Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראבק!

רוצים לשנות משהו? תתמודדו לוועד בבחירות הבאות או פנו לוועד וקבלו עליכם תפקיד כלשהו.

לא רוצים לשנות? ששש...

יוסי,

גם לדעתי, ראה תגובתי הקודמת בשרשור זה, לא היה מקום לתגובות שהועלו בו.

אך, לא על כל מי שרוצה לעשות, לשנות, ולהשפיע להיות חבר במועדון החמש ו/ או בועד המועדון ולשאת בתפקיד מסויים מטעמו.

כיום יש עוד אפשרויות להשפיע בתחום אספנות הרכב ולשנות שלא באמצעות מועדון החמש.

נגמרה תקופת הבלעדיות של מועדון החמש, יש להפנים זאת ויפה שעה אחת קודם.

רן.

פורסם

לא צריך אולי להיות בעל תפקיד אבל כל פעם שמישהו אומר משהו על הפעילות, למישהו אחר יש משהו רע להגיד.

זה די נמאס כי רוב הביקורת מגיעה מבחוץ ולא מתוך המועדון.

את הביקורת שלי למשל לא שומעים כל כך פה בפורום אבל במישורים אחרים שהם לא באינטרנט, הקול שלי ברור מאוד ולא תוקפני.

פורסם
ראבק!

רק רצו להודיע איפה יש ביום שישי מפגשים רשמיים של המועדון.

תפסיקו כבר עם השטויות שלכם שגוררות את כולנו למצבים לא נעימים ולמצב שבו כבר לא נעים להיכנס לפורום אספנות.

רוצים לשנות משהו? תתמודדו לוועד בבחירות הבאות או פנו לוועד וקבלו עליכם תפקיד כלשהו.

לא רוצים לשנות? ששש...

יוסי לא מפריע לך שיש בארץ יותר בעלי רכבי אספנות מכמות חברי מועדון החמש בפועל, שאינם רוצים להצטרף למועדון?

לא מעניין אותך למה? אתה לא רוצה לצרפם אילך? הם שותקים כבר הרבה זמן...ומה אתה למד מזה?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
יוסי לא מפריע לך שיש בארץ יותר בעלי רכבי אספנות מכמות חברי מועדון החמש בפועל, שאינם רוצים להצטרף למועדון?

לא מעניין אותך למה? אתה לא רוצה לצרפם אילך? הם שותקים כבר הרבה זמן...ומה אתה למד מזה?-רן

רן, זה שיש יותר בעלי רכב אספנות מכמות חברי מועדון החמש אינו אומר דבר, ניתן ליהנות ולהגיע למפגשים ליהנות מהתחביב שלך מבלי להיות חבר.

וככה זה עם הרבה אנשים בהרבה תחומים לדוגמא יש רבים שמאמינים בדרך פוליטית כלשהי אבל רק מעטים יחסית הם חברי המפלגה הרשומים. המפלגה היתה רוצה לצרף אליה את כל מי שמאמין בדרכה אבל הדבר כרוך בתשלום דמי חבר, בזיהוי והשתייכות שרשומים במערכת ולרוב ואני מדגיש לרוב הציבור אין צורך בעצם הזיהוי ומספיקה לו בדוגמא הפוליטית התחברות לעמדות המתאימות לו ובעניין האספנות עצם האהבה לתחביב וקשר עם אנשים בעלי מכנה משותף

ניתן גם לשאול את השאלה האם כל מי שמגיעים למפגשי IVC הם גם חברים רשומים למרות שאין דמי חבר? ואני כבר יכול לומר לך שהתשובה שלילית כי זו התנהגות נורמלית של כל ציבור

בברכה ובקשה לשמירת התחביב המשותף בלי מלחמות וההאשמות כי זה ממש מיותר

אלחנן

פורסם

רן ומפגש ים אתה ידוע כחבר במועדון IVC

ולכן בכותרת נרשם פעילות מועדון החמש זה עדיין לא אומר שאתה אתם לא חברים שלי באופן אישי

מועדון החמש מקבל את כולם ואשמח מאוד לשמוע עם מישהו רצה להצטרף ואמרו לו שהוא לא יכול

מעבר לזה למפגשי השרון מגיעים כל הזמן חברה חדשים שהם בכלל לא חברים ואנחנו מקבלים אותם בידים פתוחות

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

תיקון קל, לפני כשנה נרשמתי גם כחבר בארגון IVC בשעה שהייתי חבר מועדון החמש, לפחות אז התאים לי הדבר.

כיום אינני חבר מועדון החמש וגם בפעילות ה-IVC אינני משתתף, הקשר היחידי שלי כרגע לתחביב הוא באמצעות חוג י-ם

ורכבי האספנות שלי,

אני חבר באירגון אחר שמשפיע לדעתי יותר ובקרוב מאד ישמע קולו, לצערי אין לו נגיעה ישירה לנושא האספנות

אבל על התרבות המוטורית הוא ישפיע גם ישפיע!

וממנו אמנם בדלת האחורית אשפיע גם על נושא האספנות!

כל נסיון לשייך אותי לגוף כזה או אחר הוא על אחריות המשייך בלבד - אני התנתקתי בצורה חד צדדית מכל שייכות!

