רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 23 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
אוקיי היום סאנטה קלאוס עבר והשאיר לי מלא פתקים אדומים בארובה ניגשתי איתם לסניף הדואר הקרוב לביתי ואספתי את מה שטמן הדואר בחיקו לאחר מכן ניגשתי לאיש יקר שטיפל לי בכל החלקים החלודים שפירקתי העביר אותם טיפול מונע לחלודה וציפה לי אותם בכרום להלן התמונות אוקיי פירוט החבילות : 1. CHROME LUCAS ELECTRIC COIL 2. פנסי איתות שקופים שקיבלתי מזמן ( לא עמדתי בפיתוי וכבר הרכבתי אותם באוטו ) 3. פנל 2X לכל צד של האוטו שמתחבר מכנף לכנף . הקיימים שלי כבר היו רקובים. 4. כיסוי ראש מנוע CHROME 5. מכסה לראש מנוע CHROME 6. מוטות T-BAR לנעילת כיסוי ראש מנוע . 7. כיסוי CHROME למיכל נוזל בלם 8. תושבות הגה MOWOG ( שלי היו רופפים ואמרו לי להחליף אותם )…
הודעה אחרונה מאת לירן_ל, -
- 1 תגובות
- 794 צפיות
האם ניתן לייבא רכב אספנות גרמני מהולנד? מישהו יודע איך המחירים יחסית למדינות אחרות שמהן ניתן לייבא רכב גרמני? תודה
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- 2 תגובות
- 748 צפיות
צולם בהודו
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 15 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
ההודעה נכתבה כאן בהעדר מקום מתאים יותר, מה גם שכאן נראה כי החברים יוכלו לעזור יותר. אני יודע שאין זה רכב אספנות כרגע, אך הוא בהחלט נדיר. (פורד)מרקורי גראנד מרקוס, שנת 87. הרכב היה בבעלות סבא של חברתי שהלך לעולמו והיא קיבלה אותו כחלק מהירושה. הרכב יד ראשונה, 131,016 ק"מ. עומד כ-4 שנים בחניון מקורה. אני מעוניין להביא את הרכב לארץ. מספר שאלות לי אליכם: א. האם עולה חדש (לא תושב חוזר, לא יבוא אישי.) יכול להביא עמו רכב עת הוא עולה לארץ. (זכור לי מאיפשהו שכן, אם כי אני לא בטוח אם ישנה הגבלה) ב. במידה וכן, האם רכב זה צריך לעבור תקינה בארץ ומה בדיוק הפרוצדורה. (למיטב ידעתי דגם זה לא יובא מעולם לארץ. רק החדשים יותר וביבוא אישי) ג. האם הרכב יחוייב במכס? ד. …
הודעה אחרונה מאת simon377, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב! השאלה בכותרת, ואני ארחיב בנושא: מדובר בפולסווגן דבל קבינה, עם ארגז פתוח, ללא מספרי רשוי, וכמובן ללא טסטים מספר שנים, שרשיונתיו הופקדו במשרד הרשוי, או הרכב הורד מהכביש, האם ניתן להחזירו לכביש, ללא מעבדה מוסמכת,ולהסב אותו כמובן לרכב אספנות? האם הורדה מהכביש הוא הפיך? היכן נמצא מספר המנוע, האם הוא חרוט ומוטבע על הבלוק, הוא מוצמד בעזרת פחית? אודה לכל מי שיוסיף אור בנושא.
הודעה אחרונה מאת asafk, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היה קייף תודה רבה לכול חברה שהגיעו
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 952 צפיות
ההיתי היום פעם ראשונה במפגש מטעם הפורום ונהנתי חבל על הזמן. צילמתי די הרבה תמונות. מישהו רוצה שאני יעלה לאתר?
הודעה אחרונה מאת אסף בקר, -
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
יש חלק לא גדול ולא כבד אולי קילו המוכר לא מוכן לשלוח מחוץ לגרמניה צריך עזרה מישהו שאני יוכל לשלוח את החבילה אליו ושהוא ישלח את זה אלי לארץ דחוף עד מחר בצהריים http://cgi.ebay.de/BMW-Isetta-Bleche-gelb-gold-Verzinkt_W0QQitemZ170246360617QQihZ007QQcategoryZ96363QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מסתובבת שמועה שביום שישי הקרוב 8.8.2008 יתארחו בחוג חובבי הרכב הקלאסי בירושלים חברים מאזור המרכז. הגורמים המוסמכים, מבקשים לברר, האם יש ממש בשמועה על מנת שיוכלו להערך בהתאם לבואם של האורחים ולמתן את השיפוע של הקסטל בכדי להקל על העולים. מי שברשותו מידע ויכול לחזק ו/או להפריך השמועה מוזמן להגיב כאן ועכשיו. השושנים, האם לך כאיש מודיעין בכיר בבירה ידוע על משהו?
