Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הלוואי שיבטלו את סטאטוס האספנות ושכולם ישלמו מחיר ביטוח מלא ושלא יהיו הנחות - אז יעלמו כל ה"צדקנים" שלצערי מגדירים עצמם כאוהבי רכב קלאסי.

מי שמגדיר עצמו אספן של ברזל, שלא ירכוש רכבים ויאכסן בסלון - שיעברו לאסוף דגמי מכוניות 1:18 :-)

ואת כל זה אתה מהלל בגלל?

איזה רכבי אספנות יש לך וכמה?

שלאנשים עם יותר מ2-3 מכוניות יפריע השינוי בתקנות זה אומר שהם פחדנים?

אולי פשוט אתה אינטרסן יותר משהם "פחדנים"?

אתה רוצה רכב לנסיעה יום יומית תזרוק את הגרוטאה ותקנה מזדה לנטיס או פרוד פקוס.

הצדיק.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להלן תגובת דובר המועדון

(התגובה מבוססת על הנוסח שרן שושני הציע ותודתי נתונה לו).

מועדון החמש רואה בחומרה כל עבירה על החוק שמבוצעת ע"י חבריו!

המועדון מצפה כי החברים יפגינו אמות מידה של אחריות

ויושר אישי, בשעה שהם נוהגים ברכבי האספנות שלהם ומייצגים במעשיהם את אספני רכבי האספנות.

אנו קוראים לכל החברים להקפיד ולשמור על רוח תקנות רכבי האספנות ותקנות התעבורה!

בני הספל

דובר מועדון ה-5

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
1. תשנה את החוק כדי שאוכל להחזיר רכב מסטאטוס אספנות לסטאטוס רגיל - או תדאג שמועדון ה-5 יפעל לטובת השינוי, לפחות על תפריע לי לפעול לטובת השינוי - כי אם תפריע לי אתה פשוט אותו "חוצפן ופחדן" שעליו כתבתי קודם

2. זו לא מלחמה - זו פניה הגיונית וברורה למשרד שהשתנה עם השנים ושכולל גם אנשי מקצוע המבינים שקומץ הרכבים הין הקיים כיום דורש שיפוץ, בדיקות תקינות אך גם לא מפריע. יש במשרד עובדים ופוליטיקאים שכן ניתן לשוחח איתם, שכן ניתן לשכנע אותו. אבל בשביל זה צריך לדבר ולא להתחבה מאחורי הרכב ולרעוד מפחד.

3. רק טיפשים סוגרים את העיניים וחושבים שלא רואים אותם, רק טיפשים סוגרים את האוזניים וחושבים שלא שומעים אותם. כל הפחדנים הללו שעושים כשה רעש מכל ניסיון שינוי עושים יותר נזק לעצמם ולכל האחרים מאשר יוזמה לשינוי התקנה הקיימת.

אני מקווה שלא אתה זה שינסח מסמך דרישות לשינוי התקנות המתייחסות לרכבי אספנות מול משרד התחבורה. אתה עדיין לא בשל, סגנונך ילדותי מצד אחד, בוטה ושחצני מצד אחר והנזק שאתה עלול לגרום לכלל ציבור האספנים גדול מהתועלת.

ארז רונן

פורסם
להלן תגובת דובר המועדון

(התגובה מבוססת על הנוסח שרן שושני הציע ותודתי נתונה לו).

מועדון החמש רואה בחומרה כל עבירה על החוק שמבוצעת ע"י חבריו!

המועדון מצפה כי החברים יפגינו אמות מידה של אחריות

ויושר אישי, בשעה שהם נוהגים ברכבי האספנות שלהם ומייצגים במעשיהם את אספני רכבי האספנות.

אנו קוראים לכל החברים להקפיד ולשמור על רוח תקנות רכבי האספנות ותקנות התעבורה!

בני הספל

דובר מועדון ה-5

יפה! לא יכולתי להגיד את זה יותר טוב...:-D....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
הלוואי שיבטלו את סטאטוס האספנות ושכולם ישלמו מחיר ביטוח מלא ושלא יהיו הנחות - אז יעלמו כל ה"צדקנים" שלצערי מגדירים עצמם כאוהבי רכב קלאסי.

מי שמגדיר עצמו אספן של ברזל, שלא ירכוש רכבים ויאכסן בסלון - שיעברו לאסוף דגמי מכוניות 1:18 :-)

צרות אופקים- צרות עין- וצרות מחשבה

נמחק על ידי בני, מנהל הפורום

רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

במפגש אתמול פנה אלי חבר מועדון בטענה שנהגתי בין 7 ל 9 עם הדה שבו בצבע חציל- שמנת ("דשי" הידועה) כי כך הבין מהשירשור. אז הנה, למען הסר ספק: זו ל א היתה הדה שבו שלי והיא לא הייתה נהוגה על ידי!!! אני תומכת בחוק ה 7-9 ומתנגדת להסרתו. לשמחתי יש יותר מדה שבו אחת על הכבישים. כן ירבו, רק לא בין 7-9...

פורסם
צרות אופקים- צרות עין- וצרות מחשבה

רן

הפחד משתק וגורם לצרות מחשבה. חבל :oops:

תמשיכו להתעקש, הרי המציאות משתנה כל הזמן, גם אם צרי המחשבה לא מסוגלים להתאים את עצמם.

פורסם
הפחד משתק וגורם לצרות מחשבה. חבל :oops:

תמשיכו להתעקש, הרי המציאות משתנה כל הזמן, גם אם צרי המחשבה לא מסוגלים להתאים את עצמם.

ומה הקשר לפחד? ולצרות מחשבה?

הכל בשביל שתוכל לנסוע בין 7-9 עם רכב האספנות שלך?

רק תזכיר לי מי צר המחשבה פה?

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...