רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
הכל התחיל אחרי שדפקו לי את חיפי מקדימה. התיקון יצא יפה מאוד.אבל שאר הרכב נראה פחות טוב אז החלטתי לצבוע את כל הרכב.חייב לומר שלניר(החיפושית האדומה בשלבי שיפוץ) יש צד בעניין.כי הוא הכיר לי את הפחח המקסים הזה יצא ממש יפה .
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
-
בזמן האחרון יש לי מחשבות חדשות בראש, על שיפוץ של פיג'ו 204, כמו זו שיש בסרט צ'ארלי וחצי... האם יש מצב להשיג אחת כזו ? מצידי שתהיה רק שלדה, וכזו שלא נסעה 20 שנה, אבל שיהיו רשיונות...
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
הערכת מצב רכב
מאת nitch-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 800 צפיות
שלום, אני זקוק לעזרתכם בהערכת מצב רכב לצורך מכס. הכלה: 1976 Rolls Royce Silver Shadow תודה, ליעד
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
שלום רב, יש לי תקציב של 7 אלף ש"ח, לרכישת רכב, עומדת בפני התלבטות: רכישת רכב אספנות לפני שיפוץ כללי, או מכירת רכב היום יום והתקדמות הלאה... השאלה שלי האם ניתן לרכוש רכב אספנות בסכום הזה, ולהשקיע בו כל חודש קצת... תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 13.1 אלף צפיות
למי שלא יודע מה זה מסי פרגיסון ומה הוא ה-35 (עירונים מפונקים שכמוכם ), אספר כי מדובר בטרקטור ישן, שהיה נפוץ בעבר בקיבוצים ובמושבים. אני חושב שלכל מושבניק או קיבוצניק, יש איזה שהוא סיפור מעניין מעברו שקשור ל-35 (אלה אם כן הוא חובב ג'ון-דיר , או רחמנא ליצלן, אינטרנשיונל ). מדובר בטרקטור קטן, 4 צילנדרים, דיזל או בנזין (היה גם דיזל 3 צילינדרים), שיוצר בשנות ה-50 וה-60 של המאה הקודמת. בישוב בו אני מתגורר, עדיין ניתן לראות כמה, כולם עדיין עובדים וכשאני אומר עובדים, אני לא מתכוון למניעים, אני מתכוון עובדים עבודה קשה. אתמול ביקרנו בתערוכה של "בצלאל" בטרמינל הישן בנתב"ג. אחת העבודות ששבתה את עינינו הייתה זו של הפרגיסון 35. יציקות זכוכית התלויות מהתקרה ויוצרות למתב…
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
-
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
היום קבלתי הצעת מחיר של 12 א-ל-ף ש-ק-ל. אני עדיין בשוק! מבחינת השמאי ערך הרכב,לטענתו מחירו בארה"ב הוא 1500$ ו12 אלף זה כולל הוצאות יבוא. ע"פ מחירון קראוס הרכב שווה: 350, 1000, 1650, 3300, 5800, 8300 עכשיו השאלה היא הכיצד הוא הכריע וקבע שהרכב שלי היה ברמות הנמוכות של המחירון?! איך זה שעל רכב רקוב משלמים בין 5-8 אלף שקל בארץ,אז איפה כל ההשקעה שלי? איפה הפחחות והצבע שעבודה שנחשבת זולה עולה בסביבות ה8 אלף? אגזוז חדש,צמיגים חדשים,מצבר חדש,רדיו מקורי שלא קל להשיג,וו גרירה,ריפודים מעור,גומיות לדוושות חדשות,ידית הילוכים חדשה,מאוורר משופץ,דש בורד+הגה של הגרנד לוקס,תיקרה חדשה,פסי קישוט שעדיין לא הספקתי להתקין(אך היו באוטו)+הקליפסים שרק הם עלו לי 200 שקל מוולו…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, ברשותי פיג'ו 403 מודל 64 שלא נסעו בה כ-12 שנה. אני משפץ אותה עכשיו וצריך עזרה. הפיג'ו זקוקה לפחחות, צבע, ותיקון ריפודים באוטו כולל גג ודשבורד, האם יש לכם המלצות למקומות שעוסקים בזה? ברצוני לעשות ניקוי חול לחלקים ברכב וצביעה מחדש של החלקים למשל, מכסה ראש מנוע, פילטר שמן וכ'ו. האם אתם מכירים מקום שניתן לבצע בו זאת? כמו כן, אני מחפש ידית וינקר לאוטו וסמל של 403. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת nissim12, -
- 20 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מבקש את המלצתכם. תודה! נ"ב: בקרוב יחל יומן שיפוץ, אני מחכה לכמה חלקים שיגיעו + צמות חשמל מוכנות...