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
- 12 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מתוך כתבה ב YNET בית הקברות למכוניות קלאסיות עומד בפני סגירה בשוויץ קיים מזה עשרות שנים בית קברות מפורסם למכוניות קלאסיות משנות ה-30 ואילך. כעת הוא עומד בפני סגירה. ומה יעלה בגורל המכוניות? ממש כואב הלב לראות כך את המכוניות הנדירות שהולכות כנראה לגריסה לו רק יכולנו לשים את ידינו על כמה דגמים שקיימים שם......חבל האם יש למישהו קשרים בשוויץ? קישור לכתבה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3577439,00.html קישור לאתר בשוויץ : http://www.autofriedhof.ch/links.shtml
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אנדה פינינפרינה מי שאחראי לעיצוב חלומות גדולים נהרג הבוקר(ה)בתאונת דרכים על חלום קטן-וספה . יהי זכרו ברוך
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני רוצה לקנות בצרפת סיטרואן DS במצב נסיעה ואולי אפילו משופצת ולהביא אותה ארצה, יש לי גיס בצרפת שיכול לתווך בכל העניין, השאלה היא מה צריך לעשות לאחר או לפני הקנייה ואיך להביא אותה ארצה ולדאוג לכל המסמכים, האם יש אתר כל שהוא אולי במשרד התחבורה שמורה איך לייבא? אולי מישהו מכם עבר את התהליך ויכול לסייע לי?
הודעה אחרונה מאת Shy_C5, -
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לאחר בדיקה של מספר רכבים במשך כמעט שנה אח שלי יאיר קנה ביום חמישי את רכב האספנות הראשון שלו בנוסף לאופנוע סוזוקיRV84 שברשותו. אמנם לא הצלחתי להדביק אתו בחיידק החיפושיות (וזה היה קרוב מאוד) אבל אני שמח שהוא הגשים את החלום שלו וקנה מיני מיינור שנת 77 חמודה ומקסימה. בהצלחה אחי, תהנה מהמיני ושמור עלייה.
הודעה אחרונה מאת Mr.Dil, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ברכב שלי (אספנות שנת 76) לא כתוב כמה אנשים מורשים לשבת בנוסף לנהג , האם זה אומר שאפשר 1+ כמות המושבים ברכב? האם יש חוק מסויים בנושא? למה לא כתוב לי ברשיון?
הודעה אחרונה מאת maier, -
- 0 תגובות
- 762 צפיות
אומנם לא אספנות אבל..... מחפש בדחיפות ספר היינס או צ'ילטון לפורד אקספלורר 97. כל עזרה בתחום תתקבל בברכה רביב
הודעה אחרונה מאת ori0610, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, יש לי שאלה לגבי יבוא רכב מאיטליה. לפי מה שהבנתי, ישנן 2 דרכים להוציא רכב מאיטליה: הדרך הפשוטה: המוכר פשוט שולח את הרכב כמו שהוא עם הלוחית זיהוי שלו + ה TITLE שבאיטליה זה: libretto כאשר בארץ הרכב עובר "גיור" אני צריך לשלוח למוכר את הלוחית זיהוי של הרכב + ה libretto כדי שהוא יוכל לבטל את רישום הרכב באיטליה. יש כאן חיסרון אחד: המוכר חייב להאמין שהקונה באמת ישלח לו בחזרה את הלוחית וה libretto ומוכר כזה יהיה קשה למצוא. המוכר מבטל את רישום הרכב באיטליה ולפני זה עושה צילום למסמך ה libretto. בגלל שהוא מבטל את הרישוי של הרכב באיטליה, הלוחיות נלקחות. השאלה שלי היא האם אופציה 2 מספיקה על מנת לייבא לכאן רכב משם? האם זה בסדר שהרכב יגיע בלי לוחיות ועם צילום מס…
הודעה אחרונה מאת Citroën Visa, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בביקורי הקבוע בשבת במוסך GM-ONE של עומר , (בעבר קראתי לו "המוזיאון"). הגיעה Chevy Apache מדהימה שרק הגיעה לארץ לבדיקות סופיות לפני הטסט.... תתרשמו...
