווה לשים לסובארו די אל קופה 87 סאןרוף ומה המחיר שלו ? ובנוסף אם זה אפשרי להרכיב בדי אל דש בורד של ג'י אל עם שעון טורים והכל ...
הודעה אחרונה מאת CRIZY ME, -
שלום לכל חברי הפורום אני עוזי והרכב הוא סובארו קופה 79 GFT אוטומטית 1600 סמ"ק. שקניתי אותה החלפתי מנוע ונסעתי עליה בערך שנה. בחצי השנה האחרונה האוטו עמד ועכשיו סוף סוף הגיע הזמן לשפץ. כרגע הרכב מפורק לגמרי מנוע גיר מערכת חשמל דש בורד כל פנים הרכב ניקלים וכל מה שלא מרותך (-: אח"כ להעביר אותה טסט וניפגש בשמחות יש כמה חלקים שאני עדיין מנסה להשיג בעיקר כיסוי פלסטיק לכונסי האויר בצידי הרכב מאחורה על החיבור של הגג עם הכנף האחורית וגומיות לשמשה קדמית ואחורית. בשל מחסור בגומיות מקוריות הציעו לי להשתמש בתחליפים, מישהו מכיר את התחליפים הישראלים או אם למישהו יש הצעה אחרת אני אשמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת yanivtza, -
ל', המון המון מזל טוב לרגל יום הולדתך ! הרבה בריאות, אושר והצלחה. מי ייתן ויתגשמו כל משאלותייך. עידן.
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אנשים אז כמו בכותרת, אחותי מתחתנת והיא כל כך רוצה רכב אספנות שיהיה צמוד אליה ביום החתונה, צילומים וכו'. אשמח לעזרה בנושא, (מודע לחוקי רכב אספנות). תודה ניתן לפנות בפרטי.
הודעה אחרונה מאת AmitGo, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עקב נסיעה לחו"ל תישאר האחריות הבלעדית על הפורום בידי רז המסכן שנשאר בארץ. לא אהיה כאן מיום א' בבוקר עד יום ה' בבוקר. בני, מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היום אחרי הצהריים, חזרתי מכיוון בנימינה לחדרה. לפני הכיכר של ביה"ס החקלאי למי שמכיר ראיתי בצד השני של הכביש רכב מיוחד תקוע בצד, מיהרתי לכיכר עשיתי פרסה והצעתי לבעלים עזרה. הוא אמר שלא צריך, המשכתי הלאה ועשיתי פרסה. שעברתי שוב על פני הכביש עצרתי בצד כדי לצלם את הרכב המיוחד הזה, והאז הבעלים אמר לי, אתה יודע מה, אני חושב שאני צריך טרמפ לתחנת דלק. לקחתי אותו לתחנה, רוקנתי טיפונת שמן שנישאר לי בגלון, שטפנו את הגלון עם קצת דלק, מילאנו דלק וחזרנו לרכב. היתברר שהמערכת דלק היתה סתומה, השגנו צינורית וחיברנו את הצינורית בצד אחד למסנן שמן, צד שני לתוך המיכל. את המיכל הוא הניח בפינה של המיכסה מנוע, הוצאתי מהרכב שלי אזיקונים. הוא הניע... ונסע... הבן אדם מכונאי הביא לי את המיס…
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
- 23 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
קישור לכתבה שפורסמה בכלכליסט. http://www.calcalist.co.il/articles/0,7340,L-3094363,00.html .תמריצים שמשרד התחבורה מתכוון לחלק. לאלו שישביתו את ריכבם הישן וימסרו אותו לגריטה.
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3 אלף צפיות
שבוע הבא אני שם את האוטו אצל הפחח ועדיין אני לא סגור על צבע אני מתלבט קשות בין אדום בורדו (שזה צבע הפנים של האוטו) לאפור בשתי גוונים שזה הצבע המקורי תודה לעונים ואגב,מה זה ברק ישיר?
הודעה אחרונה מאת ערן-B18, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי בעבודה אופנוע אספנות למכירה,משהו מגניב לאללה!זה טריומף 350 שנת 68,מלוקק ברמות,הכלי נוסע עם טסט הכל, האם המחיר (15000)זה מחיר סביר?אין לי מושג כמה הוא שווה,אם מישהו יודע או יכול להעריך אני אשמח,תודה. צרפתי כמה תמונות שלו...
