רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הלינק המצורף כולל סרט צבעוני על תל אביב בתקופת המנדט. בדקה 02:07 ישנה מכונית. האם מישהו יכול לזהות אותה ובעיקר את שנת הייצור המשוערת? יש לי מחשבות אבל אני רוצה לקבל חיזוקים. http://w3.castup.net/jfa/filmsscreen.asp?ai=148&ar=20041215-19 תודה בני.
הודעה אחרונה מאת erez59, -
-
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
האופנוע האגדי , היום במהדורה חדשה קיים כבר בהודו . עם הילוכים ברגל שמאל כמו שצריך בהודו , שנת 2006 עולה 2000$ . מהן האפשרויות ליבא אחד כזה ארצה ? האם מישהו התנסה ביבוא של אופנוע מהודו ? אשמח לכל פרט שיוכל לעזור ניר
הודעה אחרונה מאת eggi, -
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
האם מחיר ביטח החבה המוזל ועלות הרישוי השנתי של רכבי אספנות זהים לכל רכב אספנות או שיש קשר לסוג הרכב, שנתון, הערכת השמאי / מוכס בזמן היבוא וכיו"ב? אם המחירים שווים או דומים, אבקש לדעת את העלות של הביטוח והרישוי השנתי. תודה
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בזמן נסיעה רעש דפיקות מתחת למושב- כאילו הdriveshfait דופק... מה יכול לדפוק שם ??
הודעה אחרונה מאת simon377, -
- 2 תגובות
- 967 צפיות
הסתכלתי קצת ביד2 וראיתי שהמחירים משתנים מרכב לרכב (באותו דגם ושנת יצור) גם במעל 100%, מה הסיבה? כמובן ששתי המכומיות במצב דומה. בנוסף, אם אני משווה את המחיר המבוקש לעלות יבוא של רכב כזה מחו"ל, אז היבוא מחו"ל הרבה יותר זול. למה השוני ולמה כל כך יקר? כל זה נכון למוכרים פרטיים. פתאום, כשמגיעים לסוחרים, הם מציגים מחיר כל כך אטרקטיבי שהוא יותר קרוב למחיר הרכב בחו"ל לפני הובלה ומיסים והם טוענים שזה מחיר הרכב בארץ. איך הם מגיעים לפחות מחצי ממה שיעלה לי להביא לבד? ושאלה אחרונה - מישהו מכיר סוחר / יבואן אמין שיקח דמי טיפול סבירים ותו לא? תודה
הודעה אחרונה מאת mister v, -
שוב עובדים עלינו? 1 2
מאת mister v- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אם מחירי הנפט ירדו בחודש האחרון ב- 15% והדולר התייקר ב- 7% על פי החישוב מחירי הדלק היו אמורים לרדת ב- 8% למה שוב עובדים עלינו והורידו רק ב- 4.71% בלבד. אז שוב ''עובדים עלינו''...
הודעה אחרונה מאת 57mmStroke, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. עקב ריבוי מפגשים/אירועים של המועדון בשישבת הקרובים, להלן הפירוט: בשישי 1.8.08 מפגש תל אביב, מתקיים כרגיל בנוקיה. בשישי הקרוב יושק בשעה 17:30 רכב מסוג MG משנת 1951... המפגש בשרון מתקיים כרגיל בצומת רעננה. בחיפה מתקיים המפגש עדיין במיקום הישן. מפגש השפלה בפארק המדע רחובות מתקיים גם הוא. כל מפגשי שישי מתחילים בשעה 16:00 ומסתיימים בערך בשעה 19:00 בשבת 2.8.08 מתקיים המפגש החודשי של "קפה ומצב רוח" בצומת רופין בשעות 13:00 - 10:00 להתראות אבי נוף.
הודעה אחרונה מאת nitch, -
-
כתבה על אפרים אילין 1 2
מאת אבי נוף-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ערב טוב. להלן הפניה לכתבה על אפרים אילין, חזונו, מפעלו ופועלו, והרגלים הארוכות ששמו לו... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3540693,00.html אבי.
