Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסכים ומחזק את דברי אבי נוף.

הבעיה איננה ברכב אספנות או לא.

הבעיה מתחילה וניגמרת בזה שאנשים רוצים להנות מהתחביב שנקרא רכב אספנות, מבלי להתחייב לשום דבר. אם זה למועדון זה או אחר, אם זה למפגש זה או אחר לתקינה זו או אחרת וכמובן שמירה על חוקי הנהיגה בכלל וחוקי רכבי האספנות, בפרט.

דמוקרטיה, רבותי, זה לא אומר שכל אחד יכול לעשות מה שבראש שלו. זה אומר שצריך לקבל את חוקי הדמוקרטיה.

לפני שמתנפלים על חבר זה או אחר, כדאי לברר, אולי קרה משהו והוא היה חייב לנסוע בשעות אלו ברכב האספנות? ולחבר המשמר האזרחי אני אומר, הערת את הנושא מתרדמתו, בצדק. אך אולי נכון היה להתריע בפני הבחור על העבירה, במקום ולא כאן.

זו רק דעתי וזכותך לפעול כפי שפעלת. אלו הם חלק מחוקי הדימוקרטיה. הזכות לשגות, אבל גם לשלם מחיר.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מין הראוי לפתוח שרשור דביק שבו יפורסמו פרטי הרכבים שבעליהם עוברים על חוקי רכבי אספנות. פרסום שלילי עשוי לגרום לעברינים לחשוב פעמיים לפני שהם מתכוונים לעבור עברה שתפגע בציבור האספנים.

ארז רונן

פורסם

אני לא רוצה להשמיץ את המתנדב אבל אני שוטר יחד עם חבריי רואים הרבה פעמים הקפדת יתר של מתנדבים באכיפת חוקי תנועה .... אני לא מעודד לעבור על החוק ואני כן רושם מידיי פעם דוחות. במקרה הזה לא הייתי רושם לנהג דוח. שוטר רשאי לרשום דוח-לא חייב.

אני במקום המתנדב הייתי אומר לאותו נהג שפשוט במקרה שחלילה יקרה משהו -אין לו כיסוי. גם לא נראה לי כל הסגנון הזה "לדפוק דוח" מתנדב יקר אין פלא שכמה אנשים כאן ענו לך באותה צורת מטבע....

פורסם
אני לא רוצה להשמיץ את המתנדב אבל אני שוטר יחד עם חבריי רואים הרבה פעמים הקפדת יתר של מתנדבים באכיפת חוקי תנועה .... אני לא מעודד לעבור על החוק ואני כן רושם מידיי פעם דוחות. במקרה הזה לא הייתי רושם לנהג דוח. שוטר רשאי לרשום דוח-לא חייב.

אני במקום המתנדב הייתי אומר לאותו נהג שפשוט במקרה שחלילה יקרה משהו -אין לו כיסוי. גם לא נראה לי כל הסגנון הזה "לדפוק דוח" מתנדב יקר אין פלא שכמה אנשים כאן ענו לך באותה צורת מטבע....

לא כל כך נוח לי עם התשובה שלך, שטוענת כי אתה שוטר ואתה רואה עבירות תנועה ובוחר להתעלם מהן, גם שהעבירה היא עבירה חמורה של נסיעה ללא ביטוח ולא בהתאם לתנאים הרשומים ברישיון הרכב.

אני לא כל כך חושב שאני מבסוט מזה שאתה זה ששומר לי על הכבישים.

אם רכב אספנות ייכנס בי בין 9-7, אני יכול לבוא אלייך אח"כ בטענות ובדרישה לפיצויים? שכן לא אכפת לך שהוא נע בדרכים.

אם כן, אשמח אם תמסור לי את פרטייך, או תפרסם אותם על דפי הפורום, ואני אשתדל כמיטב יכולתי להעבירם לכל אותם אנשים שנפגעו מרכב אספנות כאשר פוליסת הביטוח לא הייתה תקפה, ע"מ לקבל ממך את הפיצויים בחזרה.

פורסם

איזה זבוב עקץ את כולכם היום?!?:shock::roll::?::?