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
צילמתי תמונות אלו בכביש החוף, מה פשר הרכב הזה ? 1. מספר הרישוי מפלורידה. 2. מפורסם עליו כתובת אתר של ארגון רפואי ? כלשהו.
הודעה אחרונה מאת low rider, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם קיימת בארץ החיה הזו?
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, אני ואבי מתכננים טיול לאנגליה, ורציתי לדעת אם אתם מכירים אטרקציות, תערוכות, מוזיאונים- כל מה שקשור לרכבים (קלאסיים כמובן, וגם מודרניים) באנגליה. המיקום לא משנה, והזמן- בין ה-31 ליולי ל-7 לאוגוסט. תודה, עמרי
הודעה אחרונה מאת cb750, -
מרינה גרוסברג נפטרה לאחר שנאבקה זמן ממושך במחלה קשה. משתתפים בצערם של אבי והילדים. חברי מועדון החמש וועד המועדון (ההלויה תתקים בבית העלמין סגולה בפתח תקוה ביום שלישי בשעה 14:00).
הודעה אחרונה מאת hellm, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
חיפושית מעץ מומיר בוז'יק, תושב בוסניה הרצגובינה, רוכב בחיפושית הפולסוואגן שלו, העשויה מעץ אלון, במרכז העיר בנג'ה לוקה. בוז'יק, בן 50, עבד כשנה על ייצור המכונית. כיום הוא נוהג לנסוע לעיתים קרובות במכונית העץ שלו ברחובות העיר, וליהנות מהיותו אטרקציה מקומית (צילום
הודעה אחרונה מאת גרצמן, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ואם כן כמה יקחו על משהו שעולה 15$? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/CHEVY-IMPALA-CAPRICE-NEW-TRUNK-WEATHERSTRIP-SEAL_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem310067477359QQitemZ310067477359#ebayphotohosting
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
- 2 תגובות
- 807 צפיות
http://kr.youtube.com/watch?v=Cv-8FSGiOlQ "Robert Kearns takes on the Detroit automakers who he claims stole his idea for the intermittent windshield wiper" אייל
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ולמה סנג'רית כי עכשיו את כל הריצות והסידורים לרכבים נעשה בעזרתה האדיבה. נחסוך קצת בדלק ובמקומות חנייה. איזה מנעול דיסק היה פעם לא צריך שרוך לזכור לפתוח לא פתחת לא נסעת. דרך אגב ווספה במצב מצויין נוסעת כמו שד לאחר טיפול ויישור קו בקטנה. איזה מס' אם היה 9 בסוף אין עליה.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
מזל טוב לשושני... 1 2
מאת edan839-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
רן, מזל טוב לרגל יום הולדתך, הרבה בריאות אושר והצלחה.
הודעה אחרונה מאת koral7, -
-
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מעניין, לפחות לפי ויקיפדיה הגולף MK1 עדיין מיוצרת בדרום אפריקה ונקראת city golf הנה הקישור: http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Citi_Golf השאלה המעניינת היא האם ניתן לייבא חלקים קוסמטיים משם שכל כך חסרים וקשים להשגה!
הודעה אחרונה מאת potzkin, -
- 0 תגובות
- 993 צפיות
המון זמן שלא היו בארץ צמיגים במידה 155R15- ככל שהצלחתי לבדוק (TOYO שהיו האחרונים לייבא, הפסיקו, ואליאנס לא ייצרו אותם) התחליף היה בד"כ 165R15, אבל המקפידים תמיד יעדיפו את המקורי, לא? הם מתאימים למספר מכוניות משנות השישים- לי ידוע על חיפושיות ואלפות... (מעניין, לא?) מתברר שאליאנס ייצרו מנה לפני 3 חודשים, כך ששוב יש (ואפילו טריים!!)- לידיעת מי שצריך. נפתלי
הודעה אחרונה מאת נפתלי סלע, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברכב שלי (מיני מיינור), יש פיוזים לכל רכיב חשמלי: צופר, מגבים, אורות חנייה, אורות ברקס, אורות מספר, שפריצרים, ווינקרים וכו'. רק לאורות הראשיים (קדימה) אין פיוז. האם זה הגיוני??? ואם כן למה? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת העכביש, -
- 4 תגובות
- 966 צפיות
חוק אויר נקי שעבר בכנסת נוגע גם לכלי רכב http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3571604,00.html "פרק חשוב בחוק עוסק בזיהום אוויר מתחבורה, במסגרתו תיכנס לתוקף מערכת חדשה של תקנים זיהום אוויר מחמירים. בין השאר קובע החוק את סוגי הדלק שיותרו לשימוש על ידי כלי הרכב בארץ, ורמת הפליטות המותרת מכלי הרכב השונים. כך למשל בכל בדיקת רכב לצורך רישום, קבלת רישיון או חידושו, תימדד ותירשם רמת הפליטה מהרכב בהתאם לדירוג קבוע מראש. בנוסף, מעתה יחוייבו פרסומות לכלי רכב לפרסם את דרגת זיהום האוויר של הרכב ונתוני צריכת הדלק שלו." האם מישהו בטוח שזה לא יעיף לנו את המכוניות לעולם הגריטה עקב אי עמידה בתקן או שיש הקלות בחוק לרכב אספנות? האם מישהו בועד המועדון מכיר את החוק לאשורו?
