רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אבקש את דעת המומחים בנוגע להצעה הבאה: רנו 4 מודל 1983, האוטו נוסע יום-יום ועבר טסט בחודש שעבר, המנוע נראה בסדר גמור והאוטו נוסע.........סביר... הפח מלא בחורים, הפנים עמוס בחיוט לא מוסבר והצ'וק צולע. מצד שני, כחלק מהעסקה, אני אמור לקבל עוד רנו בחלקים, בין היתר מנוע, קרבורטור, גיר, פנסים, חשמל ועוד. מה דעתכם? האם כדאי לי לקנות את האוטו? ובהזדמנות זאת, אשמח אם תשתפו אותי במקום הימצאם של בני מינו של זה, כדי שאוכל לנסות לקבל עוד הצעות... תודה!!!
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
לצערי אני נאלץ לקחת חזרה בגדול את המילים הטובות שאמרתי עליהם, ולהזהיר את כולם כאן. "קארגלס" מציעים לחתוך שמשה עבור מכוניות אספנות ו/או נדירות. הם אכן מעיזים ועושים את זה, השאלה מה קורה אח"כ. במסגרת "יצירת" החלון עבור הפורשה מחיתוך של חלון אחר (כשבהתחלה בכלל טענו שיש חלון מקורי ובגלל שיש כמה דגמים צריך "להוריד ממנו קצת גובה"), הבטיחו המון הבטחות וסיפקו הסברים שהקשר בינהן לאמת המרה שהתבררה אחר כך היה רופף ביותר. הנקודה הקריטית ששמשה כזו יכולה להסדק ולהשבר בקלי קלות אם החיתוך לא מדויק להפליא. הם דווקא אמרו שזה יכול לקרות, ואפילו ביקשו שאסע על בורות וכו', בשביל לראות מה קורה לחלון. ההבטחה היתה שאם משהו קורה לחלון יש "אבא ואמא" או בקיצור, יש אחריות. …
הודעה אחרונה מאת ezl280, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 764 צפיות
האם החוק מחייב וינקרים בצדי המכונית חוץ מהקדמיים והאחוריים שקיימים{מיני 78}?:shock: כבר ראיתי שתיים בלי והשאלה היא עם זה עובר טסט תודה.
הודעה אחרונה מאת asaf572, -
-
- 20 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אני צריך לקנות עכשיו כמות די נכבדה של נוזל החיים המדהים הזה, מישהו מעוניין להצתרף לקניה קבוצתית, ע"מ לקבל מחיר טוב יותר?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי איזה ידית מוזרה בתחתית המשקוף בקטלס (79), היא עושה סיבוב של 90 מעלות, אבל כלום לא קורה. יש כזאת בשתי צידי האוטו, מישהו יודע מה זה? מצורפת תמונה. תודה לעונים, דימה.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
הזמרת עלמה זוהר הוציאה קליפ חדש ובקליפ ישנו רכב אספנות. האם הרכב שייך למישהו מהפורום? כמו כן אשמח לשמוע מעט פרטים על הרכב הנ"ל. zLwoZe06Kro דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. ל'
הודעה אחרונה מאת bxgti, -
-
כבל בלם יד
מאת MODENA- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מבקש עזרה במציאת בעל מקצוע שמתמחה ביצור כבל בלם יד לפי דוגמא.כמו כן האם יש סיכוי למצוא כבל בלם יד לשברולט מסוף שנות ה30 היכן שהוא בארץ.תודה למשיבים!
הודעה אחרונה מאת MODENA, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3 אלף צפיות
ביום שישי הקרוב, 15.8.08, מפגש חוג ירושלים במתקונת שונה בשיתוף פאב טוביה. החל מהשעה 12:00 יסגר לתנועה רחוב שושן ויהפוך לרחבת מסיבה ענקית. במסיבה:מוסיקה, ריקודים, הופעות תרבות של בוגרי בצלאל, דוכנים שונים ומיוחדים ואטרקציות. כמו-כן, תערך תחרות החולצה הרטובה בהשתתפות מיטב בנות ירושלים. הציבור מוזמן. *רחוב שושן יסגר לתנועה וכנראה לא תותר מטעמי בטחון גם כניסת רכבי אספנות למתחם המסיבה.
הודעה אחרונה מאת רנצ'וק, -
-
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
טקס קבלת פנים BMW 630 CS 1977 ביום ו', 15.08.08, בשעה 17:30, תיערך קבלת פנים ל- BMW 630 CS , משנת 1977, שיובאה מאירופה ע"י חבר המועדון אבי שרייבר. האירוע יתקיים בחניית קפה- 'BY THE WAY' , הממוקם בתחנת הדלק סונול, 150 מ' צפונית לצומת רעננה כפר- סבא, מקום מפגש השרון. הטקס יפתח ע"י יושב ראש המועדון , אבי נוף. סקירה על תולדות הרכב תינתן על ידי קובי מילוא. חברים בעלי ב.אם.וו מכל הדגמים ומכל שנות היצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:30, לסידור תצוגה יפה באירוע. אחראי אירוע- מתניה הלוי, טל' 0524472256. בברכה, …
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
- 4 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
lamborghini urraco תודה למי ששאל אותי אם אני חושב ללכת אפילו שלא חשבתי ללכת.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
מזל טוב למפגש שפלה 1 2
מאת asaf572-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
במזל טוב מפגש השפלה אושר על ידי ועד המועדון בואו לחגוג ביום שישי הקרוב 15.08.08 בשעה 16.00 במתחם קפה קפה שנמצא בפארק המדע בנס ציונה-רחובות. כולם מוזמנים (גם חבר של חבר...)