הודעה אחרונה מאת זורו, -
-
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בשעה טובה הגיע המוסטנג לארץ. אכן עמדה בציפיות בהתאם לרכישה. ברצוני לברר מהו לחץ האויר בצמיגים ? בספר SHOP MANUAL של הרכב רשום 24 PSI , אבל זה נראה לי נמוך מדי. תודה,
הודעה אחרונה מאת e_r, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שימו לב לשלושת המודעות הראשונות בעמוד של הקישור שהופיעו באתר YAD2. http://www.yad2.co.il/Cars/Special.php?CarSpecialID=4&Page=3 קורבט, מאך1 ועוד מוסטאנג, כנראה מטעם חברת ייבוא רכב אספנות. מה שמוזר במיוחד הוא המחיר, אני מניח שהוא בדולרים. מישהו שמע עליהם? מישהו יודע משהו?
הודעה אחרונה מאת מייקל, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. אני כניראה יכניס בחודש חודשיים הקרובים את הסובארו לפחחות. אני מתחיל לבדוק פחחים שהמליצו לי עליהם. עכשיו, אני רוצה שיהיה לי הסכם כתוב שבוא יהיו כל הדגשים החשובים לגבי צורת העבודה על הרכב *משמע הפשטה כלילית של הרכב, מדלתות כנפיים, מנוע ועד לגומייה הכי קטנה. *צורת גירוד החלודה וסוג ההלחמה של הפחים. *ציפוי זפת היכן שצריך ואפילו עוד מקומות שלא צריך אבל ציפוי יעזור *שלבי הכנה לצביעה, מגירוד כל הצבע, בונד,ו לשכבות הראשונות של צבעי היסוד והתוצאה הסופית. יש משהו שפיספסתי? אין לי ידע רב בנושאי הפחחות אבל למדתי דבר או שתיים מהפורום אם אני יפשיט את הרכב ויביא את הרכב מופשט זה יעלה יותר זול משמעותית? או שלהשאיר את העבודה למקצוענים? אני יודע על…
הודעה אחרונה מאת _קופיקו_, -
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אז בצער רב נמכרה המיני אחרי כמעט 3 שנים (אבל לפחות אני יודע שהיא הגיעה לידיים טובות...) ואתמול הגיע הצעצוע החדש: פורד קפרי 1600 שנת 72 הרכב במצב מיכני טוב מאוד אבל מבחינה חיצונית הוא צריך פחחות וצבע. המטרה כרגע היא לטפל בעיניינים הדחופים יותר ולדחות את הפחחות לימים בהם המינוס יהיה יותר קטן.... מבפנים הרכב נראה בסדר חוץ מהגומיות של החלונות שמאוד יבשות ומהדש בורד שהרוס לגמרי. (בהזדמנות זו אם מישהו מבעלי הקפרי או בכלל יודע איפה אני יכול להשיג דשבורד או איך אפשר לשפץ אני אשמח לשמוע רעיונות) מחר אני אעלה תמונות אבל בינתיים טעימה קטנה מזאת שהלכה וזאת שבאה....
הודעה אחרונה מאת CooL_DuDu, -
-
- 1 תגובות
- 880 צפיות
מחפש מחסן או חנייה סגורה עם חשמל ומים לצורך איחסון ושיפוץ רכב אספנות. באיזור חיפה. מי שמוכן לעזור, צרו קשר בפרטי. תודה.
הודעה אחרונה מאת vwmaster, -
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
הי, ברשותי אודי 80 1982-יד ראשונה (של הורי במקור). ברצוני לברר על מכון קרבורטור באזור המרכז - מומחה בתחום. בנוסף חשמלאי בתחום - שעון החום והדלק מזייפים (למרות שהחלפתי את כבל המינוס). תודה, שגיא
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
- 2 תגובות
- 885 צפיות
רכב שמחירו עמד במשך כל הדקות האחרונות על 4000$ ,עד הגמר,אבל היה שינוי בשם הקונה,והמחיר נשאר אותו המחיר ? זה נראה לי מוזר.
הודעה אחרונה מאת low rider, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
כתבה בכלבוטק על משרד הרישוי בחולון עמדה 1 השערוריה הגדולה!!!!
הודעה אחרונה מאת mister v, -
-
- 1 תגובות
- 822 צפיות
אני מחפש מקום טוב ולא יקר שיצפה את הסמלים והניקלים באנגליה שלי,עם יש לכם מקומות באיזור תל אביב/פתח תקווה והאיזור אני אשמח. (בקרוב מאוד אני אעלה את כל התמונות של השיפוץ!)
