Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אזולאי!!!

תמצא לי סובארו קופה באותה קלות שאתה ממליץ לקנות,ואני מבטיח שאני קונה גם אותה-איך?

א) לא הבנתי אם זה אזולאי תמצא לי סובארו קופה? או אז אולי תמצא לי...?

ב) למה שיהיה לך עוד מה לפרק ולזרוק!!!.

אחת כבר הרסת, לא מספיק לך חתיכת "רוצח סובארואים" שהן לא GFT או GSR.:biglaugh: :biglaugh:

ועכשיו ברצינות

מפעם לפעם מגיעות אלי שמועות על סובארו קופה שעומדות במקומות שונים (ב"ב, אילת, יקנעם, חולון ב-י ,ועוד). כך שאני בטוח שעם קצת הרבה הרבה הרבה מאמץ ניתן למצוא אחת.

נ.ב

מה עם המפגש???

להתראות בשבת.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ללירון - נשמע כאילו קול הקורטינה מדבר מגרונך - בכל מקרה קורטינה נוסעת (יום יום) אני מכיר - ויותר מאחת.

מעבר לכך קורטינה לפני שיפוץ אינה מגיעה ל-סכומים שציינת בכל מקרה (אני לא בטוח שאחת אחרי שיפוץ מגיעה לסכומים הנ"ל).

לסיכום - אם תרצה קורטינה לפני שיפוץ ב ז ו ל רק תבקש.

אוקיי אז אני מבקש עכשיו נראה אותך מוצא לי קורטינה MK3 למכירה בזול!

ואם אפשר כתובת טלפון ותמונה!

נ.ב

(רק לפני מספר חודשיים נמכרה קורטינה MK3 שנת 1975 לפני שיפוץ במחיר של 40K.)

אז לפני שזורקים מחיר עדיף לבדוק קצת:wink: .

פורסם

ללירון אם התחלת אז אני אסיים - למה דווקא קורטינה מרק 3 (אני באופן אישי הכי פחות מחבב אותה) - מה דעתך על מרק 1 קלאסית, לפני שיפוץ, למכירה ב-2500 ש"ח - כן כן עם ניירת מסודרת.

נו תרים את הכפפה :wink: !!!

אה ורק בחודשים האחרונים נמכרו לפחות 2 מרק 3 שאני זוכר במחירים שנעו סביב 2000-2500 ש"ח (שזה מחיר הוגן לרכב כזה שנדרש להשקעה מסויימת).

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

קודם כל האהבה שלי ושל רבים היא מרק 3.

זה הדגם שלדעתי הכי יפה והכי מוצלח.

לא יודע איפה ראית 2 מרק 3 שנמכרו במחירים כאלה כי אני לא ראיתי.

ואתה רוצה להגיד לי שקורטינה ,לדוגמא שלי לא יכולה להמכר במחיר של 15K?:lol:

פורסם

ואתה רוצה להגיד לי שקורטינה ,לדוגמא שלי לא יכולה להמכר במחיר של 15K?:lol:

תתפלא, אבל מקרה של מישהו שנדלק על הרכב - אין מצב.

הרוב המכריע של האספנים שמחזיק מכוניות שאין להן ערך אספני משמעותי, אינו מכסה את ההשקעה ברכב כשהוא ( בד"כ ) נאלץ למכרו...

ז"א שאפילו אם תשקיע 30K בקורטינה שלך - ספק אם תמצא לה קונה ב-15K

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ל-ZVIT - מסכים עם כל מילה שאמרת!!!

ללירון - אין צורך להתאמץ יתר על המידה - פשוט חפש באתר הקלאסיקאר של ידידנו ליאור - עיין ערך פורד אירופה (יש שם כמה וכמה קורטינות - עם ציון מחיר). אתה כבר תמצא את דרכך.....

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
אוקיי אז אני מבקש עכשיו נראה אותך מוצא לי קורטינה MK3 למכירה בזול!

ואם אפשר כתובת טלפון ותמונה!

נ.ב

(רק לפני מספר חודשיים נמכרה קורטינה MK3 שנת 1975 לפני שיפוץ במחיר של 40K.)

אז לפני שזורקים מחיר עדיף לבדוק קצת:wink: .