בתפילת האשכבה האחרונה כאשר קוברים את הגופה, פוטר הרב את המת משייכות לכל גוף או אגודה.

אני הקדמתי זאת בכמה שנים!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
תיקון קל, לפני כשנה נרשמתי גם כחבר בארגון IVC בשעה שהייתי חבר מועדון החמש, לפחות אז התאים לי הדבר.

כיום אינני חבר מועדון החמש וגם בפעילות ה-IVC אינני משתתף, הקשר היחידי שלי כרגע לתחביב הוא באמצעות חוג י-ם

ורכבי האספנות שלי,

אני חבר באירגון אחר שמשפיע לדעתי יותר ובקרוב מאד ישמע קולו, לצערי אין לו נגיעה ישירה לנושא האספנות

אבל על התרבות המוטורית הוא ישפיע גם ישפיע!

וממנו אמנם בדלת האחורית אשפיע גם על נושא האספנות!

כל נסיון לשייך אותי לגוף כזה או אחר הוא על אחריות המשייך בלבד - אני התנתקתי בצורה חד צדדית מכל שייכות!

בתפילת האשכבה האחרונה כאשר קוברים את הגופה, פוטר הרב את המת משייכות לכל גוף או אגודה.

אני הקדמתי זאת בכמה שנים!-רן

אני מקווה שהקדמת את זה בהרבה מאוד שנים טובות!

אני חבר מועדון החמש (ולא חבר ב- IVC), ואף חידשתי את חברותי במועדון לא מזמן.

למה עשיתי כן? כי החלטתי לתת לאבי צ'אנס לשנות דברים לטובה. לא יילך? לא אחדש שוב. פשוט כך.

הקשר שלי עם התחביב שלי, הוא במפגשי ירושלים, והקשר הבלתי אמצעי עם רכבי האספנות שלי.

מה שכן, אני בהחלט זוכר למועדון חסד נעורים, ואין אני שוכח ולו לרגע קט את תרומתו, בתחילת דרכו, למען רכבי האספנות בישראל.

לצערי הרב, בתור איש משפחה עם ילדים קטנים, העובד ביותר ממשרה וחצי בשתי עבודות שונות, אין לי זמן לעסוק מספיק בתחביב האהוב עליי בשביל עצמי, כל שכן לבוא ולתרום ולצאת למלחמות (גם אם אני חושב שהם מוצדקות) למען אחרים. המזל שלי הוא, שאני מוצא זמן לנהל את המלחמות בשביל עצמי...

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

היגיע הזמן להקים סניף של מועדון החמש בירושלים, מקווה שיימצא האחד שיוכל להוביל תהליך זה בצורה רצינית, אחראית ונאמנה למקור.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

אני חבר במועדון החמש ו ב IVC

אני חושב שהכוחות הפועלים בשני המועדונים גם יחד חזקים וטובים

במקומות שאני חש שדברים מתנהלים לא לפי רוחי אני אומר זאת.

זה לא קורה הרבה ובודאי שלא בהתלהמות ובעוינות.

כחבר במועדון החמש הייתי שמח לו נהגנו באופן מכבד יותר, וזאת אני אומר תמיד.

ומחר

אהיה בירושלים

לא הייתי שם מאז ההשקה של דובי.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
שלום לחברי הפורום.

עקב ריבוי מפגשים/אירועים של המועדון בשישבת הקרובים,

להלן הפירוט:

בשישי 1.8.08

• מפגש תל אביב, מתקיים כרגיל בנוקיה. בשישי הקרוב יושק בשעה 17:30 רכב מסוג MG משנת 1951...
  • המפגש בשרון מתקיים כרגיל בצומת רעננה.
  • בחיפה מתקיים המפגש עדיין במיקום הישן.
  • מפגש השפלה בפארק המדע רחובות מתקיים גם הוא.

כל מפגשי שישי מתחילים בשעה 16:00 ומסתיימים בערך בשעה 19:00

בשבת 2.8.08

• מתקיים המפגש החודשי של "קפה ומצב רוח" בצומת רופין בשעות 13:00 - 10:00

להתראות

אבי נוף.

מה בחיפה עוזבים את המקום הקבוע ? ומשאירים אותו למועדון אחר .

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם

אם זה אכן המצב, זה נקרא מודוס אופרנדי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אבי ערב טוב.

בחיפה עדיין לא עוזבים, מחפשים מקום עם חניה גדולה ומרווחת, ובית קפה מכובד יותר.

כאשר יסוכמו הדברים - נודיע.

לאחרונה מפגש חיפה התעצם, והמקום החל להיות צפוף. (ראה תמונות ההשקה לפני שבועיים).

בנוסף, יש רצון לקיים את המפגש בשיתוף גדול יותר של הצד הנשי,

וצעד זה כידוע דורש "שיפור בתנאים..." :-)

להתראות

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

בנוסף, יש רצון לקיים את המפגש בשיתוף גדול יותר של הצד הנשי,

וצעד זה כידוע דורש "שיפור בתנאים..." :-)

או להחליף את הצד הנשי לכזה שתחנת דלק צפופה לצד כביש ראשי באיזור תעשיה מזוהם מהווה עבורו תנאים טובים :p

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...