ובעניין הנושא השרשור, שאיכשהו נשכח בין המלחמות האישיות כאן- אני קצת מבין את הדילמה של יוסי במיקרה הזה, כי אף אחד לא רוצה "לדפוק" מישהו, שמכירים. אל תתממו בבקשה! אלא אם כן הוא האוייב שלנו, כמובן, ואני מבין, שלא זה המיקרה כאן. אבל, לדעתי, אם יכולת- היית צריך לעצור אותו, ולנסות לפחות להבין, מה הסיפור שלו? אולי באמת הייתה לו סיבה, ואז כל השרשור היה מיותר?

אני יכול להתוודות, שפעם אחת, לפני כמה שנים, כשהייתי ברוגז עם המנהל שלי, והוא לקח לי את האוטו לחודש- הייתי צריך להגיע יום אחד דחוף לפגישה. האופציות היו: לנסוע עם קאפרי פחות מחצי שעה, או להתקע באוטובוסים יותר משעתיים! הפגישה הייתה ב-8:30. נחשו, במה בחרתי. אני לא גאה בזה, ומאז לא עשיתי את זה יותר אפילו פעם אחת- אבל, לפעמים יש מצבים, שבכ"ז אפשר להתחשב בהם. בניגוד מוחלט לזה, שיש כאלה, שפשוט שמים ז על החוק באופן בוטה, ונוסעים/עובדים עם האוטו יומיום ושעהשעה.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אנחנו מפספסים את העיקר!

* למה מי שערך את הכותרת לא כתב דה שבו אדומה נהוגה בידי' יקיר' המועדון נצפתה נוסעת בין

7-9 -

אני ערכתי את הכותרת.

אתה עוד מעיז לבוא בטענות ?

הכותרת המקורית שנתת כשפתחת את השרשור היתה "סיפור מעורר בחילה.... ".

אני ערכתי, כי נראה היה לי שהדיון הוא על השימוש ברכב אספנות בשעות האסורות.

אם מראש מטרת הדיון שלך היתה להתנגח במישהו ספיציפי בעל דה-שבו אדומה - לך אל עצמך בטענות, כי הכותרת שבחרת בעצמך לא רלוונטית או עניינית.

במקום להתלונן על זה שהכותרת שנערכה לך לא משקפת את מה שהתכוונת אליו, להבא נסח אותה מראש בעצמך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

חברי מועדון ה-5 היקרים

אתם לא חושבים שהרעש שאתם עושים רק יזיק לכם?

לכל אחד פה יש רעיון איך להעניש ואיך לגרום נזק למי שנוסע בין 7-9

אתם קורתים את הענף שלכם..שלנו..

מה הקטע?

תהיו יותר רגועים ותשמרו על פרופורציות

הרעש הוא שלכם בלבד,אף אחד חוץ ממכם לא עושה כזה סיפור ולא מעורר עיניין בעונשים ובשם רע

עם חס וחלילה חבר במועדון ה-5 יעשה תאונה בין 7-9

אז הוא ישלם את המחיר.

כמו כל אחד אחר שנוהג ללא ביטוח ללא יוצא דופן.

פורסם
אני מסכים ומחזק את דברי אבי נוף.

הבעיה איננה ברכב אספנות או לא.

הבעיה מתחילה וניגמרת בזה שאנשים רוצים להנות מהתחביב שנקרא רכב אספנות, מבלי להתחייב לשום דבר. אם זה למועדון זה או אחר, אם זה למפגש זה או אחר לתקינה זו או אחרת וכמובן שמירה על חוקי הנהיגה בכלל וחוקי רכבי האספנות, בפרט.

דמוקרטיה, רבותי, זה לא אומר שכל אחד יכול לעשות מה שבראש שלו. זה אומר שצריך לקבל את חוקי הדמוקרטיה.

לפני שמתנפלים על חבר זה או אחר, כדאי לברר, אולי קרה משהו והוא היה חייב לנסוע בשעות אלו ברכב האספנות? ולחבר המשמר האזרחי אני אומר, הערת את הנושא מתרדמתו, בצדק. אך אולי נכון היה להתריע בפני הבחור על העבירה, במקום ולא כאן.

זו רק דעתי וזכותך לפעול כפי שפעלת. אלו הם חלק מחוקי הדימוקרטיה. הזכות לשגות, אבל גם לשלם מחיר.

דורון תיקון קטן

התחייבות למועדון, למפגש, היא דבר אחד ואיש הישר בעיניו יעשה!

החוק זה דבר אחר...החוק מחייב ואינו ניתן לפרשנות!