-
- 10 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם שאלה למיקצוענים שביניכם רציתי לברר האם לג'יפ שלי מודל 70 שברישיון רשום M1 פרטי רכב שדה צריך לשים חגורות בטיחות לפי מיטב ידיעתי אין שום אפשרות לשים חגורות בטיחות מכיוון שגם קשת התהפכות לא חובה בג'יפ וכמו כן לא היה חוק שמחייב חגורות בטיחות באותה תקופה לפי דעתי גם לא ייצרו בארץ את הג'יפים עם חגורות בטיחות האים אני צודק? או שיש עניין בנושא רכב שדה?
הודעה אחרונה מאת CG 6, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
לא מזמן החלטתי לקנות ג'יפ סופה משודרג שנת 1996-98 (לא אספנות) שמחירו נע באזור 60 אלף ש"ח. הרכב אמור לעמוד רוב הזמן ולהיות שמיש בסופישבוע לטיול עם הילדים. הבעיה: ביטוח וטסט יקרים עבור רכב שיעשה נניח 3000-5000 ק"מ בשנה. ואז חשבתי על הרעיון הבא שעליו אני מבקש חוות דעת: ראיתי שמוכרים סופות וסי ג'י משנת 1978 באזור ה- 15-25 אלף ש"ח. אם אקח כזה, ארשום אותו כאספנות ואשקיע בשדרוג (אפילו השקעה רצינית של עוד 20-30 אלף ש"ח) כדי להביאו למצב שיתאים לטיולים ולשטח בלי להיתקע על ימין ועל שמאל. האם בדרך זו אחסוך הרבה בעלויות הביטוח והטסט השנתי? (אני מודע לכך שאצטרך לעבור טסט פעמיים בשנה) אשמח לשמוע גם הערות והארות כלליות על הרעיון. תודה
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
בעיית ברקסים 1 2
מאת dudi oknin- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי יש לי בעייה בברקסים ואולי מישהו יוכל לזהות את הבעייה אז ככה הרכב הוא פורד מוסטנג 67 גיטי מערכת בלימה : בוסטר מקורי של גיטי (עגול שמן בנוי מ2 משאבות ) אחרי שיפוץ משאבת דיסק כפולה ממוסטנג 85 גיטי מחלק מקורי (מן הסתם גם הוא של דיסקים ) דיסקים קדימה 4 בוכנות משופצות מקורי של גיטי אחורה דראמים משופצים הבעייה היא ככה אם אני מחבר את הבוסטר למנוע הפדל שלי נופל לריצפה . במידה ואני מנתק את הוואקום של הבוסטר יש לי ברקס גבוה חחזק ויציב (דוושה לא יורדת גם אחרי הרבה זמן ) חשבתי בהתחלה שהבוסטר דפוק , דיברתי עם שולמן הבלם בטלפון וקבע שהבוסטר תקין מאה אחוז וזה לא המאפיין של בוסטר . במקום זאת הוא הציע לי לעשות ניסוי אחר שהתבצע כך: הנעת…
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
חלקים לקפרי
מאת CooL_DuDu- 2 תגובות
- 740 צפיות
היי, אני מחפש חנויות בחול עם אתרים שאפשר להזמין מהם במיוחד יותר חלקי פנים וקישוטים על הרכב כמו הפס ניקל ופנסים שאין בכל הדגמים, יש למישהו מושג לאתרים כאלה כי אני לא מצליח למצוא את איביי אני מכיר תמונה להמחשה איזה חלקים אני צריך
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
היום השעה טובה, התקיים המפגש הראשון באיזור השפלה. האוירה היתה נפלאה והבריזה נהדרת. המפגש הבא יהיה ביום שישי הבא בקפה קפה שנמצא בפארק המדע בנס ציונה בשעה 16.00. כל מי שמעוניין מוזמן.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אני זקוק לתושבות מנוע לפיורי שלי (מנוע 360). אשמח לדעת האם והיכן ניתן להשיג כאלה בארץ. יום מצוין, חמי
הודעה אחרונה מאת מייקל, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
היום החלטנו לנדוד בין המפגשים כך שיש גם תמונות מהיכל נוקיה. גינדי לא להתעצל ולהעלות גם את התמונות שלך. ל'
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היום באתי לבקר במיגרש של סמו, בצומת סגולה בפ"ת. מי, שיש לו ג'יפ ישן, וגם חלק מרכבים הישנים- סביר להניח, שיצא לו להכיר את המקום: לבחור היה מלאי עדיר של רכבים צבאיים לשעבר (בעיקר), שכלל: משאיות דודג' משנתונים וגדלים שונים, אוטוביסים, ג'יפים, ועוד. אז, כאמור, היום באתי לחפש את השמשה הקידמית לדודג' שלי- ולתדהמתי, גיליתי, שמיגרש ריק! "מגולח" לחלוטין- נשאר רק האוטובוס, ששנים שימש כמשרד שלו! כששאלתי את החברה ממיגרש הברזל הסמוך- הסתבר לי, שסמו נפטר לפני כחודש, וכל הרכבים "הלכו" לשכם... זהו. עצוב: עוד חלק מההיסטוריה הלך לעולמו, וגם יהיה הרבה יותר קשה להשיג חלקים לרכבים הישנים. להזכירכם- יחסית לא מזמן הלך לעולמו עונגר- בעל המיגרש הגדול ליד הצריפין, והיורשים "חיסלו" את העסק...…