הודעה אחרונה מאת asafk, -
מטרה בגירה
מאת fanmanuv- 4 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני חולם על הרכב הנ"ל מחפש מחפש ולא מוצא. אני יודע שיש בארץ . אם מישהו מכיר אשמח להפניות. אם למישהו יש הערכה לגבי מחיר לרכב כזה אשמח לשמוע (מחיר לגרוטאה ומחיר למשופצת). תודות
הודעה אחרונה מאת 164TS, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולכם! אני "עולה חדש" בתחום וחושב לדשדש רגליי בשלולית השיחזורים, אך לפני כן בקשת ייעוץ: אני מתחום הדו גלגלי, היום בעת שבחנתי דו"ג לרכישה, צץ לו צל של משהו חצי מוכר זרוק בחצרו של המוכר. מדובר על HUSQVARNA 390 OR שנת 78. הבעלים נשבע שרצה לשפץ אבל אין לו זמן, חשק וגישה לרשת. לשאלתי כמה הוא רוצה עליו זרק 1500 ש"ח (לטעמי קצת יקר). השילדה במצב חדש בצורה מדהימה, המנוע נראה סביר אך לא מניע, יש המון חלקים מקוריים כולל גלגלי שיניים עם הלוגו של "האסקי", חסרים כמה חלקים שיצא לי כבר להתקל בהם באיביי. אין לי מושג מה מצב הרישיונות ואם בכלל קיימים. שאלותיי בנושא: א) איך ניתן לברר היכן עומדים הרשיונות? ב) האם כדאי בכלל ללכת ולהשקיע זמן וכסף מבחינת שיפוץ? (לא מב…
הודעה אחרונה מאת fanmanuv, -
מפגש צפוני 22.8 1 2 3
מאת לירוי1- 30 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
קודם כל זאת פעם ראשונה שהפאלקון מגיע למפגש. היו הרבה חברה היה נחמד מאוד מזג האויר היה לטבתנו שמוליק המגבת גם אספנות?
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חלק לא מתאים ששלח אלי המוכר וביקש לשלוח אותו אליו חזרה לצורך החלפה השאלה היא כאשר החלק החדש יגיע הוא בטח יעצור במכס ויבקשו עליו תשלום מה עושים ? עוד לא שלחתי את המוצר חזרה
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מישהוא יודע אים כדאי להתעסק עם מורים באיביי שלא מקבלים פיפאל אלא רק העברה בנקאית ? אני מוצא המון דברים מעניינים בגרושים באיביי גרמניה אבל 99 אחוז מהגרמנים לא מתעסקים עם פיפאל. יש כרגע חלק במחיר מציאה (בתקווה שלא יעלה יותר מדיי) שאני רוצה להזמין, מה בערך העמלות שגובים בבנקים ואם יש למישהוא ניסיון מוכח שזה עובד טוב. ושאלה אחרונה האם אפשר לעשות העברה של כמה יורו בודדים ? תודה
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שבוע טוב שמי צמח דוד ויש לי גיפ ויליס cj 3b1956 אני מעונין להרכיב וו גרירה ברכב אספנות האם זה אפשרי
הודעה אחרונה מאת asafk, -
- 4 תגובות
- 797 צפיות
שלום, מה התנאים המוקדמים שחיפושית צריכה לעמוד בהם כדי להביא אותה לארץ? (מלבד שהיא תהיה 30+) 1. האם היא חייבת להיות במצב נסיעה? 2. האם חייב להיות לה טסט בתוקף בארץ המוצא שלה? 3. האם חייבים להיות רשיונות מסודרים מארץ המוצא? אם כן, מה נחשב בארץ כ"רשיונות מסודרים" ?(בארה"ב לדוגמה, יש מדינות שאינן מחייבות רשיון למכוניות בגיל מעל 15) 4. האם בכניסה לארץ מתבצעת בדיקה מכאנית או שלדה, אשר אם הרכב אינו עומד בהן, לא מאושרת כניסה? תודה רבה על העזרה!
