Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 204

אור .ס.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון יש לי מחשבות חדשות בראש, על שיפוץ של פיג'ו 204, כמו זו שיש בסרט צ'ארלי וחצי...

האם יש מצב להשיג אחת כזו ? מצידי שתהיה רק שלדה, וכזו שלא נסעה 20 שנה, אבל שיהיו רשיונות...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ לעצמי את השרשור כעבור כמעט שנה (כמובן, לאחר צפיה נוספת בסרט צ'ארלי וחצי), אם מישהו שמע, ראה, אני כאן.

פורסם

אור, תשלח הודעה לבעלים הקודם שלי דורון, יש לו 204 קבריולה ששיפץ בעצמו ויתכן שהוא יוכל לעזור לך באיתור במידע, חלקים או מציאה של אחת כזו.

הכינוי שלו זה doron204

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

שחר, פרטי בדרך אליך, לירן, אני אבדוק את הנושא, תודה לכולם, בלוח יד 2 יש רק 304, אני מעוניין ב204.

פורסם

ראשית אני שמח סוף סוף שה204 זוכה למעט תשומת לב

לגבי התמונה שצולמה מדובר על 304 ולא 204 וזאת לפי הפנסים האחוריים המלבניים

ב-204 הם מעוגלים

אני לא זוכר אם עניתי לך פעם בעניין מציאת 204 או קנייה של אחת כזו בכל אופן זאת יכולה להיות

הודעה ארוכה מאוד.

עדיף במילים אם תרצה תתקשר אני שולח מס' טלפון בפרטי

דורון

פיזוcc 204 שנת 69

• שנתיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...