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
-
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ציפוי אבץ באיזור השרון והמרכז ובנוסף מי עושה עבודות נפחות לשיחזור מיכלי דלק
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
בין כל המכוניות החדשות שהגיעו היום,הגיע גם משהו קצת שונה מה שידוע שהרכב מדגם פיאט . תהנו . תמונות:
הודעה אחרונה מאת trek10, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.topspeed.com/cars/car-news/-porsche-no1-to-be-displayed-at-the-pebble-beach-concours-d-elegance-ar62109.html יש פה את כל הסיפור של המכונית.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 1 תגובות
- 847 צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין או במרצדס או יגואר שתהיה אספנות כמובן, אשמח לדעת מה העליות של הייבוא שלהם (כמובן אחרי רישוי והובלות וכול התהליך). אשמח גם לדעת מה ההפרש ביניהם בין חול לארץ אחרי כל התהליך, האם שווה לייבא או לקנות בארץ. נ.ב אשמח גם לאתרי אספנות של מכירה רכבים של חו''ל כמובן. אשמח לשמוע מהחברים כאן קצת תגובות ...
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, מישהו יודע איפה ניתן להשיג בארץ כיסוי רכב (4 עונות) שמתאים בצורה ובמידה לטנדרים/pick-up? בלית ברירה אזמין מחו"ל.... אך תמיד עדיף לקנות כאן, אם קיימת האפשרות... תודה ליאור.
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שימו לב איך רוכב טוב מתגבר על בעייה פעוטה של מחסור בגלגל קידמי: אל תנסו זאת בבית-רן
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
- 0 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם האם מישהו מכיר חניון או מקום כלשהו בירושלים וסביבתה שיכול ו\או מוכן לאחסן רכב לטווח ארוך ? גם חניה פרטית, מחסן, או כל דבר דומה היכול לשרת מטרה זו יתקבל בברכה. צריך להיות סגור ופרטי. אשמח לשמוע מכם, אפשרי גם בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת gtv11636, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
רב תודות למארחים שקיבלו אותנו בזרועות פתוחות, הענקתם הרגשה חמימה ,וגרמתם לי לרצות לשוב ולבקר אתכם. נורית נוף שמחתי סוף סוף להכיר אותך, לאחר שפעמים רבות הינו כה קרובות אך דרכנו לא נפגשו. נשתמע בקרוב. ל'
הודעה אחרונה מאת talga, -
-
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום, אני מחפש ממש כבר הרבה זמן פיאג'ו סי לא משנה לי איזה שנה ולא משנה לי עם פדלים או עם קיק אני מחפש כזאת במצב נסיעה או התנעה לפחות במחיר נורמלי עם או בלי רישיונות.עיזרו לי למצוא את הכלי הנהדר הזה!
הודעה אחרונה מאת Lambretta-man, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
גם לא קשור לרכב אספנות, אבל אתם מומחים בהזמנת חלקים. קניתי 2 פנסים משומשים מבחור בגרמניה, עברו חודשיים והפנסים אינם. באתר של הדואר הגרמני נאמר שזמן המשלוח הוא עד 30 יום. יכול להיות שהם עוד יגיעו או לבטל את החיוב ולהתחיל לחפש אצל מישהו אחר?
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
מפגש בשפלה 08.08.08 1 2
מאת אסף בקר- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לאט אבל בטוח, ממשיכים לבנות מפגש... (מספרי רישוי גלויים באישור בעלי הרכבים)
הודעה אחרונה מאת אבי נוף,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 15 אנונימיים, 1,162 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אייזיק דייטש
- Mike808
- יבגניפ
- נהג חדש תקציב קטן
- yohai71
- topop
- asix
- GTאי
- 133hp
- David32
- Liquidator
- JohnnyEnglish