אם אתה רציני אז אני אפנה אותך לקורטינה דור 3 אדומה אוטומט שעומדת בר"ג. לפני שנה התעניינתי בה (בשביל חבר), הבעלים המאוד מבוגר דרש 7K ש"ח, הרכב היה אחרי צבע (שנראה כאילו עשו אותו בטירה) והיו הרבה סימני שמן מסביב למנוע (הוא טוען שלפני שבוע הוא עשה חיזוק לראש כי לאחרונה הוא עשה ראש מנוע), אני כמובן לא קפצתי על המציאה. אחרי חודשיים הוא מצלצל אליי ואומר לי לבוא לקחת ב-5K ש"ח, אז כבר זה לא היה אקטואלי כי מצאתי לחבר שלי חיפושית יפה ב-3K ש"ח.

ירון, שלח לי בבקשה את הטלפון של הקורטינה הזו, הייתה לי פעם קורטינה כזו (דור ראשון, לפי דעתי הקורטינה הכי קלאסית, עם הילוכים ידניים בהגה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם אתה בקטע ישנה פורד קורטינה דור ראשון במצב מדהים ברחוב הרב לוי בבת ים צמוד לקיוסק

(לדעתי הרכב של בעל הקיוסק),צריך לבדוק רק למה האדון לא מצליח למכור אותה כ"כ הרבה זמן.

פורסם
אם אתה בקטע ישנה פורד קורטינה דור ראשון במצב מדהים ברחוב הרב לוי בבת ים צמוד לקיוסק

(לדעתי הרכב של בעל הקיוסק),צריך לבדוק רק למה האדון לא מצליח למכור אותה כ"כ הרבה זמן.

הקורטינה המדוברת "מטיילת" כבר המון זמן ממקום למקום באיזור(מדי פעם, כדי "לא לטפוס עיניים"). לאותו הבחור היה גם דארט כחול במצב לא רע בכלל, ולדעתי עוד כמה רכבים שעמדו כולם בסביבה. על שניהם (קורטינה ודארט), בזמנו היה כתוב 10000 ש"ח, ולדעתי זו הסיבה, שהוא עדיין לא הצליח למכור, לפחות לא את הקורטינה, לא ראיתי מזמן את הדארט וכולי תיקווה, שהעריה לא לקחה אותו. כואב לי הלב על הקורטינה, במילים העדינות היא לא נהיית במצב יותר טוב מזה, שעומדת ומשמשת מין מחסן... מצבה אכן די סביר לגילה. אולי הבחור ייתגמש קצת, אחרי שלא מצליח למכור אותה כ"כ הרבה זמן... :roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אתה יכול להרגיש טוב,ה"דארט"נמצאת ברחוב החשמונאים בבת-ים,קנה אותה איזה

נהג אמבולנס(היא עומדת),שבנתיים נוסע ומוכר "פליימוט"נדמה לי שנת 74,וכנראה

מתכוון לשפץ את הכחולה.

פורסם
אתה יכול להרגיש טוב,ה"דארט"נמצאת ברחוב החשמונאים בבת-ים,קנה אותה איזה

נהג אמבולנס(היא עומדת),שבנתיים נוסע ומוכר "פליימוט"נדמה לי שנת 74,וכנראה

מתכוון לשפץ את הכחולה.

:-P אני שמח - אני מת על הדארט, הסיבה היחידה, שלא קניתי אחת מזמן, שהייתי חייל ולא יכולתי להרשות לעצמי יותר מדי רכבים, שאז לא היו אספנות עדיין (וכבר היה לי אסקורט וקאפרי), ואחר-כך פשוט לא היה לי ואין לי מקום נורמלי להחזיק את כל ה"צי" שלי... אבל אולי יום אחד...

אפרופו דארט, יש בבלפור בבת-ים עוד דארט שעומדת כבר די מזמן, בפעם האחרונה שראיתי אותה נוסעת, הייתה שייכת לחייל, היום מדי פעם מעבירים אותה ממקום למקום, לא זוכר, אם יש שלט "למכירה", אבל הבחור גר בסביבה, ככה שלא נראה לי בעיה למצוא של מי היא...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בעיניי MK3 הוא הדגם המוצלח והיפה ביותר שהיה לקורטינה, ואין לי שום עניין בשום דגם אחר.

ואני עדיין חושב שקורטינה מרק 3 XL ידנית זה מכונית נדירה בכבישי ארצנו.

ובעיניי אין לה מחיר.

וכבר קיבלתי מספר הצעות גבוהות במיוחד לגביי הרכב, אך כמובן שאין לי כל עניין למכור אותה:-P .

פורסם
בעיניי MK3 הוא הדגם המוצלח והיפה ביותר שהיה לקורטינה, ואין לי שום עניין בשום דגם אחר.

:-P .

:twisted::beerchug::wave2: גם בעיניי... למרות שאני אוהב את כולן, אבל MK3 אהבתי הגדולה שבקורטינות!

• תוכן חדש...