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב המיני חגגה היום ראתה את החברות שלה ברמת גן ואחרי זה באה להגיד שלום בבית במפגשרון והביא יתה חברה מיני GT שחורה יפיפייה ומיוחדת כמה תמונות (מספרי הרשוי הגלוים באישור בעילהם) מחר יהיו עוד תמונות ממפגש ברמת ישי שבת שלום טל גלאפו
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
בקישור הבא מפגש מכונית ברמאללה http://rotter.net/forum/scoops1/17944.shtml
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. יש לי אפשרות לרכוש רכב אספנות מסוים הנמצא בארה"ב. הרכב מבחינת בודי לא הכי יפה שבעולם ומחייב צבע כללי כמו כן יש לרכב בעיות מכניות. השאלה האם יש מצב, או מקום ברשויות המכס שאני יכול לפנות או להתקשר אם צילומים של הרכב ,ולקבל הערכת מחיר לגבי גובה המכס שעלי לשלם לפני רכישת הרכב? בתודה מראש בני ל.
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
הלו. לא מזמן נתקלתי ב-VAN משעשע למראה. קוראים לו morris J type. משהו בלוק של החלק הקדמי מאוד מאוד מזכיר לי איזטה. יכול להיות שיש איזה קשר בין המעצבים?
הודעה אחרונה מאת udical, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ראיתי הודעות לכאן ולכאן. האם למישהו יש תשובה סופית ממקור אמין?
הודעה אחרונה מאת Kernel, -
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
כנירא שלא תהנו http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=24109 טל גלאפו
הודעה אחרונה מאת Wonka, -
- 3 תגובות
- 941 צפיות
כנסו לאי ביי 300251796775,יש שם סירטון ווידאו,על בנית GMC גי'מי,+ מנוע קדילק 514 ...
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
- 3 תגובות
- 887 צפיות
במה זה כרוך אם אפשר להסביר לי? אין לי שמץ של מושג בנושא הזה. הרכב עמד כ 5 שנים ודורש שיפוץ מקיף (לא מדובר ברכב אספנות). עמית.
הודעה אחרונה מאת system_x, -
- 1 תגובות
- 937 צפיות
לפני שנים רבות הוזמנתי לצרפת ע"י ידידה שעבדה בחטיבת מכוניות הספורט של רנו...יכול להיות שזו הייתה פגישה גורלית לאור זאת שהייתי נשואי +++! הרגשות שלי היו מעורבים והאמת שלא הסתרתי זאת. אולי זה היה ברק הצבע, אולי החיטובים שהדגישו את יופיה. חלמתי עליה שנים גם כאשר נימי נפשי נקשרו ליפייפיה אחרת. לאחר לבטים רבים, התנחמתי בכך שמצאתי לי יצירה חדשה וכך רכשתי את הרנו קליאו ספורט הראשונה שהובא לישראל. כדי שלא יהיו אי הבנות, גם חברתי הייתה אשה "לה בל" אבל לבי היה נתון לתכולת המראה רנו אלפיין A110, אולי המכונית היפה ביותר מבית רנו! מדוע אני מעלה זכרונות יפים אלו? פשוט, קראתי את כתבתו של אדוארד אטלר, אומן כתיבה שראוי תמיד לציון! קישור לכתבה: http://motocar.co.il/article/9928.aspx …
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 2 עוקבים
- 43 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
מפגש קפה ומצב רוח לשבת בבוקר חברי מועדון החמש מוזמנים עם בנות/ בני זוגם ליהנות מקפה ומצב רוח טוב בשבת בבוקר. המפגש ייערך ב-23.08.08, בין השעות 10:30-12:30, ב- "מסעדת קפה אדלה", רמת ישי , עמק יזרעאל, מקום אותו איתרה עבורנו נורית לוי, אשת חבר המועדון אמיר לוי. מסעדת קפה אדלה ( בראסרי – בר), ממוקמת בחזית אזור התעשייה של רמת ישי. ישנם מקומות ישיבה בפנים ובחוץ. מס' הטל' הוא 9535358- 04. קישור לאתר המקום בו תוכלו למצוא גם מפת הגעה- http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=8283 פרטים לגבי נסיעה בשיירה ימסרו בהמשך. בהנאה! סמדר-משרד המועדון טל' 037318818.