הודעה אחרונה מאת bar87, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
זו למברטה שעדיין לא ראתה חול ישי http://www.fullgaz.co.il/archive/aug-08/news/fg43321-lamb-twist.php
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
- 2 תגובות
- 890 צפיות
שלום. אני מעונין לשלוח מכלול לשיפוץ באנגליה. האנגלי ביקש שארשום בניירת כי מדובר בחלק של רכב עתיק הנישלח לשיפוץ, על מנת שלא ייתקע שם במכס ושהוא לא יצטרך לשלם ואח"כ לחייב אותי. מה אני צריך לעשות, על מנת להימנע מתשלום מכס כאשר החלק יישלח בחזרה אליי? העלות הכוללת תהיה כמובן מעל 50$. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הסרט מועמד לפרס אופיר (האקדמיה לקולנוע) לסרט הדוקומנטרי הטוב של השנה!! ההקרנה ביום רביעי 6.8.08 בשעה 20:00 בסנימטק ירושלים החיפושית ישי אוריין, במאי הסרט, נשוי לאלירז ומאוהב בחיפושית הישנה שלו. אלירז עומדת ללדת בכל רגע את תינוקם הראשון. היא להוטה להיפטר מהגרוטאה, שלטענתה אינה מכבדת את מצבם המשפחתי החדש. כשהוויכוח סביב המכונית מתלהט, יוצא ישי למסע המתחיל בבעליה הקודמים של החיפושית ומסתיים בניסיון להצלת אהובתו הישנה. קומדיה דוקומנטרית, 70 דקות
הודעה אחרונה מאת orgad, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 37 תגובות
- 9.7 אלף צפיות
mg MATRA Bagheera alfa
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
וולוו 162 e
מאת tiko-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם אני רוצה להכנס לעניין רכבי האספנות אני רוצה לקנות וולוו 162 e למי שיודע מה זה.. מצאתי רכב מצויין שאני צריך לשפץ אותו וכנרא לקנות מנוע חדש רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה, אם כדאי לי מבחינת כסף להשקיע באוטו כזה ואם מישהו יודע אני רוצה לדעת איפה אני יכול להשיג חלקים למכונית כזאת ואולי גם מה טווח המחירים תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
האם הדרייבשפט (היינס קורא לו PROPELLER SHAFTׂ) זהה לחלוטין בשני הדגמים האם התושבת במרכז (BEARING) זהה בשני הדגמים
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מדובר ברכב שנת 84' . רשיון לא הופקד - עומד משהו כמו 4 שנים . עד כמה שידוע לי - ניתן להעביר בעלות בתנאי שמשלמים את האגרות החסרות . לגביי הטסט ( במקרה הזה , מכון התקנים ) - אין צורך להעביר כתנאי להעברת בעלות . הלא כך ? זקוק לתשובה מדוייקת בהקדם לצורך התקדמות בעניין . תודה !
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
- 2 תגובות
- 929 צפיות
לאחר שיטוט קצר ברשת,מצאתי בחור המעונין למכור ליילנד טייגר 78 סגור (לשעבר אלעל או רשות שדות התעופה) הבחור התייאש לאחר שלא הצליח לרשום אותו כרכב אספנות מהסיבה שהוא רשום כמסחרי אחוד,אם מישהו יכול לעזור לי בסבך הביורוקרטי לדעת אם באמת זה בלתי אפשרי או שפשוט ניסו לנפנף אותו,ואם יש אפשרות לשנות את יעודו למשהוא שיכול להרשם כאספנות,קרוון אולי? או שהוא חייב להשאר ברישום רגיל- הבעייה עלות הביטוח שהיא עצומה(משא אחוד) כל מידע יתקבל בברכה עופר
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בימים אלו אני משפץ את הקפריס 78 שלי ואני חייב להחליף את הגומי של הדלתות ושל החלונות יש איזה מקום בארץ שמתעסק עם זה? או שאני חייב לייבא מחו'ל? אשמח להמלצות
הודעה אחרונה מאת low rider, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
התחדשתי בשברולט שחלמתי על הצליל שלה כבר המון שנים,התפלאתי שאיכות,נוחות הנסיעה שלה כל כך קטלנית,יש לה ים של כוח ואנשים צופרים לי בכל מקום...,התכנון לעבוד עליה אבל לאט לאט בסבבה ככה...
הודעה אחרונה מאת אלעדיקו, -
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חבר קנה לאחרונה את הרכב הנ"ל. ביום ששי האחרון, מנוע הרכב החל לזייף. לאחר פירוק מכסה שסתומים(1 מתוך 2) התברר כי אחד מקפיצי השסתומים נגזר לו לשניים. האם יש למישהו מושג, היכן ניתן(אם בכלל) קפיץ כזה בארצינו מוגבלת החלפים?
הודעה אחרונה מאת ori0610, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברשותי רכב מסוג שברולט שנת יצור 1936. אני מחפס פנסי איתות קדמים שממוקמים על הכנפיים ופנסי איתות אחוריים.חשוב לציין שבמקור כלל לא היו פנסי איתות,אולם מכון הרישוי מחייב בכך.חשוב לי שבכול זאת יהיו ברוח התקופה.כל עזרה תתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת מת"ח, -
- 3 תגובות
- 912 צפיות
מישהו יכול לתת כיוון ? אני זקוק לבקליות ושאר חלקים מקוריים
הודעה אחרונה מאת redbaron,
-
מי מחובר 29 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,663 אורחים (הצג רשימה מלאה)