הודעה אחרונה מאת low rider, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 6 אלף צפיות
בשבת ה-26.7.2008 אנו ניפגש בכיכר אוסישקין ברמת השרון למפגש החודשי של "אספני כלי הרכב הארצישראלים". לאור בקשת חברים המפגש יעבור לשעות אחה"צ ויחל מהשעה 16:00 בנוסף, במפגש אנו נחגוג את יום האינדיאן (יצרנית אופנועים אמריקאית מפורסמת) כאשר יושק במהלך האירוע אופנוע אינדיאן צ'יף משנת 1948 ששיפוצו הסתיים לאחר כ-20 שנות עבודה. נשמח לראות את כולם ללא קשר למין גזע ודת. להתראות.
הודעה אחרונה מאת רנצ'וק, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
החיפוש השמור באיביי העלה רכב שאני מחפש כבר המון זמן. דגם מסויים מאוד של וולוו, מחיר טוב, מצב סביר, ונמצא באנגליה (עם רישוי אנגלי בתוקף). ההגה בצד הנכון, דרך אגב. האם, לאור התקנות החדשות שאני לא כל כך מבין את הדקויות שלהן, אפשרי לייבא את הרכב מאנגליה? אסף.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
השעה שש בוקר המקום בת - ים המשתתפים , דידי יבואן בן 20 ושושקעס מיני מיינור בת 16 הסיפור - סיפור אהבה וטיול לבית גלאפו. והוא הולך ככה : אחרי שהרכבתי את כל חלקי המנוע המפורקים , אטמתי את כל התושבות והחלטתי לצאת לטיול. הטיול היה מהנה אף על פי שכל מי שעברתי לידו עם האוטו החליט להיות ברוגז איתי והמחיש זאת בעזרת הרמת הבוהן והצגתה מול חלון הנוסעים , מוזר..... =) במהלך הטיול חששתי כי המנוע יתחמם והחששות לא איחרו לאשר עצמם, המנוע אכן התחמם ונאלצתי לעצור בצער רב התקשרתי לטל והודעתי לו שלא אוכל להגיע וששוקעס התעייפה וניהיה לה חם תוך 45 דקות ספורות מדודות וקצובות הם הגיעו , כמו מלאכי השרת משמים חמושים בפיאט בראבה וכלים שהיו מבישים את טובי המוסכים טל גלאפו ואבא…
הודעה אחרונה מאת yanivtza, -
- 8 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם. מצאתי לנכון לפרסם את שאלתי כאן מכיוון שהרבה מכאן הביאו רכבים (אומנם למטרת נסיעה) מחו"ל ממדינות אירופה ארה"ב וכו' ברצוני לדעת מה הפרצודה להבאת רכבים שלמים שנוסעים כמובן למטרת פירוק. המטרה שלי להביא רכב שלם מחו"ל ולהלביש אותו על רכב דומה בארץ. מה הפרצדורה הכרוכה: 1. מבחינת מיסוי 2.מבחינת רישוי ( לא נראה לי שמשנה כי אני לא מתכוון להעלות אותו לנסיעה בכביש) 3 עלויות (במקרה שהרכב שאני רוצה להביא עולה בסביבות 1000יורו לערך) ---1.עלויות משקל. ---2.שכירת מכולה. ---3.שיחרור ממכס. סוג הרכב שאני רוצה להביא נע בין השנים 98-01. תודה.
הודעה אחרונה מאת <<TIBURON>>, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 860 צפיות
שוב שלום, להלן מספר שאלות שעלו לאחר שקראתי חלק מההודעות הדביקות: 1. ראיתי שההנחה בביטוח היא 75%, האם מדובר בביטוח החובה, המקיף או שניהם? 2. איך מכניסים רכב אספנות לקבוצת מס מסוימת על מנת לקבוע את עלות הרישוי השנתית? 3. איפה ניתן לראות את המחירון שעל פיו קובעים את המכס שישולם על רכב ספציפי? 4. אס אקח לדוגמא רכב אמריקאי שנמכר ב EBAY באזור ה $2500 האם ניתן להניח שהובלה תעלה כ $3000, המכס כ- 120% עוד $3000, ומע"מ של 15% על $5500 שזה: $800, לכן העלות הכוללת היא בערך: $9300? האם שכחתי משהו? 5. אני מתכנן להגיע למפגש הקרוב ביום שישי בהיכל נוקייה, עם מי אוכל להתייעץ בנושאי הייבוא? (עדיך מישהו שייבא מארה"ב) תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בחור ניו יורקי יצא לפנסיה והחליט להשקיע את כספי הפרישה בחכמה. הוא החליט לרכוש נדל"ן בפורטוגל, קרקע עם מחסן צנוע שעמד סגור 15 שנה שבעליה נפטרו ללא יורשים. הנכס הועמד למכירה לתשלום חובות מיסים. היו כמה מתעניינים בנכס, אך דלתות המבנה היו סגורות ומרותכות. איש מהמתעניינים לא רצה להיכנס להוצאות נוספות כדי לראות את פנים המחסן, וכל הנכס עמד למכירה כחבילה שלמה, אז.איש מהם לא הציע לרכוש את הנכס. הבחור רכש את הנכס בחצי ממחיר השוק שלו ועמד להרוס את המבנה. אבל הסקרנות הרגה אותו, אז הוא ואישתו פרצו את הדלתות המרותכות, ואת מה שמצא תוכלו לראות בקישור הבא: http://redir.mivzakon.co.il/use/use.aspx?id=40149 למעבר בין התמונות יש להקיש על (NEXT) ואני שואל: למה לא אני???