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הי זנב שמועה התגלגל לאוזני כי קיימת כזו בארץ...מישהו יכול לשפוך אור על הנושא? תצלום להמחשה: תודה-רן
-
- 7 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
"אבות אכלו קוליסים, והבנות תשקענהיצאנו לשטח עם סיטרואן C קרוסר החדשה - יפאנית עם מדבקה צרפתית - ועם סיטרואן דה-שבו הוותיקה. מי ניצח?" פורסם במגזין THE MARKER WEEK האחרון: http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1013671.html
הודעה אחרונה מאת Robert, -
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם. לפני כמה ימים יצא לראות למכירה מכונית אינוצ"נטי(מקווה שכתבתי נכון?). עד כמה שידוע לי זה מנוע קטן עם טורבו? אשמח לפרטים יותר מדויקים עלייה. וגם אשמח לדעת איך כותבים את השם הזה באנגלית. ולגבי הרכב השני. מדובר בסיטרואן ויזה GT . שפגשתי אחת כזו בנסיעה (על ידי בחור מבוגר מאוד). עצרתי אותו בצד ואחרי שיחה קצרה הוא מוכן למכור אותה במחיר מגוחך. כמובן שהיא צריכה שיפוץ,אבל לא שיפוץ מסיבי. גם עלייה הייתי מאוד מעוניין לקבל פרטים. ואם מישהו יודע על מכוניות כאלה בארץ. או על מכוניות כאלו או אחרות כמו שרייד טורבו. שמעוניינים למכור אשמח לדעת. תודה ויום טוב
- 40 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
לאחר ביקוש של מפגש מכאלה ואחרים שאהובים וגם בעלי מיני מיינור נענתי לבקשה ונקבע תאריך ביום שישי 22.08.08 בשעה 16:00 מול שער 3 באיצטדיון רמת גן אז לא לשכוח תרשמו אצלכם ביומנים התמונות המצורפות ממפגש אחרון שנערך בתאריך 3.11.07 (מספרי הרשוי הגלויים באישור) אשמח ליראות את כול בעלי המיני שמכירים אותי עם או בלי הרכב רצוי מאוד עם הרכב תודה רבה טל גלאפו
הודעה אחרונה מאת JuDD_B, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי בעיה בהתנע של המנוע לאיזטה כשאני מכבה את המנוע הבוכנה נעצרת תמיד במהלך הדחיסה (המהלך הקשה) כשאני נותן סטרטר במצב הזה המנוע לא מצליח להסתובב ויש צריכת זרם גבוה מאוד מאוד אני עושה רבע סיבוב עם מפתח אז אני מצליח לתת סטרטר ומהמהירות הוא מצליח לעבור את החלק הקשה במהלך הדחיסה כשאין פלג אין בעיה וכשהמנוע חם עוד יותר קשה לסטרטר לסובב את המנוע החוטי חשמל עבים מספיק מישהוא יכול להגיד לי איפה הבעיה ??
הודעה אחרונה מאת ofurst,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 15 אנונימיים, 1,162 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אייזיק דייטש
- Mike808
- יבגניפ
- נהג חדש תקציב קטן
- yohai71
- topop
- asix
- GTאי
- 133hp
- David32
- Liquidator
- JohnnyEnglish