התגובה של פותח השרשור, היתה כיצד יתכן שאחד מהמכובדים והמוכרים במועדון (שמו ידוע לי)

מזלזל ביד רמה ובצורה כו בוטה בחוק השומר על כולנו!

חברי המועדון מחוייבים לדעתי בנוסף על החוק גם בקוד מוסרי, אתיקה מקצועית אם תרצו,

שלא לנוע בשעות העוצר ולשמש דוגמא חיובית גם למי שעושה זאת.

אני חושב שיש טעם לפגם בהתנהגות של כל נהג העובר על החוק ובמיוחד על "סלב" כאלה ואחרים או מובילים

חברתית במועדון אספנות שבוחרים לזלזל בכל מה שחשוב לנו.

הדילמה של פותח השישור ברורה ואמיתית לפגוע בחבר מועדון,

או לזלזל בהתחייבות שלקח על עצמו כנציג החוק (קשר השתיקה)

ואני מכבד אותו על יושרו האישי וההחלטה שלו אינני מוצא כל סיבה לליגלוג או

להפיכת נושא זה לצחוק או בדיחה. לטעמי מועדון החמש ודובר המועדון חייבים

להשמיע קולם בנושא חשוב זה ולתת דעתם בנושא-כולל פנייה לבית דין חברים!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן,

אסביר שנית את כוונתי.

ההתחיבות למועדון כלשהו, למפגש קבוע ולחוק זהה, במקרה שאנו דנים בו.

ומדוע? תשאל??? מאחר ואף אחד לא חייב אותו לקנות רכב אספנות. המילה רכב אספנות מגלמת בתוכה חוקים מסוימים. אם אלו חוקי המדינה או "חוקי מועדון זה או אחר" כך גם "חוקי" מפגש זה או אחר.

מאחר ואיני מכיר איש מכם, או לפחות לא מזהה כאן, אוסיף ואומר שרכב אספנות, מושך "אש" ותשומת לב רבה יותר מרכב "רגיל" על הכבישים. הארה זו מספיקה בשביל להבין את החשיבות של שמירת החוקים. לא משנה אלו מהם.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

הדיון הזה מזכיר לי דיונים על הורדת תוכנות/סרטים/מוזיקה פיראטיים מהאינטרנט.

או לחילופין הבערת חמץ בפסח. במיוחד את אלה שבבוקר ערב פסח מרימים מופע ראווה מול כל השכנים של שריפת אוכל מקולקל, בעוד שהמקפיא מפוצץ בדברי חמץ למינהם (הידעתם שפסח זה השבוע היחיד שבו קונים 10 כיכרות לחם?).

אני בטוח שכל מי שיש לו רכב אספנות נסע לפחות פעם אחת בשעות אסורות עקב אילוצים כאלה ואחרים, כמו שאין בעל מחשב שאין לו סרט/תוכנה/שיר שהורדו/הועתקו בלי לשלם.

כך שלא צריך לעשות מעצמכם צדיקים ולגדף את בעל הדה שבו האדומה (אין לי כל קשר לברנז'ה פה ואני לא יודע ולא מעניין אותי מי זה), כי "הוא מבייש את המשפחה".

ולפותח השירשור - תשים לב יותר לנהגים יותר מסוכנים (ויש נהגים יותר מסוכנים מבעל דה שבו אדומה שנוסע עם רכבו בשעה 07:45 ביום חול)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בתחילת השבוע נצפה בדרך נמיר בת"א, עו"ד חבר מועדון, הממלא תפקיד בהרכב של אחד מגופי העמותה, נוהג ברכב אספנות גדול וכחול, בשעות האסורות לתנועה, תוך רמיסה ברגל גסה של חוקי המדינה, תקנות האספנות ומטרות העמותה.

פורסם

גבירותי וגבירותי.

דיונים בנושאים אישיים והקנטות יימחקו במוקדם או במאוחר לכן חבל על המרץ שאתם כלכך משקיעים בנושא.

פורסם
ללא ספק האחריות שלך לחוק הוא אותו התחייבות שיש לבעל הרכב ואם עצמתה עיניים זה גם נגד החוק

מה שכתבת פשוט לא נכון ואני לא מבין מאיפה האומץ לכתוב בכזאת נחישות דברים כ"כ לא נכונים.

עפ"י לשון החוק שוטר רשאי לרשום דו"ח במקרה של עבירה.

לא מוכרח, לא חייב, לא עצימת עין ולא נעליים... רשאי וזהוא!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...