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
האם מישהו יודע היכן לשפץ גיר 3 הילוכים- אוטומטי של וולבו 240 ?
הודעה אחרונה מאת galelyakim, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תודה לכל החברה הנהדרים שחגגו לי יום ההולדת, בהרבה שימחה ומכוניות נהדרות שמפניה ובירה כמים מי יתן ונזכה לעוד הרבה ימי הולדת כאלה-רן
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ביום שבתת בבוקר בשעה 11:00 הגיעו חברי מפגשרון למשפחת דותן בכפר גדות כדי להנות מהקיץ עם בריכה אוכל כמו שצריך והרבה מצב רוח וכיף תודה רבה למשפח דותן על האירוך הכיפי היד החופשיה להכול המון בריאות ונחת הנה כמה תמונות של הכיף שהיה בחצר משפחת דותן תמונות מהבריכה של כולם לפני האוכל ואחרי ובזמן האוכל גם הזוג נוף היה והשתעשע
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
במסגרת חופשה באיטליה ביקרתי במוזאון רכב קלאסי ואופנועים בשם NICOLIS שנמצא בסמוך לעיירה Villafranca שנמצאת 20 ק"מ דרומית לאגם גרדה (דרומית גם מהעיר ורונה). המוזאון עשיר בכלי רכב מראשית ייצור הרכב הממונע ועד למכוניות ספורט משנות השבעים. במוזאון יש גם תצוגה של אופנועים קלאסיים. חשוב לציין שעיקר תשומת הלב מופנה לרכבים שיוצרו באירופה. למי שנמצא באזור ומתלבט, גם אישתי וילדיי נהנו מהתחום המוטורי ומכך שהמוזאון מגוון ומציג תחומים רבים נוספים מתחום האספנות. אתר האינטרנט של המוזאון: www.museonicolis.com
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היתי באיזור ולא יכולתי שלא לבוא לבקר .היו מכוניות יפיפיות ואנשים נחמדים ואישה חמודה לא צילמתי הרבה אבל היו כאלה שצילמו .אני אעלה כמה תמונות שצילמתי. המספרים גלוים באישור בהזדמנות זאת אני רוצה להגיד תודה לבני הספל על הקטלוג חלקים לפאלקון שלי
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
מזה זמן אני ממעט לבקר בפורום הזה ובוודאי שאיני כותב. אבל הפעם חרגתי... הבוקר משעה 5וחצי עם קרבין ואפוד "משמר אזרחי משטרת ישראל" אני מסתובב בישוב במשימות מניעת פשיעה ואבטחה... בשעה רבע ל8 בערך אנחנו עוצרים רכב "חשוד". שוטר אחד ניגש לנהג שוטר שני בודק במסוף המחשב ואני מאבטח... פתאום אני קולט מזווית העין דה שבו אדומה אספנות נהוגה בידי אחד מ"יקירי מועדון ה5" חולפת בקלילות...השוטרים עסוקים וגם לא כלכך מכירים את חוקי האספנות אבל אני בדילימה נעצור את יקירנו או נתעלם..אין יותר מדי זמן להתלבט ואני מחליט לא להתעסק עם הדה שבו... אני ממש לא גאה בזה שלא דפקתי לו דו"ח...
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
אלפא ג'וליה
מאת din264- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום אני ברצוני לרכוש אלפא ג'וליה GTA ספרינט רציתי לדעת האם יש את הרכב הנ"ל בארץ? ואם לא אז איזה דגמים של אלפא ג'וליה יש בארץ ומה המחיר ?
הודעה אחרונה מאת reuven,
-
מי מחובר 29 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,663 אורחים (הצג רשימה מלאה)