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 16 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
היי חבר'ה, למי שלא מכיר אותי קוראים לי נאור. והנה הסיפור שלי: בעוד כ-3 חודשים אני מסיים את השירות הסדיר בצה"ל ונכנס לקבע. אני עובר מבסיס דיי רחוק לצריפין שזה מרחק של בערך 12ק"מ מהבית. אני כבר זמן רב רוצה לקנות רכב אספנות ועשיתי חשבון בערך של פלוסים ומינוסים: פלוסים: בהנחה והרכב במצב טוב מאד/מעולה התחזוקה השוטפת יחסית זולה. כמובן כל נושא הטסט והביטוח הזולים. האהבה לרכבי אספנות סוף סוף תתממש. יש אופציה לרכישה של רכבים עם מנוע קטן (פיאט 500,מיני וכו') מינוסים: חוסר בחלקים במידה והרכב במצב לא טוב אז יהיו הרבה טיפולים אמינות איסור נסיעה בין השעות 7-9 לאחר חשיבה מעמיקה הבנתי שהאיסור של 7-9 לא מפריע לי (כבר סיכמתי עם המפקד החדש בפעמיים בש…
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
בגן של הילדה שלי עומדת למברטה קבורה בחול. כמובן לא כולה, אלא רק עד מחציתה. הגננת לא מבדילה בין למברטה לווספה, ומבחינתה שתיהן זהות. שמתי עין על הלמברטה הזאת כבר מזמן, וגיששתי אצל הגננת, אך היא לא מוכנה לשמוע על למכור / להחליף. הצעתי לה שאביא לה ווספה במקום מה שיש לה היום, אוציא את הלמברטה מהחול, ואקבור במקומה את הווספה. אמרתי לה שהווספה שאביא במקומה תהיה במצב הרבה יותר טוב מהלמברטה שיש היום בגן. כמובן שמצב מכאני לא מעניין, אלא מצב חיצוני כמו דפיקות, פנסים, ריפוד המושב וכד'. הגננת שאלה למה אני רוצה דווקא את האופנוע הזה, ואמרתי לה שהחברה שמייצרת את הווספה הזאת, כבר לא קיימת, והיא שונה במעט מהווספה הרגילה. אמרתי לה שאת החלפת האופנועים נעשה בחופש הגדול, ע"מ לא להפ…
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אני נוסע לחו"ל, ורוצה לחזור עם צמיגים (Pirelli, דגם ומידה שאין בארץ) במזוודה. מבחינת מכס אין בעיה (הסכום מתחת 200$ לאדם). יש למישהו ניסיון עם מצב שבבדיקת מכס לנוסעים הנכנסים יש צמיגים? אפשר להכין מראש את טופס האישור ממשרד התחבורה, ולהראות במקום? יש איזה מגבלות על היבוא (כמובן שהם חדשים, אבל לא יודע עדיין את תאריך הייצור המדויק)? תודה לעוזרים נפתלי
הודעה אחרונה מאת ride red, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברשותי גיפ 4 צילנדר הוריקאן שנת 65. ברצוני להחליף למנוע 6 צילינדר שהיה מורכב ע"ג הגיפ שיצא מקו היצור באמריקה. האם ניתן יהיה בארץ לבצע השינוי ,במשרד הרישוי? המנוע אחד על אחד מה שיצא בייצור בארהב.
הודעה אחרונה מאת פיצוצית, -
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מחפש מושבים לחיפושית שלי. אני מעוניין במושבים עם משענת ראש. אשמח אם תעזרו לי ותציעו למי או לאן לפנות.
הודעה אחרונה מאת ofurst,